BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#2001 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne znam koje su tvoje i kakva im je vrijednost
. Samo za jednu moju značku dobijem 3. od protivnika...eto pa ti gledaj
.
- Salah ad-Din
#2002 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Baš zanimljivo, do neki dan, uopšte nije bila bitna brojnost navijača na Evropskim utakmicama, Levski je bio evropski tim koji će da razbuca Sarajevo sa barem 5 golova razlike, Maribor su bili usrani Janezi, koji ne znaju hodati, a ne fudbala igrati.
A vidi sad situacije, sve se odjednom promjenilo, čudni ste vi Manijaci.
-
LSD
#2003 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Šta kažeš care, da u cetvrtak dođu manijaci "sinovi bosne" da plate kartu za Levski, da se instaliraju na jugu i prave belaje bugarima, a da drugi "sinovi bosne" sa sjevera daju podršku tom cirkusu, haSalah ad-Din wrote:Baš zanimljivo, do neki dan, uopšte nije bila bitna brojnost navijača na Evropskim utakmicama, Levski je bio evropski tim koji će da razbuca Sarajevo sa barem 5 golova razlike, Maribor su bili usrani Janezi, koji ne znaju hodati, a ne fudbala igrati.
- BHF_Manijak
#2004 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Prvi bold, ne sjecam se da je iko ista slicno piso, molim neki citat! Ozbiljan sam,Salah ad-Din wrote:Baš zanimljivo, do neki dan, uopšte nije bila bitna brojnost navijača na Evropskim utakmicama, Levski je bio evropski tim koji će da razbuca Sarajevo sa barem 5 golova razlike, Maribor su bili usrani Janezi, koji ne znaju hodati, a ne fudbala igrati.
Drugi bold, to su vase rijeci bile, nemoj da sad bare 10 citata na zadatu temu nadjem! Realno i vi ste se sami nadali katastrofi i pribojavali se, a sad kad ste "krv liznuli" i vidjeli da se moze digli se, dakle isti ste kao mi prije meca u Mariboru, sto ce reci mentalita Balkan!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2005 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Đe je ba cvrčak, još uvijek me zanima kako je prošao hendikep 
- BHF_Manijak
#2006 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Koji si ti dusmanin, covjek osto bez ulozene kuce a ti bi jos i da nadje internet odakle ce vam se javiti, ccc!leet wrote:Đe je ba cvrčak, još uvijek me zanima kako je prošao hendikep
-
north
#2007 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne griješi dušu, možda nije uložio na hendikep, možda je odigrao "sigurniju" varijantu iz 1/1 ili eventualno na zbroj golova, kao ono 3+.....u svakom slučaju, svi smo ga poželili i nije sramota da zatraži pomoć...a ko zna možda se i opario, možda je odigrao hendikep ali na tekmu u Mariboru...leet wrote:Đe je ba cvrčak, još uvijek me zanima kako je prošao hendikep
Inače priča oko gostovanja je dječija, što se mene tiče vrlo dobro odrađeno gostovanje Manijaka, vrlo dobra podrška i koreografija na početku utakmice, samo mora se uzeti u obzir blizina gostovanja i treba vidjeti kakvo će Manijaci imati gostovanje kada jednog dana budu išli na destinacije ala Prag ili Sofija pa bi se onda mogla eventulano praviti komparacija koje tu bolji, mada opet kažem glupo je to prebrojavanje, puno je važnije šta nam ekipe pružaju na terenu....
Mislim da će Željo u utorak ostvariti pobjedu, ali će to ipak biti nedovoljno, jer 3-0 mi stvarno zvuči nedostižno, ali eto što kažu u fudbalu nikad ne znaš...Inače gostovanja Maribora u prošloj sezoni koliko sam upratio: Hapoel-Maribor 2-1 (to je onaj Hapoel što je uvalio petardu Želji), Braga-Maribor: čini m ise isto 2-1, Brugge-Maribor: 2-0....dakle itekako pobjedivi kad gostuju ali teško gube većom razlikom
Sarajevo??? Tu ću samo šutjeti i čekati četvrtak
- ganjeta
#2008 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
@ north
Hapoel je onaj što je otresao Bojca, nije to naš krvnik.
A što se tiče @ cvrčka imam pozdan info da ladi jajca na jadranu, od čijih para ne znam, možda je otvorio banku, pajserom
.
Hapoel je onaj što je otresao Bojca, nije to naš krvnik.
A što se tiče @ cvrčka imam pozdan info da ladi jajca na jadranu, od čijih para ne znam, možda je otvorio banku, pajserom
-
MightyMatch
#2009 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Hendikepiranoleet wrote:Đe je ba cvrčak, još uvijek me zanima kako je prošao hendikep
- BHF_Manijak
#2010 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma bilo je mozda i slabijih, ali daleko od toga da su mega giga jaki, zato evo i dan danas sebi ne mogu doci, muda bi grizo, od koga mi 4 komada fasujemo! Da nas je izbacio usrani Partizan, BATE, Basel i slicni pa jebaji ga, ali ovi bilmezi...wannabe_ultra wrote:nek cvrcak ostavi ziro racun pa cemo mu uplacivati
btw samo jedno pitanje, sta bi se desilo da je zeljeznicar izvukao nekog jaceg, posto je ovako prosao sa najslabijim mogucim protivnikom cini mi se ?
U utorak krenuti na sve ili nista pa sta Bog da!
-
Ejch-ju-es-i-aj-en
#2011 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma situacija je takva da će i Sarajevo i Željo dogodine sigurno imati bolji koeficijent nego ove, te ćemo uz malo sreće biti nosioci u drugim pretkolima CL i EL čime će prolazak u treće pretkolo postati izvjesniji. Sada je najbitnije da i Željo i Sarajevo uzmu ove dvije tekme kući da bi taj koeficijent bio još veći 
-
dert
#2012 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
dert wrote:dert wrote:Zeljo prolazi,Sarajevo prolazi i Siroki prolazi![]()
insallah
![]()
- Kinaski
#2013 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Siroki samodert wrote:dert wrote:dert wrote:Zeljo prolazi,Sarajevo prolazi i Siroki prolazi![]()
insallah
![]()
-
mikogoago
#2014 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nema tu neke filozofije.Sva tri kluba moraju odigrati hrabro i napasti od prve minute.Narocito Zeljo njima nista nece znaciti ako fasuju koji gol,ali moze im puno znaciti ako u prvih 15 minuta zabiju gol.Maribor nije bolji od njih i nema filozofiranja.Punom snagom naprijed.Sarajevo moze sebi dozvoliti luksuz da bude opreznije ali po meni najbolje bi bilo da tute bugare satjeraju u musju rupu od prve minute.Kao sto ranije rekoh njihov djoker je Jovic koji ce sigurno dobro pripremiti tim za utakmicu.Siroki isto ima sansu,ono im je bila jedna od losijih partija,dok mi irci djeluju limitirano,ukratko mogli bi oni pobjediti u gostima.Svima im zelim srecu u predstojecim utakmicama 
- JThomas
#2015 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ja upravo mislim da je sarajevu puno pametnije da odigra isto kao i tamo, a ne da kreće grlom u jagode.
a nama će uz bilo kakvu taktiku trebati i ogromna doza sreće, pa valja i u našoj ligi pobijediti 3-0, a ne evropskog protivnika. al' eto vidjećemo, čuda se dešavaju, samo ne tako često...
a nama će uz bilo kakvu taktiku trebati i ogromna doza sreće, pa valja i u našoj ligi pobijediti 3-0, a ne evropskog protivnika. al' eto vidjećemo, čuda se dešavaju, samo ne tako često...
- dino84
#2016 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Mi zaista nemamo nikakve druge taktike nego od prve sekunde udariti iz svih pravaca,bice zanimljivo vidjeti takvu varijantu jer nam se ta varijanta nije desila godinama i godinama u dvomec sistemu (u Kupu BiH ne znam kada smo zadnji put u revansu stizali ovakvu prednost,valjda godinama i godinama prije Amarovog povratka 2009g.,a protiv Izraelaca je to bilo malo i nerealno ocekivati).Sheriff smo prosli tako sto smo revans odigrali sasvim korektno,stvorili dvije tri dobre sanse tamo i odbranili prednost od 1-0,ali ovu varijantu "svi u napad" nismo odavno imali.
Boli me briga koliko ce biti raje i koliko je karata odstampano,bitno je da cemo biti mi koji volimo klub,oni najzagrizeniji navijaci i bolesnici jer niko tu noc nece doci na Kosevo a da ne vjeruje u cudo.A ako povedemo na pocetku meca ovi misevi mekinjasi sto ce ostati kuci ce se uhvatiti daljinskog i groznicavo pratiti zaleci sto nisu tu a i dobar dio pitara naravno koji po sopstvenom priznanju ovdje navija za Maribor.
Nista nije nemoguce,upamtite to,postoji nesto sto se zove vjera,pitajte navijace Liverpoola,meni je mec Milan-Liverpool vratio vjeru u fudbal,cak i vise nego Bayern-United.Nisu ovo vanzemaljci mada su definitivno jaci od nas,ali nisu bauk da se ne moze sa njima,na kraju krajeva boli me neka stvar,ja cu opet za deset dana sa svojim timom u nove pobjede i poraze nadajuci se novim trofejima i novom ljetu u Evropi sljedece sezone,ali kazem samo,neka nas niko ne otpisuje jer je na Hadisonu sve moguce !!!
Boli me briga koliko ce biti raje i koliko je karata odstampano,bitno je da cemo biti mi koji volimo klub,oni najzagrizeniji navijaci i bolesnici jer niko tu noc nece doci na Kosevo a da ne vjeruje u cudo.A ako povedemo na pocetku meca ovi misevi mekinjasi sto ce ostati kuci ce se uhvatiti daljinskog i groznicavo pratiti zaleci sto nisu tu a i dobar dio pitara naravno koji po sopstvenom priznanju ovdje navija za Maribor.
Nista nije nemoguce,upamtite to,postoji nesto sto se zove vjera,pitajte navijace Liverpoola,meni je mec Milan-Liverpool vratio vjeru u fudbal,cak i vise nego Bayern-United.Nisu ovo vanzemaljci mada su definitivno jaci od nas,ali nisu bauk da se ne moze sa njima,na kraju krajeva boli me neka stvar,ja cu opet za deset dana sa svojim timom u nove pobjede i poraze nadajuci se novim trofejima i novom ljetu u Evropi sljedece sezone,ali kazem samo,neka nas niko ne otpisuje jer je na Hadisonu sve moguce !!!
- armin071
#2017 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ovo isto i ja kontam. Nešto sam ubjeđen da ćemo primiti rano go i onda pušiona. 1:0 je pravo nezgodan rez. ali vidjećemo. Mene nije naš tim toliko impresionirao igrom koliko su bugari izgledali bezveze na terenu osim onih par minuta pritiska nakon gola. Said bi mogao presuditi ovu utakmicu. A što se vas tiče ono klasično od gotovog veresija. Prvoa poluvrijeme moćno i na tribinama i na terenu i onda potop. Nejasno i čudno od onakvog želje koji je harao zadnjih utakmica da odigra onakvo poluvrijeme. Zeba je odigrao jadno i kada ti glavni igrač zakaže onda i ne možeš očekivati više.JThomas wrote:ja upravo mislim da je sarajevu puno pametnije da odigra isto kao i tamo, a ne da kreće grlom u jagode.
- Kinaski
#2018 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Kod mene na manageru . Zeljo i Sarajevo redovno u evropi 
- Kemal Malovčić
#2019 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
da i ovaj stvarni svijet hoće neko pečovat187 wrote:Kod mene na manageru . Zeljo i Sarajevo redovno u evropi
- Kinaski
#2020 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Al nece niko moj Kemo haferu , sve pokrase oni focaciKemal Malovčić wrote:da i ovaj stvarni svijet hoće neko pečovat187 wrote:Kod mene na manageru . Zeljo i Sarajevo redovno u evropi
-
elSaik
#2021 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nije baš tačno. Uz bilo kakvu pobjedu protiv Maribora i nastavke dominacije u domaćem prvenstvu najkasnije za dvije sezone smo nosioci u drugom pretkolu LP, ako ne već naredne.BHF_Manijak wrote:Ma bilo je mozda i slabijih, ali daleko od toga da su mega giga jaki, zato evo i dan danas sebi ne mogu doci, muda bi grizo, od koga mi 4 komada fasujemo! Da nas je izbacio usrani Partizan, BATE, Basel i slicni pa jebaji ga, ali ovi bilmezi...wannabe_ultra wrote:nek cvrcak ostavi ziro racun pa cemo mu uplacivati
btw samo jedno pitanje, sta bi se desilo da je zeljeznicar izvukao nekog jaceg, posto je ovako prosao sa najslabijim mogucim protivnikom cini mi se ?![]()
Fakat ovakvu sansu necemo imati ni za 5 godina, mislim na srecu u zrijebu!
U utorak krenuti na sve ili nista pa sta Bog da!
- ledeni_caj
#2022 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Izgubili ili dobili isti koeficijent dobijate za ucestvovanje u ovom pretkolu.
-
elSaik
#2023 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Istina, ali znači državnom koeficijentu makar malo.
- Muhamed Đakmić
#2024 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Državni nam ode u bananu zahvaljujući Borcu. Svaka im čast i od srca hvala.
- moa
#2025 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Samo da nebude nakantavanje od strane maribora, levskog i st. petra. 
Daj boze da barem jedan klub prodje dalje.
Daj boze da barem jedan klub prodje dalje.