Charuga wrote:Jebeš tu petardu, to je tek što se rat završio i situacija u klubu je bila katastrofalna, pred raspad i gašenje. Meni je bolnija ona četvorka kad se Škoro igrao sa našom odbranom a nisam htio izači dok utakmica nije završena. Draga mi je i ona naša četvorka koju su mi poklonili za rođendan.
Današnji datum nije bitan jer je došla ta titula i jer se u finalu dobio največi rival. Sumnjam da se nešto posebno obilježava kod navijača, jednostavno se ljudi sjete toga. Neke stvari, puno dublje, su rješene na taj dan i sa tom titulom ali nećemo sad o tome ...
Charuga, bio sam na toj utakmici I priznajem izasao dobro nasekiran. Mislim, da je vi slavite zato sto smo tada bili zestoko jaci od vas I sto je go (u vasoj mrezi) visio cijelu utakmicu. Osim toga, de me bogati podsjeti koliko prije toga niste uzeli nikakvu titulu. Mislim, jedno 30 godina.
Ti je bilo ono kad David potuce Golijata ili kao da mi sutra dobijemo Argentinu.Zamisli koja bi euforija bila.
Ja dos'o kuci poslije tekme sav nasekiran a mati mi veli"Haj neme veze, sevap je zbog Bakira".To je inace moj drug koji navija za anamo one, dobar co'ek ali niko nije savrsen I bez ozbiljne mahane.
Eto i stara zena,moja mati, koja nema veze o nogometu, je znala koliko dugo I tesko patite.