hocete da vas placamo?plain vanilla wrote:" Dobra cura paara vrijedi, al' dr*anje pare štedi !!!"![]()
zna se ko se placa...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hocete da vas placamo?plain vanilla wrote:" Dobra cura paara vrijedi, al' dr*anje pare štedi !!!"![]()
ja ne znam ko placa..ko placa?stam wrote:hocete da vas placamo?plain vanilla wrote:" Dobra cura paara vrijedi, al' dr*anje pare štedi !!!"![]()
![]()
zna se ko se placa...
placa korisnik uslugaplain vanilla wrote:ja ne znam ko placa..ko placa?stam wrote:hocete da vas placamo?plain vanilla wrote:" Dobra cura paara vrijedi, al' dr*anje pare štedi !!!"![]()
![]()
zna se ko se placa...
Neki od nas na finu umjetnost masturbacije ne gledamo kao način da uštedimo pare.plain vanilla wrote:" Dobra cura paara vrijedi, al' dr*anje pare štedi !!!"![]()

Practice makes perfect.plain vanilla wrote:eno ima lijepih oglasa, javite se djevojkama ili dajte oglas, odmorite te jadne ruchice![]()
![]()
dale cooper wrote:Neki od nas na finu umjetnost masturbacije ne gledamo kao način da uštedimo pare.plain vanilla wrote:" Dobra cura paara vrijedi, al' dr*anje pare štedi !!!"![]()
We do it for fun!![]()

aham, samo sto vjezbajuci tu radnju neces postati savrsen hebac nego dr*adzijadale cooper wrote:Practice makes perfect.plain vanilla wrote:eno ima lijepih oglasa, javite se djevojkama ili dajte oglas, odmorite te jadne ruchice![]()
![]()
Incoming...incoming. All hands on battle stations. I repeat...all hands on battle stations.Chmoljo wrote:dale cooper wrote:Neki od nas na finu umjetnost masturbacije ne gledamo kao način da uštedimo pare.plain vanilla wrote:" Dobra cura paara vrijedi, al' dr*anje pare štedi !!!"![]()
We do it for fun!![]()
Jebanje je jedno...drkanje drugo. Jedno ne isključuje drugo.plain vanilla wrote:aham, samo sto vjezbajuci tu radnju neces postati savrsen hebac nego dr*adzijadale cooper wrote:Practice makes perfect.plain vanilla wrote:eno ima lijepih oglasa, javite se djevojkama ili dajte oglas, odmorite te jadne ruchice![]()
![]()
zato malo vjezbajte i ovo drugodale cooper wrote:Jebanje je jedno...drkanje drugo. Jedno ne isključuje drugo.plain vanilla wrote:aham, samo sto vjezbajuci tu radnju neces postati savrsen hebac nego dr*adzijadale cooper wrote:
Practice makes perfect.
Nije to nauka, to je slobodna disciplinaNeonFelin wrote:Vi od dr*anja nauku napraviste.
Ma nepravimo mi nauku, nego neki od toga napraviše famu, kao da jeNeonFelin wrote:Vi od dr*anja nauku napraviste.
A odkud ti znaš da ne vježbamo?plain vanilla wrote: zato malo vjezbajte i ovo drugo
vjezbate mozda teoretski diodale cooper wrote:A odkud ti znaš da ne vježbamo?plain vanilla wrote: zato malo vjezbajte i ovo drugo
Ja se vala nikada nisam hvalio svojim seksualnim iskustvom i libidom.plain vanilla wrote:vjezbate mozda teoretski diodale cooper wrote:A odkud ti znaš da ne vježbamo?plain vanilla wrote: zato malo vjezbajte i ovo drugo![]()
( inace ne bi toliko hvalili ...treba nam smajlic za to, da ne prostacimo
)
pa svako normalan ima potrebu za tim, a znamo da je i madner normalanNot My Idea wrote:Pitala bih madnera da kaze nesto na temu al sve mi nesto govori da ce me iskulirat necim tipa- nema on potrebe za istim, kao sto nikad nije ni imao.
Bolja si ti od togaNot My Idea wrote:Pitala bih madnera da kaze nesto na temu al sve mi nesto govori da ce me iskulirat necim tipa- nema on potrebe za istim, kao sto nikad nije ni imao.
svrha je da zabavis siroke narodne mase, ali neka, ovako je zabavnijedale cooper wrote: Ja se vala nikada nisam hvalio svojim seksualnim iskustvom i libidom.
Čini mi se pomalo besmisleno to činiti, posebno u virtualnom svijetu. Ne vidim svrhu.
zbunjujes me, medenaMedenoSrce wrote:Bolja si ti od togaNot My Idea wrote:Pitala bih madnera da kaze nesto na temu al sve mi nesto govori da ce me iskulirat necim tipa- nema on potrebe za istim, kao sto nikad nije ni imao.![]()