prof. dr. Saida Fišeković, u Kranjčevićevoj
Anksioznost
Moderator: anex
-
dudlov
#2002 Re: Anksioznost
Dobar dijagnostičar je i dr omer ćemalović, ali on je više za teža duševna oboljenja. ja sam išao privatno jednom jako davno i kad je vidjela dokumentaciju pošteno mi je rekla da privatno kroz razgovore neće biti efekta. Nije mi naplatila ništa. Ne mogu se sjetiti imena doktorice ali joj je ordinacija na betaniji.
- muha_sa
#2003 Re: Anksioznost
Kakav ba psihijatar i kurac
samo sami sebi možete pomoc.
Davno moj jaran Hamdo ode u "Omer Maslic" kod neuropsihijatra--udje u ordinaciju i dr mu veli da sjedne nasuprot njega
"Deder Hamdo--pricaj šta te muci"
Otvorio se moj Hamdan a doktor sluša li sluša
stade Hmado sa pricom i doktor ga pita ima li još nešto na šta se žali.
- nemam vala doktore--to je sve.
-Eh, sad Hamdo saslušaj ti mene--i krenu kuknjava
Hamdo se haman rasplako na doktorove probleme
istom-ustade doktor--zavuce ruku u dzep--izvadi bocicu sa hapovima--trehnu u šaku i drito u usta
Nikad više Hamdo otišo nije
Ovo je istinita prica--licno mi moj ahbab prico.
Davno moj jaran Hamdo ode u "Omer Maslic" kod neuropsihijatra--udje u ordinaciju i dr mu veli da sjedne nasuprot njega
Otvorio se moj Hamdan a doktor sluša li sluša
-Eh, sad Hamdo saslušaj ti mene--i krenu kuknjava
Nikad više Hamdo otišo nije
- Facility
#2005 Re: Anksioznost
Pomjesao si psihijatra i psihologa.muha_sa wrote: ↑12/08/2026 22:32 Kakav ba psihijatar i kuracsamo sami sebi možete pomoc.
Davno moj jaran Hamdo ode u "Omer Maslic" kod neuropsihijatra--udje u ordinaciju i dr mu veli da sjedne nasuprot njega"Deder Hamdo--pricaj šta te muci"
Otvorio se moj Hamdan a doktor sluša li slušastade Hmado sa pricom i doktor ga pita ima li još nešto na šta se žali.
-Eh, sad Hamdo saslušaj ti mene--i krenu kuknjavaHamdo se haman rasplako na doktorove probleme
istom-ustade doktor--zavuce ruku u dzep--izvadi bocicu sa hapovima--trehnu u šaku i drito u usta
![]()
Nikad više Hamdo otišo nije![]()
- muha_sa
#2006 Re: Anksioznost
Jah etoFacility wrote: ↑12/08/2026 23:08Pomjesao si psihijatra i psihologa.muha_sa wrote: ↑12/08/2026 22:32 Kakav ba psihijatar i kuracsamo sami sebi možete pomoc.
Davno moj jaran Hamdo ode u "Omer Maslic" kod neuropsihijatra--udje u ordinaciju i dr mu veli da sjedne nasuprot njega"Deder Hamdo--pricaj šta te muci"
Otvorio se moj Hamdan a doktor sluša li slušastade Hmado sa pricom i doktor ga pita ima li još nešto na šta se žali.
-Eh, sad Hamdo saslušaj ti mene--i krenu kuknjavaHamdo se haman rasplako na doktorove probleme
![]()
Kolega forumaš je pitao za psihijatra u Sarajevu a ne psihologa i zato i prenesoh Hamdanovo iskustvo
- Facility
#2007 Re: Anksioznost
Pomijesao si tako sto si dao pogresan savjet, mnoge probleme zbog kojih se ide kod psihologa, mozes sam rijesiti, ali ne bas i probleme zbog kojih se ide iskljucivo kod neuropsihijatra.muha_sa wrote: ↑13/08/2026 05:52Jah etoFacility wrote: ↑12/08/2026 23:08Pomjesao si psihijatra i psihologa.muha_sa wrote: ↑12/08/2026 22:32 Kakav ba psihijatar i kuracsamo sami sebi možete pomoc.
![]()
Ovo je istinita prica--licno mi moj ahbab prico.ništa ja pomješAo nisam--moj drug Hamdan je išAo kod neuropsihijatra.
Kolega forumaš je pitao za psihijatra u Sarajevu a ne psihologa i zato i prenesoh Hamdanovo iskustvo![]()