Ja srećom nisam imao s njim iskustva, jer je već bio odlepršao sa državne televizije kad sam ja tamo došao, ali se sjećam priče Duške Jurišić i ostalih kolega o tom smetljaru. Svi su oni lafo dobri s njim, a niko ga smislit' ne može. Kad je Face TV počeo s radom, već sam odselio u Holandiju, a Hayat sam zaobilazio i kao novinar i kao gledalac u širokom luku, jer sam takođe znao da se radi o smetljarima, kao što su i OBN, te ostali privatni mediji.de balzac wrote:Džaba ti je Eržebetuvjeravati poklonike lika i djela Senada H., džaba...
Ono što je basarić napisao ja bih dvije trećine potpisao, budući da sam živi svjedok većine njegovih navoda. A i puno manje mi je dovoljno da ga smatram smećem.
Čuj, molim te, argumenta što ga nije tužiojebo te
ko da smo u Švicarskoj, pa sve med i mlijeko, tužba, neovisno sudstvo, pravna država, presuda, statisfakcija...
ovaj nonsens ide u analeAko ga nisu tužili, onda nije tako kako ti pokušavaš predstaviti.
A priču o tužbi mogu samo plasirati likovi koji gledaju američke filmove, pa misle da tužbe idu kao u seriji "Ed", gdje se za dan sve riješi