Federalna televizija
Moderator: anex
-
žuta
#2001 Re: Federalna televizija
PROMJENI BROJ TELEFONA KUĆI I VIŠE NE DOLAZI PRETPLATA
- vaučer
#2002 Re: Federalna televizija
žuta wrote:PROMJENI BROJ TELEFONA KUĆI I VIŠE NE DOLAZI PRETPLATA
Da ga promjenim u šta?
-
žuta
#2003 Re: Federalna televizija
ma samo zamjena u drugi broj
- vaučer
#2004 Re: Federalna televizija
Hm, ne razumijem zašto ne bi dolazila pretplata ako zamjenim broj jer i dalje telekom ima obavezu isporučiti to s računom ali eto, obratit ću pažnju ako budem ikad mjenjao broj.žuta wrote:ma samo zamjena u drugi broj
- neo7
#2005 Re: Federalna televizija
Pa i ako ne placas, dug ti se nagomilava i ama bas UVIJEK ces izgubiti na sudu spor i morati ces platiti sve...
PS: mrzim i ja placati, mrzi i stari, ali jednsotavno je propisano, i sada kada se ima MojaTV place se posebnom uplatnicom...
PS: mrzim i ja placati, mrzi i stari, ali jednsotavno je propisano, i sada kada se ima MojaTV place se posebnom uplatnicom...
-
žuta
#2006 Re: Federalna televizija
valjda tu naprave neku fulu i odjave ti pretplatu 
- avicena
#2007 Re: Federalna televizija
Znam mnoge koji godinama nisu uplatili ni marke, a ne znam ni jednog koji leži u zatvoru zbog toga. Dok nisam prešao na Moja TV i ja sam plaćao godinama i sada se osjećam kao majmun u odnosu na njih. Ne bih možda da sam za te pare dobijao bilo kakav kvalitet programa.neo7 wrote:Pa i ako ne placas, dug ti se nagomilava i ama bas UVIJEK ces izgubiti na sudu spor i morati ces platiti sve...
-
Mr. Brightside
-
žuta
#2009 Re: Federalna televizija
da li je ovo istina
- agnostic_front
#2010 Re: Federalna televizija
100 % provjeren info.žuta wrote:da li je ovo istina
-
Fauja Singh
#2011 Re: Federalna televizija
Kod ovih mojih u ZE na Telekabel-u HRT uopste ne zatamnjuju niti su ga ikad zatamnjivali.kakavdanakneiskustvu wrote:agnostic_front wrote:Ja mislim da se samo u Kantonu IX pridrzavaju te zabrane RAK-a, u ostalim se moze gledati.
i u zenici su se toga pridržavali,slao sam ja dopise RAK par puta zbog toga,u zenici se HRT 2 zatamni kad su evropska ili svjetska fudbalska prvenstva,a u svim mjestima oko zenice ne,buovača,vitez,žepče,ne bi me začudilo da se i ovaj put to desi,možda su sinoć zaboravili
Licno sam ja gledao 4-5 utakmica evropskog na HRT-u u Zenici, ovi moji samo HRT i gledaju, nije ni bilo govora o gledanju na nekom drugom kanalu.
Eto ako hoces uslikat cu ti tv slijedeci put kad odem
- mayab
#2012 Re: Federalna televizija
Ha ha ha, jel to istina, ne mogu da vjerujem - ali kad bolje promislim to je na FTV normalno, koliko znam tako su radili sa LZN, samo ukljuce REPEAT i beskonacnu petlju i udri mjesecimakakavdanakneiskustvu wrote:večeras se završava serija larin izbor a od ponedeljka sve od početka,od prve epizode,ima li to još negdje?
-
Melami
#2013 Re: Federalna televizija
ta pretplata je otimacina zesca. Kako ostale TV opstaju, i ako su drzavna TV imaju neka im drzava da pare i sta im je od onih slinih reklama? Gdje te pare idu.Koliko tooni plate imaju, po 1500? vise?
- Platformas
#2014 Re: Federalna televizija
ionako im samo dnevnik 2 vrijedikakavdanakneiskustvu wrote:večeras se završava serija larin izbor a od ponedeljka sve od početka,od prve epizode,ima li to još negdje?
-
žuta
#2015 Re: Federalna televizija
pa da utvrdimo gradivo prikazivaće oni larin izbor još 6 puta pa lijeve televizije imaju bolje programe
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2016 Re: Federalna televizija
al žiku ovo ...
"Na adresu uglednog novinara već su pristigle ponude iz TV Hayat, TV1, Face TV i Al-Jazeera Balkans, ali će Hadžiomerović ipak krenuti put Lukavca gdje će preuzeti funckiju glavnog i odgovornog urednika TV Lukavac."
istinski gigant
"Na adresu uglednog novinara već su pristigle ponude iz TV Hayat, TV1, Face TV i Al-Jazeera Balkans, ali će Hadžiomerović ipak krenuti put Lukavca gdje će preuzeti funckiju glavnog i odgovornog urednika TV Lukavac."
istinski gigant
- therrarrius
#2017 Re: Federalna televizija
japin_mutapi wrote:al žiku ovo ...
istinski gigant
-
Melami
#2018 Re: Federalna televizija
Evo vam specijalna emisija euro 2012. hahaha

- Lakat Jebić
- Donnie Smith
#2020 Re: Federalna televizija
Popara wrote:Kakav narod - takva mu drzava
Kakva mu drzava - takvi joj mediji,
Kakvi joj mediji - takvi im urednici
reče dežurni kritičar, kao da ti nisi dio ovog naroda, kao da si s nekog drugog kontinenta..daj bolan, šta si se zad'o ispoljavati frustriranost s teme na temu, od posta do posta, izađi iz kuće malo, trči, jebi šta, nabavi mačku pa je gladi uz dlaku niz dlaku, ionako crnu situaciju dodatno crnjačiš...
ja što ne mogu ovih narikača, sveznalica, pljuvatora svega živog i mrtvog...gdje je tvoj lični doprinos ičemu ikomu..
Nisam te prepoznala..Vričko...
- trcicu trceci
#2021 Re: Federalna televizija
Hoce li oni uzeti bundes ligu ove godine ? Koliko ja znam euro sport je imao pravo do 2012
-
leon25
#2022 Re: Federalna televizija
eurosport je otkupio prava do 2015 jos prosle godine
-
Popara
#2023 Re: Federalna televizija
Bas ono sve je lijepo i krasno i nema se sta kritikovat. Predlazem postovanoj gospodji ili gospodjici da slobodno skine ruzicaste naocale i pogleda gdje zivi. Gdje licni doprinos ljudi koje kritikujem. Nit me Vi placate svojim parama, niti parama poreznih obveznika. Naravno treba govoriti da raste cvijece i trava zeleni i sve je odlicno nema nikakvih problema u drzavi... Ma okano moje...Donnie Smith wrote:Popara wrote:Kakav narod - takva mu drzava
reče dežurni kritičar, kao da ti nisi dio ovog naroda, kao da si s nekog drugog kontinenta..daj bolan, šta si se zad'o ispoljavati frustriranost s teme na temu, od posta do posta, izađi iz kuće malo, trči, jebi šta, nabavi mačku pa je gladi uz dlaku niz dlaku, ionako crnu situaciju dodatno crnjačiš...
ja što ne mogu ovih narikača, sveznalica, pljuvatora svega živog i mrtvog...gdje je tvoj lični doprinos ičemu ikomu..
Nema ni potrebe da me prepoznate, a ako Vam je zelja bas da me upoznate i prepoznate ponude na PP. Ukoliko to nije slucaj nego Vam smeta moje naprdjivanje, a Vi me slobodno ignore. Nema ljutis... :*
- Donnie Smith
#2024 Re: Federalna televizija
Popara wrote:Bas ono sve je lijepo i krasno i nema se sta kritikovat. Predlazem postovanoj gospodji ili gospodjici da slobodno skine ruzicaste naocale i pogleda gdje zivi. Gdje licni doprinos ljudi koje kritikujem. Nit me Vi placate svojim parama, niti parama poreznih obveznika. Naravno treba govoriti da raste cvijece i trava zeleni i sve je odlicno nema nikakvih problema u drzavi... Ma okano moje...Donnie Smith wrote:Popara wrote:Kakav narod - takva mu drzava
Nema ni potrebe da me prepoznate, a ako Vam je zelja bas da me upoznate i prepoznate ponude na PP. Ukoliko to nije slucaj nego Vam smeta moje naprdjivanje, a Vi me slobodno ignore. Nema ljutis... :*
mater svoju zovi okano
- brzica
#2025 Re: Federalna televizija
Kažu odbio premijer gostovati na FTV. Izgleda da
su ih pogodile kadrovske promjene.
A sad se napokon može gledati dnevnik.
su ih pogodile kadrovske promjene.
A sad se napokon može gledati dnevnik.