Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#2001 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vidi vidi TELEMAChovaca upalili se ko kutnjaci

-
Xarfaxus
#2002 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa ne znam ja ko je od svog ISP-a napravio religiju. Telemach ili LOL. Toliko ste jadni da admini brisu postove na kojima se ljudi zale na kvalitet (a primjetio sam da pojedini admini uzimaju sebi za pravo i prijete nekim forumasima) a ostavljaju samo one postove koji su puni hvale. Zalosnoafannedim wrote:Vidi vidi TELEMAChovaca upalili se ko kutnjaci![]()
![]()
![]()
![]()
I na kraju jedini ste ISP koji jos ovijek nije uveo flat nego se ubijate limitima. Toliko o vasoj kvaliteti
- afannedim
#2003 Re: Logosoft ALL ABOUT
ahahahahahahahahahahahahahahahahhaha jadnoXarfaxus wrote:Pa ne znam ja ko je od svog ISP-a napravio religiju. Telemach ili LOL. Toliko ste jadni da admini brisu postove na kojima se ljudi zale na kvalitet (a primjetio sam da pojedini admini uzimaju sebi za pravo i prijete nekim forumasima) a ostavljaju samo one postove koji su puni hvale. Zalosnoafannedim wrote:Vidi vidi TELEMAChovaca upalili se ko kutnjaci![]()
![]()
![]()
![]()
I na kraju jedini ste ISP koji jos ovijek nije uveo flat nego se ubijate limitima. Toliko o vasoj kvaliteti
-
Xarfaxus
#2004 Re: Logosoft ALL ABOUT
slazem se. Upravo tako. JADNI STE!!!afannedim wrote:ahahahahahahahahahahahahahahahahhaha jadnoXarfaxus wrote:Pa ne znam ja ko je od svog ISP-a napravio religiju. Telemach ili LOL. Toliko ste jadni da admini brisu postove na kojima se ljudi zale na kvalitet (a primjetio sam da pojedini admini uzimaju sebi za pravo i prijete nekim forumasima) a ostavljaju samo one postove koji su puni hvale. Zalosnoafannedim wrote:Vidi vidi TELEMAChovaca upalili se ko kutnjaci![]()
![]()
![]()
![]()
(al bar ko prizna pola mu se prasta
- neo7
#2005 Re: Logosoft ALL ABOUT
slazem se s tobom, veoma jadnoafannedim wrote: ahahahahahahahahahahahahahahahahhaha jadno
- alibegoa
#2006 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da ne čitam sve, ko je jadan, ko ima limite, koji je ISP najbolji? Čija je konekcija stabilnija?
- plejka2
#2007 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovaj lol ti rikne sa vremena na vrijeme al bude onda na onom bekapu pa curi kap po kap.Sta znam ja sam zadovoljan kako radi nemam primjedbi.Za ove ostale neznam kako je samo nije mi bio ni telekom los u vrijeme kad sam ga koristio al su bili skupi pa sam se presalto na lol.Nisu bili bog zna sad sta skupi al je izletio lol sa svojom ponudom koja je bila prihvatljivija.
- karanana
#2008 Re: Logosoft ALL ABOUT
nista. sve ok pa sam pobriso sto sam napiso. restart je rjesio problem.
-
zilog
#2009 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo usporedba cijena:Radar71 wrote:Da placa se 8km i 5 km resiver i jos 15 za kablovsku znaci 28 km za sve. Koliko kosta Super TV?
Ne uporedjuem kvalitet nego samo cijene
SuperTV se, koliko znam, ne moze dobiti sam, kao ni D3 kod Telemach-a.
Posto ti treba i internet (kako bi drugacije pisao ovo), dodaj jos 22 KM za najmanjih 6 Mbps. To je 50 KM.
Kod LOL-a dobijes Duo+ sa 10 Mbps, IPTV sa snimalicom i boljom ponudom kanala (valjda to Arene predstavljaju) za 52,56 KM sa PDV-om (racunam HD STB).
Toliko kada govorimo o cijenama. O kvaliteti neka drugi govore.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2010 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imate li vi problema dok se konektujete ? "Zastopa" na verifying username and pw i nekada se konektuje a nekada ne 
-
smijesni_ste
#2011 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam ja...posljednjih 7 dana odokativno....

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2012 Re: Logosoft ALL ABOUT
same here.leet wrote:Imate li vi problema dok se konektujete ? "Zastopa" na verifying username and pw i nekada se konektuje a nekada ne
par puta mi je odbijalo konekciju...
ali sada samo zaštopa i konektuje se.
-
Stojadin
#2013 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam i jaleet wrote:Imate li vi problema dok se konektujete ? "Zastopa" na verifying username and pw i nekada se konektuje a nekada ne
- neo7
#2014 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zar ti nisi onaj ko urjetko pogleda film na TV-u i ima dovoljnu brzinu neta da skine sebi film i pregleda ga kad hoce i tako nevezan za TV i snimalicu ? To govorim iz perioda kada je bila opcija da se snima par kanala ?!!
EDIT: da ne spamam dzabe da odgovorim ovde.
Znam ja da se mogu snimati svi kanali, ali ukoliko dobro pratim bas LiP je spominjao kako mu nije bitna snimalica prije ove zadnje verzije kada je bilo omoguceno samo par kanala za snimanje, dok sada prica neku drugu pricu
Znam ja da se mogu snimati svi kanali, ali ukoliko dobro pratim bas LiP je spominjao kako mu nije bitna snimalica prije ove zadnje verzije kada je bilo omoguceno samo par kanala za snimanje, dok sada prica neku drugu pricu
Last edited by neo7 on 19/04/2012 15:48, edited 1 time in total.
-
zilog
#2015 Re: Logosoft ALL ABOUT
Snimalica je upravo to sto spominjes.neo7 wrote:Zar ti nisi onaj ko urjetko pogleda film na TV-u i ima dovoljnu brzinu neta da skine sebi film i pregleda ga kad hoce i tako nevezan za TV i snimalicu ? To govorim iz perioda kada je bila opcija da se snima par kanala ?!!
Gledanje TV-a zahtjeva predanost, zbog fiksnog vremena pocinjanja programa. U 80% slucajeva film je vec poceo kada prebacim na kanal. Tada mi je puno lakse skinuti ga i pogledati iz pocetka.
Sa snimalicom to napravim za 15 sekundi.
Vjerovatno ne znas da se na SuperTV-u moze stalno snimati koliko hoces kanala.
-
neki
#2016 Re: Logosoft ALL ABOUT
Njemu nekad nije trebao ni flat, sve dok Logosoft nije ukinuo ogranicenjeneo7 wrote:Zar ti nisi onaj ko urjetko pogleda film na TV-u i ima dovoljnu brzinu neta da skine sebi film i pregleda ga kad hoce i tako nevezan za TV i snimalicu ? To govorim iz perioda kada je bila opcija da se snima par kanala ?!!
- plejka2
#2017 Re: Logosoft ALL ABOUT
nemojte se samo za kose cupat 
-
neki
#2018 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne zanima mene nista, samo se prisjecamo sta je tebe nekad zanimaloLud i ponosan wrote:Sa 150gb sam bio zadovoljan.neki wrote:Njemu nekad nije trebao ni flat, sve dok Logosoft nije ukinuo ogranicenjeneo7 wrote:Zar ti nisi onaj ko urjetko pogleda film na TV-u i ima dovoljnu brzinu neta da skine sebi film i pregleda ga kad hoce i tako nevezan za TV i snimalicu ? To govorim iz perioda kada je bila opcija da se snima par kanala ?!!
Znam ja da se mogu snimati svi kanali, ali ukoliko dobro pratim bas LiP je spominjao kako mu nije bitna snimalica prije ove zadnje verzije kada je bilo omoguceno samo par kanala za snimanje, dok sada prica neku drugu pricu![]()
No, ako te jos nesto zanima nacemo se i popricati, nemoj vise srati po ovoj temi ziv bio.
-
harph
#2019 Re: Logosoft ALL ABOUT
jesu li ovo poskupili paketi ili se meni cini?
-
zilog
#2020 Re: Logosoft ALL ABOUT
Iste su cijene. Gdje si ti vidio poskupljenje?harph wrote:jesu li ovo poskupili paketi ili se meni cini?
-
@no403
#2021 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li jos ko problem sa nestabilnom konekcijom na logosoftovom ADSL?
Konkretno evo vec zadnjih sat-dva malo-malo uspori pa čak i skroz zaustavi kako na računaru tako i na TV a onda nastavi normalno nakon 20-30 sekundi, da bi nakon nekoliko minuta nastupila ista stvar...užasno nestabilna konekcija
Konkretno evo vec zadnjih sat-dva malo-malo uspori pa čak i skroz zaustavi kako na računaru tako i na TV a onda nastavi normalno nakon 20-30 sekundi, da bi nakon nekoliko minuta nastupila ista stvar...užasno nestabilna konekcija
- afannedim
#2022 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li još neko da mu ne radi KANAL1
- SAID5
#2023 Logosoft ALL ABOUT
Danas sareno
Malo radi-malo ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
Malo radi-malo ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
@no403
#2024 Re: Logosoft ALL ABOUT
kad kazes malo radi - malo ne radi da li mislis samo na Kanal 1 ili na logosoft generalno...meni je danas katastrofa nestabilno pa me zanima je li samo kod mene...
- afannedim
#2025 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da je kod tebe neki problem, meni bez problema i net i tv, i cijeli dan neku muziku i malcu crtane skidam bez problema.@no403 wrote:kad kazes malo radi - malo ne radi da li mislis samo na Kanal 1 ili na logosoft generalno...meni je danas katastrofa nestabilno pa me zanima je li samo kod mene...