Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
afannedim

#2001 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Vidi vidi TELEMAChovaca upalili se ko kutnjaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Xarfaxus

#2002 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Xarfaxus »

afannedim wrote:Vidi vidi TELEMAChovaca upalili se ko kutnjaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ne znam ja ko je od svog ISP-a napravio religiju. Telemach ili LOL. Toliko ste jadni da admini brisu postove na kojima se ljudi zale na kvalitet (a primjetio sam da pojedini admini uzimaju sebi za pravo i prijete nekim forumasima) a ostavljaju samo one postove koji su puni hvale. Zalosno

I na kraju jedini ste ISP koji jos ovijek nije uveo flat nego se ubijate limitima. Toliko o vasoj kvaliteti
afannedim

#2003 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Xarfaxus wrote:
afannedim wrote:Vidi vidi TELEMAChovaca upalili se ko kutnjaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ne znam ja ko je od svog ISP-a napravio religiju. Telemach ili LOL. Toliko ste jadni da admini brisu postove na kojima se ljudi zale na kvalitet (a primjetio sam da pojedini admini uzimaju sebi za pravo i prijete nekim forumasima) a ostavljaju samo one postove koji su puni hvale. Zalosno

I na kraju jedini ste ISP koji jos ovijek nije uveo flat nego se ubijate limitima. Toliko o vasoj kvaliteti
ahahahahahahahahahahahahahahahahhaha jadno
Xarfaxus

#2004 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Xarfaxus »

afannedim wrote:
Xarfaxus wrote:

ahahahahahahahahahahahahahahahahhaha jadno
slazem se. Upravo tako. JADNI STE!!!

(al bar ko prizna pola mu se prasta :mrgreen: )
neo7

#2005 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neo7 »

afannedim wrote: ahahahahahahahahahahahahahahahahhaha jadno
slazem se s tobom, veoma jadno :) :run:
alibegoa

#2006 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by alibegoa »

Da ne čitam sve, ko je jadan, ko ima limite, koji je ISP najbolji? Čija je konekcija stabilnija?
plejka2

#2007 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by plejka2 »

Ovaj lol ti rikne sa vremena na vrijeme al bude onda na onom bekapu pa curi kap po kap.Sta znam ja sam zadovoljan kako radi nemam primjedbi.Za ove ostale neznam kako je samo nije mi bio ni telekom los u vrijeme kad sam ga koristio al su bili skupi pa sam se presalto na lol.Nisu bili bog zna sad sta skupi al je izletio lol sa svojom ponudom koja je bila prihvatljivija.
karanana

#2008 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

nista. sve ok pa sam pobriso sto sam napiso. restart je rjesio problem.
zilog

#2009 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

Radar71 wrote:Da placa se 8km i 5 km resiver i jos 15 za kablovsku znaci 28 km za sve. Koliko kosta Super TV?
Ne uporedjuem kvalitet nego samo cijene
Evo usporedba cijena:
SuperTV se, koliko znam, ne moze dobiti sam, kao ni D3 kod Telemach-a.

Posto ti treba i internet (kako bi drugacije pisao ovo), dodaj jos 22 KM za najmanjih 6 Mbps. To je 50 KM.

Kod LOL-a dobijes Duo+ sa 10 Mbps, IPTV sa snimalicom i boljom ponudom kanala (valjda to Arene predstavljaju) za 52,56 KM sa PDV-om (racunam HD STB).

Toliko kada govorimo o cijenama. O kvaliteti neka drugi govore.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2010 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Velkoski »

Imate li vi problema dok se konektujete ? "Zastopa" na verifying username and pw i nekada se konektuje a nekada ne :?
smijesni_ste

#2011 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

Imam ja...posljednjih 7 dana odokativno.... :roll: :roll:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2012 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

leet wrote:Imate li vi problema dok se konektujete ? "Zastopa" na verifying username and pw i nekada se konektuje a nekada ne :?
same here.

par puta mi je odbijalo konekciju... :roll:

ali sada samo zaštopa i konektuje se.
Stojadin

#2013 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Stojadin »

leet wrote:Imate li vi problema dok se konektujete ? "Zastopa" na verifying username and pw i nekada se konektuje a nekada ne :?
Imam i ja :(
neo7

#2014 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neo7 »

Zar ti nisi onaj ko urjetko pogleda film na TV-u i ima dovoljnu brzinu neta da skine sebi film i pregleda ga kad hoce i tako nevezan za TV i snimalicu ? To govorim iz perioda kada je bila opcija da se snima par kanala ?!!

EDIT: da ne spamam dzabe da odgovorim ovde.
Znam ja da se mogu snimati svi kanali, ali ukoliko dobro pratim bas LiP je spominjao kako mu nije bitna snimalica prije ove zadnje verzije kada je bilo omoguceno samo par kanala za snimanje, dok sada prica neku drugu pricu ;)
Last edited by neo7 on 19/04/2012 15:48, edited 1 time in total.
zilog

#2015 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

neo7 wrote:Zar ti nisi onaj ko urjetko pogleda film na TV-u i ima dovoljnu brzinu neta da skine sebi film i pregleda ga kad hoce i tako nevezan za TV i snimalicu ? To govorim iz perioda kada je bila opcija da se snima par kanala ?!!
Snimalica je upravo to sto spominjes.
Gledanje TV-a zahtjeva predanost, zbog fiksnog vremena pocinjanja programa. U 80% slucajeva film je vec poceo kada prebacim na kanal. Tada mi je puno lakse skinuti ga i pogledati iz pocetka.
Sa snimalicom to napravim za 15 sekundi.

Vjerovatno ne znas da se na SuperTV-u moze stalno snimati koliko hoces kanala.
neki

#2016 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

neo7 wrote:Zar ti nisi onaj ko urjetko pogleda film na TV-u i ima dovoljnu brzinu neta da skine sebi film i pregleda ga kad hoce i tako nevezan za TV i snimalicu ? To govorim iz perioda kada je bila opcija da se snima par kanala ?!!

Znam ja da se mogu snimati svi kanali, ali ukoliko dobro pratim bas LiP je spominjao kako mu nije bitna snimalica prije ove zadnje verzije kada je bilo omoguceno samo par kanala za snimanje, dok sada prica neku drugu pricu ;)
Njemu nekad nije trebao ni flat, sve dok Logosoft nije ukinuo ogranicenje :-) :lol:
plejka2

#2017 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by plejka2 »

nemojte se samo za kose cupat :razz:
neki

#2018 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

Lud i ponosan wrote:
neki wrote:

Njemu nekad nije trebao ni flat, sve dok Logosoft nije ukinuo ogranicenje :-) :lol:
Sa 150gb sam bio zadovoljan. ;)
No, ako te jos nesto zanima nacemo se i popricati, nemoj vise srati po ovoj temi ziv bio.;)
Ne zanima mene nista, samo se prisjecamo sta je tebe nekad zanimalo :-) hipokrizija izbija iz tebe svako malo..
harph

#2019 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by harph »

jesu li ovo poskupili paketi ili se meni cini?
zilog

#2020 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

harph wrote:jesu li ovo poskupili paketi ili se meni cini?
Iste su cijene. Gdje si ti vidio poskupljenje?
@no403

#2021 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by @no403 »

Ima li jos ko problem sa nestabilnom konekcijom na logosoftovom ADSL?
Konkretno evo vec zadnjih sat-dva malo-malo uspori pa čak i skroz zaustavi kako na računaru tako i na TV a onda nastavi normalno nakon 20-30 sekundi, da bi nakon nekoliko minuta nastupila ista stvar...užasno nestabilna konekcija :?
afannedim

#2022 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ima li još neko da mu ne radi KANAL1
SAID5

#2023 Logosoft ALL ABOUT

Post by SAID5 »

Danas sareno

Malo radi-malo ne

Sent from my iPhone using Tapatalk
@no403

#2024 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by @no403 »

kad kazes malo radi - malo ne radi da li mislis samo na Kanal 1 ili na logosoft generalno...meni je danas katastrofa nestabilno pa me zanima je li samo kod mene...
afannedim

#2025 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

@no403 wrote:kad kazes malo radi - malo ne radi da li mislis samo na Kanal 1 ili na logosoft generalno...meni je danas katastrofa nestabilno pa me zanima je li samo kod mene...
Mislim da je kod tebe neki problem, meni bez problema i net i tv, i cijeli dan neku muziku i malcu crtane skidam bez problema.
Post Reply