Netačno. Od 2009. u La Ligi:Rob_Atl wrote:Od kad je Ronaldo dosao u ligu 2009 stanje je slijedece:
Ronaldo 197 golova
Messi 189
Ronaldo: 197
Messi: 199
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Netačno. Od 2009. u La Ligi:Rob_Atl wrote:Od kad je Ronaldo dosao u ligu 2009 stanje je slijedece:
Ronaldo 197 golova
Messi 189
Nije mu racunao 10 golova od ove sezone.Zmijuga loma wrote:Netačno. Od 2009. u La Ligi:Rob_Atl wrote:Od kad je Ronaldo dosao u ligu 2009 stanje je slijedece:
Ronaldo 197 golova
Messi 189
A uračunao Ronaldu 20 golova od ove sezone.Tomahawk11 wrote:Nije mu racunao 10 golova od ove sezone.Zmijuga loma wrote:Netačno. Od 2009. u La Ligi:Rob_Atl wrote:Od kad je Ronaldo dosao u ligu 2009 stanje je slijedece:
Ronaldo 197 golova
Messi 189
Šta ima stizat Zaru. On više ne drži rekord.Rob_Atl wrote:do mene je , al eto tu je to uglavnom, nisam mislio poniziti messia nego gledao kad ce ronaldo stici zaru. Ronaldo ima 176 utakmica , messi-u je potrebno bilo 289, hmmm ako ronaldo nastavi ovim tempom 250 utakmica ce dovoljno biti
Zarra je prevaziđen. Sad se stiže Messi.Rob_Atl wrote:do mene je , al eto tu je to uglavnom, nisam mislio poniziti messia nego gledao kad ce ronaldo stici zaru. Ronaldo ima 176 utakmica , messi-u je potrebno bilo 289, hmmm ako ronaldo nastavi ovim tempom 250 utakmica ce dovoljno biti

Meni lično su ovo gluposti. Kako ćeš drugačije nacrtat hebenog šišmiša kad su svi isti! To bi bilo otprilike da ja zaštitim "krug" kao logo svoje kompanije i onda čitavom svijetu zabranim da koriste krug (mijenjati matematiku obavezno)SkyLimit wrote:DC, kompanija koja posjeduje autorska prava na Batmana, tužila Valenciu. Smatra da je šišmiš na grbu kluba zapravo preslikani Batmanov znak.

covjek ima 30 godina.
Nemoj tako ... Viđu đetića i mišića ...5 0 5 wrote:covjek ima 30 godina.

tzipiripi wrote:Koji jadnik ....![]()
samo ti jednu stvar mogu reci.todd_smith wrote:Nije bio penal, tj lahko ga svirao, ali ROnaldo uradio ono sto bi 90% napadaca uradilo. Lik ga gurnuo on napravio scenu od toga i izmamio penal. Ne znam sta onaj debil u odbrani radi
jedan pada, drugi ne. covjek je osvojio dvije zlatne lopte, vazi za jednog od najboljih igraca, ima 30 godina, i jos uvijek ovako bijedno pada.todd_smith wrote:Kakve veze Messi ima?
Jbte vi kao da ste opsjednuti.
kakve veze penal u utamici Real - Celta ima sa messijem? Boze me sacuvaj5 0 5 wrote:jedan pada, drugi ne. covjek je osvojio dvije zlatne lopte, vazi za jednog od najboljih igraca, ima 30 godina, i jos uvijek ovako bijedno pada.todd_smith wrote:Kakve veze Messi ima?
nema nista. upravu si.todd_smith wrote: kakve veze penal u utamici Real - Celta ima sa messijem? Boze me sacuvaj
Kao prvo Messi nema veze sa ovim. Davno sam ja rekao da ste opsjednuti Messijem.5 0 5 wrote:jedan pada, drugi ne. covjek je osvojio dvije zlatne lopte, vazi za jednog od najboljih igraca, ima 30 godina, i jos uvijek ovako bijedno pada.todd_smith wrote:Kakve veze Messi ima?
posto sam dvostruko subjektivan, necu vise nista reci. eto ima drugih da prokomentiraju ronalda i njegov fudbal.Logovan wrote: Kao prvo Messi nema veze sa ovim. Davno sam ja rekao da ste opsjednuti Messijem.Kao drugo i Messi glumi, ali manje.