Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
NoaLada
#2001 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Last edited by NoaLada on 24/03/2020 17:17, edited 1 time in total.
- elmirčo
#2002 Re: Vasa najgora date iskustva :P
joj svasta pod kapom nebeskom
ovo je samo da se konektujem pa cemo posle egllenisat

ovo je samo da se konektujem pa cemo posle egllenisat
-
Lounge Act
#2003 Re: Vasa najgora date iskustva :P
.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 13:17, edited 1 time in total.
-
gigamen
#2004 Re: Vasa najgora date iskustva :P
za 2 dana sam sve pročitao, načudio jesam, ismijao jesam, ovo je ludost društvo
oči me bole. čisto informativno 
- jos_uvijek_sanjam
#2005 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najgore date iskustvo mi je bilo kad sam izasla s likom, koji me prvo udavio pricom o sebi, svom poslu, svojoj bivsoj curi, koja ga je prevarila, a vrhunac veceri kad me poceo forsirati da idemo jesti. Gladna si i Bog
. Hajd sto sam na kraju morala da popustim, nego mi jos nije dao da jedem vani, nego u autu, kaze zima ti je
. Naravno, iz pristojnosti sam ga pustila da bude po njegovom, jer sam nakon prvih 15 min skontala da nije to to, da nije moj tip..i znala da je to prvi i zadnji date
. Kontam, ma hajd strpicu se. U sebi sam pucala od smijeha, kontam Boze budale..koja nesretnica se s njim moze zabavljati. Najtuznije od svega je sto sam ga znala iz vidjenja i imala sliku o njemu potpuno drugaciju. Al zato su ti dejtovi dobri, da malo upoznas nekoga..i skontas odmah jeste li na istim talasnim duzinama. Jedva sam docekala da se docepam stana, nesto sam se pribojavala kakvih jos iznenadjenja krije u rukavu
. Naravno, javljao se i kasnije..al ja rekla da sam na strogoj dijeti
.
- -maggie-
#2006 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sarmica wrote:Jedan momak po imenu Adnan me duže vrijeme zvao na kafu,a prije toga smo se upoznali u kafiću.I zvao je on mene više puta i hajd šta ću dogovorim ja s njim kafu. Znala sam o njemu samo ime,godine,i čime se bavi.. I dogovorimo se da ćemo se naći ispred BBI-a u pola 8.Ja čekam u dogovoreno vrijeme,njega nema,pa nema..(sreća pa nije bilo hladno).Zovem ga na mobitel,kaže stiže za 5 minuta.Hajd rekoh sama sebi,kad si mogla čekati pola sata možeš još 5minuta.. Dolazi gospodin,prilazi mi i smije se.Pitam ga gdje je dosad,kaže imao nekih obaveza,nije pazio na vrijeme.I hajd krenuli mi u Alfonso,i otvara on meni vrata-pravi džentlemen i sjeli mi,prilazi konobar i pita šta ćemo piti.On naručuje fantu,a ja uzela ness.Kaže on meni:"kako možeš piti ness u ovo doba?"i hajd ja to ignorišem,pravim se da nisam čula.Imala sam na sebi kariranu košulju,hlače i sandale na punu petu.Kaže on:"kako si se to obukla,što ja ne mogu takvih kao ti,garant najviše voliš da te svi gledaju"
Ja zinula,niti sam polugola,sasvim pristojno obučena,a on meni tako..Pitam ja njega kakvo mu je to ponašanje..kaže on-"nemoj da ti ja pokažem"..Sjedili smo još pola sata uvrh i krenuli kući,i ja govorim da idem na tramvaj,dotad je sve vrijeme šutio.. i krenu on mene da poljubi,i ja se odmaknem..kaže on"ja ne znam koja budala može biti sa tobom"..ja se okrenem i kući.. poslije toga me taj isti momak zvao 5-6 puta opet na kafu.. NIKAD GA NISAM RAZUMJELA
-
ice2cube
#2007 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@sarmica - pa takvi uvijek i nadju djevojku, ja bi jos dosao sat vremena ranije a kamo li da kasnim 
- Baby Jane
#2008 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad vidim vase price, shvatim da mi je zivot poprilicno dosadan.
Jedino se sjecam jednog dejta gdje je lik bukvalno sutio sat vremena. Doduse, prekidao je sutnju svako malo pitanjem: "i, sta ima?"
Jedino se sjecam jednog dejta gdje je lik bukvalno sutio sat vremena. Doduse, prekidao je sutnju svako malo pitanjem: "i, sta ima?"
-
ice2cube
#2009 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Baby Jane wrote:Kad vidim vase price, shvatim da mi je zivot poprilicno dosadan.
Da nisi ti slucajno samnom izasla
Zapravo nisi, ni jedan mi dejt nije trajao sat vremena
- Baby Jane
#2010 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ice2cube wrote:Baby Jane wrote:Kad vidim vase price, shvatim da mi je zivot poprilicno dosadan.
Jedino se sjecam jednog dejta gdje je lik bukvalno sutio sat vremena. Doduse, prekidao je sutnju svako malo pitanjem: "i, sta ima?"![]()
![]()
Da nisi ti slucajno samnom izasla![]()
Zapravo nisi, ni jedan mi dejt nije trajao sat vremena
Vrlo moguce, jer je ovaj trajao sat vremena sa putovanjem ka i nazad
- Female_Sa
#2011 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bas se nasmijah citajuci ovo:)
Moje najgore iskustvo bilo je kad sam izasla sa momkom koji mi se svidjao ali sam "u po frke" skontala da je bas dosadan i dok je on tako nesto pricao, ja tipkam sms kolegici i pisem joj da je on dosadan, da mu je prica uzasna i da me nazove na tel, nesto smisli da idem kuci. I kliknem send. KAd njemu na mobitelu bip bip, kad me mozdani nije zdrmnuo
Umjesto kolegici, poslala sam njemu sms. I onda sam brzinom svjetlosti uzela njegov mob i izbrisala sms.

Moje najgore iskustvo bilo je kad sam izasla sa momkom koji mi se svidjao ali sam "u po frke" skontala da je bas dosadan i dok je on tako nesto pricao, ja tipkam sms kolegici i pisem joj da je on dosadan, da mu je prica uzasna i da me nazove na tel, nesto smisli da idem kuci. I kliknem send. KAd njemu na mobitelu bip bip, kad me mozdani nije zdrmnuo
-
ice2cube
#2012 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jednom sam izasao sa nekom curom i ako samo na 10 sekundi usutim, ona odmah pita : sto to ne pricas, sto si tako stidan ?
Nisam bas komunikativan niti izlazim tako cesto, pa da mogu preciti tako puno kao ona
Ali barem nisam k'o taj lik, nekad znam i ja progovoriti
-
radostan dan
#2013 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije dejt ali jeste bruka.
Kafić, ima tome ohohoo...
Sjedim s likom, tema žene, ja kO fol iskusniji, okrenuti ka ulici...
E vidiš ovu brate, kako bi je ja
, a mogu je i pokupiti, nego ljankase jbg, ko će je vodati par dana.
Koju?
Pa onu.
Lijevu ili desnu?
Desnu.
To mi je sestra.
Pa dobro, nije rođena...
Rođena...
O bože ako te ima, sad i odmah pucaj u čelo, momentalno i monumentalno, ubij konja i majmuna,
ti dan i kad sam se rodio, sveti haralampije učini da nestanem da me nema zauvijek...

E vidiš ovu brate, kako bi je ja
Koju?
Pa onu.
Lijevu ili desnu?
Desnu.
To mi je sestra.
Pa dobro, nije rođena...
Rođena...
O bože ako te ima, sad i odmah pucaj u čelo, momentalno i monumentalno, ubij konja i majmuna,
- Baby Jane
#2014 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E, onda nismo izlaziliice2cube wrote:![]()
Jednom sam izasao sa nekom curom i ako samo na 10 sekundi usutim, ona odmah pita : sto to ne pricas, sto si tako stidan ?![]()
Nisam bas komunikativan niti izlazim tako cesto, pa da mogu preciti tako puno kao ona![]()
Ali barem nisam k'o taj lik, nekad znam i ja progovoriti![]()
- Pitarrr82
-
ice2cube
#2016 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jel ti zad'o jednu seriju udaraca ?radostan dan wrote:Nije dejt ali jeste bruka.![]()
E vidiš ovu brate, kako bi je ja, a mogu je i pokupiti, nego ljankase jbg, ko će je vodati par dana.
Koju?
Pa onu.
Lijevu ili desnu?
Desnu.
To mi je sestra.
Pa dobro, nije rođena...
Rođena...
O bože ako te ima, sad i odmah pucaj u čelo, momentalno i monumentalno, ubij konja i majmuna,ti dan i kad sam se rodio, sveti haralampije učini da nestanem da me nema zauvijek...
![]()
![]()
-
radostan dan
#2017 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ćuti on, ćutim ja...oba popišani.
- Jack Be Nimble
#2018 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tako sam ja jednom pitao jednu curu da izadje sa mnom, u stvari slao sam poruku njenoj prijateljici u kojoj sam rekao da mi se Maddy svidja, da li ima momka i da li bi bilo pametno da je pitam na izlazak. Ja sam greskom poslao Maddy-u poruku i nakon pet minuta dobijem poruku od nje 'hahha sladak si...sta radis u subotu?Female_Sa wrote:Bas se nasmijah citajuci ovo:)
Moje najgore iskustvo bilo je kad sam izasla sa momkom koji mi se svidjao ali sam "u po frke" skontala da je bas dosadan i dok je on tako nesto pricao, ja tipkam sms kolegici i pisem joj da je on dosadan, da mu je prica uzasna i da me nazove na tel, nesto smisli da idem kuci. I kliknem send. KAd njemu na mobitelu bip bip, kad me mozdani nije zdrmnuoUmjesto kolegici, poslala sam njemu sms. I onda sam brzinom svjetlosti uzela njegov mob i izbrisala sms.
![]()
Par puta sam napravio taj kiks sa porukama, jednom sam slao prijateljici da kaze mojoj bivsoj od tek deset dana da ne dolazi na jedan dernek jer ja dolazim sa novom. A razlog zasto sam raskinuo je lafo bio 'nisam ja za veze sad za sada i zelim da budem sam 6-8 mjeseci'. Naravno poslao poruku bivsoj i onda je nastao rat...izderala se na mene, psovke svakave mi kazala i tako sam drzao slusaci nekih 15 minuta dok je ona samo drobila. To je bilo prije pet-sest godina i vidim je mozda par puta godisnje ali nikada me ne pogleda u oci ili mi kaze bilo koju rijec, zednji razgovor je bio taj telefonski razgovor i jos smo prijatelji na fejsu
-
krtica_
#2019 Re: Vasa najgora date iskustva :P
cool story brah, tell it at the partiesJack Be Nimble wrote:Tako sam ja jednom pitao jednu curu da izadje sa mnom, u stvari slao sam poruku njenoj prijateljici u kojoj sam rekao da mi se Maddy svidja, da li ima momka i da li bi bilo pametno da je pitam na izlazak. Ja sam greskom poslao Maddy-u poruku i nakon pet minuta dobijem poruku od nje 'hahha sladak si...sta radis u subotu?Female_Sa wrote:Bas se nasmijah citajuci ovo:)
Moje najgore iskustvo bilo je kad sam izasla sa momkom koji mi se svidjao ali sam "u po frke" skontala da je bas dosadan i dok je on tako nesto pricao, ja tipkam sms kolegici i pisem joj da je on dosadan, da mu je prica uzasna i da me nazove na tel, nesto smisli da idem kuci. I kliknem send. KAd njemu na mobitelu bip bip, kad me mozdani nije zdrmnuoUmjesto kolegici, poslala sam njemu sms. I onda sam brzinom svjetlosti uzela njegov mob i izbrisala sms.
![]()
'.
Par puta sam napravio taj kiks sa porukama, jednom sam slao prijateljici da kaze mojoj bivsoj od tek deset dana da ne dolazi na jedan dernek jer ja dolazim sa novom. A razlog zasto sam raskinuo je lafo bio 'nisam ja za veze sad za sada i zelim da budem sam 6-8 mjeseci'. Naravno poslao poruku bivsoj i onda je nastao rat...izderala se na mene, psovke svakave mi kazala i tako sam drzao slusaci nekih 15 minuta dok je ona samo drobila. To je bilo prije pet-sest godina i vidim je mozda par puta godisnje ali nikada me ne pogleda u oci ili mi kaze bilo koju rijec, zednji razgovor je bio taj telefonski razgovor i jos smo prijatelji na fejsu.
-
alenthekiller
#2020 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ukratko, izasao sam bio sa curom koja ima tri sise...
Kad je pola bombi da i ja bacim jednu(tri)

-
ice2cube
#2021 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Imao bi jos nesto za ispricati, mada nije dejt nego izrada godine, kad skontam kako sam tad lakovjeran bio..
Uglavnom, žurio sam k'o neka budala da ne zakasnim na to mjesto ugovoreno, cak sam i pao jednom u toj zurbi, na kraju dosao na to mjesto (zakasnio 5 min) i kruzio tu jedno pola sata.
Na kraju skontam, bila zajebancija
Ne bi duzu verziju, neko bi se mogao i pronaci ovdje

Uglavnom, žurio sam k'o neka budala da ne zakasnim na to mjesto ugovoreno, cak sam i pao jednom u toj zurbi, na kraju dosao na to mjesto (zakasnio 5 min) i kruzio tu jedno pola sata.
Na kraju skontam, bila zajebancija
Ne bi duzu verziju, neko bi se mogao i pronaci ovdje
-
ibizza
#2022 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hahaha,jel' to bilo ispred Vjecne?ice2cube wrote:Imao bi jos nesto za ispricati, mada nije dejt nego izrada godine, kad skontam kako sam tad lakovjeran bio..![]()
Na kraju skontam, bila zajebancija![]()
Ne bi duzu verziju, neko bi se mogao i pronaci ovdje![]()
-
ice2cube
#2023 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije, ali blizu si jako (u tom predjelu grada)ibizza wrote:Hahaha,jel' to bilo ispred Vjecne?ice2cube wrote:Imao bi jos nesto za ispricati, mada nije dejt nego izrada godine, kad skontam kako sam tad lakovjeran bio..![]()
![]()
-
ibizza
#2024 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jesi to ti D...o?ice2cube wrote:Nije, ali blizu si jako (u tom predjelu grada)ibizza wrote:Hahaha,jel' to bilo ispred Vjecne?ice2cube wrote:Imao bi jos nesto za ispricati, mada nije dejt nego izrada godine, kad skontam kako sam tad lakovjeran bio..![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2025 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ibizza wrote: Jesi to ti D...o?
ako taj D...o mrzi ljude a voli pse, onda jeste