Htjedoh nesto napisati pa odustadoh:)
Kontam naljutit ce mi se jedan od komandosa koji prati ovu temu
Bancho wrote:Nije slika ali je video i vec ga je neko postavljao na ovoj temi.DON_eARL wrote:Ako neko ima slika iz ulica Vahide Maglajlić, AFŽ i Partizanske, nek mi se javi na PP.
Ako si bio dole u toku rata prepoznaces i lokaciju i ljude. Prvi dio od 2:55 do 4:20 i drugi dio od 9:00 do 10:44.

Meni se ipak cini da mu je "rumun" u desnoj ruci okrenut sa cijevi nadolje.Dozer wrote: Cak momak ima i pravu Alfinu texas jaknu, s gornjim dzepovima da moze ponijeti dosta municije za pusku koju nema![]()
I Raambo i Sarafciger bi se postidili ovakve opreme
Desno od njih se nalazio ulaz u rov koji je vodio prema brdu Mojmilu gdje su bila strazarska mjesta, zbog toga je ovaj u gumenjacima (jer je znalo biti dosta blata) a i opremljeni su jer su vjerovatno ili krenuli ili se vratili sa straze.DON_eARL wrote:
Kolega svaka vam cast kad ste ostali zivi i u pametiDozer wrote:Ma to je bilo samo za potrebe marketinga ba, da vas isprepadamo malo
Inace, ta petorica-sestorica su i jedini koji su imali kalase na Dobrinji tih dana, i to ne ni prave kalase, nego kojekakve rumune, kineze i slicna sranja. Opletes 2 brza okvira i iskrivi im se cijev![]()
smurf wrote:Koliko me sjecanje sluzi vec u junu je bilo vise Thompsona nego metaka za iste
Ма дај ба Дозер опет се шалишDozer wrote:Ma to je bilo samo za potrebe marketinga ba, da vas isprepadamo malo
Inace, ta petorica-sestorica su i jedini koji su imali kalase na Dobrinji tih dana, i to ne ni prave kalase, nego kojekakve rumune, kineze i slicna sranja. Opletes 2 brza okvira i iskrivi im se cijev![]()
Jah,koja pomoć i kad?Nekako s proljeća wrote:Jah, a kada se pomene pomoć u svakom smislu koja vam je stigla u pravi vakat, počnete naprđivati...
Da me to pita neki pripadnik VRS i nekako bih mu adekvatno odgovorio. Bezobrazan si.Repetitor wrote:Jah,koja pomoć i kad?Nekako s proljeća wrote:Jah, a kada se pomene pomoć u svakom smislu koja vam je stigla u pravi vakat, počnete naprđivati...