Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dominacija Hrvatske, nisam upratio da je iko uspio Modriću uzeti loptu bez prekršaja, meni bilo draže da je Srbija uzela da valja i uzvratna tekma a i da se grupa zakuha, ovako dosada do kraja
moroni nisu iznevjerili:
Navijači iz Ljubuškog u Zagrebu pozivali ustaše na ubijanje Srba
U Banjoj Luci zapaljena zastava Hrvatske, izbila međusobna tuča
ime_kojeg_nema wrote:moroni nisu iznevjerili:
Navijači iz Ljubuškog u Zagrebu pozivali ustaše na ubijanje Srba
U Banjoj Luci zapaljena zastava Hrvatske, izbila međusobna tuča
Ali s flasterom na njemu, Pjanic je u vecini slucajeva anuliran. Flaster postavi na Modricu i opet ce primiti loptu i graditi igru. Druga kvaliteta Modrica je defanziva. Opet kazem, tesko je porediti.
Ali s flasterom na njemu, Pjanic je u vecini slucajeva anuliran. Flaster postavi na Modricu i opet ce primiti loptu i graditi igru. Druga kvaliteta Modrica je defanziva. Opet kazem, tesko je porediti.
Ne znam bas, kod nas ga niko ne moze anulirati pa nam sam sa lakocom organizuje veliku vecinu napada, dok kod Modrica to nije slucaj.
Modric je fizicki jaci igrac i bolji defanzivac.
Pjanic pak ima "brazilsku" kontrolu lopte i bolji pas.
U sutu su obojica dobri mada je Pjanic fantastican u slobodnjacima i sutevima iz daljine (ima nevjerovatan osjecaj za jak sut lopte koja ce odmjereno pasti na tlo pred golmanom.)
jeza u ledja wrote:Modric je fizicki jaci igrac i bolji defanzivac.
Pjanic pak ima "brazilsku" kontrolu lopte i bolji pas.
U sutu su obojica dobri mada je Pjanic fantastican u slobodnjacima i sutevima iz daljine (ima nevjerovatan osjecaj za jak sut lopte koja ce odmjereno pasti na tlo pred golmanom.)
Modric ima sve, ali nema sut. To sto su u zadnje vrijeme neke lopte usle, ne mijenja cinjenicu da mu je sut kao u curice. Pjanic je u tome bolji duplo.
Modric je dobar igrac jer ima nisko teziste. Mijenja smjer nevjerovatno brzo. Uz kontrolu lopte koju ima, on moze drzat loptu u nogama haman koliko hoce.
Ne moze jer smo po svemu bolji od Grka .. Dobili smo ih i bolju gol razliku imamo .. E sad jedino ako Grcka ne bi bila druga onda bi vjerovatno gol razlika odlucivala medjusobna ili ukupna