Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KPNCTNJAH
#2001 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Listica ce biti prvak ove sezone jer tako MORA biti...
- veljaca
#2002 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Igor Kristić, kolega sa BHT u direktnom prenosu na državnoj televiziji objavio je da je sudija Tomislav Čuić odlučio prekinuti susret, zbog bezbjedonosnih razloga, a to isto pootvrdio nam je i Rusmir Cviko, time menadžer i službeni predstavnik Želje.
„Sudija nam je je rekao da ne postoje uslovi za nastavak odigravanja utakmice“, rekao je Cviko za SCsport.ba, dodavši:
„Vjerujemo da će sve crno na bijelo napisati i u službenom izvještaju. Što se tiče FK Borac moram istaći da su bili korektni, ali i na TV snimku se vidjelo da je na teren utrčao veći broj navijača. Normalno je da su i naši igrači bili u strahu za svoju bezbjednost“.
-------------------------------------------
„Sudija nam je je rekao da ne postoje uslovi za nastavak odigravanja utakmice“, rekao je Cviko za SCsport.ba, dodavši:
„Vjerujemo da će sve crno na bijelo napisati i u službenom izvještaju. Što se tiče FK Borac moram istaći da su bili korektni, ali i na TV snimku se vidjelo da je na teren utrčao veći broj navijača. Normalno je da su i naši igrači bili u strahu za svoju bezbjednost“.
-------------------------------------------
- BHF_Manijak
#2003 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma ovo je sicenirano 100%, pa ljudi dragi ono nisu bile obicne kamenice sto su bacene, ono su cigle i gromade!!! Ono kod nas jebote ne mozes proed stadiona pronijeti a kamo li unijeti, ono je strasno! Ali nije im prvi put da oni sa murijom suradjuju, mamu lim chetaljsku!
Pogledati snimak i sami se uvjerite, uz NAJNORMALNIJU kontrolu na stadionu, ono je NEMOGUCE unijeti na stadion, znaci nemoguce, jos im otvorise hladno kapiju, Manijaci su im bili na "izvol'te"!!!

- veljaca
#2004 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bravo za igrace FK Zeljeznicar - koji ovako brinu o svojim navijacima .... NEMA LABAVO .....
-
shillen
#2005 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
al zato kad oni dodju kod nas , sa tenkom im ne mozes pric tribini ...BHF_Manijak wrote:Ma ovo je sicenirano 100%, pa ljudi dragi ono nisu bile obicne kamenice sto su bacene, ono su cigle i gromade!!! Ono kod nas jebote ne mozes proed stadiona pronijeti a kamo li unijeti, ono je strasno! Ali nije im prvi put da oni sa murijom suradjuju, mamu lim chetaljsku!![]()
Pogledati snimak i sami se uvjerite, uz NAJNORMALNIJU kontrolu na stadionu, ono je NEMOGUCE unijeti na stadion, znaci nemoguce, jos im otvorise hladno kapiju, Manijaci su im bili na "izvol'te"!!!
![]()
![]()
Last edited by shillen on 24/09/2011 22:09, edited 1 time in total.
- Saian
#2006 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Im'o co'ek dva sina, jednog starijeg, koji je pomag'o ocu u poslu, privredjivao, uzdrzavao familiju, stvarao i podmetao ledja, trpio za opce dobro i popustao. Drugi sin bi kad mu ne daju pare koje ishche sve usjeve sto je citava familija po vas dan sadila pochupao i tako uvijek dobijao na kraju sta je naumio cisto primijenjujuci princip zadnjeg uspjeha, oliti ne mijenjaj konja koji pobjedjuje. Otac i ostali mu pustali jer je uvijek trazio nesto manje para od onog koliko je usjev i trud oko usjeva vrijedio. Poslije smrti oca istim principom ucjene vecim zlom od onog koje je ustupak njemu predstavljao dosao do najveceg dijela ochevine. Iako samo godinu, dvije mladji, mladji brat je jos uvijek zhiv dok je moj dedo, rahmetli, od silnog popustanja, popustio citava 4 metra pod zemlju. Za dovrsetak mikro-analogije, Borac je osnovan 1926., Zheljo 1921. Dovrsetak makro-analogije, RS- 1995, BiH -1189. povelja Kulina Bana. Sve sto ostaje je da svako malo izmjerimo dubinu na kojoj su stariji. A da ne moramo stalno pazit dobro je znati da se dubina obichno mijenja prilikom kakvog sastanka Osima ili sarajevskih jajarskih minder politichara s Dodikom (znakovito Dodik omniprezentan). Primjenjivo je nakon tih sastanaka ogledati se koliko blizi si dubini na kojoj rupa prelazi u mezar.
-
Baudelaire
#2007 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ako nakon ovakvog sranja Komitet ne dodijeli tri boda Želji, onda treba već pokrenuti inicijativu da se preimenuje u Komitet za Borac, a ne za normalizaciju.
- BHF_Manijak
#2008 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Imam osjecaj da sad kisemo sve ono sto smo slavili ukidanjem suspenzije tj mnoge "ustupke" cemo morati davati anamonjima tj naguzivati se, jer smo zauzvrat dobili nekoliko jebenih glasova da se suspenzija ukine, znas ti nas jebo ti nas!!!
Eh zato i mogu radit sta hoce jer stagod se krene protiv njih radit, iako su to sasvim legalne i logicne stvari nabadat ce se na nos ono "pa mi smo vas spasili suspenzije", zato nasi i sute ko kurve!
- Pitarrr82
#2009 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
Bas me interesuje ocjena vecerasnjeg "sudije" s AFH.
- snaga_znanja
#2010 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Policija moze takvu odluku donjeti bez da ikog pita. Ako i nije policija onda je tu odluku donjeo ili delegat ili osoba zaduzena za sigurnost na stadionu. Ja i dalje ne vidim ko je na sta pristao kao sto si ti u onoj gluposti izvalio.Dead Man Walking wrote:snaga_znanja wrote: Ajde intelektualac reci mi ko je trebao pristati na sta. Veze ti nemas. Stadion samo na slikama vidio i ovdje pametujes...
Jel ti mislis da je policija donijela odluku da se tribina isprazni? Sreca pa imamo takvih znalaca, tako da ja mogu i da "nemam veze" jer si ti tu sa svom snagom znanja. Snaga znanja.
A tvoj prvi post govori da je neko iz uprave ili sluzbenih lica ili eventualno navijaci pristali da ih se isprazni sa tribina. Ja te i dalje pitam hajde pojasni ko je na sta pristao. Bezveze pametujes, a ja i dalje tvrdim da ti veze nemas!
- snaga_znanja
#2011 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne samo 0:3 vec i suspenzija stadiona vise utakmica!Pitarrr82 wrote:Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
- Pitarrr82
#2012 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
snaga_znanja wrote:Ne samo 0:3 vec i suspenzija stadiona vise utakmica!Pitarrr82 wrote:Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
Normala ako Travnik za ono cini mi se dobi 2 tekme ovo ispod 5 ne smije proci...
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#2013 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
sto, jel to vam opet cist gol ponistioPitarrr82 wrote:Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
-
Baudelaire
#2014 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma ja, ali sve i da se upiše 3-0 za Borac, da li će iko odustati? Koliko je klubova dosad najavljivalo istupanje iz lige, pa niko nije dobio podršku nijedne druge ekipe. Budimo iskreni, zašto bi Željo istupio sam iz lige, kad ih niko neće podržati? Zašto biti takva budaletina. Dok ne ukinemo ovo jebeno mora bit srpski nekad, mora bit hrvatski nekad prvak, nećemo nigdje krenuti. Mora bit najbolji, i mora bit bosanski. Ako se ovi ostali klubovi ne smatraju bosanskim, nek apliciraju pa nek igraju lige preko grane. Nas zaboli neka stvar više.Pitarrr82 wrote:Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
- karanana
#2015 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kolika je posjeta bila na afh?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2016 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
I svirao nepostojeci faul iz kojeg siroki dolazi do golačoksa08 wrote:sto, jel to vam opet cist gol ponistioPitarrr82 wrote:Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
- armin071
#2017 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma mozes zaboraviti na to. Pa kada je Sarajevo gostovalo Sadovica je nakautirao navijac i opet je bilo 0:3. Mi jednostavno moramo trpiti zbog "mira u kuci" i "suzivota".... A onog kloca Spahu kao i Kristica za ono "objektivno izvjestavanje" bi trebalo odmah otpustiti po.erem im se u sportsku etiku.snaga_znanja wrote:Ne samo 0:3 vec i suspenzija stadiona vise utakmica!Pitarrr82 wrote:Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
- Pitarrr82
#2018 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
čoksa08 wrote:sto, jel to vam opet cist gol ponistioPitarrr82 wrote:Ma nema se tu sta pricati 0:3 se mora upisati i zdravo, ako se to ne desi nema smisla ni igrati ovo...
Inace ne pricam o golovima s tekmi na kojima nisam bio kao recimo u Trebinju ali ako ovo nije veceras bilo tendeciozno sudjenje onda ne znam ali ja bih volio vidjeti kako bi se zavrsila tekma da smo poveli 1:0...
Svirao je Suljicu opasnu igru ali tek nakon sto je momak uzeo loptu, prosao do golmana, prediblao i ubacio u gol...
Imam osjecaj da je fulio da bi pustio kao da je bila prednost ili sta li je vec u njegovoj glavi...
- Pitarrr82
#2019 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne mogu reci nista za faul nakon kojeg su dali gol dok ne vidim kako treba na TV-u ukoliko to kod nas bude uopce moguce ali za mene je ponisten cist nas gol...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2020 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Koji bezobrazluk
Šipovac: zeljo je kukavicki napustio teren
Nakon što je zbog više nego nemilih scena prekinuta utakmica Borac - Željezničar, direktor banjalučke ekipe Radmilo Šipovac nije krio razočaranje.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
"Mi smo imali namjeru da nastavimo utakmicu. Međutim, sudija je tek nakon 45 minuta prekida tražio da se isprazne istočna i sjeverna tribina i mi smo to odmah poslušali. Željini navijači su odmah izašli sa stadiona i krenuli su sa autobusima put Sarajeva, ali policija nije htjela odmah pustiti i navijače Borca sa istočne tribine, jer je željela da se izbjegnu sukobi između navijača", rekao je za SportSport.ba Šipovac.
Šipovac je ogorčen na čelnike i igrače Željezničara koji nisu htjeli nastaviti susret, te ih je nazvao kukavicama.
"Kod Željezničara nije postojala ni trunka namjere da se utakmica nastavi. Amar Osim nam je rekao da je za njih susret prekinut čim je pri navijač utrčao u teren. Poslali su svoje igrače odmah na tuširanje i sada očekuju tri boda za zelenim stolom. Kukavički su napustili teren i vidjeli su samo šansu za osvajanjem tri boda. Takvo ponašanje ne dolikuje klubu takve tradicije i renomea. Imao sam mnogo pozitivnije i ljepše mišljenje o njima prije večeras", kaže Šipovac i dodaje:
"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara".
Last edited by bordo gandalf on 24/09/2011 22:44, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#2021 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ti bas uporan. Prvo, nije niko donjeo nego je donio tu odluku. Drugo, kad se ta odluka donese, donese se uz konsultaciju sa predstavnicima oba kluba, a glupko sa BHT je izjavio da su nasi postavili uslov da se tribine isprazne kako bi se utakmica nastavila, pa sam to i komentarisao. Trece, istovremeno su pusteni nasi i njihovi razulareni navijaci, kojih je bilo 100 puta vise. Cetvrto, Zelju pratim 16 godina i obisao sam uz Zelju raznih vukojebina i dozivio slicnih situacija. Peto, nastavi prosipati neznanje, svom snagom.snaga_znanja wrote:Policija moze takvu odluku donjeti bez da ikog pita. Ako i nije policija onda je tu odluku donjeo ili delegat ili osoba zaduzena za sigurnost na stadionu. Ja i dalje ne vidim ko je na sta pristao kao sto si ti u onoj gluposti izvalio.Dead Man Walking wrote:snaga_znanja wrote: Ajde intelektualac reci mi ko je trebao pristati na sta. Veze ti nemas. Stadion samo na slikama vidio i ovdje pametujes...
Jel ti mislis da je policija donijela odluku da se tribina isprazni? Sreca pa imamo takvih znalaca, tako da ja mogu i da "nemam veze" jer si ti tu sa svom snagom znanja. Snaga znanja.
A tvoj prvi post govori da je neko iz uprave ili sluzbenih lica ili eventualno navijaci pristali da ih se isprazni sa tribina. Ja te i dalje pitam hajde pojasni ko je na sta pristao. Bezveze pametujes, a ja i dalje tvrdim da ti veze nemas!
Sedmo, da utvrdimo gradivo, nastavi prosipati neznanje svom snagom.ali murijapustili i nas i njih u isto vrijeme,oragnizacija :ne:
-
LSD
#2022 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Naravno, Radmilo bi sad u Želji tražio krivca za ovaj vecerašnji cirkus....jah eto, kukavice nisu htjele da se suprostave srpskim herojima na drugoj strani...a to što navijaci ulijecu na teren ko svi sretni i još bacaju stijene- to Radmilo ne vidi niti se trudi da vidi...papak potrcao da optuži Želju kao glavnog krivca pored svih propusta domacina.rashtiman wrote:Koji bezobrazluk
Šipovac: zeljo je kukavicki napustio teren
Nakon što je zbog više nego nemilih scena prekinuta utakmica Borac - Željezničar, direktor banjalučke ekipe Radmilo Šipovac nije krio razočaranje.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
"Mi smo imali namjeru da nastavimo utakmicu. Međutim, sudija je tek nakon 45 minuta prekida tražio da se isprazne istočna i sjeverna tribina i mi smo to odmah poslušali. Željini navijači su odmah izašli sa stadiona i krenuli su sa autobusima put Sarajeva, ali policija nije htjela odmah pustiti i navijače Borca sa istočne tribine, jer je željela da se izbjegnu sukobi između navijača", rekao je za SportSport.ba Šipovac.
Šipovac je ogorčen na čelnike i igrače Željezničara koji nisu htjeli nastaviti susret, te ih je nazvao kukavicama.
"Kod Željezničara nije postojala ni trunka namjere da se utakmica nastavi. Amar Osim nam je rekao da je za njih susret prekinut čim je pri navijač utrčao u teren. Poslali su svoje igrače odmah na tuširanje i sada očekuju tri boda za zelenim stolom. Kukavički su napustili teren i vidjeli su samo šansu za osvajanjem tri boda. Takvo ponašanje ne dolikuje klubu takve tradicije i renomea. Imao sam mnogo pozitivnije i ljepše mišljenje o njima prije večeras", kaže Šipovac i dodaje:
"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara".
Pa kakve su to ništarije od ljudi
-
Dead Man Walking
#2023 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Radmilo lupeta, ko ga yebe. Reko bi covjek da su imali 2-3 razlike, pa mi pozurili da pobjegnemo kako bi izbjegli poraz. Najtuznije je sto u savezu ima jos "radmila" pa me uopste nece iznenaditi ako popushimo za zelenim stolom.LSD wrote: Naravno, Radmilo bi sad u Želji tražio krivca za ovaj vecerašnji cirkus....jah eto, kukavice nisu htjele da se suprostave srpskim herojima na drugoj strani...a to što navijaci ulijecu na teren ko svi sretni i još bacaju stijene- to Radmilo ne vidi niti se trudi da vidi...papak potrcao da optuži Želju kao glavnog krivca pored svih propusta domacina.
Pa kakve su to ništarije od ljudi![]()
bez ikakvog obraza i stida frajer ovakve gadosti izjavi
-
LSD
#2024 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Što je najjadnije, Radmilo nije ovako moralisao kad je on licno povukao svoju sopstvenu ekipu sa terena u Travniku...a sad bi Želji nešto spocitavo.Dead Man Walking wrote:Radmilo lupeta, ko ga yebe. Reko bi covjek da su imali 2-3 razlike, pa mi pozurili da pobjegnemo kako bi izbjegli poraz. Najtuznije je sto u savezu ima jos "radmila" pa me uopste nece iznenaditi ako popushimo za zelenim stolom.LSD wrote: Naravno, Radmilo bi sad u Želji tražio krivca za ovaj vecerašnji cirkus....jah eto, kukavice nisu htjele da se suprostave srpskim herojima na drugoj strani...a to što navijaci ulijecu na teren ko svi sretni i još bacaju stijene- to Radmilo ne vidi niti se trudi da vidi...papak potrcao da optuži Želju kao glavnog krivca pored svih propusta domacina.
Pa kakve su to ništarije od ljudi![]()
bez ikakvog obraza i stida frajer ovakve gadosti izjavi
Gnjida od covjeka
- kamen spoticanja
#2025 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
jel to onaj radmilo sto je molio da se utakmica u travniku nastavi i vukao svoje igrace na teren,zvao savez i osima da ovaj kaze sudiji da nastave igrat samo da ne dobiju tekmu za zelenim stolom...ako je to taj radmilo e onda je covjek u pravu...ako nije,e onda je samo jadan