Jah sad je imao sreće a poslije izvlačenja 80 % forumaša je davalo šanse velike Arsenaluvan Basten wrote:Nevjerovatno koliko je Milan opet imao sreće kod izvlačenja parova. Pored tako ozbiljnih ekipa koje je mogao dobiti za protivnika (Real, Bayern, Benfika, Apoel), njega zapade baš mrtvi Arsenal
Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#2001 Re: Champions League 2011/12
- bosnianidiot
#2002 Re: Champions League 2011/12
Docekah ga konacno
- ultima_palabra
#2003 Re: Champions League 2011/12
Ma ne igra... derbi protiv Intera nije lopte primio, protiv Lazija nedavno ništa, protiv Napolija crveni.Petit_Beurre wrote:Ne radi se o jednoj utakmici, radi se o neupućenosti ljudi na forumu. Ibra ovako igra skoro svaku utakmicu u Seriji A. Kompletniji je igrač od RVP-a, i to je fakt. Jedino što je trenutno na strani RVP-a su godine.ultima_palabra wrote: Ne idu Torres i Carroll u tu priču... oni uopšte nisu vrijedili toliko, nego su preplaćeni bar dvostruko na zadnji dan prelaznog roka.
Ma smiješno mi je uopšte pričati o nečemu što je toliko očito... do neki dan su se na forumu pjevale ode o RVP-u i kako je šteta da igra u lošem Arsenalu, a Ibra je bio debil koji samo zna tersati po terenuNe može jedna utakmica okrenuti sve naopako.
Zabio dva gola Romi i jedan Laziju na početku sezone... ostalo sve protiv manjih timova (pola penala).
-
missko
#2004 Re: Champions League 2011/12
Sta mi je veceras upecatljivo ostalo je onaj drugi gol Zenita iz prve vecerasnje tekme ma kakav gol ono je eurogol.
A veceras nisam mogao sebi da dodjem od cuda kod drugog gola Milana, Ibra trci po krilu i 7 metara iza njega Sagna ko neka stara baba jedva se gega al bas ono ocito nekako izgleda. Arsenal ne da je izgledao umorno nego premoreno tesko pregazeno.
A veceras nisam mogao sebi da dodjem od cuda kod drugog gola Milana, Ibra trci po krilu i 7 metara iza njega Sagna ko neka stara baba jedva se gega al bas ono ocito nekako izgleda. Arsenal ne da je izgledao umorno nego premoreno tesko pregazeno.
-
LSD
#2005 Re: Champions League 2011/12
Pa realno, Milan se pati sa nekakvom Novarom ,Cesenom, Lecceom i sl...ko se mogao nadati da ce ovako pregaziti Arsenalganjeta wrote:Jah sad je imao sreće a poslije izvlačenja 80 % forumaša je davalo šanse velike Arsenaluvan Basten wrote:Nevjerovatno koliko je Milan opet imao sreće kod izvlačenja parova. Pored tako ozbiljnih ekipa koje je mogao dobiti za protivnika (Real, Bayern, Benfika, Apoel), njega zapade baš mrtvi Arsenal.Apoel ozbiljna ekipa, Arsenal nije
Od sebe prvog polazim - tako je najpoštenije
- just principe
#2006 Re: Champions League 2011/12
i ko je bolji na kraju..JesteL se dogovorili
. I pored svega toga V.Persie je u ovoj utakmici imao dvije odlicne prilike, ni iz cega, a to mogu samo najbolji napadaci...Puno je njemu teze doci do prilike nego napadacima Reala i ostalim. Ali eto dosli smo do zakljucka da je i Panjzema od njega bolji
- van Basten
#2007 Re: Champions League 2011/12
nisi mi djelovao kao forumaš kojem bih morao objašnjavati ironiju u kritici Arsenalove izvedbe...ganjeta wrote:Jah sad je imao sreće a poslije izvlačenja 80 % forumaša je davalo šanse velike Arsenaluvan Basten wrote:Nevjerovatno koliko je Milan opet imao sreće kod izvlačenja parova. Pored tako ozbiljnih ekipa koje je mogao dobiti za protivnika (Real, Bayern, Benfika, Apoel), njega zapade baš mrtvi Arsenal.Apoel ozbiljna ekipa, Arsenal nije
-
Baudelaire
#2008 Re: Champions League 2011/12
Sipao je ode neko drugi, ja sigurno nisam
I šta to ima Milan da mu pravi razliku u odnosu na Arsenal, osim Ibrahimovića? Ibrahimović već godinama igra ovako, uz period u Barceloni koji nije bio toliko dobar. Dobio je tu etiketu flopa u velikim utakmicama zbog mečeva u Interu protiv Liverpoola i Uniteda, koje apsolutno niko nije dobro odigrao. I tu je bio najbolji, samo kad neko ide na stručnjake kakvi su Ferguson i Benitez s time da mu se kompletna igra svodi na dodavanje lopte Ibri da ovaj napravi čudo, normalno da će i Ibra izgledati loše.
- hypko_nurko
#2009 Re: Champions League 2011/12
jest mi ga zao ovdje bilo, umalo ovo malo kose na glavi nije pocupobosnianidiot wrote:Docekah ga konacno![]()
- cyprus
#2010 Re: Champions League 2011/12
Chelsea će odbranit čast Engleza
Milanu svaka čast... Ne volim ih, navijo sam za Arsenal, ali su me Rosoneri zaista prijatno iznenadili... Vjerovatno njihova najbolja utakmica u zadnjih 5 godina
(dobro, ne uzimajte me baš 100% za ozbiljno, jer sam ih u ovom vremenskom intervalu pogledo možda plafon 3-4 puta
)
A ovi iz Arsenala lijepo trebaju reći Wengeru: hvala ti za sve što su uradio za nas, ostavio si neizbrisiv trag, obilježio jednu eru... ali vrijeme je da se krene
Milanu svaka čast... Ne volim ih, navijo sam za Arsenal, ali su me Rosoneri zaista prijatno iznenadili... Vjerovatno njihova najbolja utakmica u zadnjih 5 godina
A ovi iz Arsenala lijepo trebaju reći Wengeru: hvala ti za sve što su uradio za nas, ostavio si neizbrisiv trag, obilježio jednu eru... ali vrijeme je da se krene
Last edited by cyprus on 15/02/2012 23:36, edited 2 times in total.
-
Baudelaire
#2011 Re: Champions League 2011/12
Nije on ostavio neizbrisiv trag, obrisao je on svoj trag, pogotovo ove sezone, a tek bi mogao ostaviti neizbrisiv trag ako ostane iduće sezone na klupi. Onda ni Mourinho, Guardiola i sir Alex Ferguson skupa ne bi uspjeli da obrišu taj trag.
- ultima_palabra
#2012 Re: Champions League 2011/12
Šta im ima iko praviti razliku protiv onako raštimane ekipe koja im sama nudi šanse? Večeras bi ih Milan rasuo i sa Maxi Lopezom u špicu.Baudelaire wrote:Sipao je ode neko drugi, ja sigurno nisamI šta to ima Milan da mu pravi razliku u odnosu na Arsenal, osim Ibrahimovića? Ibrahimović već godinama igra ovako, uz period u Barceloni koji nije bio toliko dobar. Dobio je tu etiketu flopa u velikim utakmicama zbog mečeva u Interu protiv Liverpoola i Uniteda, koje apsolutno niko nije dobro odigrao. I tu je bio najbolji, samo kad neko ide na stručnjake kakvi su Ferguson i Benitez s time da mu se kompletna igra svodi na dodavanje lopte Ibri da ovaj napravi čudo, normalno da će i Ibra izgledati loše.
- just principe
#2013 Re: Champions League 2011/12
ponovit ce se lijepi Deportivo la Coruna u Londonu..Bilan pada 
- Comandini
#2014 Re: Champions League 2011/12
Kako Šuko maestralno objavi da svi u Milanu imaju preko 30 godina i da su debelo u 3 deceniji života, pa onda skonta da se zajebo kad je počeo nabrajat 
- bingov buraz
#2015 Re: Champions League 2011/12
Nema ko,Kroenke broji pare a iz njegove NFL perspektive 4-0 i nije tako visok porazcyprus wrote: A ovi iz Arsenala lijepo trebaju reći Wengeru: hvala ti za sve što su uradio za nas, ostavio si neizb risiv trag, obilježio jednu eru... ali vrijeme je da se krene
- cyprus
#2016 Re: Champions League 2011/12
Nego mene zanima koje ćemo utakmice imati priliku gledati uživo u revanšu... Znajući ove seronje sa naših televizija, tipujem da ćemo bit osuđeni na izdrkavanje Barceloninih rezervi i smor na Emiratesu
Jer ko jebe APOEL, Lyon, Benficu i Zenit... mali su to timovi 
- ganjeta
#2017 Re: Champions League 2011/12
Ne stoji ti ta konstatacija. Barca se pati sa Osasunama, Betisima i slično, Utd i City sa Boltonima i Stokama, Bayern sa Mainzovima i Hanoverima . Znači svi se pate sa nekim pa onda neko sve to iskiše i naplati se sa kamatama.LSD wrote:Pa realno, Milan se pati sa nekakvom Novarom ,Cesenom, Lecceom i sl...ko se mogao nadati da ce ovako pregaziti Arsenalganjeta wrote:Jah sad je imao sreće a poslije izvlačenja 80 % forumaša je davalo šanse velike Arsenaluvan Basten wrote:Nevjerovatno koliko je Milan opet imao sreće kod izvlačenja parova. Pored tako ozbiljnih ekipa koje je mogao dobiti za protivnika (Real, Bayern, Benfika, Apoel), njega zapade baš mrtvi Arsenal.Apoel ozbiljna ekipa, Arsenal nije
ubili su hljeb u njima veceras ,a mogli su zabiti još 2-3 komada
![]()
Od sebe prvog polazim - tako je najpoštenije....iskreno, ja sam mislio da je Milanu plafon da se plasiraju u knock out fazu LP, da su dizelaši i penzioneri, da nemaju kuveta da se nadtrcavaju sa mlađim timovim (kad vidim Gatuza, Seedorfa, Ambrosinija, Van Bommela,Nestu itd).....ali, ne lezi vraže, oni veceras odigraše kao u najboljim danima (kao kad ih je Anceloti vodio ili cak Capelo) ...pregaziše Arsenal ko plitak potok
Svi pričaju Seria A se diže, pa majka mu stara Milan je trenutno prvi u toj ligi, i mojne više tog podcjenjivačkog stava prema Rosonerima
-
Baudelaire
#2018 Re: Champions League 2011/12
Ja sam sklon reći da se Serija A ne diže još uvijek. Seriji A trebaju mjera biti Real i Barcelona, ne ovi poluprovodnici iz Engleske koji nikad nisu ni bili ozbiljni evropski klubovi. Kad bi krenulo malo ozbiljnije ulaganje Intera, Milana i Juventusa, mislim da bi dostigli nivo kad Italijanima makar mjesto u polufinalu Lige prvaka nikad ne bi bilo upitno.
-
LSD
#2019 Re: Champions League 2011/12
Vala ganjeta, kad bolje razmislim - imaš pravo
sasvim je ocito da se Seria A diže.
- ganjeta
#2020 Re: Champions League 2011/12
Kakvi su bili prethodnih godina, ovo je zlatno. I ne može preko noći, Milan nek ode do polufinala za mene puna šaka brade.
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#2021 Re: Champions League 2011/12
Riječi ti se pozlatile..elixiaboy wrote:strasni englezi nece imati ni jednog predstavnika u cetvrtfinalu ovogodisnje CL...
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#2022 Re: Champions League 2011/12
Schalke>Interhau jes no wrote:serie a > premiership
Milan>Arsenal
Bundesliga>Serie a>Premiership
- cyprus
#2023 Re: Champions League 2011/12
Ovo je naravno napredak u odnosu na prošlu godinu za Italijane... Ali mislim da je i tekako rano reći da se oni dižu... Uostalom treba vidjeti šta će učiniti Inter i Napoli...
Ipak, jedno je sigurno, Englezi vidno opadaju
Ako vako bude i naredne sezone, ode status najjače lige...
Ipak, jedno je sigurno, Englezi vidno opadaju
-
Baudelaire
#2024 Re: Champions League 2011/12
Već sad ga nemaju, bar po mom sudu. Pa treba samo pogledati sastave ekipa. United ima smiješan sastav, za sastave kakve je imao prije koju godinu, Chelsea također, Arsenal je suvišno i spominjati. Tottenham je jači nego ranije, a City jedini djeluje kao klub koji bi mogao na evropskoj sceni praviti ozbiljnije rezultate u budućnosti.
Ne znam na osnovu čega Premiership uživa status najjače lige na svijetu, kad u evropskim takmičenjima 5-6 godina unazad Španci uvijek ostvaruju bolje rezultate.
Ne znam na osnovu čega Premiership uživa status najjače lige na svijetu, kad u evropskim takmičenjima 5-6 godina unazad Španci uvijek ostvaruju bolje rezultate.
-
Madrid
#2025 Re: Champions League 2011/12
prije 5-6 godina bi i trebala biti ta mjera, ali sada je dosta da Engleze stignu, Milan se mora postovati, ali Real i Barcelona su ipak stepenica iznad svih ostalih po mome misljenju, ne samo iznad Italijana...Baudelaire wrote:Ja sam sklon reći da se Serija A ne diže još uvijek. Seriji A trebaju mjera biti Real i Barcelona, ne ovi poluprovodnici iz Engleske koji nikad nisu ni bili ozbiljni evropski klubovi. Kad bi krenulo malo ozbiljnije ulaganje Intera, Milana i Juventusa, mislim da bi dostigli nivo kad Italijanima makar mjesto u polufinalu Lige prvaka nikad ne bi bilo upitno.
@just principe pod tim "panjzema" mislis na Benzemu?
Pa bolan gdje bi Real bio da im je u napadu igrac koji se ne moze mjeriti sa napadacem jednog osrednjeg Arsenala?
Van Persie je car, šah, kralj i slicna shranja jer je trenutno u ekipi koju je preveslao svojom kvalitetom, ako ikoga hrane loptama to je on, po tome ga mjeri sa Ronaldom i Messiem, ili ustvari nemoj, i ovako znamo da je donji...
Objetivno vrlo dobar napadac koji je procvjetao u pravim godinama, sad moze preci u Milan recimo, to je njihovo vrijeme, daleko mu kuca od Madrida (za koji ga vezu novinari u zadnje vrijeme) pored onakvih mladih napadaca...