Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Zgoljo

#2001 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Zgoljo »

TutankamonS wrote:Speca o čemu ti? Pričam odjebu Arapima i Komšiću.
Sta ima na Indexu Splico? :lol:
Sta je rec,nema dovoljno Bošnja pa dosao vamo :mrgreen:

I kakav je to vokabular,dje su teroristi,dzihadisti,Isilovci,kozojebi...? :lol:
TutankamonS

#2002 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Zgoljo wrote:

Nemam pojma o kome pričaš
Zgoljo

#2003 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Zgoljo »

Da vam predstavim dakle faraona.
Kamenjarski fanatik u dugogodisnjem egzilu u Splitu,odaziva se na nadimak Splićo.Dijagnoza na prvi pogled,stadij neizlijecivo,spava dva sata dnevno,ostalo vrijeme provodi po raznim forumima šireci patolosku mrznju prema Bosnjacima,pri tome cijala ta 22 sata nista drugo ne radeci :mrgreen:
Cijeneci da smo mi toleratni na kvadrat ipak,da bi se zadrzao koliko-toliko zdrav nacin komunikacije,ostavljanje njega u zivotu(forumskom dakako :mrgreen: ) bio bi zlocin protiv covjecnosti i tezak anticivilizacijski cin.
Zgoljo

#2004 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Zgoljo »

:lol: :lol: :lol: :kiss:

I Saro ti pise ovdje,skuzaj ga :mrgreen:
rajv0sa

#2005 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by rajv0sa »

Zgoljo wrote:Da vam predstavim dakle faraona.
Kamenjarski fanatik u dugogodisnjem egzilu u Splitu,odaziva se na nadimak Splićo.Dijagnoza na prvi pogled,stadij neizlijecivo,spava dva sata dnevno,ostalo vrijeme provodi po raznim forumima šireci patolosku mrznju prema Bosnjacima,pri tome cijala ta 22 sata nista drugo ne radeci :mrgreen:
Cijeneci da smo mi toleratni na kvadrat ipak,da bi se zadrzao koliko-toliko zdrav nacin komunikacije,ostavljanje njega u zivotu(forumskom dakako :mrgreen: ) bio bi zlocin protiv covjecnosti i tezak anticivilizacijski cin.
Izmijeni par termina u tekstu i isto se može reć i za tebe. Pronađete se vi međusobno vazda, mrzite se a ne možete jedni bez drugih.
Danguba

#2006 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Danguba »

Zgoljo wrote:

uh uh...nije dugo trajalo... :lol:
Zgoljo

#2008 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Zgoljo »

rajv0sa wrote:
Zgoljo wrote:Da vam predstavim dakle faraona.
Izmijeni par termina u tekstu i isto se može reć i za tebe. Pronađete se vi međusobno vazda, mrzite se a ne možete jedni bez drugih.
Lagano,na putu sam da i tebe desifriram :mrgreen:
rajv0sa

#2009 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by rajv0sa »

Hairli da bude proces istrage :mrgreen:
SaraFina

#2010 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Bečko konjušarstvo treba čim prije proglasiti nacionalnim športom zog zaštite vitalnih nacionalnih interesa. ... postaje degutantna ova servilnost prema prema BL i Dodiku :D
Hafis

#2011 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Bečko konjušarstvo treba čim prije proglasiti nacionalnim športom zog zaštite vitalnih nacionalnih interesa. ... postaje degutantna ova servilnost prema prema BL i Dodiku :D
Apsolutno.
Usput, ne bi trebalo nepravedno zanemariti doista respektabilne domete nove iznimno popularne discipline u trokutistanu pod nazivom: ''uvlačenje u turske guzove - pa dokle ide, ide'', koja doista plijeni pozornost svojom raznolikošću i osebujnošću i shodno tomu obvezatno je uvrstiti u školski program kao izborni predmet.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2012 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Bečko konjušarstvo treba čim prije proglasiti nacionalnim športom zog zaštite vitalnih nacionalnih interesa. ... postaje degutantna ova servilnost prema prema BL i Dodiku :D
Apsolutno.
Usput, ne bi trebalo nepravedno zanemariti doista respektabilne domete nove iznimno popularne discipline u trokutistanu pod nazivom: ''uvlačenje u turske guzove - pa dokle ide, ide'', koja doista plijeni pozornost svojom raznolikošću i osebujnošću i shodno tomu obvezatno je uvrstiti u školski program kao izborni predmet.

doture hoš se držat hipokrata il ćeš ko svaki ercegsBskijanac držat se nacijonalnih naČela :bih:
Hafis

#2013 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:
Apsolutno.

doture hoš se držat hipokrata il ćeš ko svaki ercegsBskijanac držat se nacijonalnih naČela :bih:
Jebeš hipokrata ako nemaš nacionalnih načela...i obratno :)
pici

#2014 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:

eeee nemere to bašH tako doture, fulijo si zanat :bih:
spreca

#2015 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote: Jebeš hipokrata ako nemaš nacionalnih načela...i obratno :)
Image

voziiiiiiiiiiiiiiiiii Cirilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:
Hafis

#2016 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:

eeee nemere to bašH tako doture, fulijo si zanat :bih:
Ma zezam se. Jebo nacionalna načela, bitna je gengela. Kada imaš materijalnu i životnu sigurnost, onda se možeš iz dosade zezati i podjebavati s kojekakvim malim šovinistima.
Međutim, drugo je kada svoje životno nezadovoljstvo ispuštaš kroz nacionalni ventil.
sjedi 1

#2017 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by sjedi 1 »

radostan dan wrote:Kako.se tjeraju ove pudle...jel isto ko i domace, ono - čibe, il ima neki prefinjeniji izraz, obzirom na dlaku, nosić i uši?
probaj sa miran :D
Drvosjeca iz Dejcica

#2018 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hafis wrote:
Apsolutno.
Ne ide jbg, Čova je tu "Novak Đoković" u uvlačenju u srpske (Dodikove) guzove. Dodaj na to sve višedecenijsko plakanje i kmečanje po Zagrebu i Vatikanu onda dolaziš empirijski do zaključka da trokutistan to jednostavno ne može pratiti. :mrgreen:
GeeTnT

#2019 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote: Međutim, drugo je kada svoje životno nezadovoljstvo ispuštaš kroz nacionalni ventil.
Od vremena ljuljanja Kosnikovog BMW-a do dobijanja krosea od lokalnog dripca iz Stoca...sto ti je zivot.
pici

#2020 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

eeeee moj dotureee dok ti se bavišH trokutistanom ode stolac al ne od araba i turaKa već od crvenijeH kmera :bih:

Stolac / Marširali antifašisti: Ni bošnjački, ni srpski, ni hrvatski, već bh. grad

23. 10. 2016. u 15:21:00 Anadolija

Više od hiljadu antifašista danas je marširalo kroz Stolac.

Oni su polaganjem vijenaca na spomen obilježja poginulim borcima u Drugom svjetskom ratu i uz prigodne govore obilježili 72. godišnjicu oslobođenja Stoca od fašizma.

Stocem je odzvanjalo "smrt fašizmu-sloboda narodu", a antifašisti su poručili da su ove riječi i misli sada potrebnije nego ikada jer fašizam uveliko vlada čitavom BiH, a posebno Stocem koji je postao poprište nacionalističkih previranja i za vrijeme izbora.

"Ovo je najvažniji datum za Stolac, a i za BiH, zato što smo se oslobodili od fašizma i domaćih izdajnika", kazao je Milovan Rupar Mišo, predsjednik UABNOR-a 41-45 Stolac.

Konceptualni umjetnik iz Sarajeva Damir Nikšić obilježavanje pobjede nad fašizmom smatra iznimno značajnim, posebno u današnje vrijeme, jer je fašizam itekako prisutan u čitavoj regiji.

"Ovo što smo mi imali sa tranzicijom, nije samo tranzicija u kapitalizam, to je jedna reakcionarska politika, čak ne samo kontrarevolucija protiv socijalističke revolucije, nego protiv građanske revolucije. Ovi ljudi na vlasti se trude da ukinu modernu, sekularnu građansku državu i liberalnu demokraciju te da uspostave jedan neofeudalizam i jedan novi reakcionarski pristup, jednu novu vlastelu i feudalni poredak i jedno novo srednjovjekovlje", kazao je Nikšić, vidno nezadovoljan cjelokupnim stanjem u zemlji.

Predsjednik SABNOR-a u BiH Bakir Nakaš je naglasio kako je zbog trenutnog stanja u BiH i poremećenih odnosa u Stocu današnje okupljanje antifašista od iznimnog značaja.

"Jedan od posebnih aspekata i dolaska svih ovih ljudi jeste i činjenica da mi želimo da kažemo da je Stolac bosanskohercegovački grad. Nije on ni bošnjački, ni srpski ni hrvatski, nego bosanskohercegovački i takav će uvijek i ostati", kazao je Nakaš.
Image
Image
Image
Image

ZA SLOBODAN STOLAC... SPREMNI !!! :bih:

Hafis

#2021 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ne bi vjerovao, ali ja sam iz mostarske antifašističke obitelji. Majkin brat mi ima spomen ploču na partizanskom groblju. (Tko mi se bude zajebavao s pokojnicima u obitelji prijavit ću ga tati Chmolji)

A ovo....ovo su ljudi kojima je bilo mrsko provesti nedeljni dan kući, sunce, lijepo vrijeme kao ššto može biti ljepo samo ovdje i nigdje drugo, druženje, folovi...a autobus besplatan :)
Drvosjeca iz Dejcica

#2022 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hafis wrote:Ne bi vjerovao, ali ja sam iz mostarske antifašističke obitelji. Majkin brat mi ima spomen ploču na partizanskom groblju. (Tko mi se bude zajebavao s pokojnicima u obitelji prijavit ću ga tati Chmolji)

A ovo....ovo su ljudi kojima je bilo mrsko provesti nedeljni dan kući, sunce, lijepo vrijeme kao ššto može biti ljepo samo ovdje i nigdje drugo, druženje, folovi...a autobus besplatan :)
I nisu bili u crkvi na nedjeljnoj misi slušajući "propovjedi" osuđenog ratnog zločinca Daria Kordića. :oops:
Hafis

#2023 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

A vidi eno i Kaplana među antifašistima :)
Turkologija i antifašizam :lol:
GeeTnT

#2024 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:A vidi eno i Kaplana među antifašistima :)
Izmedju tebe i kaplana u mnogo cemu nema neke razlike, osim sto je on uhranjeniji....ti mi izgledas ono ko palidrvce.
Hafis

#2025 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:
Hafis wrote:A vidi eno i Kaplana među antifašistima :)
Izmedju tebe i kaplana u mnogo cemu nema neke razlike, osim sto je on uhranjeniji....ti mi izgledas ono ko palidrvce.
Čini ti se. Momak je mali mršavko najdeblji u koljenu, ozbiljno.
Nego, što si se ti mene natakario?...Šala, znam gdje je problem.
Post Reply