Sta ima na Indexu Splico?TutankamonS wrote:Speca o čemu ti? Pričam odjebu Arapima i Komšiću.
Sta je rec,nema dovoljno Bošnja pa dosao vamo
I kakav je to vokabular,dje su teroristi,dzihadisti,Isilovci,kozojebi...?
Sta ima na Indexu Splico?TutankamonS wrote:Speca o čemu ti? Pričam odjebu Arapima i Komšiću.
Nemam pojma o kome pričašZgoljo wrote:Sta ima na Indexu Splico?TutankamonS wrote:Speca o čemu ti? Pričam odjebu Arapima i Komšiću.![]()
Sta je rec,nema dovoljno Bošnja pa dosao vamo![]()
Izmijeni par termina u tekstu i isto se može reć i za tebe. Pronađete se vi međusobno vazda, mrzite se a ne možete jedni bez drugih.Zgoljo wrote:Da vam predstavim dakle faraona.
Kamenjarski fanatik u dugogodisnjem egzilu u Splitu,odaziva se na nadimak Splićo.Dijagnoza na prvi pogled,stadij neizlijecivo,spava dva sata dnevno,ostalo vrijeme provodi po raznim forumima šireci patolosku mrznju prema Bosnjacima,pri tome cijala ta 22 sata nista drugo ne radeci![]()
Cijeneci da smo mi toleratni na kvadrat ipak,da bi se zadrzao koliko-toliko zdrav nacin komunikacije,ostavljanje njega u zivotu(forumskom dakako) bio bi zlocin protiv covjecnosti i tezak anticivilizacijski cin.
uh uh...nije dugo trajalo...Zgoljo wrote:Sta ima na Indexu Splico?TutankamonS wrote:Speca o čemu ti? Pričam odjebu Arapima i Komšiću.![]()
Sta je rec,nema dovoljno Bošnja pa dosao vamo![]()
Lagano,na putu sam da i tebe desifriramrajv0sa wrote:Izmijeni par termina u tekstu i isto se može reć i za tebe. Pronađete se vi međusobno vazda, mrzite se a ne možete jedni bez drugih.Zgoljo wrote:Da vam predstavim dakle faraona.
Kamenjarski fanatik u dugogodisnjem egzilu u Splitu,odaziva se na nadimak Splićo.Dijagnoza na prvi pogled,stadij neizlijecivo,spava dva sata dnevno,ostalo vrijeme provodi po raznim forumima šireci patolosku mrznju prema Bosnjacima,pri tome cijala ta 22 sata nista drugo ne radeci![]()
Cijeneci da smo mi toleratni na kvadrat ipak,da bi se zadrzao koliko-toliko zdrav nacin komunikacije,ostavljanje njega u zivotu(forumskom dakako) bio bi zlocin protiv covjecnosti i tezak anticivilizacijski cin.
Apsolutno.SaraFina wrote:Bečko konjušarstvo treba čim prije proglasiti nacionalnim športom zog zaštite vitalnih nacionalnih interesa. ... postaje degutantna ova servilnost prema prema BL i Dodiku
Hafis wrote:Apsolutno.SaraFina wrote:Bečko konjušarstvo treba čim prije proglasiti nacionalnim športom zog zaštite vitalnih nacionalnih interesa. ... postaje degutantna ova servilnost prema prema BL i Dodiku
Usput, ne bi trebalo nepravedno zanemariti doista respektabilne domete nove iznimno popularne discipline u trokutistanu pod nazivom: ''uvlačenje u turske guzove - pa dokle ide, ide'', koja doista plijeni pozornost svojom raznolikošću i osebujnošću i shodno tomu obvezatno je uvrstiti u školski program kao izborni predmet.
Jebeš hipokrata ako nemaš nacionalnih načela...i obratnopici wrote:Hafis wrote:Apsolutno.SaraFina wrote:Bečko konjušarstvo treba čim prije proglasiti nacionalnim športom zog zaštite vitalnih nacionalnih interesa. ... postaje degutantna ova servilnost prema prema BL i Dodiku
Usput, ne bi trebalo nepravedno zanemariti doista respektabilne domete nove iznimno popularne discipline u trokutistanu pod nazivom: ''uvlačenje u turske guzove - pa dokle ide, ide'', koja doista plijeni pozornost svojom raznolikošću i osebujnošću i shodno tomu obvezatno je uvrstiti u školski program kao izborni predmet.
doture hoš se držat hipokrata il ćeš ko svaki ercegsBskijanac držat se nacijonalnih naČela
Hafis wrote:
Jebeš hipokrata ako nemaš nacionalnih načela...i obratno
Hafis wrote: Jebeš hipokrata ako nemaš nacionalnih načela...i obratno

Ma zezam se. Jebo nacionalna načela, bitna je gengela. Kada imaš materijalnu i životnu sigurnost, onda se možeš iz dosade zezati i podjebavati s kojekakvim malim šovinistima.pici wrote:Hafis wrote:
Jebeš hipokrata ako nemaš nacionalnih načela...i obratno
eeee nemere to bašH tako doture, fulijo si zanat
probaj sa miranradostan dan wrote:Kako.se tjeraju ove pudle...jel isto ko i domace, ono - čibe, il ima neki prefinjeniji izraz, obzirom na dlaku, nosić i uši?
Ne ide jbg, Čova je tu "Novak Đoković" u uvlačenju u srpske (Dodikove) guzove. Dodaj na to sve višedecenijsko plakanje i kmečanje po Zagrebu i Vatikanu onda dolaziš empirijski do zaključka da trokutistan to jednostavno ne može pratiti.Hafis wrote:Apsolutno.SaraFina wrote:Bečko konjušarstvo treba čim prije proglasiti nacionalnim športom zog zaštite vitalnih nacionalnih interesa. ... postaje degutantna ova servilnost prema prema BL i Dodiku
Od vremena ljuljanja Kosnikovog BMW-a do dobijanja krosea od lokalnog dripca iz Stoca...sto ti je zivot.Hafis wrote: Međutim, drugo je kada svoje životno nezadovoljstvo ispuštaš kroz nacionalni ventil.
Stolac / Marširali antifašisti: Ni bošnjački, ni srpski, ni hrvatski, već bh. grad
23. 10. 2016. u 15:21:00 Anadolija
Više od hiljadu antifašista danas je marširalo kroz Stolac.
Oni su polaganjem vijenaca na spomen obilježja poginulim borcima u Drugom svjetskom ratu i uz prigodne govore obilježili 72. godišnjicu oslobođenja Stoca od fašizma.
Stocem je odzvanjalo "smrt fašizmu-sloboda narodu", a antifašisti su poručili da su ove riječi i misli sada potrebnije nego ikada jer fašizam uveliko vlada čitavom BiH, a posebno Stocem koji je postao poprište nacionalističkih previranja i za vrijeme izbora.
"Ovo je najvažniji datum za Stolac, a i za BiH, zato što smo se oslobodili od fašizma i domaćih izdajnika", kazao je Milovan Rupar Mišo, predsjednik UABNOR-a 41-45 Stolac.
Konceptualni umjetnik iz Sarajeva Damir Nikšić obilježavanje pobjede nad fašizmom smatra iznimno značajnim, posebno u današnje vrijeme, jer je fašizam itekako prisutan u čitavoj regiji.
"Ovo što smo mi imali sa tranzicijom, nije samo tranzicija u kapitalizam, to je jedna reakcionarska politika, čak ne samo kontrarevolucija protiv socijalističke revolucije, nego protiv građanske revolucije. Ovi ljudi na vlasti se trude da ukinu modernu, sekularnu građansku državu i liberalnu demokraciju te da uspostave jedan neofeudalizam i jedan novi reakcionarski pristup, jednu novu vlastelu i feudalni poredak i jedno novo srednjovjekovlje", kazao je Nikšić, vidno nezadovoljan cjelokupnim stanjem u zemlji.
Predsjednik SABNOR-a u BiH Bakir Nakaš je naglasio kako je zbog trenutnog stanja u BiH i poremećenih odnosa u Stocu današnje okupljanje antifašista od iznimnog značaja.
"Jedan od posebnih aspekata i dolaska svih ovih ljudi jeste i činjenica da mi želimo da kažemo da je Stolac bosanskohercegovački grad. Nije on ni bošnjački, ni srpski ni hrvatski, nego bosanskohercegovački i takav će uvijek i ostati", kazao je Nakaš.
I nisu bili u crkvi na nedjeljnoj misi slušajući "propovjedi" osuđenog ratnog zločinca Daria Kordića.Hafis wrote:Ne bi vjerovao, ali ja sam iz mostarske antifašističke obitelji. Majkin brat mi ima spomen ploču na partizanskom groblju. (Tko mi se bude zajebavao s pokojnicima u obitelji prijavit ću ga tati Chmolji)
A ovo....ovo su ljudi kojima je bilo mrsko provesti nedeljni dan kući, sunce, lijepo vrijeme kao ššto može biti ljepo samo ovdje i nigdje drugo, druženje, folovi...a autobus besplatan
Izmedju tebe i kaplana u mnogo cemu nema neke razlike, osim sto je on uhranjeniji....ti mi izgledas ono ko palidrvce.Hafis wrote:A vidi eno i Kaplana među antifašistima![]()
Turkologija i antifašizam
Čini ti se. Momak je mali mršavko najdeblji u koljenu, ozbiljno.GeeTnT wrote:Izmedju tebe i kaplana u mnogo cemu nema neke razlike, osim sto je on uhranjeniji....ti mi izgledas ono ko palidrvce.Hafis wrote:A vidi eno i Kaplana među antifašistima![]()
Turkologija i antifašizam