Zao mi je sto nema vise doroty u Sa... Ako neko ima jos neki prijedlog za mene bila bi mu zahvalana puno da ne lutam bezveze po Sa i da ne zalazim u ducane u kojima nemaju veci broj od 46
What to wear???
Moderator: anex
-
okean
#2001 Re: What to wear???
OK hvala...za lindex sam predpostavljla da ima nesto i tu sam planirala ici a za tiffani nisam imala pojma
Posto nisam iz Sa treba mi par tako uputa gdje bi mogla naci te stvari (kao npr i kosulju), zapravo nesto elegantnije a da je veceg broja da ne lutam bezveze kada tamo dodjem...malo sam prelistala forum pa u svakom slucaju cu posjetiti altu i importane valjda tamo nesto nadjem za sebe
Zao mi je sto nema vise doroty u Sa... Ako neko ima jos neki prijedlog za mene bila bi mu zahvalana puno da ne lutam bezveze po Sa i da ne zalazim u ducane u kojima nemaju veci broj od 46
- Ma.Le.Na
#2002 Re: What to wear???
hvala punozamzija wrote:Hej Malena, Levisove sam ja platila 150 KM, krajem augusta i zaista imam problema sa kupovinom pantola i farmerki, ove su mi znači slight curve - mada sam ja bila uvjerena prema svojoj građi tijela ( čitaj - pozamašni bokovi i stražnjica ) da mi stoji bold curveMa.Le.Na wrote:
koliko su te levisove?
Ali mi je prodavačica objasnila da inače iz nekog razloga našim ženama koje imaju jaku stražnjicu i bokove bolje stoje te slight curve ( mada sam ja namjerno probala sve da vidim i zaista je istina )
I kupila sam te slight curve , još je tamniji jeans - ravne duge nogavice - stvarno super stoje!
Moj ti je savjet da odeš u onaj Levis u gradu, kod Tržnice, kako su mi objasnile - kod njih ima više modela jer kod njih prvo dođe roba a oni proslijede u BBI centar.
Nadam se da sam pomogla, znam koliko je teško naći prave farmerice !
A ne odbacuj ni Orsay, imaju dosta različitih modela, možeš nešto naći i za sebe!![]()
A Orsay se cijene kreću od 60 KM do 100 KM
-
zamzija
#2003 Re: What to wear???
Malena, slobodno u toj radnji pitaj prodavačicu za savjet, reći će ti otvoreno i realno šta ti stoji i šta ti je bolje,
objasniš im šta tražiš, ja sam svoje pravo brzo kupila - dva tri para probala još skupljih, ali su mi ove definitivno stajale najbolje i to su mi one i preporučile
objasniš im šta tražiš, ja sam svoje pravo brzo kupila - dva tri para probala još skupljih, ali su mi ove definitivno stajale najbolje i to su mi one i preporučile
- Ma.Le.Na
#2004 Re: What to wear???
budem vidjela...kad skupim pare za levisice 
obicno se izvucem za jeftinije verzije jeansa
za levis upitah jer je...prosle godine cini mi se..uvedena ta nova linija sa Curves
zato me zanimalo koliko kod nas kostaju
inace u USA su 40$
za levis upitah jer je...prosle godine cini mi se..uvedena ta nova linija sa Curves
inace u USA su 40$
- Michun
#2005 Re: What to wear???
odlicne su seke - mene su natjerale da sve probam jer sam bila ubjedjena da sam bold curve...recimo nidje veze! ja sam ono najmanje curve i te su najjeftinije.zamzija wrote:Malena, slobodno u toj radnji pitaj prodavačicu za savjet, reći će ti otvoreno i realno šta ti stoji i šta ti je bolje,
btw-imam bold curve na prodaju 28/32, tamni jeans iz US. dobila ja, pa kupila ovo najmanje curve. eto ako znate nekog da je sitna ali dinamitna
Last edited by Michun on 15/09/2011 15:02, edited 1 time in total.
- Michun
#2006 Re: What to wear???
59.90 - ja imam te sa cijenom, stoje kuci.Ma.Le.Na wrote:budem vidjela...kad skupim pare za levisice
inace u USA su 40$
a sad su meni se cini u US na snizenju pa se mogu naci za 40.
- Ma.Le.Na
#2007 Re: What to wear???
ma da...al nisu 150
jbg...daleko smo
jbg...daleko smo
- Michun
#2008 Re: What to wear???
ne mozes ni platiti nasom karticom na levi's str...zamisli!Ma.Le.Na wrote:ma da...al nisu 150![]()
![]()
jbg...daleko smo
ja kao kupila i platila kad pisu - otkazali smo vam. zovnem kad kaze seka: how can I help you...a evropska kartica, e ne moze...anything else I can do for you today
- Ma.Le.Na
#2009 Re: What to wear???
znam
meni su donosili...pa platim naknadno
ili dobijem na poklon
meni su donosili...pa platim naknadno
ili dobijem na poklon
- alica.k
#2010 Re: What to wear???
ima na asosu levi's al su cijene oko 80 funti i vise (osim ovih na snizenju, a ima i njih curve) sto izadje oko 180KM :S
-
hocunecu
#2011 Re: What to wear???
vi bas zapele da mi izbijete 2 glave iz džepa 
- Michun
#2012 Re: What to wear???
sjooo, znas kako su dobre...ocam'hocunecu wrote:vi bas zapele da mi izbijete 2 glave iz džepa
-
hocunecu
#2013 Re: What to wear???
Michun wrote:sjooo, znas kako su dobre...ocam'hocunecu wrote:vi bas zapele da mi izbijete 2 glave iz džepa
-
zamzija
#2014 Re: What to wear???
Michun wrote:sjooo, znas kako su dobre...ocam'hocunecu wrote:vi bas zapele da mi izbijete 2 glave iz džepa
ja nisam vjerovala dok nisam probala, i na kraju kupila
jeste skupo većini, ali ako kupiš i čuvaš trajaće ti nekoliko godina
- AkashaSa
#2015 Re: What to wear???
Tiffany imaš u Robotu u Hrasnom i u Robotu kod Socijalnogokean wrote:OK hvala...za lindex sam predpostavljla da ima nesto i tu sam planirala ici a za tiffani nisam imala pojmaPosto nisam iz Sa treba mi par tako uputa gdje bi mogla naci te stvari (kao npr i kosulju), zapravo nesto elegantnije a da je veceg broja da ne lutam bezveze kada tamo dodjem...malo sam prelistala forum pa u svakom slucaju cu posjetiti altu i importane valjda tamo nesto nadjem za sebe
![]()
Nije teško naći, tamo imaš i košulje i te svečanije stvari što tražiš, a ako imaš problema sa pronalaskom veličina, najpametnije ti je naručivati s interneta
Dorothy Perkins dostavlja u BiH;)
- Nadinka
#2016 Re: What to wear???
Jutro jutro!
Evo nove teme:kozna haljina-sta vi kazete na to?Ja nekako bas sebe i ne vidim u njoj, djaba trend
http://malezensketeme.com/post/5356
Evo nove teme:kozna haljina-sta vi kazete na to?Ja nekako bas sebe i ne vidim u njoj, djaba trend
- malaplavooka
#2017 Re: What to wear???
Imam danas jako jako jako važan sastanak (ili ćemo se pomiriti ili definitivno raskinuti), zgriješio je i hoću da se "skockam" (haman iz inata). Dajte projedlog šta da obučem, u pitanju je poslijepodnevna kafa, ne idem ni na kakvo fensi mjesto! Molim prijedloge. 
- malaplavooka
#2018 Re: What to wear???
Ni ja isto..nekako mi baš bezvezeNadinka wrote:Jutro jutro!
-
hocunecu
#2019 Re: What to wear???
predlazem ti da obuces nesto provjereno, da se ti pravo dobro u tome osjecas i da mislis da ti lijepo stojimalaplavooka wrote:Imam danas jako jako jako važan sastanak (ili ćemo se pomiriti ili definitivno raskinuti), zgriješio je i hoću da se "skockam" (haman iz inata). Dajte projedlog šta da obučem, u pitanju je poslijepodnevna kafa, ne idem ni na kakvo fensi mjesto! Molim prijedloge.
- alica.k
#2020 Re: What to wear???
plavooka, obuci se da ti bude ugodno, vruce je danas...mislim da to skockavanje ti nece bit make or break :S svakako.
-
Gospoda Ministarka
#2021 Re: What to wear???
I ovdje da pitam, da li ima neko zainteresiran da poruci nesto sa newlook-a, da podijelimo troskove shippinga po 4,5 funte?
- Irm@
#2022 Re: What to wear???
suknjica ili neka leprsava haljinica onako breathtaking a opet kao da nisi provela 3 sata pred ogledalom i ravne sandalice ili platforme i cista kosa..i nista ti vishe ne trebahocunecu wrote:predlazem ti da obuces nesto provjereno, da se ti pravo dobro u tome osjecas i da mislis da ti lijepo stojimalaplavooka wrote:Imam danas jako jako jako važan sastanak (ili ćemo se pomiriti ili definitivno raskinuti), zgriješio je i hoću da se "skockam" (haman iz inata). Dajte projedlog šta da obučem, u pitanju je poslijepodnevna kafa, ne idem ni na kakvo fensi mjesto! Molim prijedloge.
- malaplavooka
#2023 Re: What to wear???
alica.k wrote:plavooka, obuci se da ti bude ugodno, vruce je danas...mislim da to skockavanje ti nece bit make or break :S svakako.
Hvala svima...evo me ko leptirić!
- idealnolosa
#2024 Re: What to wear???
Meni niko ne rece ima li zimskih jakni i cizama negdje na snizenju?
-
mumy
#2025 Re: What to wear???
imas cizme par modela u gemi,proslogodinja kolekcija,al su opet nisu jeftine 180,prije su bile oko 350.idealnolosa wrote:Meni niko ne rece ima li zimskih jakni i cizama negdje na snizenju?