What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
okean

#2001 Re: What to wear???

Post by okean »

OK hvala...za lindex sam predpostavljla da ima nesto i tu sam planirala ici a za tiffani nisam imala pojma :? Posto nisam iz Sa treba mi par tako uputa gdje bi mogla naci te stvari (kao npr i kosulju), zapravo nesto elegantnije a da je veceg broja da ne lutam bezveze kada tamo dodjem...malo sam prelistala forum pa u svakom slucaju cu posjetiti altu i importane valjda tamo nesto nadjem za sebe :sad:
Zao mi je sto nema vise doroty u Sa... Ako neko ima jos neki prijedlog za mene bila bi mu zahvalana puno da ne lutam bezveze po Sa i da ne zalazim u ducane u kojima nemaju veci broj od 46 :wink:
Ma.Le.Na

#2002 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

zamzija wrote:
Ma.Le.Na wrote:
koliko su te levisove?
Hej Malena, Levisove sam ja platila 150 KM, krajem augusta i zaista imam problema sa kupovinom pantola i farmerki, ove su mi znači slight curve - mada sam ja bila uvjerena prema svojoj građi tijela ( čitaj - pozamašni bokovi i stražnjica ) da mi stoji bold curve
Ali mi je prodavačica objasnila da inače iz nekog razloga našim ženama koje imaju jaku stražnjicu i bokove bolje stoje te slight curve ( mada sam ja namjerno probala sve da vidim i zaista je istina )
I kupila sam te slight curve , još je tamniji jeans - ravne duge nogavice - stvarno super stoje!

Moj ti je savjet da odeš u onaj Levis u gradu, kod Tržnice, kako su mi objasnile - kod njih ima više modela jer kod njih prvo dođe roba a oni proslijede u BBI centar.

Nadam se da sam pomogla, znam koliko je teško naći prave farmerice !
A ne odbacuj ni Orsay, imaju dosta različitih modela, možeš nešto naći i za sebe! :-D
A Orsay se cijene kreću od 60 KM do 100 KM
hvala puno :) :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
zamzija

#2003 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Malena, slobodno u toj radnji pitaj prodavačicu za savjet, reći će ti otvoreno i realno šta ti stoji i šta ti je bolje,
objasniš im šta tražiš, ja sam svoje pravo brzo kupila - dva tri para probala još skupljih, ali su mi ove definitivno stajale najbolje i to su mi one i preporučile :)
Ma.Le.Na

#2004 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

budem vidjela...kad skupim pare za levisice :D
obicno se izvucem za jeftinije verzije jeansa :D
za levis upitah jer je...prosle godine cini mi se..uvedena ta nova linija sa Curves :)
zato me zanimalo koliko kod nas kostaju
inace u USA su 40$ :D
Michun

#2005 Re: What to wear???

Post by Michun »

zamzija wrote:Malena, slobodno u toj radnji pitaj prodavačicu za savjet, reći će ti otvoreno i realno šta ti stoji i šta ti je bolje,
objasniš im šta tražiš, ja sam svoje pravo brzo kupila - dva tri para probala još skupljih, ali su mi ove definitivno stajale najbolje i to su mi one i preporučile :)
odlicne su seke - mene su natjerale da sve probam jer sam bila ubjedjena da sam bold curve...recimo nidje veze! ja sam ono najmanje curve i te su najjeftinije.
btw-imam bold curve na prodaju 28/32, tamni jeans iz US. dobila ja, pa kupila ovo najmanje curve. eto ako znate nekog da je sitna ali dinamitna :-)
Last edited by Michun on 15/09/2011 15:02, edited 1 time in total.
Michun

#2006 Re: What to wear???

Post by Michun »

Ma.Le.Na wrote:budem vidjela...kad skupim pare za levisice :D
obicno se izvucem za jeftinije verzije jeansa :D
za levis upitah jer je...prosle godine cini mi se..uvedena ta nova linija sa Curves :)
zato me zanimalo koliko kod nas kostaju
inace u USA su 40$ :D
59.90 - ja imam te sa cijenom, stoje kuci.
a sad su meni se cini u US na snizenju pa se mogu naci za 40.
Ma.Le.Na

#2007 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

ma da...al nisu 150 :wink: :D
jbg...daleko smo :D
Michun

#2008 Re: What to wear???

Post by Michun »

Ma.Le.Na wrote:ma da...al nisu 150 :wink: :D
jbg...daleko smo :D
ne mozes ni platiti nasom karticom na levi's str...zamisli!
ja kao kupila i platila kad pisu - otkazali smo vam. zovnem kad kaze seka: how can I help you...a evropska kartica, e ne moze...anything else I can do for you today :lol:
Ma.Le.Na

#2009 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

znam :roll:
meni su donosili...pa platim naknadno
ili dobijem na poklon :D
alica.k

#2010 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ima na asosu levi's al su cijene oko 80 funti i vise (osim ovih na snizenju, a ima i njih curve) sto izadje oko 180KM :S
hocunecu

#2011 Re: What to wear???

Post by hocunecu »

vi bas zapele da mi izbijete 2 glave iz džepa :D
Michun

#2012 Re: What to wear???

Post by Michun »

hocunecu wrote:vi bas zapele da mi izbijete 2 glave iz džepa :D
sjooo, znas kako su dobre...ocam' :-)
hocunecu

#2013 Re: What to wear???

Post by hocunecu »

Michun wrote:
:lol:

:kiss:
zamzija

#2014 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Michun wrote:
:D majke mi jesu :D
ja nisam vjerovala dok nisam probala, i na kraju kupila :)
jeste skupo većini, ali ako kupiš i čuvaš trajaće ti nekoliko godina :)
AkashaSa

#2015 Re: What to wear???

Post by AkashaSa »

okean wrote:OK hvala...za lindex sam predpostavljla da ima nesto i tu sam planirala ici a za tiffani nisam imala pojma :? Posto nisam iz Sa treba mi par tako uputa gdje bi mogla naci te stvari (kao npr i kosulju), zapravo nesto elegantnije a da je veceg broja da ne lutam bezveze kada tamo dodjem...malo sam prelistala forum pa u svakom slucaju cu posjetiti altu i importane valjda tamo nesto nadjem za sebe :sad:
Zao mi je sto nema vise doroty u Sa... Ako neko ima jos neki prijedlog za mene bila bi mu zahvalana puno da ne lutam bezveze po Sa i da ne zalazim u ducane u kojima nemaju veci broj od 46 :wink:
Tiffany imaš u Robotu u Hrasnom i u Robotu kod Socijalnog :)
Nije teško naći, tamo imaš i košulje i te svečanije stvari što tražiš, a ako imaš problema sa pronalaskom veličina, najpametnije ti je naručivati s interneta

Dorothy Perkins dostavlja u BiH;)
Nadinka

#2016 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Jutro jutro!
Evo nove teme:kozna haljina-sta vi kazete na to?Ja nekako bas sebe i ne vidim u njoj, djaba trend :)

http://malezensketeme.com/post/5356
malaplavooka

#2017 Re: What to wear???

Post by malaplavooka »

Imam danas jako jako jako važan sastanak (ili ćemo se pomiriti ili definitivno raskinuti), zgriješio je i hoću da se "skockam" (haman iz inata). Dajte projedlog šta da obučem, u pitanju je poslijepodnevna kafa, ne idem ni na kakvo fensi mjesto! Molim prijedloge. :)
malaplavooka

#2018 Re: What to wear???

Post by malaplavooka »

Nadinka wrote:Jutro jutro!
Evo nove teme:kozna haljina-sta vi kazete na to?Ja nekako bas sebe i ne vidim u njoj, djaba trend :)

http://malezensketeme.com/post/5356
Ni ja isto..nekako mi baš bezveze :-?
hocunecu

#2019 Re: What to wear???

Post by hocunecu »

malaplavooka wrote:Imam danas jako jako jako važan sastanak (ili ćemo se pomiriti ili definitivno raskinuti), zgriješio je i hoću da se "skockam" (haman iz inata). Dajte projedlog šta da obučem, u pitanju je poslijepodnevna kafa, ne idem ni na kakvo fensi mjesto! Molim prijedloge. :)
predlazem ti da obuces nesto provjereno, da se ti pravo dobro u tome osjecas i da mislis da ti lijepo stoji :)
alica.k

#2020 Re: What to wear???

Post by alica.k »

plavooka, obuci se da ti bude ugodno, vruce je danas...mislim da to skockavanje ti nece bit make or break :S svakako.
Gospoda Ministarka

#2021 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

I ovdje da pitam, da li ima neko zainteresiran da poruci nesto sa newlook-a, da podijelimo troskove shippinga po 4,5 funte?
Irm@

#2022 Re: What to wear???

Post by Irm@ »

hocunecu wrote:
malaplavooka wrote:Imam danas jako jako jako važan sastanak (ili ćemo se pomiriti ili definitivno raskinuti), zgriješio je i hoću da se "skockam" (haman iz inata). Dajte projedlog šta da obučem, u pitanju je poslijepodnevna kafa, ne idem ni na kakvo fensi mjesto! Molim prijedloge. :)
predlazem ti da obuces nesto provjereno, da se ti pravo dobro u tome osjecas i da mislis da ti lijepo stoji :)
suknjica ili neka leprsava haljinica onako breathtaking a opet kao da nisi provela 3 sata pred ogledalom i ravne sandalice ili platforme i cista kosa..i nista ti vishe ne treba :) ;-)
malaplavooka

#2023 Re: What to wear???

Post by malaplavooka »

alica.k wrote:plavooka, obuci se da ti bude ugodno, vruce je danas...mislim da to skockavanje ti nece bit make or break :S svakako.

Hvala svima...evo me ko leptirić! ;)
idealnolosa

#2024 Re: What to wear???

Post by idealnolosa »

Meni niko ne rece ima li zimskih jakni i cizama negdje na snizenju?
mumy

#2025 Re: What to wear???

Post by mumy »

idealnolosa wrote:Meni niko ne rece ima li zimskih jakni i cizama negdje na snizenju?
imas cizme par modela u gemi,proslogodinja kolekcija,al su opet nisu jeftine 180,prije su bile oko 350.
Post Reply