Zvek wrote:Šta su to mutili sa SM?
Post godine.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zvek wrote:Šta su to mutili sa SM?
Pa svim ekipama u grupi od po 6 ekipa se oduziamju bodovi protiv zadnjeplasirane ekipe, da bi bilo fer prema grupi gdje je 5 ucesnika!Zvek wrote:Šta su to mutili sa SM?
ganjeta wrote:Zvek wrote:Šta su to mutili sa SM?![]()
Post godine.
karanana wrote:prije ce izaci nova lista u srijedu nego sto bi ja ovo izracuno.
Hahaha! Pa eto ja sracunao vec Tursku i BiH. E sad, slabo cemo mi nesto napredovati ako ce i Irska i Turska uzeti u utorak, a mi zijaniti. Sto bi se trebalo desiti ako cemo se uopste sastajati.karanana wrote:prije ce izaci nova lista u srijedu nego sto bi ja ovo izracuno.
Hrvate mozda srbe ...Kad zapnu oni nasi baustelci u Sloveniji protiv Srbije bit ce im tesko a i nesto kontam ako dobijemo Srbiju mozda bi PAPE kao trenera asistenta trebao pozvati Atifa Dudakovica da pripremi taktiku.Zna ih u dusu-LIBERO- wrote:Ma dobit cemo srbe il' hrvate..bas imam jak osjecaj da ce tako biti.
A onda nastaje sranje mitoloskih razmjera..ali eto
Tako sam i ja govorio kad im nije bilo 7-8 igrača, pa smo ispušili foru, nismo šuta imali prema golu, a ja se posran vratio kući.Autobus wrote:A što ne bi pobjedili Francuze?
Pa jebote, ako ikad imamo šanse, to je sada. Kakav je ovo kompleks inferiornosti.. imamo moral, rasterećeni smo, imamo kvalitetu, njima fale 1-2 ključna igrača... sa malo ozbiljnosti moglo bi se desiti iznenađenje kvalifikacija..
Misimović i Džeko su na visokom nivou, Pjanić, Begović i Spahić ne zaostaju, dok su u miksu i Lulić, Medunjanin, Rahimić... mislim da se može protiv Francuske.. kad je Irska mogla, kad je Bjelorusija mogla, možemo i mi..
A u baražu bih volio sviju osim Turaka.