Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chuchumbamayumbe wrote:Imate u Škafi neke no-name tablete za mašinu za veš. Uzeli nekoliko komada da probamo, nisu ništa lošije od najpoznatijih izvikanih brandova, dapače, super peru i daju sjaj.
Cijena?! 10pf komad!
Da, mogu se kupiti na komad (10 feninga), a ima i pakovanje od 30kom - 3.90km.
Na svakih 5 pranja ovim tabletama, ubacim po jedno pranje sa onim DM tabletama (koje redovno kupujemo), čisto da ne brinem da se neće desiti neki belaj na mašini, da neće začepiti.
Nadam se da neće sjebati mašinu.
koliko znam Škafa uvozi iz Njemačke
I u Bingu imaju isto nekakve neke marke uvoze oni i nisu uopšte loše
Sjooooooooo....!!!!!!!
Tek sada vidjeh šta sam napisao!
Mašina za suđe je u pitanju, izvinjavam se.
Tako je to kada se muškarac petlja u "ženske poslove".
Industrialyzer wrote:Ja dosao oko 8 i bilo je dosta ljudi , najveca guzva u New Yorkeru , na zenskom odjelu Nisam se mnogo zadrzavao , bila neka muzika uzivo a pjevac je imao jako iritantnan glas....
joj pjevac je rastjero glasom i ono malo raje sto je (zabludom) dosla na (nepostojece) snizenje...pratioc njegov...no comment
to za jordi (il sta vec) ne upratih, razocarao se u prve 2-3 radnje i napustio altu, sa ostavljenih par km za kafu...tek da im struju ne iskljuce
chuchumbamayumbe wrote:Sjooooooooo....!!!!!!!
Tek sada vidjeh šta sam napisao!
Mašina za suđe je u pitanju, izvinjavam se.
Tako je to kada se muškarac petlja u "ženske poslove".
pretpostavila sam al reko da nisu neke od kojih se sjaji bubanj (tj skine kamenac il nesto)
ja samo znam ukljucit masinu i iskljucit a kak treba izgledat blage veze nemam pa reko da nije nesto...
Farmerice za muskarce po nekim normalnim cijenama do 100 km ako neko zna gdje ima nek odgovara , vec duze vrijeme trazim al nista ili mozda trazim na pogresnim mjestima zato ako neko zna neka javlja ..pozz
limix wrote:Farmerice za muskarce po nekim normalnim cijenama do 100 km ako neko zna gdje ima nek odgovara , vec duze vrijeme trazim al nista ili mozda trazim na pogresnim mjestima zato ako neko zna neka javlja ..pozz
limix wrote:Farmerice za muskarce po nekim normalnim cijenama do 100 km ako neko zna gdje ima nek odgovara , vec duze vrijeme trazim al nista ili mozda trazim na pogresnim mjestima zato ako neko zna neka javlja ..pozz
Evo cisto da se i ovdje pomene, posto je tema shopping u Sarajevu, ZARA je poslije Inditexa izdala konkurs na posao.ba za trgovce i uposlenike u kancelariji za Sarajevo i Mostar, tako da i njih mozemo brzo ocekivati.
kad su bili kod vatre , gdje je sad belisima , na snizenju sam uzela hrpu stvari kosulja dzempera jako jeftino je bilo mozda i 70% sniizenje..inace je papreno cekat cemo snizenja nema druge
Hey people! Bas zbog ove teme sam se uclanila na forum.
Pratim vas vec neko vrijeme (+ na temi "What to wear??" )
Skoro sam bila na putu i u H&M-u sam vidjela ovakve helanke(?), ali ne kupih budala, sad mi zao. Jeste li nesto slicno vidjele u Sarajevu? Pozdrav svima!
kween wrote:kad su bili kod vatre , gdje je sad belisima , na snizenju sam uzela hrpu stvari kosulja dzempera jako jeftino je bilo mozda i 70% sniizenje..inace je papreno cekat cemo snizenja nema druge
meni su mexxove hlace zakon - a oni barem imaju normalna snizenja
Jedno pitanje: gdje se mogu uzeti fine muske zimske kapice, jos malo pa ce da upekne minus, a one proslogodinje kapice se negdje zagubile Dakle, ne djecije, ne "over 65", nego onako za muskarce u zlatnim 20-im
Tom Tailor, Sportina BBI centar ,
Nautilus BBI centar samo su skupeeee - al su predivne, isto tako u Tommy Hillfigeru ( isto skupe )
Modiana, Intersport - Mercator Socijalno ...
a ako želiš kao sportske, svaka radnja sa sportskom odjećom ih ima ( pogledaj u onoj sportskoj radnji prekoputa Vijećnice sportlife )
anestezija123 wrote:Hey people! Bas zbog ove teme sam se uclanila na forum.
Pratim vas vec neko vrijeme (+ na temi "What to wear??" )
Skoro sam bila na putu i u H&M-u sam vidjela ovakve helanke(?), ali ne kupih budala, sad mi zao. Jeste li nesto slicno vidjele u Sarajevu? Pozdrav svima!
ja sam takve strample (ne helanke),takav plet,kupila prosle godine na siranu.super su,nisu se pojavile one grudvice niti izvukla nijedna zica.sive su boje i mislim da su bile desetak maraka.ne znam ima li i ove godine,planiram otici i kupiti jos jedne,i u drugim bojama ako imaju.