Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dobar,ti? wrote:bole me laktovi, imal sta da se uzme, ili da mazem ovim standardnim gelovima za upale, bolove i slicno...
Moze biti da ti je upala zglobova...isto tako ako radis potisak sa cela..za triceps..moze biti povreda od te vjezbe..takodje zna se desiti od bencha ako uvijek ispravljas laktove prilikom izvodjenja ove vjezbe da si ih opteretio...
Ne treba pretjerivati sa kilazama upravo zbog ovih stvari....
Opet ti je najbolje da odes do bolnice da ti to uslikaju jer te upale znaju da budu jako zeznute...nije to kao upala misica da brzo prodje...
Pozdrav
najvise me boli nakon potiska i benca, ma nesto mi se ne ide kod doktora, vidjecu jos malo, da uzmem sta za ove zglobove, mozda ovo sto je @leet preporucio ako sta valja
dobar,ti? wrote:najvise me boli nakon potiska i benca, ma nesto mi se ne ide kod doktora, vidjecu jos malo, da uzmem sta za ove zglobove, mozda ovo sto je @leet preporucio ako sta valja
Drug trkni do apoteke i uzmi glukozamin i chondroitin i bolovi u laktovima bi trebali proci, imao sam slicnih problema, nisam 100% siguran kojom vjezbom sam ih zaradio al znam da mi nije pasao niti vise radim potisak s cela, takodje sam izbacio i uski bench prvenstveno zbog velikog opterecenja na zglobove.
Masu radim otkako idem u teretanu jer sam vjecno bio mrsav i kile i ja ko nebo i zemlja , al valjda se s godinama promijenio metabolizam. Sto se tice ishrane i spavanja totalno su mi te dvije stavke zapustene. Posto nemam nekih zescih ambicija jedem sve, zadnji obrok redovno oko 2h poslije ponoci, bijelo meso jedem iskljucivo za dane treninga 200-300gr, u te dane gledam da ubacim i jedan jaci obrok UH, za dorucak 3 cijela jaja, pred spavanje 300 gr nemasnog sira, u dane treninga 30gr wheya u pwm od hrane jos sto jedem sto jedu i ostali ukucani, realano fali mi u dnevnom unosu najmanju ruku 100gr proteina, mnogi se laktaju kako unose i po 2,5-3 gr proteina po kg al ko je probao zna kako je tesko izvodivo Za masu sam koristio iskljucivo tanjir do vrha pun i pred sebe lagano, dominira nemisicna masa , al masa je masa trenutno 108kg
Posto ne mogu jesti ribu(gadi mi se miris ) a ima ono riblje ulje sa okusom limuna .. cuo sam da se ne osjeti riba uopste ..Moze li mi to riblje ulje dati onoliko koliko bi i riba dala da je jedem ?
beeri wrote:Vozdrica,imam ponekad malo povisen pritisak(svi nalazi uredni),a mislio sam malo u teretanu,pa dali bi smio?
Imam 24 god!
ja imam isto povisen pritisak al to je iz razloga sto imam "sportsko srce"..cijeli zivot nesto treniram tako da mi je srce povecano i ima manji broj otkucaja u minuti od obicnog srca...
e sad...ako je kod tebe prirodno povisen pritisak..mislim da bi se ipak trebao posavjetovati sa ljekarom.
Pozdrav
Bio sam kod interniste,sve uredu,ekla mi je da mogu...
Koju teretanu da odaberem,kakva je ona u Inportaneu,koliko kosta?
beeri wrote:Vozdrica,imam ponekad malo povisen pritisak(svi nalazi uredni),a mislio sam malo u teretanu,pa dali bi smio?
Imam 24 god!
ja imam isto povisen pritisak al to je iz razloga sto imam "sportsko srce"..cijeli zivot nesto treniram tako da mi je srce povecano i ima manji broj otkucaja u minuti od obicnog srca...
e sad...ako je kod tebe prirodno povisen pritisak..mislim da bi se ipak trebao posavjetovati sa ljekarom.
Pozdrav
Bio sam kod interniste,sve uredu,ekla mi je da mogu...
Koju teretanu da odaberem,kakva je ona u Inportaneu,koliko kosta?
hvalla
importane ti je extra...bio sam par puta...mislim da je 70 km mjesecno ..barem je tad bilo kad sam ja isao ..jedan termin je 10 km
Ma previse obaveza , imam dva dana sedmicno kad sam slobodan , tako da , nista od mene dok se to malo ne reducira. Probacu kod kuce sa sklekovima i vratilom odrzavati koliko-toliko bar gornji dio...
Sa_dy wrote:Gdje ima teretana da valja na M.Dvoru?
Gym Sfera na Marijin Dvoru. Clanarina 40 km ako ides 3 puta sedmicno. Teretana normala. Pod normala podrazumijevan da nema zagorjelih muških očiju, te neprikladnih komentara. Ako zatrebaš neki nutricionistički ili body program javi se na pp.
Industrialyzer wrote:Ma previse obaveza , imam dva dana sedmicno kad sam slobodan , tako da , nista od mene dok se to malo ne reducira. Probacu kod kuce sa sklekovima i vratilom odrzavati koliko-toliko bar gornji dio...
Slična situacija, mada više kod mene ljenost. I ono malo što dođem trudim se da sam što više na razboju i trčanju...
Al et, stomak je i dalje cakum pakum
Last edited by Lucazode on 24/10/2011 12:33, edited 1 time in total.
Industrialyzer wrote:Ma previse obaveza , imam dva dana sedmicno kad sam slobodan , tako da , nista od mene dok se to malo ne reducira. Probacu kod kuce sa sklekovima i vratilom odrzavati koliko-toliko bar gornji dio...
Slična situacija, mada više kod mene ljenost. I ono malo što dođem trudim se da sam što viđe na razboju i trčanju...
Al et, stomak je i dalje cakum pakum
geni su cudo ...a vala...ja kad sam na masi ne pazim bas previse...kolace jedem..doduse pitu ne :)Evo za tri mjeseca sam dobio 15 kg ..sad sam na 110
Gym Sfera na Marijin Dvoru. Clanarina 40 km ako ides 3 puta sedmicno. Teretana normala. Pod normala podrazumijevan da nema zagorjelih muških očiju, te neprikladnih komentara. Ako zatrebaš neki nutricionistički ili body program javi se na pp.
Kani se pita i kojacha
Sta kod vas nisu odvojeni zenski termini od muskih ? Rade svi djuture ?
Kani se pita i kojacha
Sta kod vas nisu odvojeni zenski termini od muskih ? Rade svi djuture ?
Mo-derna atmosfera Isto je u Centralu, dođu trebe i rade s'frajerima. Puno je bolje kad smo skupa, više se radi
E jebiga Kod nas posebno zene imaju dnevno dva termina 9-11 ujutro i 6-8 navece .. zato da vidis skupine ispred kad se ceka da izadju djevojke u 8 Sinoc neke dosle samo na vrata stale da pitaju kad su zenski termini to niko ne vjezba jebote svi gledaju To je dobro ako hoces da zbaris nesto..ali ko ide u teretanu da tamo zbari
Bubalo1 wrote:E jebiga Kod nas posebno zene imaju dnevno dva termina 9-11 ujutro i 6-8 navece .. zato da vidis skupine ispred kad se ceka da izadju djevojke u 8 Sinoc neke dosle samo na vrata stale da pitaju kad su zenski termini to niko ne vjezba jebote svi gledaju To je dobro ako hoces da zbaris nesto..ali ko ide u teretanu da tamo zbari