Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
- drag_gost
#2001 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://www.imdb.com/title/tt2557490/ - A Million Ways to Die in the West. Uzas, jedan od najgorih filmova koje sam pogledao, a pogledao sam ih dosta. Shvatam potrebu za snimanjem filmova za jeftinim humorom, shvatam i da je to "brza lova" i da sluzi samo za punjenje dzepa, ali ovo je stvarno ispod svakog kriterijuma. Samo se nadam da Glup Gluplji 2 nece imati ovakve jeftine, americke sale. Uzasno!
- Bansuri
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2004 Re: Gledali ste ne preporucujete
Stranded spanjolski 2001
Sve je lose gluma scenarij rezija
Scenarist je napravio samo 1 fifilm
Reziserka samo 3 od toga jedan je la puta
Odron
Glumit bi ja mogao nako...
Idealan odabir za subotnju vecer
Sve je lose gluma scenarij rezija
Scenarist je napravio samo 1 fifilm
Reziserka samo 3 od toga jedan je la puta
Odron
Glumit bi ja mogao nako...
Idealan odabir za subotnju vecer
- KPNCTNJAH
#2005 Re: Gledali ste ne preporucujete
Martyrs jucer gledao
do pola 
- Brkooo
-
zipoo
- Bloo
- Globalna šefica
#2008 Re: Gledali ste ne preporucujete
uzaszipoo wrote:Lucy
- Bloo
- Globalna šefica
#2009 Re: Gledali ste ne preporucujete
mislim da su se drzali stripa...drag_gost wrote:Novi Hercules... Amerikanci napravise smijuriju od mita koji je nekoliko desetina puta stariji nego njihova citava civilizacija. Od Herculesa napravise placenika, u nicemu se nisu drzali mita, steta samo jer je ova mrcina od Johnsona mogla biti pametnije iskoristena. Izbjegavati pod hitno! Kada vidis nazor komediju iz x faktora u Legendi o Herculesu znas koliko je sati. FUJ!
- Truba
#2010 Re: Gledali ste ne preporucujete
stranded mi je otvorio oči
sada ponovo čitam kritike prije skidanja filma...kao nekad kad su se filmovi plaćali iznajmljivanje/kupovina... nije bilo prostora za fulanje
zato sam sinoć pomeo oko 40 naslova iz rubrike potražnja
najviše brišem kad je film spor a amaterski ( režiser ništa prije nije pravio a ni poslije mu nije bila dobra karijera)
te oni koji su relativno nepoznati a snimljeni 1974 bez ikakvih kritika na netu... osim hvaljenja po liniji rezisera ili žanra
(rolin, franko...)
sada ponovo čitam kritike prije skidanja filma...kao nekad kad su se filmovi plaćali iznajmljivanje/kupovina... nije bilo prostora za fulanje
zato sam sinoć pomeo oko 40 naslova iz rubrike potražnja
najviše brišem kad je film spor a amaterski ( režiser ništa prije nije pravio a ni poslije mu nije bila dobra karijera)
te oni koji su relativno nepoznati a snimljeni 1974 bez ikakvih kritika na netu... osim hvaljenja po liniji rezisera ili žanra
-
zipoo
#2011 Re: Gledali ste ne preporucujete
Još ocjena preko 6Bloo wrote:uzaszipoo wrote:Lucy
Herkules je filmcina za ovo
- spinel_
#2012 Re: Gledali ste ne preporucujete
the purge anarchy koji trash 
- mayab
#2013 Re: Gledali ste ne preporucujete
"Guardians of the Galaxy"
http://www.imdb.com/title/tt2015381/?ref_=nv_sr_1
Dugo ne pogledah dosadnije sranje
, sto je najgore na IMDB-u ocjena 8.4 od preko 270000 glasača
Mozda sa mnom nesto nije u redu
Dugo ne pogledah dosadnije sranje
-
kakavdanakneiskustvu
- Boateng
#2015 Re: Gledali ste ne preporucujete
TOP 250 je pun ovakvih bisera.mayab wrote:"Guardians of the Galaxy"
Dugo ne pogledah dosadnije sranje, sto je najgore na IMDB-u ocjena 8.4 od preko 270000 glasača
![]()
-
zvucnikk
#2016 Re: Gledali ste ne preporucujete
Tacno i meni tako.Ja prvo pregledo pola filma,pa sa haverom razgovaram kaze on "cuj bezveze ti film,pa trebo si pogledat do kraja"...i ja pogledam do kraja,i kazem sebi da je cak i gorimayab wrote:"Guardians of the Galaxy"
Dugo ne pogledah dosadnije sranje, sto je najgore na IMDB-u ocjena 8.4 od preko 270000 glasača
![]()
Stvarno mi nije jasno sta su ljudi ocjenivali..
- Truba
#2017 Re: Gledali ste ne preporucujete
nifomajka drugi dio
odron
prvi može proći
jedva
da je jedan film... možda bi i valjalo
i naravno da je smanjena golotinja i nabijanje
te kite
koga ba zanimaju kite
odron
prvi može proći
jedva
da je jedan film... možda bi i valjalo
i naravno da je smanjena golotinja i nabijanje
te kite
koga ba zanimaju kite
- Bloo
- Globalna šefica
#2018 Re: Gledali ste ne preporucujete
pa fucking rakuuuuuuuuuuuna i Grootaaaaaaaazvucnikk wrote:Tacno i meni tako.Ja prvo pregledo pola filma,pa sa haverom razgovaram kaze on "cuj bezveze ti film,pa trebo si pogledat do kraja"...i ja pogledam do kraja,i kazem sebi da je cak i gorimayab wrote:"Guardians of the Galaxy"
![]()
Mozda sa mnom nesto nije u redu![]()
Stvarno mi nije jasno sta su ljudi ocjenivali..
ta ti znas
- Truba
#2019 Re: Gledali ste ne preporucujete
ne znam jeste li bili na imdb topiku gdje ste bili 9/11
većina nije imala ni 10 godina
a takvi imaju najvise vremena da osjenju i da se kloniraju
eh što stariji film i oko 1000 ocjena je realnija average
što noviji film to veća mogućnost da je nerealna ocjena
- Bloo
- Globalna šefica
#2020 Re: Gledali ste ne preporucujete
Black swan wrote:ne znam jeste li bili na imdb topiku gdje ste bili 9/11
pravi si stari paralitik
kontam ja sta govoris
meni je i dalje rakun awesome
guardians i ne treba shvatati preozbiljno, mene je opustio i zabavio, ali iskreno da nema rakuna i Groota film je grozan
- Truba
#2021 Re: Gledali ste ne preporucujete
pa tamo je ako imaš 15 godina star si
na tim topicima crtaća i novih blokbastera
- Bloo
- Globalna šefica
#2022 Re: Gledali ste ne preporucujete
Black swan wrote:pa tamo je ako imaš 15 godina star si
i ja sam stari paralitik
i volim crtane
- drag_gost
#2023 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://www.imdb.com/title/tt2980592/ - The Guest
Zanimljiv pocetak, zaplet cak i veoma dobar... dakle, prvih 30-40 minuta filma nije za ovu temu, ali onda kao da su svi redom odlucili da se dobro napuse, ili da pojedu neke lude gljive i snime film kako - tako.
SPOILERI:
Pocelo je stvarno obecavajuce, bivsi marinac dolazi u kucu prijatelja koji je poginuo, da obidje njegovu porodicu. Barem tako izgleda na prvu. Ostaje sa njima par dana, taj dobri Samaritanac, covjek od kafane i posljednji zivuci primjerak autothonog medvjeda dobrog srca. Za to vrijeme uspije da rijesi par problema u i oko te porodice, te usput zapali koji dzoint, sa svojim plavim ocima sasvim slucajno zavede mladu i naivnu sestru njegovog palog druga, te mladjeg brata nauci kako da postane Bruce Lee.

- Znate gospodjo, vas sin me podsjeca na psa kojeg sam imao. Zvao sam ga Halid.
-Stvarno? Jao dodji vamo da mi pomognes tampon da zamjenim.
Hajde, sve to i izgleda dobro i sa stilom, koliko god bilo stereotipno, jer avaj, pocnu cudne stvari da se desavaju. Prvo ubije jednog momka, pa drugog momka, pa treceg momka, pa cetvrtu curu i njenog psa, pa onda jos jednog momka. Nakon toga uspije da se vrati kuci i majci (koja podsjeca na Lisu Ann - stariji filmofili ce znati) palog suborca, pomogne da prostre ves na strik, ispegla gacice i opere sudje. Sve to koristeci lijevu podlakticu. Tada saznajemo da ima razvijenu lijevu podlakticu, jer je neuspio medicinski pokusaj nezvanicnog vladinog ne-sektora, sa nezvanicnim uredom, nezvanicnih ljudi (itd.) da naprave savrsenog ratnika. Oteo se kontroli i poludio, kao toster kada "otkuca" prije vremena. Za'rdjo mu hard disk ili nije imao dovoljno rama.
Onda ide mnogo krvi, bespotrebnog ubijanja. Prvo zabije noz u srce holivudskoj Lisi Ann, pa onda u bijegu od tih nezvanicnih-nezvanicnika-nezvanicnog-nezva... namjerno se zabije u auto oca svog palog suborca (koji podsjeca na kaktus sa brkovima). Zabio se tek tako, da slupa auto i jer mu se moze. Onda baca bombe po gradu, ubija pse, macke, mrave, ptice, kaktuse, i ostale kucanske aparate, sve to njezno milujuci svoj minival na lijevom zalisku. Naravno, njegovo plavo oko nije trepnulo dok je to radio, jedino su njegove blage usne ponekad prosaptale veoma znacajno i za dublju analizu "Sorry". Valjda se u njemu probudi na tren sjecanje na rahmetli nanu sa Orebica dok je preko ljeta kod nje ljetovao kao mali. I naravno, nakon mnogo besmislenog ubijanja, bombanja i nakon sto ubije sve vladine nezvanicnike, ostaje okrsaj sa strasno napaljenom sestrom od svog suborca i njenim malim bratom. Da ne duljim, oni ga prebiju i mali mu opali par klempi i uzme 2 km za uzinu sto je dobio od mame kad je krenuo u skolu. KRAJ, THE END, FIN, BLJAK.
Zanimljiv pocetak, zaplet cak i veoma dobar... dakle, prvih 30-40 minuta filma nije za ovu temu, ali onda kao da su svi redom odlucili da se dobro napuse, ili da pojedu neke lude gljive i snime film kako - tako.
SPOILERI:
Pocelo je stvarno obecavajuce, bivsi marinac dolazi u kucu prijatelja koji je poginuo, da obidje njegovu porodicu. Barem tako izgleda na prvu. Ostaje sa njima par dana, taj dobri Samaritanac, covjek od kafane i posljednji zivuci primjerak autothonog medvjeda dobrog srca. Za to vrijeme uspije da rijesi par problema u i oko te porodice, te usput zapali koji dzoint, sa svojim plavim ocima sasvim slucajno zavede mladu i naivnu sestru njegovog palog druga, te mladjeg brata nauci kako da postane Bruce Lee.

- Znate gospodjo, vas sin me podsjeca na psa kojeg sam imao. Zvao sam ga Halid.
-Stvarno? Jao dodji vamo da mi pomognes tampon da zamjenim.
Hajde, sve to i izgleda dobro i sa stilom, koliko god bilo stereotipno, jer avaj, pocnu cudne stvari da se desavaju. Prvo ubije jednog momka, pa drugog momka, pa treceg momka, pa cetvrtu curu i njenog psa, pa onda jos jednog momka. Nakon toga uspije da se vrati kuci i majci (koja podsjeca na Lisu Ann - stariji filmofili ce znati) palog suborca, pomogne da prostre ves na strik, ispegla gacice i opere sudje. Sve to koristeci lijevu podlakticu. Tada saznajemo da ima razvijenu lijevu podlakticu, jer je neuspio medicinski pokusaj nezvanicnog vladinog ne-sektora, sa nezvanicnim uredom, nezvanicnih ljudi (itd.) da naprave savrsenog ratnika. Oteo se kontroli i poludio, kao toster kada "otkuca" prije vremena. Za'rdjo mu hard disk ili nije imao dovoljno rama.
Onda ide mnogo krvi, bespotrebnog ubijanja. Prvo zabije noz u srce holivudskoj Lisi Ann, pa onda u bijegu od tih nezvanicnih-nezvanicnika-nezvanicnog-nezva... namjerno se zabije u auto oca svog palog suborca (koji podsjeca na kaktus sa brkovima). Zabio se tek tako, da slupa auto i jer mu se moze. Onda baca bombe po gradu, ubija pse, macke, mrave, ptice, kaktuse, i ostale kucanske aparate, sve to njezno milujuci svoj minival na lijevom zalisku. Naravno, njegovo plavo oko nije trepnulo dok je to radio, jedino su njegove blage usne ponekad prosaptale veoma znacajno i za dublju analizu "Sorry". Valjda se u njemu probudi na tren sjecanje na rahmetli nanu sa Orebica dok je preko ljeta kod nje ljetovao kao mali. I naravno, nakon mnogo besmislenog ubijanja, bombanja i nakon sto ubije sve vladine nezvanicnike, ostaje okrsaj sa strasno napaljenom sestrom od svog suborca i njenim malim bratom. Da ne duljim, oni ga prebiju i mali mu opali par klempi i uzme 2 km za uzinu sto je dobio od mame kad je krenuo u skolu. KRAJ, THE END, FIN, BLJAK.
Last edited by drag_gost on 26/11/2014 10:06, edited 1 time in total.
-
cassius
#2024 Re: Gledali ste ne preporucujete
mayab wrote:"Guardians of the Galaxy"
![]()
Nije s tobom nesto u redu
-
lajkujMe
#2025 Re: Gledali ste ne preporucujete
Dumb and dumber to
http://www.imdb.com/title/tt2096672/
Pokusao sam stvarno sam pokusao ali nakon pola film frustriran ugasio, nije mi se ni prvi svidio a ovaj jos gori, ne znam sta ljudi vide u ovom filmu obicna glupost na silu pokusavaju biti smjesni
Nisam se ni jednom nasmio samo sam bio frustriran
http://www.imdb.com/title/tt2096672/
Pokusao sam stvarno sam pokusao ali nakon pola film frustriran ugasio, nije mi se ni prvi svidio a ovaj jos gori, ne znam sta ljudi vide u ovom filmu obicna glupost na silu pokusavaju biti smjesni
Nisam se ni jednom nasmio samo sam bio frustriran