ja sad moram iskreno reci
amar je super i stvarno uvijek dodje kad ga zovem, nije ni skup ali nekad imam osjecaj da polovicno pregleda
bila je scena sa bubijem prije 2 mjeseca, nesto sepao na nogicu i zovnem ja amara, dosao kaze noga ok i ustade da ide i ja mu govorim ajd pogledaj i to na uhu - gljivica, kaze dobro je da ste to primjetili (bas je tesko na uhu mace primjetiti pecat skoro velicine kovanice od 5 KM

) i to je to
kad sam ga zvala za pliska, aha zubi, neko ga udario - antibiotici i anagletik, mama spomenula nogice (i tad je malo slabije isao na njih) on je rekao da je od iscrpljenosti i stvarno mu jesu nogice bile bolje dan-dva nakon par dana terapije
kad sam ga zvala za ono njegovo bolno mjaukanje i tvrdu, crnu stolicu i svaki put mu naglasavala da su macku prosirene zjenice nije mi nista rekao da je to od povrede glave
nisam ga vise ni zvala nego sam se vama na forumu obracala i macak je zaista mnogo bolje ali me te nogice toliko brinu
da ga zovnem ili da probam sa harisom?
nije mi zao dati novac za svoje bebace jer zivotinja ne moze reci gdje je boli i sve sto je u mojoj mogucnosti cu uraditi da im pomognem