nije... dolaze sad ovi maleni, pa idemo Sirokom i u zadnjem kolu dolazi Travnik, sto ce reci da imamo dvije pobjede kuciTheMule wrote:Jel Zeljeznicar igra poslije derbija u gostima? Ako izgubite derbi, moglo bi to biti 3 poraza za redom i borba za opstanak. Zato ocekujem zestoku borbu plavih, ne bih me iznenadio nerjesen rezultat...
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- perke
#2001 Re: FK Zeljeznicar
- Peppers
#2002 Re: FK Zeljeznicar
Cujem da vec imaju spremnu parolu da je dignu nakon naseg vodstva "jebes namjesten derbi" 
-
The 51st State
#2003 Re: FK Zeljeznicar
tacno tako, kenjaza mrtva..., jedino znam da cemo medjeo na tribinama sigurno poraziti...pOZz wrote:A svi u sebi misle derbi je derbi.
-
Fordas
#2004 Re: FK Zeljeznicar
I filozofiranje u taboru medvjedica je vec uveliko krenulo - Mi smo najlosiji u historiji, ako nas sad ne pobjedite... a sve u cilju da se eventualna njihova pobjeda kojoj se naravno potajno nadaju (mislim, brko odmara sve igrace 10 dana, loze se maksimalno) predstavi kao herojski podvig, kao izdizanje iz pepela, kao inat obespravljenih, pobjedu dobra.... i ostala samo njima svojstvena sr***....
Da se razumijemo - tu pricu o najlosijoj ekipi mozete prodavati djeci u vrticu u hrasnici. I mi imamo jednu od najlosijih ekipa u povijesti tako da smo po tom pitanju tu negdje. Druga je stvar sto nam je liga toliko srozana pa se to toliko kod nas ne primjet i mozemo kantati Travnike, Laktase a vi ne...
Da se razumijemo - tu pricu o najlosijoj ekipi mozete prodavati djeci u vrticu u hrasnici. I mi imamo jednu od najlosijih ekipa u povijesti tako da smo po tom pitanju tu negdje. Druga je stvar sto nam je liga toliko srozana pa se to toliko kod nas ne primjet i mozemo kantati Travnike, Laktase a vi ne...
- Dinostula
#2006 Re: FK Zeljeznicar
Ko jos prati derbije.
Derbi je umro odlaskom Turkovica,Repuha,Muharemovica i drugih majstora koji su bar donekle harali ovom nam napacenom ligom.
Ali imam osjecaj da ce Hirke malo da...
Vrijeme da vidite kako mahalci igraju fuce
Derbi je umro odlaskom Turkovica,Repuha,Muharemovica i drugih majstora koji su bar donekle harali ovom nam napacenom ligom.
Ali imam osjecaj da ce Hirke malo da...
Vrijeme da vidite kako mahalci igraju fuce
- belafonte
#2007 Re: FK Zeljeznicar
Ako mislis na Hirosa, mogu ga strumfovi komotno pustit da dribla sam sebe i centrira, jer centarsut mu je katastrofa, umorim se ja gledajuci ga koliko igra oko one lopte a nikakvog efekta, trojicu nek stave na Skoru i oni su rijesili problem odbrane svog gola, a sad hoce li zabit to treba pitat chika Alaima.
Ne znam fakat, fali taj zavrsni pas, lijepo to izgleda do 16 m, ali ne znaju centrirat, gurnut loptu, Ihtijarevic je ocaj, neko je dobro reko nedavno ono sto on pokusava to ni na terminu ne moze proci, bolje cak i Hirosu dat loptu nego njemu.
Ne znam fakat, fali taj zavrsni pas, lijepo to izgleda do 16 m, ali ne znaju centrirat, gurnut loptu, Ihtijarevic je ocaj, neko je dobro reko nedavno ono sto on pokusava to ni na terminu ne moze proci, bolje cak i Hirosu dat loptu nego njemu.
- Dinostula
#2008 Re: FK Zeljeznicar
Nemoj mi Hirosa to mi je mahalac, nije on bas kalibar za Sarajeva ali se bar trudi.belafonte wrote:Ako mislis na Hirosa, mogu ga strumfovi komotno pustit da dribla sam sebe i centrira, jer centarsut mu je katastrofa, umorim se ja gledajuci ga koliko igra oko one lopte a nikakvog efekta, trojicu nek stave na Skoru i oni su rijesili problem odbrane svog gola, a sad hoce li zabit to treba pitat chika Alaima.
Sto se tice Skore ovu su njegovi posljednji trzaji, auuu kad se samo sjetim njegovih pocetaka to je bio igracina.
Dobro igra i sad vidim zabija ali nije to onaj stari Skoro.
-
elSaik
#2009 Re: FK Zeljeznicar
Ne znam. Maleni bolje igraju ove sezone. Makar što se gostujućeg terena tiče, gdje i nije teško igrati bolje do Želje
. Domaći skor je bolji Želji.
Pitari su već upisali 3 boda, naši moraju da ginu, ako misle da navijači ne pređu sa guma na nešto bolnije.
Očekujem 1:1 ili 2:1, a nadam se da će biti 6:2. Kad je mogla Barca Reala, možemo i mi Torpedo.

-
elSaik
#2010 Re: FK Zeljeznicar
Kadeti su proteklih dana učestvovali na ovom turniru i osvojili drugo mjesto, izgubivši samo od španskog El Progresa, branitelja titule.
Rezultati:
FK ŽELjEZNIČAR - Le Chesnay (Fra) 1:0
FK ŽELjEZNIČAR - V. Gresse (Fra) 3:1
FK ŽELjEZNIČAR - Domene (Fra) 3:0
polufinale: FK ŽELjEZNIČAR - GF 38 pen. (Fra) 5:2 (reg. 1:1)
finale: FK ŽELjEZNIČAR - El Progreso (Špa) 0:1
Ukupan skor: FK ŽELjEZNIČAR 3-1-1 8:3 +5

Rezultati:
FK ŽELjEZNIČAR - Le Chesnay (Fra) 1:0
FK ŽELjEZNIČAR - V. Gresse (Fra) 3:1
FK ŽELjEZNIČAR - Domene (Fra) 3:0
polufinale: FK ŽELjEZNIČAR - GF 38 pen. (Fra) 5:2 (reg. 1:1)
finale: FK ŽELjEZNIČAR - El Progreso (Špa) 0:1
Ukupan skor: FK ŽELjEZNIČAR 3-1-1 8:3 +5
Last edited by elSaik on 04/05/2009 12:56, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#2011 Re: FK Zeljeznicar
Sve do ovog 6:2 je bilo za nadat se ali onda ode u sferu NAUCNE FANTASTIKE ..elSaik wrote:Ne znam. Maleni bolje igraju ove sezone. Makar što se gostujućeg terena tiče, gdje i nije teško igrati bolje do Želje. Domaći skor je bolji Želji.
Pitari su već upisali 3 boda, naši moraju da ginu, ako misle da navijači ne pređu sa guma na nešto bolnije.
Očekujem 1:1 ili 2:1, a nadam se da će biti 6:2. Kad je mogla Barca Reala, možemo i mi Torpedo.
![]()
-
elSaik
#2012 Re: FK Zeljeznicar
Nema veze, volim ja Sci-Fi.Plavih_11 wrote:Sve do ovog 6:2 je bilo za nadat se ali onda ode u sferu NAUCNE FANTASTIKE ..elSaik wrote:Ne znam. Maleni bolje igraju ove sezone. Makar što se gostujućeg terena tiče, gdje i nije teško igrati bolje do Želje. Domaći skor je bolji Želji.
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#2013 Re: FK Zeljeznicar
Ja sam vise naklonjem komedijama .. Zato ni sada kad igramo kako igramo ne odustajem od odlaska na utakmice ..elSaik wrote:Nema veze, volim ja Sci-Fi.Plavih_11 wrote:Sve do ovog 6:2 je bilo za nadat se ali onda ode u sferu NAUCNE FANTASTIKE ..elSaik wrote:Ne znam. Maleni bolje igraju ove sezone. Makar što se gostujućeg terena tiče, gdje i nije teško igrati bolje do Želje. Domaći skor je bolji Želji.
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#2014 Re: FK Zeljeznicar
@elSaik
Imam jednu opkladu sa jaranom pa mi treba tabela i ako ima iz kola u kolo sezona 1997/98 .. Znas li slucajno gdje se moze naci to .. ?
Imam jednu opkladu sa jaranom pa mi treba tabela i ako ima iz kola u kolo sezona 1997/98 .. Znas li slucajno gdje se moze naci to .. ?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
- odvijac
#2016 Re: FK Zeljeznicar
ja papeta sto je krenuo u nocno patroliranje plavo-bordo foruma 
- misolino
#2017 Re: FK Zeljeznicar
Zato dođi u Zenicu da vidis sta su pravi navijači.Robijasi-Zenicaedin_Basket wrote:TELIBECIREVICU IMA LI KAKVIH PARA, JESI LI PODIJELIO SA SAMIROM, JADOVI POGLEDAJTE KOROVA NA JUGU, UPRAVA NAPOLJE!
- perke
#2018 Re: FK Zeljeznicar
misolino wrote:Zato dođi u Zenicu da vidis sta su pravi navijači.Robijasi-Zenicaedin_Basket wrote:TELIBECIREVICU IMA LI KAKVIH PARA, JESI LI PODIJELIO SA SAMIROM, JADOVI POGLEDAJTE KOROVA NA JUGU, UPRAVA NAPOLJE!
grohotom se nasmijasmo
- simonese
#2019 Re: FK Zeljeznicar
perke wrote:misolino wrote:Zato dođi u Zenicu da vidis sta su pravi navijači.Robijasi-Zenicaedin_Basket wrote:TELIBECIREVICU IMA LI KAKVIH PARA, JESI LI PODIJELIO SA SAMIROM, JADOVI POGLEDAJTE KOROVA NA JUGU, UPRAVA NAPOLJE!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grohotom se nasmijasmo
F.K. Mital
- slucajan
#2020 Re: FK Zeljeznicar
Imam neku šuhvu, da ćete termin kada većina klubova (uključujući i vaše komšije) igra Euro kupove popuniti gostovanjem ove dvije atraktivne dame na Grbavici. Izgledaju mnogo bolje od Ljube Alicica, a imaju i prigodan refren, pa ocekujem potpuni haos i delirij na jugu
"On je dobar, on je jak, on je pravi manijak"
http://www.youtube.com/watch?v=iW8KGAAr9_g
"On je dobar, on je jak, on je pravi manijak"
- veljaca
#2021 Re: FK Zeljeznicar
mislis na INTERTOTO kup ( tu je Celik bio redovan ucesnik prije ..... )slucajan wrote:Imam neku šuhvu, da ćete termin kada većina klubova (uključujući i vaše komšije) igra Euro kupove popuniti gostovanjem ove dvije atraktivne dame na Grbavici. Izgledaju mnogo bolje od Ljube Alicica, a imaju i prigodan refren, pa ocekujem potpuni haos i delirij na jugu![]()
"On je dobar, on je jak, on je pravi manijak"![]()
- slucajan
#2022 Re: FK Zeljeznicar
pliz translejtveljaca wrote:mislis na INTERTOTO kup ( tu je Celik bio redovan ucesnik prije ..... )slucajan wrote:Imam neku šuhvu, da ćete termin kada većina klubova (uključujući i vaše komšije) igra Euro kupove popuniti gostovanjem ove dvije atraktivne dame na Grbavici. Izgledaju mnogo bolje od Ljube Alicica, a imaju i prigodan refren, pa ocekujem potpuni haos i delirij na jugu![]()
-
JEDAN JE HASE
#2023 Re: FK Zeljeznicar
Kako vam je vokriveljaca wrote:mislis na INTERTOTO kup ( tu je Celik bio redovan ucesnik prije ..... )slucajan wrote:Imam neku šuhvu, da ćete termin kada većina klubova (uključujući i vaše komšije) igra Euro kupove popuniti gostovanjem ove dvije atraktivne dame na Grbavici. Izgledaju mnogo bolje od Ljube Alicica, a imaju i prigodan refren, pa ocekujem potpuni haos i delirij na jugu![]()
- veljaca
#2024 Re: FK Zeljeznicar
JEDAN JE HASE wrote:Kako vam je vokriveljaca wrote:mislis na INTERTOTO kup ( tu je Celik bio redovan ucesnik prije ..... )slucajan wrote:Imam neku šuhvu, da ćete termin kada većina klubova (uključujući i vaše komšije) igra Euro kupove popuniti gostovanjem ove dvije atraktivne dame na Grbavici. Izgledaju mnogo bolje od Ljube Alicica, a imaju i prigodan refren, pa ocekujem potpuni haos i delirij na jugu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=iW8KGAAr9_g![]()
![]()
![]()
cuj vokri ( mislis li na fadilja ..... ) .....eto priznaj i ti da to nije niko zelio igrati ..... i onda je Celik isao tu .... Mada mu je ime INTER - lijepo, asocira na Ibru ..... al ga jebe ovo TOTO
-
JEDAN JE HASE
#2025 Re: FK Zeljeznicar
Veljaco t.j. februaru kad ces vise skontati da mi igramo evropsku ligu a ne intertoto,koji vise i nepostoji..
P.S. Sretno zelji na pripremama u Njemackoj,cuo sam da ce igrati sa ekipama iz 12-te i 14-te regionalne lige
Svi u napad jedan je brko