Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2001 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Halleluhwah wrote:Vidite kako je Ćiro prepoznao da sam ja ''onaj''.
Zanimljive su vaše tehnike vrijeđanja i osporavanja sudiskutanta.
Udruženju koje jedino dobro organizira nabavku i prodaju dobrih šalova (UKJDONPDŠ) preporučujem da apstrahira svoje postojanje na prije i poslije odvratnih scena u Širokom Brijegu, te da eufemizira ime sadašnje navijačke skupine koje u stranim očima budi negativne konotacije. Štaviše, neka to bude neko žrtveno ime.

Ima l' kakvih šalova?

Momak,degutantan si.

Ja razumijem kontriranje,cesto sam i sam takav u nekim drugim slucajevima i okolnostima..ali kontrirati samo radi kontriranja,i to u situaciji kada se radi(lo) o zivotu momka....tuzno,stvarno tuzno.

Fino su ti ljudi rekli reci konkretne stvari ako ti se ne svidjaju,imas "nasih" foruma,imas prostorije udruzenja...imas mjesta gdje mozes reci neke kritike,ako su konstruktivne . A ne kao do sada,da budes protiv bilo cega sto se donese kao vid odluke u UNFKS,samo da budes protiv.

Nekako je smijesno,da ne kazem tuzno i zalosno..a vise je to. :run:
Utokkha

#2002 Re: FK Sarajevo

Post by Utokkha »

Utokkha wrote:joj šuplje... vjerovatnoća da će "provjereni Srbin" suditi utakmicu je ogromna. ko je provjereni Srbin reci nam imenom i prezimenom, da ne bude poslije delegiranja sudija "rekao sam vam"?
na novoj stranici pitanje za hordemalta, uz molbu da požuri prije delegiranja sudija.
Baltazar_khan

#2003 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Jel ovo istina da se IPAK neće igrati u lištici pred praznim tribinama?
pOZz

#2004 Re: FK Sarajevo

Post by pOZz »

Istina je.
slucajan

#2005 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Dan "D"!

Sretno :!:
slucajan

#2006 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Halleluhwah wrote:Vidite kako je Ćiro prepoznao da sam ja ''onaj''.
Zanimljive su vaše tehnike vrijeđanja i osporavanja sudiskutanta.
Udruženju koje jedino dobro organizira nabavku i prodaju dobrih šalova (UKJDONPDŠ) preporučujem da apstrahira svoje postojanje na prije i poslije odvratnih scena u Širokom Brijegu, te da eufemizira ime sadašnje navijačke skupine koje u stranim očima budi negativne konotacije. Štaviše, neka to bude neko žrtveno ime.

Ima l' kakvih šalova?
******* ** ** ***** ;-)
van Basten

#2007 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

za ne koji pljuju po Alečkoviću i koi će sigurno navratiti opet na našu temu da prozbore koju, jedan info - Emir Alečković je navijač Željezničara.
Nego... ima li prenosa iz Lištice?
ultima_palabra

#2008 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

van Basten wrote:za ne koji pljuju po Alečkoviću i koi će sigurno navratiti opet na našu temu da prozbore koju, jedan info - Emir Alečković je navijač Željezničara.
Nego... ima li prenosa iz Lištice?
Ma ja, navijač Želje, dobro fizički spreman, spašava mačke sa drveća,... kakve to veze ima? to ne mijenja činjenicu da je to bilo najgore suđenje u derbiju iza rata.
Sretno u Lištici
Fordas

#2009 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Pristanak naseg kluba na ponovno igranje u Listici i to pred domacim navijacima je priznanje PORAZA pred fasistima i ja vam garantujem da ce oni to tako i tumaciti. Danas ce likovati nad ubijenim i ranjenim, uzdizati ubice a mi smo PRISTALI da budemo ucesnici te seosko-skutorske parade! E svaka cast, bjednici iz uprave sta ste dozvolili :x :x :x Da su prazne tribine pa nekako bih i shvatio ali ovo...... FUUUJ! :x :x :x Dati ponovo, nakon svega, priliku zatucanim seljacko-fasistickim maloumnicima da se izivljavaju na tebi je totalni poraz i novo ohrabrenje tim bjednicima da nesto slicno ponovo urade.

Vi iz uprave ste gori od Bevande i jelica i da ne znam sta uradite od danas za mene ste umrli za sva vremena - svi redom! Stid me bezlicnih ljudi poput vas :x :x :x
tazmaniaBAN

#2010 Re: FK Sarajevo

Post by tazmaniaBAN »

@Fordas, slazem se sa tobom!

prije mjesec dana Janjos je rek'o da mu ne pada na pamet vise ikad da ode u listicu, igraci isto... pogledajte sad! Kako se lagano sve gura pod tepih! Brzo se zaboravljaju neke stvari a tek je mjesec dana proslo! Sramota! :cry:

POCIVAJ U MIRU VEDRANE
ultima_palabra

#2011 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Fordas wrote:Pristanak naseg kluba na ponovno igranje u Listici i to pred domacim navijacima je priznanje PORAZA pred fasistima i ja vam garantujem da ce oni to tako i tumaciti. Danas ce likovati nad ubijenim i ranjenim, uzdizati ubice a mi smo PRISTALI da budemo ucesnici te seosko-skutorske parade! E svaka cast, bjednici iz uprave sta ste dozvolili :x :x :x Da su prazne tribine pa nekako bih i shvatio ali ovo...... FUUUJ! :x :x :x Dati ponovo, nakon svega, priliku zatucanim seljacko-fasistickim maloumnicima da se izivljavaju na tebi je totalni poraz i novo ohrabrenje tim bjednicima da nesto slicno ponovo urade.

Vi iz uprave ste gori od Bevande i jelica i da ne znam sta uradite od danas za mene ste umrli za sva vremena - svi redom! Stid me bezlicnih ljudi poput vas :x :x :x
:thumbup:
aerosa

#2012 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Fordas wrote:Pristanak naseg kluba na ponovno igranje u Listici i to pred domacim navijacima je priznanje PORAZA pred fasistima i ja vam garantujem da ce oni to tako i tumaciti. Danas ce likovati nad ubijenim i ranjenim, uzdizati ubice a mi smo PRISTALI da budemo ucesnici te seosko-skutorske parade! E svaka cast, bjednici iz uprave sta ste dozvolili :x :x :x Da su prazne tribine pa nekako bih i shvatio ali ovo...... FUUUJ! :x :x :x Dati ponovo, nakon svega, priliku zatucanim seljacko-fasistickim maloumnicima da se izivljavaju na tebi je totalni poraz i novo ohrabrenje tim bjednicima da nesto slicno ponovo urade.

Svaka ti je na mjestu :thumbup:
Gamad prokleta... :evil: :evil: :x
Ne pada mi na pamet

#2013 Re: FK Sarajevo

Post by Ne pada mi na pamet »

Sta ocekivati od najboljih jarana nfsbih
lolo_lolo

#2014 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

jel bio taj zrijeb za suce danas?ili ce tek da bude
gooc
Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...

#2015 Re: FK Sarajevo

Post by gooc »

potpis buraz....navijam za Želju,al to sad nema veze...ovo je fakat bruka...
Lekler

#2016 Re: FK Sarajevo

Post by Lekler »

lolo_lolo wrote:jel bio taj zrijeb za suce danas?ili ce tek da bude
Mrkovic sudi :thumbup:
Alkos

#2017 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Slazem se!
Kada smo vec sami sebi skocili u stomak, kada smo vec pristali igrati u toj vukojebini nakon svega sto su nam priredili ti umovi, nadam se sarajevskom inatu i pobjedi za Vedrana, za sve ranjene i ozlijedjene, i za one protiv kojih se podizu krivicne jer su branili sebe i svoje drugove.

Igrajte za Vedrana!
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#2018 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Ljudi iz Uprave su za Fordaša umrli za sva vremena, ali oni će i dalje biti ljudi iz Uprave.
rado_vidjen

#2019 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

X

balijska posla

Memorija ko u ribice, dostojanstvo ne postoji
Fordas

#2020 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

14. min jos uvijek je 0:0

Skoro fulio 2 zicera, nedamo im disati!

20. min jos uvijek je 0:0.

Igra se otvoreno i borbeno, pogotovo sa nase strane. Bice dobro ako bog da :thumbup:
Last edited by Fordas on 04/11/2009 17:22, edited 1 time in total.
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#2021 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Kako je sada?
ElEjércitoDelEbro

#2022 Re: FK Sarajevo

Post by ElEjércitoDelEbro »

0-0

juriš
Fordas

#2023 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

30. min i dalje je 0:0

Jos 2 zicera smo fulili, cak smo i precku pogodili - pa gdje je zapelo momci???
Fordas

#2024 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

30. min i dalje je 0:0

Jos 2 zicera smo fulili, cak smo i precku pogodili - pa gdje je zapelo momci???

hajmo ih pobjediti i poniziti

I opet precka

Pa sta je ovoooooo?????

tacnije 2 stative i jedna precka. Bolji smo totalno ali nikako da pogodimo!
Last edited by Fordas on 04/11/2009 17:40, edited 1 time in total.
lolo_lolo

#2025 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

kaze komentator da smo promasili 4 kolosalne prilike
Locked