English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- do_tokija
#2001 Re: English Premier League
Ima onaj jedan komentator sto je prenosio liverpool-arsenal bas se radovao dominaciji i golovima arsenala. Da sam ja prenosio utakmicu bio bi nepristrasniji od njega 
-
hotstepper
#2002 Re: English Premier League
Ma Spaho.do_tokija wrote:Ima onaj jedan komentator sto je prenosio liverpool-arsenal bas se radovao dominaciji i golovima arsenala. Da sam ja prenosio utakmicu bio bi nepristrasniji od njega
Mrzi covjek gradskog rivala Evertona.
Heftu poslije je isto govorio kako veze sa zivotom nemaju protiv Pompeya, a mozda je covjek samo
dvicu igrao na bolji tim.
- ja.neron
- alijagoro
#2004 Re: English Premier League
Nego nesto gledam ovu sliku sa titulama Mancestera i vidim 11 osvojenih titula u zadnjih 17 godina a prije toga imali su sedam titula za nekih blizu 90 godina samo 7 sto li
.
-
mirzanek
#2005 Re: English Premier League
Pa dobro ljudi neće valjda prenosit liverpula?Mislim hoće možda i liverpul prenosit,al biće vremena i za njih kad se budu borili za mjesto u ligi evrope.
- ja.neron
#2006 Re: English Premier League
ja Stoke što dere fulham
- alijagoro
#2007 Re: English Premier League
Moze biti samo ogroman je jaz to od 1967 do 1993 ali nebitno sutra se nadam pobjedi Arsenala.kakavdanakneiskustvu wrote:alijagoro wrote:Nego nesto gledam ovu sliku sa titulama Mancestera i vidim 11 osvojenih titula u zadnjih 17 godina a prije toga imali su sedam titula za nekih blizu 90 godina samo 7 sto li![]()
.
pa valjda zato što tad nisu bili toliko kvalitetni da bi osvojili više titula
-
pOZz
#2008 Re: English Premier League
Nešto ne prenose Portsmouth, ne valja to.hotstepper wrote: BHT1 je na dobrom putu da postane izuzetno respektabilna TV kuca, kako na Balkanu, tako i sire.
Razlog tome jeste cinjenica da cemo ovaj mjesec moci pratiti skoro sve tekme Arsenala pa im predlazem da se
preimenuju u Arsenal TV 2.
- 11sumirp
#2009 Re: English Premier League
20.40-BHT
Nogomet: Engleska Premier liga
Arsenal - Bolton Wanderers
20.45-sport klub
Manchester City-Manchester utd
prijenos Carling cupa
i haj ne gledaj veceras tv

Nogomet: Engleska Premier liga
Arsenal - Bolton Wanderers
20.45-sport klub
prijenos Carling cupa
i haj ne gledaj veceras tv
- ultima_palabra
#2010 Re: English Premier League
Odgođena11sumirp wrote:20.45-sport klub
prijenos Carling cupa
- 11sumirp
#2011 Re: English Premier League
daaaaaaaj ba,pa derbi...ccccc
"The bad weather has forced the postponement of the first leg of both Carling Cup semi-finals" sa zvanicne EPL STR....
osusice se meza ,dopola,valjda nece arsenala otkazat...
"The bad weather has forced the postponement of the first leg of both Carling Cup semi-finals" sa zvanicne EPL STR....
osusice se meza ,dopola,valjda nece arsenala otkazat...
-
hotstepper
#2012 Re: English Premier League
Kazu da su Emirati u dobrom stanju, samo bi se mogla otkazati zbog glupih gostujucih navijaca koji bi kao mogli
imati problema sa dolaskom, mada ih je oko 15 po mojoj slobodnoj procjeni.
- do_tokija
#2013 Re: English Premier League
naravno da su u dobrom stanju jer veliki klubovi uprkos svemu imaju spreman teren za razliku od malog nesposobnog citya koji nije bio u stanju da teren odrzi na nivou a toliko para imajuhotstepper wrote:Kazu da su Emirati u dobrom stanju, samo bi se mogla otkazati zbog glupih gostujucih navijaca koji bi kao mogli

-
hotstepper
#2014 Re: English Premier League
Nisu daba Emirati najmoderniji stadion na planeti.
Evo zanimljiv slide-show
http://www.arsenal.com/news/news-archive/snow
Sad ga ima, sad ga nema.
Nadam se da je nece odgoditi zbog navijaca da se veceras fino laganini odgleda ponizavanje slabasnog Boltona.

Evo zanimljiv slide-show
http://www.arsenal.com/news/news-archive/snow
Sad ga ima, sad ga nema.
Nadam se da je nece odgoditi zbog navijaca da se veceras fino laganini odgleda ponizavanje slabasnog Boltona.
- Better Man
#2015 Re: English Premier League
hotstepper wrote:Kazu da su Emirati u dobrom stanju, samo bi se mogla otkazati zbog glupih gostujucih navijaca koji bi kao mogli
Gdje si vidio da se utakmica odgađa, jer navijači nisu mogli doći. Ako su uslovi za igru dobri, onda se igra bilo ili ne bilo navijača.
-
fluffy_blue
#2016 Re: English Premier League
Teren je naravno u redu. Utakmica je otkazana jer prvenstveno nema dovoljno milicije (unaprijed su svim policajcima odmori bili otkazani samo radi ove utakmice). Ali onda su dosle vremenske nepogode (vecina je na ljetnim gumama) su prouzrokovale veliki broj saobracajnih nesreca i jos kojekakvih stvari tako da je trenutacno milicija, a i ambulatne i vatrogasne jedince razvuceni maksimalno i bez utakmice. Drugi razlog je da se ocekuje -6 veceras sa jos snijega. Cuvaj na umu da ispod snijega je led na velikoj vecini manjih puteva dok dosta autobusa i vozova su otkazani jer im vozaci i ostali radnici uopste do posla nisu mogli stici, itd. Ima tu jos ali mi se ne da pisati. Valjda ti je dovoljno.do_tokija wrote: naravno da su u dobrom stanju jer veliki klubovi uprkos svemu imaju spreman teren za razliku od malog nesposobnog citya koji nije bio u stanju da teren odrzi na nivou a toliko para imajuovim su samo manchesteru ucinili uslugu, imace odmor do slijedece utakmice u premiershipu a do ove odgodjene tekme unitedu se vracaju neki ozlijedjeni igraci
Tako da prije nego sto ovakve glupe stvari izjavljujes mogao bi malo da promislis prije nego sto nesto mutavo napises. Ako si neko dijete onda izvinjavam se na tonu.
-
hau jes no
#2017 Re: English Premier League
Utakmica je otkazana jer bi united dobio po pički i tako u 3 dana ostao bez jedinih trofeja koje su mogli osvojiti ove sezone.fluffy_blue wrote:Teren je naravno u redu. Utakmica je otkazana jer prvenstveno nema dovoljno milicije (unaprijed su svim policajcima odmori bili otkazani samo radi ove utakmice). Ali onda su dosle vremenske nepogode (vecina je na ljetnim gumama) su prouzrokovale veliki broj saobracajnih nesreca i jos kojekakvih stvari tako da je trenutacno milicija, a i ambulatne i vatrogasne jedince razvuceni maksimalno i bez utakmice. Drugi razlog je da se ocekuje -6 veceras sa jos snijega. Cuvaj na umu da ispod snijega je led na velikoj vecini manjih puteva dok dosta autobusa i vozova su otkazani jer im vozaci i ostali radnici uopste do posla nisu mogli stici, itd. Ima tu jos ali mi se ne da pisati. Valjda ti je dovoljno.do_tokija wrote: naravno da su u dobrom stanju jer veliki klubovi uprkos svemu imaju spreman teren za razliku od malog nesposobnog citya koji nije bio u stanju da teren odrzi na nivou a toliko para imajuovim su samo manchesteru ucinili uslugu, imace odmor do slijedece utakmice u premiershipu a do ove odgodjene tekme unitedu se vracaju neki ozlijedjeni igraci
Tako da prije nego sto ovakve glupe stvari izjavljujes mogao bi malo da promislis prije nego sto nesto mutavo napises. Ako si neko dijete onda izvinjavam se na tonu.
-
bio vani bilo dobro
#2018 Re: English Premier League
Utakmica je otkazana jer bi united dobio po pički i tako u 3 dana ostao bez jedinih trofeja koje su mogli osvojiti ove sezone.[/quote]
tako je
tako je
-
hotstepper
#2019 Re: English Premier League
Eto odgodise je zbog navijaca.Better Man wrote: Gdje si vidio da se utakmica odgađa, jer navijači nisu mogli doći. Ako su uslovi za igru dobri, onda se igra bilo ili ne bilo navijača.
Teren je u dobrom stanju, al' eto navijaci ne mogu doci.
Sad treba cekati subotu.
- ja.neron
#2020 Re: English Premier League
ARSENAL HA HA HAdo_tokija wrote:naravno da su u dobrom stanju jer veliki klubovi uprkos svemu imaju spreman teren za razliku od malog nesposobnog citya koji nije bio u stanju da teren odrzi na nivou a toliko para imajuhotstepper wrote:Kazu da su Emirati u dobrom stanju, samo bi se mogla otkazati zbog glupih gostujucih navijaca koji bi kao mogli
imati problema sa dolaskom, mada ih je oko 15 po mojoj slobodnoj procjeni.ovim su samo manchesteru ucinili uslugu, imace odmor do slijedece utakmice u premiershipu a do ove odgodjene tekme unitedu se vracaju neki ozlijedjeni igraci
- do_tokija
#2021 Re: English Premier League
nije kriv arsenal sto je cijeli grad zatrpan snijegom oni su svoje odradili uredili teren i pripremili ga za utakmicu
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2022 Re: English Premier League
hotstepper wrote:Kazu da su Emirati u dobrom stanju, samo bi se mogla otkazati zbog glupih gostujucih navijaca koji bi kao mogli
Dugo te nije bilo Seki
- ja.neron
#2023 Re: English Premier League

evo da kolega sinus malo odmori
-
hotstepper
#2024 Re: English Premier League
Ovo roditelji bas mrze svoje dijete pa mu ovo uradise.
Trebalo bi se ovo prijaviti socijalnoj sluzbi.
Trebalo bi se ovo prijaviti socijalnoj sluzbi.
- do_tokija
#2025 Re: English Premier League
zasto na zidu nema slike prekrasnog stadiona stamford bridga?