SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
barby02
#2001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Potpuno te razumijem i sve je od osobe do osobe. . i ja sam svega prosla a nisam mislila da moje pitanje zvuci kao " jadna ona ".. Bez obzira , valja pricekati, na istinu !
-
neocekivana_sila
#2002 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ti izgleda opravdavas nasilje nad ovom zenom?xxxXxxx wrote:Mozda ona ista koja je mene 2 sata sa ocem od 83 godine i rakom na grlu, "vozala" od vrata do vrata u prosli petak. Jebem li im majku svima u KCUS-u na celu sa strasnim Dr. Crow-captain ... Da se mom djetetu nesto desi kao ovo danas u trolejbusu, prvo bih "odstrelio" 5 - 6 policajaca jer ne rade svoj posao, a onda trazio i redom "ukidao" ove kriminalce po ulici ....barby02 wrote:Sad cuh za ovo dijete od 16 godina ali na FTV- u javise - pretucena doktoricaKoja ? Zasto ?
I ovi sto su pucali u Vedrana su imali neko opravdanje, turske zlocine, nesto.. I ovaj iz trolejbusa je isto htio nesto ili nekog "ukinuti".
Sve same siledzije..i onda se čudimo.
- clav
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hahahaxxxXxxx wrote: Mozda ona ista koja je mene 2 sata sa ocem od 83 godine i rakom na grlu, "vozala" od vrata do vrata u prosli petak. Jebem li im majku svima u KCUS-u na celu sa strasnim Dr. Crow-captain ... Da se mom djetetu nesto desi kao ovo danas u trolejbusu, prvo bih "odstrelio" 5 - 6 policajaca jer ne rade svoj posao, a onda trazio i redom "ukidao" ove kriminalce po ulici ....
Nemoj na policiju, pa oni su hasili ovog O.S., ali tužilaštvo i sud ga puste, nema zatvora za maloljetnike,...Ništa tu policija nije kriva jer radi po nalozima tužilaštva, suda,... Policija ne gradi zatvore.
- Divljanerka
#2005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cemu podrzavanje nasilja nad bilo kime?- stvarno sramotnobarby02 wrote:Potpuno te razumijem i sve je od osobe do osobe. . i ja sam svega prosla a nisam mislila da moje pitanje zvuci kao " jadna ona ".. Bez obzira , valja pricekati, na istinu !
Svima nama zatreba doktor kad tad, a onda niko od nas nije protiv njih i nema smisla osudjivati ih, jer ne mogu stici da urade sav posao.
Po toj tvojoj logici nasilje je rjesenje za sve
- munevera44
#2006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Tuga, zaprepaštenje suosjećanje sa žrtvama nasilja i puno puno pitanja koja ostaju bez odgovora.
- Gile Šampion
#2007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dzemmo wrote:Šesnaestogodišnjak zboden u trolejbusu
Danas oko 13 sati u trolejbusu u ulici Deseta transferzala, općina Novi Grad, zboden je F.A. rođen 1993. godine, kazao je u izjavi za TVSA dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.
Prema saznanjima policije na mladića je nožem nasrnuo O.S. od ranije poznat policiji. Počinilac nije uhapšen, policija za njim intenzivno traga, dodao je dežurni.
Povrijeđeni šesnaestogodišnjak prevezen je u Centar urgentne medicine, gdje je zbrinut i ne nalazi se u životnoj opasnosti.
objavio tvsa.ba
Ovaj mali što je zboden zove se Ajdin.Inače stanuje u Aerodromskom naselju...balavac i nije neka cvjećka,kao i ovaj što ga je ub'o,ono što bi rekli od zla oca i gore matere,ali eto zao mi ga je u svakom slucaju...
-
lolo_lolo
#2008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Smail Osivčić je zbo momkau trolejbusu
ove stoke ima na facebooku,treba ih pronaci,ubiti hljeb u njima,da nikad kasiku u ruku ne uzmu,a kamoli noz
stoka jedna prljava,majku im delikventsku
momak normalno ne moze do grada otici,ili na faks,da ga neko ne presretne,prijeti,trazi mobitele,novac
a oni ce ga sutra pustiti,pa ti opet mali bodi
jebem ti drzavu i grad
ove stoke ima na facebooku,treba ih pronaci,ubiti hljeb u njima,da nikad kasiku u ruku ne uzmu,a kamoli noz
stoka jedna prljava,majku im delikventsku
momak normalno ne moze do grada otici,ili na faks,da ga neko ne presretne,prijeti,trazi mobitele,novac
a oni ce ga sutra pustiti,pa ti opet mali bodi
jebem ti drzavu i grad
- Skyfox
#2009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ocaj... svi smo na neki nacin zrtve svega ovog... U gradu se osjeca neka histerija vidi se da su ljudi izhavjesteni...vesna55 wrote:Tuga, zaprepaštenje suosjećanje sa žrtvama nasilja i puno puno pitanja koja ostaju bez odgovora.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bas tako nekako...ne sjecam se da je u gradu bilo ikad ovako "tesko". Cijela situacija, neki zrak pravo tezak, ljudi su u nevjerici zbog svega.Skyfox wrote:ocaj... svi smo na neki nacin zrtve svega ovog... U gradu se osjeca neka histerija vidi se da su ljudi izhavjesteni...vesna55 wrote:Tuga, zaprepaštenje suosjećanje sa žrtvama nasilja i puno puno pitanja koja ostaju bez odgovora.
- travar
#2011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 1604210..1
Evo pa ko ga sretne, nek ga malo i za mene ugaza ili utaba šta vam je lakše
Evo pa ko ga sretne, nek ga malo i za mene ugaza ili utaba šta vam je lakše
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@xxxXxxx i lolo_lolo opomena zbog krsenja pravila foruma!
- Aurora Borealis
#2013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.
Last edited by Aurora Borealis on 27/11/2010 00:10, edited 1 time in total.
- alica.k
#2014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nisi paranoicna ni luda, prodjoh danas kroz grad, nekakvo sablasno raspolozenje sto ljudi u setnji sto onih sto protestvuju....jako ruzno stanje.Aurora Borealis wrote:Upravo! Ja se pitam je li do mene, pa sam samo ja luda i nekakva paranoicna, istrzana. Ne pamtim kad je bilo ovako!ladyblue18 wrote:Bas tako nekako...ne sjecam se da je u gradu bilo ikad ovako "tesko". Cijela situacija, neki zrak pravo tezak, ljudi su u nevjerici zbog svega.Skyfox wrote:ocaj... svi smo na neki nacin zrtve svega ovog... U gradu se osjeca neka histerija vidi se da su ljudi izhavjesteni...
- Aurora Borealis
#2015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.
Last edited by Aurora Borealis on 27/11/2010 00:10, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja odavno govorim za širenje dezifinformacija treba uvesti novčane i zatvorske kazne
ne pratim TV tako da ne znam kake nebuloze tamo prosipaju ali ovdje imamo klasične war-trolls ludake koji floodaju forum
ne pratim TV tako da ne znam kake nebuloze tamo prosipaju ali ovdje imamo klasične war-trolls ludake koji floodaju forum
-
barby02
#2017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Prvo, nisi me shvatila tj. ne poznajes " stil" mog pisanja . . Drugo je prijedlog, a to je, da napises bar 20 postova na ovom forumu, prije nego pocnes komentarisati druge. .Divljanerka wrote:Cemu podrzavanje nasilja nad bilo kime?- stvarno sramotnobarby02 wrote:Potpuno te razumijem i sve je od osobe do osobe. . i ja sam svega prosla a nisam mislila da moje pitanje zvuci kao " jadna ona ".. Bez obzira , valja pricekati, na istinu !![]()
Svima nama zatreba doktor kad tad, a onda niko od nas nije protiv njih i nema smisla osudjivati ih, jer ne mogu stici da urade sav posao.
Po toj tvojoj logici nasilje je rjesenje za sve
-
zonbirile
#2018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa ljudi moji,gdje i kada je bila sređena zemlja,a kriminal cvate,pa normalno da mora biti rasulo po svim šavovima,da bi se moglo krasti.
- Aurora Borealis
#2019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.
Last edited by Aurora Borealis on 27/11/2010 00:09, edited 1 time in total.
- olensoner
#2020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
uhh takvi su najmrzi, bas nesto maloprije o tome razmisljam, takvi kao Tihic, mrtvi hladni, cuo sam od jos par osoba, pa kao sta me briga neka bude rata, a interesantno da su te osobe kao i Tihic u ratu bile u Njemackoj...Aurora Borealis wrote:A povrh svega su mi najgori oni koji potenciraju "bice rata". Kao da narodu i ovako nije dosta. Slusam Tihica neki dan kod Mate i govori mrtav hladan: Ako se ovako nastavi, rata ce biti, samo kad - ne zna se.
I hajd ti budi smiren kad ti onaj "s vrha" tako optimisticno veli!
Treba im zakonom zabraniti upotrebu rijeci "rat"!
Ah ja mene budale, kojim zakonom
- Aurora Borealis
#2021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.
- olensoner
#2022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a do tad su svi oni patrioteAurora Borealis wrote:Uostalom i ne bili 'ladni k'o spricer jelte, kad ce svoje potomke ispaliti negdje na sigurno, a onda i oni za njima. I sve po jadnom narodu opet. Zlo ne culo!olensoner wrote: uhh takvi su najmrzi, bas nesto maloprije o tome razmisljam, takvi kao Tihic, mrtvi hladni, cuo sam od jos par osoba, pa kao sta me briga neka bude rata, a interesantno da su te osobe kao i Tihic u ratu bile u Njemackoj...
- Skyfox
#2023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo me interesuje s kim misli da ratuje kad su svi u taluAurora Borealis wrote:A povrh svega su mi najgori oni koji potenciraju "bice rata". Kao da narodu i ovako nije dosta. Slusam Tihica neki dan kod Mate i govori mrtav hladan: Ako se ovako nastavi, rata ce biti, samo kad - ne zna se.
I hajd ti budi smiren kad ti onaj "s vrha" tako optimisticno veli!
Treba im zakonom zabraniti upotrebu rijeci "rat"!
Ah ja mene budale, kojim zakonom
- olensoner
#2024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mora da su neki propustili sverc, ratni profit i ''biznis'', pa misle mozda da im se pruzi druga prilika...
- Aurora Borealis
#2025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.