Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JMGuti

#2001 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Pogledajte kako je Mourinho zaplakao na odlasku iz Milana!

ek0

#2002 Re: Real Madrid C.F.

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 14:28, edited 1 time in total.
north_1987

#2003 Re: Real Madrid C.F.

Post by north_1987 »

bice pravo zanimljivo s mourinjom. ako ne osvoje lp naredne sezone,nece nikad.
kory_galaktikos

#2004 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ma sve je to u redu...aBd da murinjo nastavi svoju uspjesno karijeru u nasem realu...samo da ne kupuju ponovo puno novih igraca da okosnica ostane ista...jer ako opet bude remont ekipe....sanse za uspjehom su male.....
al mislim da nece..mozda 2-3 pojacanja...i idemo juris ka vrhu heeh :D
fixer

#2005 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

kory_galaktikos wrote:ma sve je to u redu...aBd da murinjo nastavi svoju uspjesno karijeru u nasem realu...samo da ne kupuju ponovo puno novih igraca da okosnica ostane ista...jer ako opet bude remont ekipe....sanse za uspjehom su male.....
al mislim da nece..mozda 2-3 pojacanja...i idemo juris ka vrhu heeh :D
Ne uklopi li aku i cr-a, psovat cu mu sve, pa neka vidi
student001

#2006 Re: Real Madrid C.F.

Post by student001 »

north_1987 wrote:bice pravo zanimljivo s mourinjom. ako ne osvoje lp naredne sezone,nece nikad.
Da ti kažem nešto prijatelju, ne znam jesi li ti navijač Reala, ali ako jesi, onda ti moram reći da ste vi navijači Reala, baš kao i igrači i predsjednik dotičnog kluba veoma razmaženi. Ne ide to tek tako, eto Mourinha i odmah iduće godine prvaci Europe :-) Zbog takvih razmišljanja ste tu gdje jeste, pa ne možete ništa živo osvojiti, jer mislite kad kupite sve najbolje igrače da ćete biti rasturačina. Realu treba da se nauči na Mourinhovu igru barem godina dana, kao što je trebalo i Interu. Znači najoptimističnije prognoze su da očekujete da ćete biti finalisti Lige prvaka za dvije godine, a ne iduće godine, i to ako se sve poklopi, a u finalu vam je kud koji mili moji - znači sreća. Najzrelija ekipa za finale iduće godine je po mom objektivnom i subjektivnom mišljenju Chelsea. Toliko čekaju to finale, a i vrijeme je da sad u sezoni 2010 - 11 isprave onu prošlogodišnju sramotnu nepravdu protiv Barce kad su ispali uz najveću svjetsku krađu suca. Ekipa ide u godine, a Lampard, Terry, Drogba, Ballack, Cech i ostali su zaslužili klempavi pehar.
Charuga
Globalni moderator

#2007 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

student001 wrote:Najzrelija ekipa za finale iduće godine je po mom objektivnom i subjektivnom mišljenju Chelsea. Toliko čekaju to finale, a i vrijeme je da sad u sezoni 2010 - 11 isprave onu prošlogodišnju sramotnu nepravdu protiv Barce kad su ispali uz najveću svjetsku krađu suca.
Nije bas da "toliko" cekaju finale. Zar nije Chelsea bio u finalu 2008. godine? Zar ne izgubise tad od Manchestera na penale? Zar nije Terry tad fulio penal za trofej?
aerosa

#2008 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

student001 wrote:
north_1987 wrote:bice pravo zanimljivo s mourinjom. ako ne osvoje lp naredne sezone,nece nikad.
Da ti kažem nešto prijatelju, ne znam jesi li ti navijač Reala, ali ako jesi, onda ti moram reći da ste vi navijači Reala, baš kao i igrači i predsjednik dotičnog kluba veoma razmaženi. Ne ide to tek tako, eto Mourinha i odmah iduće godine prvaci Europe :-) Zbog takvih razmišljanja ste tu gdje jeste, pa ne možete ništa živo osvojiti, jer mislite kad kupite sve najbolje igrače da ćete biti rasturačina. Realu treba da se nauči na Mourinhovu igru barem godina dana, kao što je trebalo i Interu. Znači najoptimističnije prognoze su da očekujete da ćete biti finalisti Lige prvaka za dvije godine, a ne iduće godine, i to ako se sve poklopi, a u finalu vam je kud koji mili moji - znači sreća. Najzrelija ekipa za finale iduće godine je po mom objektivnom i subjektivnom mišljenju Chelsea. Toliko čekaju to finale, a i vrijeme je da sad u sezoni 2010 - 11 isprave onu prošlogodišnju sramotnu nepravdu protiv Barce kad su ispali uz najveću svjetsku krađu suca. Ekipa ide u godine, a Lampard, Terry, Drogba, Ballack, Cech i ostali su zaslužili klempavi pehar.
Sa ovim si otprilike sve rekao, navijački gledaš iz pozicije kluba koji je igračka lika koji ne zna šta bi od para pa mu je sad fazon da ima klub u premijer ligi (a gdje bi drugo, jedino se tamo kupuju ko na pijaci).
Za klub koji ima takvu istoriju i toliko titula prvaka Europe,takve igrače i sve ostale uslove reći da je nerealno OČEKIVATI svake sezone osvajanje lige prvaka je realno stupidna izjava.
student001

#2009 Re: Real Madrid C.F.

Post by student001 »

Plavih_11 wrote:
student001 wrote:Najzrelija ekipa za finale iduće godine je po mom objektivnom i subjektivnom mišljenju Chelsea. Toliko čekaju to finale, a i vrijeme je da sad u sezoni 2010 - 11 isprave onu prošlogodišnju sramotnu nepravdu protiv Barce kad su ispali uz najveću svjetsku krađu suca.
Nije bas da "toliko" cekaju finale. Zar nije Chelsea bio u finalu 2008. godine? Zar ne izgubise tad od Manchestera na penale? Zar nije Terry tad fulio penal za trofej?
Mislio sam reći pehar umjesto finale, sorry :) prošle godine je trebao CFC uzeti europsku krunu. Onako anemičnog Manchestera bi i portugalski drugoligaš pobjedio. Zašto se Chelsea nije našao u finalu, samo UEFA zna. Ta se greška mora ispraviti.
ultima_palabra

#2010 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tema je RMCF, a ne CFC...kad smo već kod ovih drugih, kontao sam da će u ovoj sezoni koja je završena uzeti CL, pošto su 2008. tragično, a 2009. nepravedno ostali bez njega...međutim oni su šaptom pali od Intera, a ekipa je već dobro u godinama, tako da je vjerovatno da im je brod otplovio :-D
Što se tiče Madrida, ko zna na šta će ovo ljeto izaći, ne bih davao prognoze prije augusta...ako razbiju to prokletstvo osmine finala, sve je moguće 8-)
sumirprimus

#2011 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
Što se tiče Madrida, ko zna na šta će ovo ljeto izaći, ne bih davao prognoze prije augusta...ako razbiju to prokletstvo osmine finala, sve je moguće 8-)
Moje misljenje licno i subjektivno,da ce iducu sezonu proci 1/8 finala i daleko dogurati,ali na kraju nece uzet pehar LP...
Jer ipak,zna se ko ce :mrgreen: 8-)
Fordas

#2012 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fordas »

ek0 wrote:Svaka M(o)u cast. Oduvijek sam znao da je veliki trener, ali ovim je pokazao da je veliki covijek. Bas mi je drago da dolazi u moj voljeni klub.
Da bas veliki covjek koji se nije udostojio otici da sa svojim igracima i navijacima proslavi titulu nego je neodlozno morao ostati u madridu. Tako je pokazao koliko mu je stalo do tog tima i navijaca a koliko ustvari samo do sebe samog ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#2013 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Fordas wrote:
ek0 wrote:Svaka M(o)u cast. Oduvijek sam znao da je veliki trener, ali ovim je pokazao da je veliki covijek. Bas mi je drago da dolazi u moj voljeni klub.
Da bas veliki covjek koji se nije udostojio otici da sa svojim igracima i navijacima proslavi titulu nego je neodlozno morao ostati u madridu. Tako je pokazao koliko mu je stalo do tog tima i navijaca a koliko ustvari samo do sebe samog ;-)
U kakvim ti oblacima zivis?! On je Interu donio trostruku krunu ove sezone. Kad se to jos desilo ovoj ekipi? Kad su zadnji put osvojili LP? Nakon ovakvog uspjeha, da ih je sve isutao nogama u g.zicu, nema mu niko nista reci. Ide covjek dalje, nije tacni da nije proslavio titulu sa igracima ili da je samo tako otisao. Druga je stvar sto je tebi vokri sto dolazi u Madrid. ;-)
Obuca9

#2014 Re: Real Madrid C.F.

Post by Obuca9 »

Fordas wrote:
On inace rijetko slavi trofeje skupa s igracima. Ako si gledao utakmicu Siena - Inter, mogao si vidjeti da je i tada otisao u svlacionicu dok su igraci slavili, a sve vjerovatno s ciljem da pokusa skrenuti paznju na igrace, a ne na sebe, cime vjerovatno poksuava reci da su igraci ti koji su zasluzni za trofeje.

Jer to je ono sto on konstantno radi, dok traje sezona namjerno navlaci svu frku na sebe, svadja se sa novinarima, savezom, sudijama, protivnickim trenerima, igracima, a igrace ostavlja bez pritiska da igraju rastereceno i biljeze sjajne rezultate, a kada dodje vrijeme da se slave trofeji, onda prepusti svu slavu onima koji su ga i osvojili, igracima.

Jednostavno, covjek zna znanje :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/04/2015 12:43, edited 1 time in total.
aerosa

#2016 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

dzemmo wrote:ko da gledam dolazak Ibrahimovica u Real,
ako ga iznerviraju.. gotovo je.. eto ga..

a kipi vec, Villa, Krkic.. ih
Pu pu pu, gluho bilo, dva mentaliteta i temperamenta poput njega i Ronalda zajedno ništa dobrog ne bi mogli donijeti Reala.
A ronaldo se za sad pokazao kao extra pojačanje i zašto sad kvariti to dodajući mu Pique-ovog ljubavnika u tim...:D
ultima_palabra

#2017 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ne sekiraj se, pa znaš da je Mourinho jedva dočekao da ga se riješi prošle sezone...on je daleko od tipa igrača kojeg on traži ;-) Evo govori se da je zainteresovan za Essiena i Cashleya...što ima smisla po meni
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
aerosa

#2020 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

dzemmo wrote:to bi bilo vise iz pakosti a ne funkcionalonosti
i Ibra bi htio a i Perez, e sad, na Morinju je da dokaze da li se njega pita
Mislim da je i Perezu postalo jasno da se on u slučaju dolaska Murinja više neće moći petljati kao do sad jer ovo očito ne donosi rezulatat. A poznato je koliko special one gotivi ibru....
Mada gledajući realno, koliko god ljudi pljuju po njemu on je jedini uspio tri puta ove godine naguziti Barselonu.
Prvi put kad im je Ibru uvalio a uzeo eta i ako se ne varam 40 miliona uz njega.
Drugi i treći put su bili u polufinalu LP.
Osim toga i LP je osvojio na Bernabeu :D
Za njega dobar početak stanovanja u Madridu :)
ultima_palabra

#2021 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

dzemmo wrote:__________Iker___________

Maicon__Ramos__Pepe__Cole

______Essien__Alonso_____

__Ronaldo__Kaka__Silva__

________Higuain_________

nesto ovako :)
To bi bila armirani beton ekipa 8-) Samo bi i koštala mnogo... Mada ja mislim da Mourinho preferira centarfore poput Drogbe i Milita, njegove ekipe ne stvaraju puno šansi, tako da mora biti visok procenat realizacije
aerosa

#2022 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
dzemmo wrote:__________Iker___________

Maicon__Ramos__Pepe__Cole

______Essien__Alonso_____

__Ronaldo__Kaka__Silva__

________Higuain_________

nesto ovako :)
To bi bila armirani beton ekipa 8-) Samo bi i koštala mnogo... Mada ja mislim da Mourinho preferira centarfore poput Drogbe i Milita, njegove ekipe ne stvaraju puno šansi, tako da mora biti visok procenat realizacije
Kod vrhunskih napadača je problem što ili ih ide ili ih ne ide rijetko su kad u onoj što bi se reklo osrednjoj formi.
Ne vjerujem da će se osloniti samo na Higuaina, mada se Ronaldo pokazao kao izvnaredan "napadač iz drugog plana".
Što je rekao moj šura, volio bih da Džeku dovedu samo da napokon kod nas svi počnu navijati za Real :D :D
Last edited by aerosa on 26/05/2010 14:44, edited 1 time in total.
rIder

#2023 Re: Real Madrid C.F.

Post by rIder »

moze ibra doc u real al na tribinu ko i shevcenko u chelseau, nije mourinho vesla sisao
Tomahawk11 wrote:Eno Mourinho Kaze: ''necu da mi se Florentino mijesa u posao'' :D
Fordas

#2024 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fordas »

Ma jook, nogirati 'kloca' :D u arsenal a u zamjenu, uz doplatu svakako :D , uzeti fabregasa i to je to
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2025 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Post Reply