Za povratak Schumachera cu samo reci jedno "Sad će čika deda da im skuha kaficu!"
Jedva čekam majstora na djelu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Neelix wrote:nego koliko vidim niko ne komentarise novi sistem bodovanja![]()
The top ten finishers in a Grand Prix will score points next season under a new system ratified by the FIA World Motor Sport Council (WMSC) on Friday.
The race winner will take 25 points, with 20 and 15 being awarded for second and third places respectively. The next seven finishers will score 10, 8, 6, 5, 3, 2 and 1 point respectively. It replaces the current structure of the top eight drivers scoring 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2 and 1 point respectively and takes into account the expansion of the grid to 13 teams for 2010.
Pozdravljam tvoj odgovor (što bi rekli naši političari)beco wrote:Meni je novi sistem bodovanja nesto sto je trebalo davno uvesti. Tako se ne bi desilo da kloc Hamo osvoji titulu umjesto Masse koji je imao vise pobjeda.
Ferrari je za mene umrodinosaur wrote:Kao što već rekoste- sukob interesa![]()
MSC sve najbolje,ako ode u Mercedes GP, biće ga gušt gledati ali Ferrari je Ferrari
Baš mi je žao što vam moram pokvarati maštanje ... al eto, po ovom bodovnom sistemu bi (opet) bilo:iPlay wrote:Pozdravljam tvoj odgovor (što bi rekli naši političari)beco wrote:Meni je novi sistem bodovanja nesto sto je trebalo davno uvesti. Tako se ne bi desilo da kloc Hamo osvoji titulu umjesto Masse koji je imao vise pobjeda.
Ti bi trebao/la malo na svjež vazduh, dobro bi ti došao...BSn wrote:Novi sistem bodovanja - Pa, dobro nek' su ga uveli. Cisto 'nako da ovi Ferarijevci vide da onaj babin sin Massa i tako ne bi osvojio sampionat.
iPlay wrote:Ti bi trebao/la malo na svjež vazduh, dobro bi ti došao...BSn wrote:Novi sistem bodovanja - Pa, dobro nek' su ga uveli. Cisto 'nako da ovi Ferarijevci vide da onaj babin sin Massa i tako ne bi osvojio sampionat.![]()
Da je tako za mene bi Ferrari umro još kad su doveli Kimija,jer i on mi je bio mrzak...na stranu sposobnosti. Neke vozače voliš i cijeniš,neke poštuješ,za neke ti svejedno.simonese wrote:Ferrari je za mene umrodinosaur wrote:Kao što već rekoste- sukob interesa![]()
MSC sve najbolje,ako ode u Mercedes GP, biće ga gušt gledati ali Ferrari je Ferrari
pitaj onog sugavog Spanca zasto
simonese wrote:Schumacher potpisao za Mercedes GP
http://www.bild.de/BILD/sport/motorspor ... glich.html
crno-srebrena = Silberpfeil a na spojleru zelena(Petronas sponzorise sa 250 mil. Evrona)-LIBERO- wrote:Hajde posto ne pratim previse ovo izmedju sezona,koliko zvanicno ulazi novih ekipa?
Dal je bilo nekih,barem ne oficijelnih promicija bolida,tj.interesuje me u kojim bojama ce nastupati ove nove ekipe.
Mercedes predpostavljam u crno-sivoj varijanti?
simonese wrote:crno-srebrena = Silberpfeil a na spojleru zelena(Petronas sponzorise sa 250 mil. Evrona)-LIBERO- wrote:Hajde posto ne pratim previse ovo izmedju sezona,koliko zvanicno ulazi novih ekipa?
Dal je bilo nekih,barem ne oficijelnih promicija bolida,tj.interesuje me u kojim bojama ce nastupati ove nove ekipe.
Mercedes predpostavljam u crno-sivoj varijanti?

tu su se novinari malo zeznuliAdmir_1984 wrote:I ja slabo u zadnje vrijeme skroz pratim formulu pa sam na prvi mah pomislio da je potpisao za Meklaren Mercedes![]()
![]()
Jel jos postoji onaj stari Meklaren Mercedes ciji su se bolidi popularno zvali srebrene strijele