Dešavanja u Srbiji

Post Reply
pesak

#2001 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pesak »

pa da...svi su isti osim ldpa...

"Nacionalni stroj" podržao DSS-NS
Autor: B92 | Foto: Beta | 08.05.2008 - 11:24

Vođa ekstremističke organizacije "Nacionalni stroj" Goran Davidović uputio je podršku koaliciji DSS-NS sa radikalima i SPS-om, prenosi B92.

"Koštunica i Velja sa pravom zaslužuju naziv srpskih nacionalista, a time i moju podršku na ovim izborima", kaže Davidović u tekstu pod nazivom "Počinje bitka za Vojvodinu" na svom blogu. On smatra da svi treba da stanu jedni drugima rame uz rame protiv manjinskih ekstremista i srpskih izroda.

http://www.blic.co.yu
pesak

#2002 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pesak »

08.05.2008 . :-D

ŠIRI DALJE, Čedomir Jovanović
Branimo građanske a ne partijske interese

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović pozvao je građane da se pridruže sutrašnjem protestu LDP-a ispred Vlade Srbije zbog najavljenog usvajanja energetskog sporazuma sa Rusijom i da ne dozvole da budu žrtve uskostranačkih interesa.

"To što sutra izlazimo pred Vladu nije izraz našeg neprijateljstva prema Demokratskoj stranci, nego izraz našeg samopoštovanja i odgovornosti prema građanima Srbije. Takav energetski sporazum o kojem će sutra odlazeća Vlada glasati u izbornoj tišini nije u interesu građana nego je u partijskim interesima Koštunice, Tadića, Dinkića, Ilića, uz podršku Nikolića. Tome se LDP suprotstvalja", istakao je Jovanović.

"Naš protest nije objava rata Demokratskoj stranci, već naša poruka njoj da očekujemo da posle 11. maja zajedno uradimo ono što ćemo mi sutra raditi ispred Vlade. Doći ćemo sa našim građanima da otvorimo vrata Koštunici koja se za njim moraju zatvoriti 11. maja", rekao je lider LDP-a.

"I na pitanje koje nam svih ovih dana kampanje postavljaju, šta će LDP raditi nakon izbora, naš je odgovor 'borićemo se za evropsku Srbiju, štititi interese građana i nećemo praviti trule kompromise. Nema koalicije sa SPS-om, nema borbe za mesto u vladajućoj koaliciji koja će sa Koštunicom ili bez njega sprovoditi Koštuničinu politiku. Da - partnerstvu sa DS, ali s onim koji simbolizuje vizija Zorana Đinđića a ne kohabitacija sa Koštunicom", poručio je Čedomir Jovanović.
krivorijek

Post by krivorijek »

Jao koji komentar :D Regionalizacija spasava :D
- Tražite da se stavi točka na pljačku. O kakvoj pljački Vojvodine je ovdje riječ?

- Vojvodina čini dvadeset pet posto teritorije Srbije, dvadeset sedam posto stanovništva, a naš život još uvek zavisi od pitanja: da li je godina bila rodna ili nije. Vojvodina učestvuje u bruto nacionalnom dohotku - između trideset pet i pedeset pet posto. Kako je onda moguće da su danas plate i penzije u Vojvodini manje od plata i penzija u centralnoj Srbiji? Tek svaki šesti dinar koji se zaradi u Vojvodini bude vraćen. Gde je tu logika, šta se dogodi sa onih pet? Zašto se taj novac ne da Vojvodini na raspolaganje? Bruto nacionalni dohodak Vojvodine i bruto nacionalni dohodak Slovenije 1988. godine bio je jednak, a danas je nacionalni dohodak Slovenije dvanaest puta veći od vojvođanskog. Kako su te stvari moguće? To su pitanja o kojima moramo da razgovaramo. Vraćanje vojvođanske imovine, vraćanje mogućnosti da se u Vojvodini odlučuje o Vojvodini.
http://feral.mediaturtle.com/look/weekl ... Section=15
zavrzlama

#2004 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Da sumiramo izbore za 11-ti... :D

Najjaca stranka ce biti SRS....e sad dolazimo do glavne stvari..koga ce vijece staraca odabrati da se prikloni Tadicu i koaliciji ZES...ja tipujem da ce DSS posle mucnih prelamanja izdat SRS i prikloniti se DS-u i osigurat Tadicu skupstinsku vecinu za formiranje vlade i tih famoznih 126 poslanika..a Tadic ce za uzvrat igrati onako kako velikosrpski stab bude svirao....siri dalje :D
Umjetnik a

#2005 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Umjetnik a »

zavrzlama wrote:Da sumiramo izbore za 11-ti... :D

Najjaca stranka ce biti SRS....e sad dolazimo do glavne stvari..koga ce vijece staraca odabrati da se prikloni Tadicu i koaliciji ZES...ja tipujem da ce DSS posle mucnih prelamanja izdat SRS i prikloniti se DS-u i osigurat Tadicu skupstinsku vecinu za formiranje vlade i tih famoznih 126 poslanika..a Tadic ce za uzvrat igrati onako kako velikosrpski stab bude svirao....siri dalje :D
zavrzlama je čudo

pa ko će osvojiti većinu
walkabout

#2006 Re: Desavanja u Srbiji

Post by walkabout »

zove Karl Rove neki dan, pita imal kavog posla za analiticare izbornih kampanja...
ima, ima...
sta, dje, pita on vidno zainteresovan...
u Srbiji, evo sad izbori...
pa ja se javljam, sta se ima radit, kaze on...
nosat kafe i sendviche za zavrzlamu i peska... :D
zavrzlama

#2007 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

walkabout wrote:zove Karl Rove neki dan, pita imal kavog posla za analiticare izbornih kampanja...
ima, ima...
sta, dje, pita on vidno zainteresovan...
u Srbiji, evo sad izbori...
pa ja se javljam, sta se ima radit, kaze on...
nosat kafe i sendviche za zavrzlamu i peska... :D

Ja i Pesak u tandemu...a Ceda nas finansira Sorosevim dolarima :D ...tebi baksis 20KM za svaku turu pica :D
sekspir

#2008 Re: Desavanja u Srbiji

Post by sekspir »

A i mene,Walkbaut,zaboli ona stvar "Sto Srbija nema mora".Nego,onako cisto,mahalski ,zavirujem u tudju avliju.Pesak ko pesak,a "zavrzlama" zamotava,ali u njegovoj prici ima,zaista,puno logike i sistema.Iako je obecao da se nece javljati prije 11.maja,evo ga,ali,zacudo ne trazi odstupnicu,nego je jos argumentovaniji i,cini mi se,sigurniji.No,vidjecemo.Znam jedno,da ce nam Pesak i poslije izbora pricati istu pricu,na novih 8o stranica...ali,kome pase neka cita.A red je i da kazem svoju prognozu,dok jos nije zavladala izborna sutnja:"Sve ce biti isto ko pre,"jer,naprosto,velikosrpski projekat nije porazen,a bice onda kad se Srbija svede na mjeru koja joj objektivno,istorijski,pripada,u granice Beogradskog pasaluka.Prokockali su sve sanse koje im je zapadna politika(Engleska) davala da"ponesu zastavu" na Balkanu,ali tamo malo ima Vikica.
walkabout

#2009 Re: Desavanja u Srbiji

Post by walkabout »

@sekspir, zavrzlama je ona... :oops: ...
milton

#2010 Re: Desavanja u Srbiji

Post by milton »

Ma daj, bre, gasi ovu temu, bre....

Cujes, bre! Kad ti kazem.... Bre!

:lol: :lol: :lol: :lol: :run:
:dance: :dance: :dance:

(Je l' vam dosta vise brekanja?)
simi5

#2011 Re: Desavanja u Srbiji

Post by simi5 »

sekspir wrote:A i mene,Walkbaut,zaboli ona stvar "Sto Srbija nema mora".Nego,onako cisto,mahalski ,zavirujem u tudju avliju.Pesak ko pesak,a "zavrzlama" zamotava,ali u njegovoj prici ima,zaista,puno logike i sistema.Iako je obecao da se nece javljati prije 11.maja,evo ga,ali,zacudo ne trazi odstupnicu,nego je jos argumentovaniji i,cini mi se,sigurniji.No,vidjecemo.Znam jedno,da ce nam Pesak i poslije izbora pricati istu pricu,na novih 8o stranica...ali,kome pase neka cita.A red je i da kazem svoju prognozu,dok jos nije zavladala izborna sutnja:"Sve ce biti isto ko pre,"jer,naprosto,velikosrpski projekat nije porazen,a bice onda kad se Srbija svede na mjeru koja joj objektivno,istorijski,pripada,u granice Beogradskog pasaluka.Prokockali su sve sanse koje im je zapadna politika(Engleska) davala da"ponesu zastavu" na Balkanu,ali tamo malo ima Vikica.
Ako u Srbiji pobedi DS opcija i vi ćete u predsoblje EU kao i mi. Ako kod nas pobede radikali onda ni vi nećete od SSp videti ništa, blokiraće ga i kod vas vaše radikalne stranke kako god da se sve zovu.

A što se velikosrpskog projekta tiče proveri mišljenje bilo koga od Srba iz Srpske i svi će ti reći kad bi danas nestalo Srbije oni i dalje ne bi želeli da ostanu drugorazredni narod u državi sa vama.
omar little

#2012 Re: Desavanja u Srbiji

Post by omar little »

simi5 wrote:
sekspir wrote:A i mene,Walkbaut,zaboli ona stvar "Sto Srbija nema mora".Nego,onako cisto,mahalski ,zavirujem u tudju avliju.Pesak ko pesak,a "zavrzlama" zamotava,ali u njegovoj prici ima,zaista,puno logike i sistema.Iako je obecao da se nece javljati prije 11.maja,evo ga,ali,zacudo ne trazi odstupnicu,nego je jos argumentovaniji i,cini mi se,sigurniji.No,vidjecemo.Znam jedno,da ce nam Pesak i poslije izbora pricati istu pricu,na novih 8o stranica...ali,kome pase neka cita.A red je i da kazem svoju prognozu,dok jos nije zavladala izborna sutnja:"Sve ce biti isto ko pre,"jer,naprosto,velikosrpski projekat nije porazen,a bice onda kad se Srbija svede na mjeru koja joj objektivno,istorijski,pripada,u granice Beogradskog pasaluka.Prokockali su sve sanse koje im je zapadna politika(Engleska) davala da"ponesu zastavu" na Balkanu,ali tamo malo ima Vikica.
Ako u Srbiji pobedi DS opcija i vi ćete u predsoblje EU kao i mi. Ako kod nas pobede radikali onda ni vi nećete od SSp videti ništa, blokiraće ga i kod vas vaše radikalne stranke kako god da se sve zovu.

A što se velikosrpskog projekta tiče proveri mišljenje bilo koga od Srba iz Srpske i svi će ti reći kad bi danas nestalo Srbije oni i dalje ne bi želeli da ostanu drugorazredni narod u državi sa vama.
Letimice sam pogledala zadnju stranicu dvije na ovoj temi, i nije mi bila namjera zadrzavati se, a jos manje komentirati ali boldirana izjava me je malo strecnula pa moram pitati: Srbi iz srpske su drugorazredni narod u drzavi sa "nama" (ko smo to mi? Bosanci i Hercegovci?) po cemu tacno?
Prozor

#2013 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Prozor »

simi5 wrote:

Drugorazredni narod? Ko ti je to pric´o...? Draga simi ja znam da ti vrlo dobro znas ko je gdje drugorazredan pa ti nije potrebno objasnjavanje... U toj "Srpskoj", koja nije nista do genocidna tvorevina, jos uvijek silovane zene ne mogu postaviti spomen-plocu na dvoranu Partizan u Foci za koju mislim da znas sta je bila, bratunacki logorasi ne mogu obiljezit bivsi konc-logor OS "Vuk Karadzic" jer tako kaze Dodikov nacelnik, u Trebinju glavni imam dobija srcane udare dok mu ponovo Dodin nacelnik govori da se seli, u Zvorniku jedna stara nana se godinama bori protiv kompletne SPC za svoju vlastitu imovinu, nana koja je izgubila 25 clanova porodice! Oko Srebrenice se jos uvijek iskopavaju lesevi jedan po jedan, Memorijalni centar jos nije ni do pola napunjen cini mi se, a da ne govorim o svim memorijalnim centrima koji jos cekaju na izgradnju... U istocnoj Hercegovini do prije dvije godine dzamija se koristila kao javni WC, proslog Ramazana se naslo neko krme da mokri pred obnovljenom u sred Trebinja i to za vrijeme teravije, iznad Sarajeva se dize krst od 26 metara(!) na mjestu odakle se sijala smrt po gradu... I ti Srbi iz "Srpske" su drugorazredni gradjani? Da si rekla pitaj Srbina u Sarajevu ili Tuzli, mada u njihove odgovore nisu toliko sigurna, i proslo bi, ali pitaj Srbina u "Srpskoj" a u "Srpskoj" se jedino i Srbin, i to onaj podobni, i pita... A oni ce biti u drzavi sa nama ili ovako ili onako, da su se mogli odvojiti davno bi to ucinili...
friman

#2014 Re: Desavanja u Srbiji

Post by friman »

zavrzlama wrote:Da sumiramo izbore za 11-ti... :D

Taj tvoj tip mi nikako nije jasan.
Po tome ce poslije izbora vlada biti DS+DSS kao sto je sad.
Po sto se onda odrzavaju izbori uopste i sto je Kostunica oborio ovo vladu ako ce praviti istu.
Nema tu puno logike.

Po meni postoji nekoliko opcija.

Prva opcija koja u Srbiji nije retkost jest da se ne formira vlada pa opet novi izbori.

Druga je DS+LDP+Manjine da imaju 126 poslanika, nova proevropska vlada i ratifikacija SSP-a.
I ovo pod uslovom da Cedo prihvati Tadicevih 5 principa.

Treca je DSS-NS+SRS imaju 126 poslanika, nova antievropska vlada i odbacivanje sporazuma.

Cetvrta ja da ni jedni ni drugi nemaju 126 ali bi sa SPS-om i jedni i drugi imali.
Pitanje je onda gdje ce SPS.
Iako je blizi trecoj opciji SPS podrzava SSP ali Ceda nece nikad sa SPS-om.
Tu onda postoji opcija vlada DSS-NS+SRS+SPS ali ipak se SSP ratifikuje u skupstini glasovima DS+LDP+SPS+Manjine.
Ovo bi bila krajnje cudna situacija.

Ajd da dodam i petu, najmanje vjerovatnu opciju, na koju je zavrzlama tipovao.
Vlada DS+DSS-NS.
Ovo bi znacilo da Kostunica nakon sto je oborio vladu prihvati sve sto Tadic hoce.
Tad bi Kostunica ispao najveca budala.
Iako je on svakako budala nece to otvorena pokazati i javno se poniziti.

DS je otvoreno rekao da svaka stranka, al bas svaka koja prihvati njihovih 5 principa moze biti u novoj vladi.
A principi su ulazak u EU, teritorijalni integritet drzave, ekonomski oporavak, borba protiv kriminala i korupcije.

Ja se licno nadam drugoj opciji i mislim da bi to bilo najbolje.
Moze cak i cetvrta, al DS+LDP+SPS, ako SPS prihvati principe DS-a a LDP prihvati reformisani SPS.
Hendrix

#2016 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Hendrix »

Prozor wrote:
simi5 wrote:

Drugorazredni narod? Ko ti je to pric´o...? Draga simi ja znam da ti vrlo dobro znas ko je gdje drugorazredan pa ti nije potrebno objasnjavanje... U toj "Srpskoj", koja nije nista do genocidna tvorevina, jos uvijek silovane zene ne mogu postaviti spomen-plocu na dvoranu Partizan u Foci za koju mislim da znas sta je bila, bratunacki logorasi ne mogu obiljezit bivsi konc-logor OS "Vuk Karadzic" jer tako kaze Dodikov nacelnik, u Trebinju glavni imam dobija srcane udare dok mu ponovo Dodin nacelnik govori da se seli, u Zvorniku jedna stara nana se godinama bori protiv kompletne SPC za svoju vlastitu imovinu, nana koja je izgubila 25 clanova porodice! Oko Srebrenice se jos uvijek iskopavaju lesevi jedan po jedan, Memorijalni centar jos nije ni do pola napunjen cini mi se, a da ne govorim o svim memorijalnim centrima koji jos cekaju na izgradnju... U istocnoj Hercegovini do prije dvije godine dzamija se koristila kao javni WC, proslog Ramazana se naslo neko krme da mokri pred obnovljenom u sred Trebinja i to za vrijeme teravije, iznad Sarajeva se dize krst od 26 metara(!) na mjestu odakle se sijala smrt po gradu... I ti Srbi iz "Srpske" su drugorazredni gradjani? Da si rekla pitaj Srbina u Sarajevu ili Tuzli, mada u njihove odgovore nisu toliko sigurna, i proslo bi, ali pitaj Srbina u "Srpskoj" a u "Srpskoj" se jedino i Srbin, i to onaj podobni, i pita... A oni ce biti u drzavi sa nama ili ovako ili onako, da su se mogli odvojiti davno bi to ucinili...
:thumbup:

Odličan komentar , najžalosnije je što niko ovo fol ne vidi , nego se bore za nekakve amandmane i gluposti dok ljudi polako gube nadu u povratak ili ostanak na svome.
laku noć

#2017 Re: Desavanja u Srbiji

Post by laku noć »

Nažalost,Simi je u pravu.Srbi i u RS-a jednostavno neće da žive sa Bošnjacima i Hrvatima u zajednici u BiH.Samo je pitanje dana,godine,generacije kad će Bošnjacima (prvenstveno) pući film i reći :"jbte se i vi i vaša RS.Ponavljam, na žalost
simi5

#2018 Re: Desavanja u Srbiji

Post by simi5 »

Vlada usvojila sporazume sa Rusijom i EU
Premijer se pravio da je bolestan
Autor: Ž. Jevtić - M. Maleš | 10.05.2008 - 07:55

Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i energetski sporazum sa Rusijom usvojeni su na jučerašnjoj, poslednjoj sednici Vlade Srbije pred izbore. Međutim, dok se glasalo za prve dve tačke dnevnog reda - SSP i privremeni trgovinski sporazum, ministri DSS i premijer Srbije Vojislav Koštunica napustili su salu i vratili se posle izglasavanja sporazuma sa Evropskom unijom.

Ministri G17 plus bili su uzdržani prilikom glasanja da se energetski sporazum sa Rusijom uputi novom skupštinskom sazivu na ratifikaciju, dok su ostali članovi Vlade glasali za ovaj sporazum.
Sednica Vlade Srbije protekla je u opuštenoj atmosferi i među ministrima nije bilo verbalnog sukobljavanja. Isprva na dnevnom redu Vladinog zasedanja, a koji je predložio premijer Srbije Koštunica, nije bilo tačke dnevnog reda o sporazumu sa EU. Zasedanje je otpočelo konstatacijom da su ministrima predati sporazumi sa EU potpisani pre nekoliko dana u Luksemburgu. Potom je potpredsednik Vlade Božidar Đelić predložio proširenje dnevnog reda tačkama da se SSP i privremeni trgovinski sporazum takođe upute novom skupštinskog sazivu na ratifikaciju.
Premijer Koštunica, koji u skladu sa funkcijom ima pravo da to odobri li odbije, rekao je da je da se on protivi da se glasa za SSP jer dokument nije u skladu sa Ustavom. Međutim, dodao je i to da se neće protiviti glasanju za proširenje dnevnog reda.
Izvori „Blica“ koji je prisustvovao sednici objašnjava da je premijer potom dodao da on neće da vodi sednicu u vreme kada su na dnevnom redu tačke - SSP i privremeni trgovinski sporazum i da će vođenje sednice prepustiti potpredsedniku Vlade. Koštunica se pozvao na član 35. zakona o Vladi koji takvu mogućnost dozvoljava u slučaju odsutnosti ili bolesti premijera.
Tada je zasedanje Vlade poprimilo šaljiv ton jer se nametnulo pitanje - da li će premijer biti odsutan ili bolestan dok su na dnevnom redu prve dve tačke.
Neko od ministara je dobacio da će morati da „prošeta“ dok ne dođe na red treća tačka dnevnog reda.
- Ili da nekoliko puta kinete i onda brzo ozdravite i vratite se za treću tačku - posavetovao je jedan ministar.
Jedino je ministar za infrastrukturu Velimir Ilić u trenutku ubacio da nije pročitao sporazum sa EU, ali mu je na to, pre nego je „razvio priču“, Aleksandar Nikitović, šef kabineta premijera, odmahnuo rukom da „ne treba da talasa“.
Premijer je zvanično predao nadležnost vođenja sednice potpredsedniku Đeliću. Razlog - odsutnost. Tada su ministri DSS i premijer ustali da napuste salu. Međutim, za njima je krenuo i ministar Vojislav Brajović misleći da je reč o pauzi, ali se odmah i vratio na mesto. U salu su tako ostali samo ministri DS i G17 plus kada je i proširen dnevni red i izglasan sporazum sa EU.
U sali su, međutim, ostali Dejan Mihajlov, sekretar Vlade, i Zoran Balinovac, sekretar Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo.
- Konstatuje se, da je jednoglasno usvojeno da se sporazum o stabilizaciji i pridruživanju uputi Skupštini na ratifikaciju - čulo se u sali, ali odmah potom i smeh Mihajlova i Balinovca na činjenicu da je izgovoreno „jednoglasno“. Ministre DSS i premijera Mihajlov je potom pozvao da se vrate u salu za treću tačku dnevnog reda.
Nešto kasnije, na redu je bio energetski sporazum sa Rusijom. Za njega su glasali ministri DS i DSS - NS, dok su ministri G17 plus bili uzdržani.
Potpredsednik tehničke vlade Božidar Đelić rekao je nakon sednice da je Vlada „jednoglasno utvrdila SSP i prateći privremeni sporazum sa EU.
S druge strane, ministar za KiM Slobodan Samardžić izjavio da je stav da je Vlada usvojila ova dva sporazuma jednoglasno tačan „samo u jednom ogoljenom smislu“, dok je suštinski pokazala prave razloge zašto se vlada raspala.

Koštunica i Tadić oprečno o sporazumu
Predsednik Vlade naveo je da sednici vlade prilikom glasanja o sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju nije prisustvovao nijedan ministar iz DSS i NS jer taj sporazum smatraju „protivustavnim i protivnim državnim i nacionalnim interesima i kako ne bi ni na jedan način dali legitimitet sporazumu koji je direktno suprotan interesima zemlje“. S druge strane, predsednik Boris Tadić izrazio je zadovoljstvo što je Vlada Srbije utvrdila oba sporazuma.

Blic
Sve je velika predizborna propaganda, a po ovoj sednici reklo bi se da će biti vrlo dug period do formiranja nove vlade i nove skupštinske većine.
zavrzlama

#2019 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

laku noć wrote:Nažalost,Simi je u pravu.Srbi i u RS-a jednostavno neće da žive sa Bošnjacima i Hrvatima u zajednici u BiH.Samo je pitanje dana,godine,generacije kad će Bošnjacima (prvenstveno) pući film i reći :"jbte se i vi i vaša RS.Ponavljam, na žalost
Tipicno satanizovanje srba od strane srba u nadi da se tako satanizovan srpski narod pretvori u buntovnicku masu i iskoristi da se napravi velika srbija od dijelova susjednih zemalja u ovom slucaju od dijela BIH..jednom se to pokusalo i propalo nece zadugo biti taj pokusaj ponovo....ono sto ce se desiti je da ce BIH srbi vremenom iscekujuci neki strateski momenat i priliku da se odvoje od BIH....oni u stvari za to vrijeme se polako uklopiti u drzavu BIH(sto se i desava postepeno)...jer BIH nije strana i mrska srbima..nego velikosrbima prvenstveno iz srbije koji imaju neke paklene planove da huskaju srbe van srbije protiv njihovih maticnih drzava....nece nikud ni BIH ni BIH srbi....patiti cemo se zajedno :D
Last edited by zavrzlama on 10/05/2008 16:04, edited 1 time in total.
pesak

#2020 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pesak »

uf, ljudi hvata me panika od sutrasnjeg dana. lako je vama, vi ste tamo, a mi smo ovde. u kandzama , sto neko rece , mlohavih samana... :lol: :lol: :lol:
kako je to dobro receno... :D
:run:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2021 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

pesak wrote:uf, ljudi hvata me panika od sutrasnjeg dana. lako je vama, vi ste tamo, a mi smo ovde. u kandzama , sto neko rece , mlohavih samana... :lol: :lol: :lol:
kako je to dobro receno... :D
:run:
peeeeeesaaakkk drz se ....eto ih :D
Koja je razlika između NLO-a i poštenog političara?
NLO je viđen.
:D
pici

#2022 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Bush, Putin i Koštunica u paklu.

Pita Bush Vraga
- Jel mogu da pozovem Washington samo na jednu minutu i
vidim kako stvari stoje u mojoj zemlji? Izbori su pa me zanima što ćemo
sa terorizmom.
Vrag kaže - može.
Zove Bush, završi razgovor i Satana
mu kaže - to će te koštati milijun dolara. OK kaže Bush i plati.

Pita Putin Vraga
- Vraže, daj i meni da pozovem Moskvu, i kod nas su
izbori, Čečenija, masa problema.
Vrag
- može ali plati dva milijuna
dolara.
Zvao Putin, završio razgovor i platio.

Pita Koštunica Vraga- Vraže, daj i meni da pozovem Beograd da vidim
dal' smo zadržali Kosovo, riješili nezaposlenost, podigli standard i ušli
u EU. Vrag- može, naravno.

Završi Koštunica razgovor i pita Vraga
- Koliko ja trebam platiti?
Vrag- ništa.
Koštunica- kako bre ništa, pa ove si rebnuo po milijun i dva milijuna?
Vrag- znaš kako je, kad zoveš iz jednog pakla u drugi
to se računa kao lokalni poziv.

malo da te oraspolozim za sutra :D pesaaaaakkkk haj u rajvosa otisla mi zenmska na more pa sam sam imamo gajbu(pive) :D
pesak

#2023 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pesak »

jel ne treba pasos pici ?
Evo, dolazim... :lol: eto mene.. :D .hebes ove ovde ...mislim stvarno. :D
zena ce da shvati... :D situaciju... sa humanisticke tacke gledista... :D

Vlada usvojila oba sporazuma
9. maj 2008. | 13:27 -> 19:55 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd, Vlada Srbije usvojila je predloge Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i
sporazuma Srbije i Rusije u oblasti energetike.

Image

- Čuj usvojila, hihihihi.
- Čuj vlada, ha,ha,ha,ha.
pesak

#2024 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pesak »

- Javi Šukiju, ovi njegovi prebacuju, mnoooogo prebacuju, Čeda i dalje živ, al ode Ministarstvo odbrane.

Image

Image
pici

#2025 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

pesak wrote:jel ne treba pasos pici ?
Evo, dolazim... :lol: eto mene.. :D .hebes ove ovde ...mislim stvarno. :D
zena ce da shvati... :D situaciju... sa humanisticke tacke gledista... :D

Vlada usvojila oba sporazuma
9. maj 2008. | 13:27 -> 19:55 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd, Vlada Srbije usvojila je predloge Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i
sporazuma Srbije i Rusije u oblasti energetike.

Image

- Čuj usvojila, hihihihi.
- Čuj vlada, ha,ha,ha,ha.
ma koji crni pasos,normalno da ne treba sve na licnu-osobnu se ide....mi mozemo u Hrvatsku,Srbiju i Crnu Goru sa licnom :D nije lose .... :skoljka: :D
evo za tebe jos jedan :D

Došao Koštunica u zvaničnu posetu Putinu, i posle napornog dana
ispunjenog razgovorima, ceremonijama i pres konferencijama, konačno
dođe i taj trenutak da se njih dvojica opuste u udobnim kožnim
foteljama u Putinovoj kancelariji u neformalnom ćaskanju i uz čašicu
najbolje ruske votke.

U jednom trenutku Koštunica ugrabi priliku da upita svog domaćina
nešto što ga je već duže vreme kopkalo: "Vladimire Vladimiroviču, ako
nije greda, odajte mi tajnu svog uspešnog vladanja ovako velikom
zemljom kao što je Rusija."

Na to će Putin, uz blagonaklon osmeh kakav se upućuje samo detetu koje
hoće da se "istakne": "Ništa lakše, Vojo. Najvažnije je da se okružiš
inteligentnim i sposobnim ljudima."

"A kako znate da su inteligentni i sposobni, Vladimire Vladimiroviču?"

"Ništa lakše. Potrebno je samo da im postaviš prava pitanja. Evo, sad
ću da ti pokažem."

Putin zatim podiže telefonsku slušalicu, uključi spikerfon i okrenu neki broj.

"Kojim dobrom, šefe?" začu se posle nekoliko sekundi glas sa druge strane žice.

"Vladimire Anatoljeviču (Sedi Vojo, ne treba da ustaješ), imam jedno
pitanje za vas. Vaš otac ima jedno dete i vaša majka ima jedno dete, a
to dete nije vam ni brat ni sestra. Ko je ono?"

"To sam ja, Medvedev," kao iz puške odgovori glas sa druge strane žice.

"Hvala, Vladimire Anatoljeviču. Nastavite s radom."

"Šta sam ti rekao, Vojo?" reče Putin, zaklopivši slušalicu i značajno
pogledavši svog sagovornika.

Po povratku u Srbiju, sav ushićen onim što je naučio od Putina i još
čestito ni prtljag ne raspakovavši, Koštunica pozove telefonom svog
ministra za Kosovo, Samardžića.

"Bobika, imam jedno pitanje za tebe. Tvoj otac ima jedno dete i tvoja
majka ima jedno dete, a to dete nije ti ni brat ni sestra. Ko je ono?"

Posle kraće pauze, začu se neko tiho domunđavanje s druge strane žice, a zatim:

"Šefe, a je l' važi da ti se javim kroz par minuta? Samo da u
ministarstvu usaglasimo stavove po ovom pitanju?"

"Ajd' važi," odgovori Koštunica - treba li uopšte reći - ne baš
preterano oduševljen Samardžićevim odgovorom.

Čitavo Ministarstvo za Kosovo baci se na rešavanje problema, ali ni
posle nekoliko sati intenzivnog razmišljanja i razmene ideja ne dođoše
do rešenja. Pozovu Velju Selju iz Ministarstva za kapitalne
investicije i postave mu isto pitanje, ali njegov odgovor posle duže
pauze bio je, uz određenu dozu frfljanja, samo: "Mene ste našli da
z....e, majke li vam vaše. J..o vas LDP."
:D

Kud će, šta će, na kraju se dogovore da pozovu nekog ko se razume
nešto u brojeve i logiku. Teška srca, reše se da pozovu Dinkića iz
Ministarstva za ekonomiju.

"Dinkiću," reče Samardžić, hladnim, poslovnim tonom, "imam jedno
pitanje za tebe: tvoj otac ima jedno dete i tvoja majka ima jedno