AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2001 Re: AC Milan

Post by bordo gandalf »

ibizza wrote:Jel se meni ucnilio ili nije bio ofsajd kad je Sedorf dao Patu loptu(oko 10-te minute )?Ono je bila mat pozicija!
u liniji je bio
febo_acm

#2002 Re: AC Milan

Post by febo_acm »

Hahahahhaha, sedam liga prvaka naspram četiri?!?

Cassano je u ovakoj utakmici beskoristan, ne trči. Ibrahimović bi rastrgo Keitu i Maskerana, zna se zagraditi, skočiti, STATI na loptu... Suvišno je da pričamo o kvalitetima Zlatana. TAKTIKA. Dobro si rekao TAKTIKA, klub iz Italije dođe sa taktikom kod kluba koji ne zna šta je to TAKTIKA. Upravo je TAKTIKA ta koja može spasiti Milan i spasila ga je, protiv objekitvno KVALITENIJE i BOLJE ekipe. To je činjenica.

Nisi mi odgovorio koja dva vezna? Vidiš, Milan nije glup kao Real da dođe i napada na Nou Camp, to je TAKTIKA.

2-2 ZDRAOOOO
LSD

#2003 Re: AC Milan

Post by LSD »

Kakva crna taktika :? na foru zabili dva gola u 20 sekundi i u zadnjoj sekudni...između toga nisu ni prelazili centra, niti pokušavali igrati uopšte i sad se velica neka taktika...a Barca koja je aktuelni prvak Evrope se svodi na nivo GOŠK-a :lol: :lol: e pa šta sve ljudi mogu lupati :shock:
bosnianidiot

#2004 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Ma ne mozes objasniti ovoj djeci koja se loze na Barcu sta je igra i taktika. "Velika Barcelona" igra tako pogan fudbal, da je to smijesno gledati. Ljudi uopce ne pokazuju zelju da postignu regularan gol, iz igre, nego je samo cilj prici negdje na 18-20 metara, inicirati bilo kakav kontakt da bi se moglo pasti kao pokosen i priliku traziti iz slobodnjaka.
Jadno.
Kad se jednom pojavi normalan sudija, koji nece padati na pritisak ovih cigana Katalonaca, i dopusti malo muskiju igru, njih ce svaki iole ozbiljan tim poderati.
SaPnA

#2005 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

AMD wrote:Hahahahhaha, sedam liga prvaka naspram četiri?!?

Cassano je u ovakoj utakmici beskoristan, ne trči. Ibrahimović bi rastrgo Keitu i Maskerana, zna se zagraditi, skočiti, STATI na loptu... Suvišno je da pričamo o kvalitetima Zlatana. TAKTIKA. Dobro si rekao TAKTIKA, klub iz Italije dođe sa taktikom kod kluba koji ne zna šta je to TAKTIKA. Upravo je TAKTIKA ta koja može spasiti Milan i spasila ga je, protiv objekitvno KVALITENIJE i BOLJE ekipe. To je činjenica.

Nisi mi odgovorio koja dva vezna? Vidiš, Milan nije glup kao Real da dođe i napada na Nou Camp, to je TAKTIKA.

2-2 ZDRAOOOO
nekontam
milan je bolji klub
nije fudbal samo napadati , treba znat odigrat bunker i dat pritom 2 gola ;-)
febo_acm

#2006 Re: AC Milan

Post by febo_acm »

LSD wrote:Kakva crna taktika :? na foru zabili dva gola u 20 sekundi i u zadnjoj sekudni...između toga nisu ni prelazili centra, niti pokušavali igrati uopšte i sad se velica neka taktika...a Barca koja je aktuelni prvak Evrope se svodi na nivo GOŠK-a :lol: :lol: e pa šta sve ljudi mogu lupati :shock:
Igraš protiv duplo jače ekipe i izboriš 2-2, šta ti nije jasno? I to primiš go zbog retardirane greške. Barca taktički i jeste u rangu GOŠK-a :dance: :dance: Što Barcelona nije izvela 10 napadača i zabila 9 golova?
Last edited by febo_acm on 13/09/2011 23:57, edited 1 time in total.
febo_acm

#2007 Re: AC Milan

Post by febo_acm »

SaPnA wrote: nekontam
milan je bolji klub
Ti mene zbuni :D
ibizza

#2008 Re: AC Milan

Post by ibizza »

AMD wrote:
LSD wrote:Kakva crna taktika :? na foru zabili dva gola u 20 sekundi i u zadnjoj sekudni...između toga nisu ni prelazili centra, niti pokušavali igrati uopšte i sad se velica neka taktika...a Barca koja je aktuelni prvak Evrope se svodi na nivo GOŠK-a :lol: :lol: e pa šta sve ljudi mogu lupati :shock:
Igraš protiv duplo jače ekipe i izboriš 2-2, šta ti nije jasno? I to primiš go zbog retardirane greške. Barca taktički i jeste u rangu GOŠK-a :dance: :dance: Šta Barcelona nije izvela 10 napadača i zabila 9 golova?
Gdje imaju golovi,ili sazetak neki.Gledao sam samo prvih 20 min :x
LSD

#2009 Re: AC Milan

Post by LSD »

AMD wrote:
Igraš protiv duplo jače ekipe i izboriš 2-2, šta ti nije jasno? I to primiš go zbog retardirane greške. Barca taktički i jeste u rangu GOŠK-a :dance: :dance: Šta Barcelona nije izvela 10 napadača i zabila 9 golova?
Kako ce zabiti kad se 10 Milanovih igraca sabilo ispred 16 metara i izbijaj loptu samo što dalje od gola :? na koji nacin da zabiju ?? i to je sad, ko biva, neka strašna taktika ...to je taktika Osasune, Getafea i slicnih timova...po tome se ni Milan apsolutno ništa ne razlikuje od njih....cak i Hercules napadne pa pobjedi.
Jah ,eto taktika Barce i "kloca Guardiole" je na nivou GOŠK-a a to što su prvaci Evrope i Španije, to je palo samo s neba.
ibizza

#2010 Re: AC Milan

Post by ibizza »

AMD wrote:
milan je bolji klub
On smatra da je Milan bolji klub od Barce! :D
SaPnA

#2011 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

AMD wrote:
milan je bolji klub
lijepo covjek 11 susreta 4 pobjede milana ,4 barce ,3 remija i ovaj 4., ali uzmimo u obzir da nije 5-6 standardnih igraca
igralo od cega dva izuzetno kvalitetna napadaca i jos milan ima 7 trofeja lige prvaka ,a barca 4 :P :P :D
febo_acm

#2012 Re: AC Milan

Post by febo_acm »

ibizza wrote:
AMD wrote:
milan je bolji klub
Igrači trenutno nije, a po historiji daleko veći. Logično :thumbup:
SaPnA

#2013 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

ibizza wrote:
AMD wrote:
milan je bolji klub
in your face :P
ibizza

#2014 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Ma realno,jedini klub koji je ispred Milana je Real.
febo_acm

#2015 Re: AC Milan

Post by febo_acm »

ibizza wrote:Ma realno,jedini klub koji je ispred Milana je Real.
Slažem se, trofejini je.
Jack Be Nimble

#2016 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Sto se tice svih evropskih kupova Barca ispred Milana. Sto se tice evropskih i internacionalnih kupova Milan i Boca Juniors ispred sviju.
oridjidji

#2017 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Jack Be Nimble wrote:
Sto se tice svih evropskih kupova Barca ispred Milana. Sto se tice evropskih i internacionalnih kupova Milan i Boca Juniors ispred sviju.
provjeri ti oko jos jednom svoje tvrdnje :)
oridjidji

#2018 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Jack Be Nimble wrote:
Nije ni on po broju internacionalnih trofeja. Boca i Real imaju jedan manje trofej od Milana.
Jack Be Nimble

#2019 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Nemam sta da provjeravam. Barca meni se cini na nekih 15 ili 16 a Milan na 14 ili 15.
febo_acm

#2021 Re: AC Milan

Post by febo_acm »

Jack Be Nimble wrote:
Milan ima 14 u evropskim takmičenjima, a Barcelona 15(3 kupa velesajamskih gradova....). Mislim da su LP ipak glavne tu :D
Jack Be Nimble

#2022 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

AMD wrote:
Jack Be Nimble wrote:
Milan ima 14 u evropskim takmičenjima, a Barcelona 15(3 kupa velesajamskih gradova....). Mislim da su LP ipak glavne tu :D
Ma naravno da su glavne, ali eto sto se tice cjelokupne statistike to se sve ubroji :-). Milan i Boca su na istom broju 18 kupova.
BHF_Manijak

#2023 Re: AC Milan

Post by BHF_Manijak »

Jack Be Nimble wrote:Nemam sta da provjeravam. Barca meni se cini na nekih 15 ili 16 a Milan na 14 ili 15.
Sta pricas ti ba?! Vidis da ni sm ne znas a pricas nesto...

Barcelona: 4 Lige prvaka, 4 Kup pobjednika kupova, 4 UEFA Super cupa

Milan: 7 Liga prvaka, 2 Kup pobjednika kupova, 5 UEFA Super cupa

PS Ne simptaisem ni jedne ni druge, ali na noge treba ustati kad se jedan Milan spomene! :wink:
ibizza

#2024 Re: AC Milan

Post by ibizza »

BHF_Manijak wrote:
Jack Be Nimble wrote:Nemam sta da provjeravam. Barca meni se cini na nekih 15 ili 16 a Milan na 14 ili 15.

PS Ne simptaisem ni jedne ni druge, ali na noge treba ustati kad se jedan Milan spomene! :wink:
KRALJU :thumbup: :thumbup:
Jack Be Nimble

#2025 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

BHF_Manijak wrote:

Barsa ima jos onih city fair kupova sto je Dinamo jednom uzeo.
Post Reply