Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene unistio Yao Ming. Igrao da ce dati manje od 21, jer u zadnje vrijeme nije u bog zna kakvoj formi. I jos sinoc igraju protiv Clevelanda, jedne od najboljih odbrambenih ekipa, kad on vec na poluvremenu uvali 24 poena. Pogodio Jamesa under, Bryanta under, Shaqa under, Houston-Cleveland under i jos tri keca iz nhl-a i kinez me zeznu za 100 KM na dva listica, dakle 200 Ulog 2 KM.
groar wrote:Mene unistio Yao Ming. Igrao da ce dati manje od 21, jer u zadnje vrijeme nije u bog zna kakvoj formi. I jos sinoc igraju protiv Clevelanda, jedne od najboljih odbrambenih ekipa, kad on vec na poluvremenu uvali 24 poena. Pogodio Jamesa under, Bryanta under, Shaqa under, Houston-Cleveland under i jos tri keca iz nhl-a i kinez me zeznu za 100 KM.
Ja igro Artesta under, nekako mi najizgledniji bio. Mene zajeba Kobi over i carolina-bufalo over. Dobro je da nisam opet na jednom pao
groar wrote:Mene unistio Yao Ming. Igrao da ce dati manje od 21, jer u zadnje vrijeme nije u bog zna kakvoj formi. I jos sinoc igraju protiv Clevelanda, jedne od najboljih odbrambenih ekipa, kad on vec na poluvremenu uvali 24 poena. Pogodio Jamesa under, Bryanta under, Shaqa under, Houston-Cleveland under i jos tri keca iz nhl-a i kinez me zeznu za 100 KM.
Ja igro Artesta under, nekako mi najizgledniji bio. Mene zajeba Kobi over i carolina-bufalo over. Dobro je da nisam opet na jednom pao
Ja sam znao da ce Lakersi rastaviti Phoenixa vec nakon poluvremena, sto automatski znaci da Kobe ide na klupu na odmor,pa samim tim i ne zabija over. Savjetujem ti da to tako gledas. Kada igraci poput Kobe-a, LeBrona, dakle sto igraju u jakim ekipama, igraju protiv nekih slabijih ekipa, najčešće (naravno ne i uvijek...oni mogu zaboiti tu granicu i za jedno poluvrijeme), idu under iz razloga sto presjede kompletnu zadnju cetvrtinu na klupi, jer utakmica vec bude odlucena. Artest je bio dobar tip za sinoc, ali eto nekako mi se mala granica ucini. A zbog Artesta sam upravo i igrao Jamesa da ce zabiti manje, jer je Artest vjerovatno i naljbolji odbrambeni igrac lige.
Ja sam znao da ce Lakersi rastaviti Phoenixa vec nakon poluvremena, sto automatski znaci da Kobe ide na klupu na odmor,pa samim tim i ne zabija over. Savjetujem ti da to tako gledas. Kada igraci poput Kobe-a, LeBrona, dakle sto igraju u jakim ekipama, igraju protiv nekih slabijih ekipa, najčešće (naravno ne i uvijek...oni mogu zaboiti tu granicu i za jedno poluvrijeme), idu under iz razloga sto presjede kompletnu zadnju cetvrtinu na klupi, jer utakmica vec bude odlucena. Artest je bio dobar tip za sinoc, ali eto nekako mi se mala granica ucini. A zbog Artesta sam upravo i igrao Jamesa da ce zabiti manje, jer je Artest vjerovatno i naljbolji odbrambeni igrac lige.
Jbga, a ja mislio da ce u otvorenoj tekmi vec nakon prvog pol zabiti 23-24 poena.
Admir_1984 wrote:Howard, wade, igoudala, brayant, martin i wallace overi. sta mislis?
Ja izbjegavam igrati centre da ce dati over, jer se u nba igra jako brzo i akcije se zavrsavaju cesto i prije nego centri uspiju preci centar i druga stvar sto oni najcesce dospijevaju u probleme sa licnim greskama, pa znatan dio mogu provesti i na klupi. Wade bi i po mome mogao eksplodirati.......ja sam odigrao Harringtona iz New Yorka over. Na toj sam utakmici (Knicks-76ers)sam i odigrao over na zbroj koseva, pa mislim da bi se i Igoudala tu mogao ukljuciti, tj preci granicu. MArtina i ja stalno igram over, zaista u vecini slucajeva kad igra na svom terenu ide over. Denver-Lakersi mi zvuci kao cista dvojka, ali opet za KObe-a nisam siguran.. Walalce igra protiv Golden state a u njihovm tekmama uvijek bude puno koseva, tako da se slazem i za njega da bi mogao over. Po meni bi i Kevin Durant mogao over. Ima cini mi se seriju od 8 utakmica preko 30 poena, a cesto je isao i preko 40. Mozda jos Chris Bosh under. Tek se oporavio od povrede, a i prije povrede je konstantno isao under, jer su se protivnicke odbrane koncentrisale samo na njega...mada mi je danas ipak pomalo sumnjivo, jer igra protiv ultra oslabljenog Phoenixa. Shaq je u svojim godinama ipak prilicno spor i brzo zaradi licne greske. Eto nadam se da sam pomogao...mada ovo su ipak samo prognoze. Sanse su uglavnom svugdje polovicne:) Ako sam ti ipak odmogao, odmogao sam i sebi, jer sam sve to i ja odigrao. Najbolje je ipak da sliejdis svoje predosjecaje, jer cemo vjerovatno i ti i ja u 80% slucajeva imati fulu ili dvije. Da nije tako, ne bi postojale kladionice Pozdrav.
Hahaha propadosmo sinoc na vecini stvari:D Admire 84. Ako mi kazes da si dobio, necu ti vjerovati. Bio si u pravu za Kobe-a, ali ostalo se sve naopako poslozilo. Slicna stgvar i kod mene. Pogodio sam samo Harringtona over i Bosha under i nerstzo malo nhl-a.
groar wrote:Hahaha propadosmo sinoc na vecini stvari:D Admire 84. Ako mi kazes da si dobio, necu ti vjerovati. Bio si u pravu za Kobe-a, ali ostalo se sve naopako poslozilo. Slicna stgvar i kod mene. Pogodio sam samo Harringtona over i Bosha under i nerstzo malo nhl-a.
Slabo sinoc skroz, vecinu profulo. Najblizi bio na jednom listicu gdje sam fulio Lakers 2 i Randolpha over (Bostonu ubaci 30, najgoroj ekipi lige ne moze vishe od 11, nidje veze). Primjetio sam da je ovaj nba najteze pogoditi petkom, tj taj dan bude najvishe iznenadjenja
groar wrote:Hahaha propadosmo sinoc na vecini stvari:D Admire 84. Ako mi kazes da si dobio, necu ti vjerovati. Bio si u pravu za Kobe-a, ali ostalo se sve naopako poslozilo. Slicna stgvar i kod mene. Pogodio sam samo Harringtona over i Bosha under i nerstzo malo nhl-a.
Slabo sinoc skroz, vecinu profulo. Najblizi bio na jednom listicu gdje sam fulio Lakers 2 i Randolpha over (Bostonu ubaci 30, najgoroj ekipi lige ne moze vishe od 11, nidje veze). Primjetio sam da je ovaj nba najteze pogoditi petkom, tj taj dan bude najvishe iznenadjenja
I ja sam na jednom listicu bio blizu, ali isto na Lakersima i na Kevin Durantu (zabio 6 poena na pocetu tekme i povrijedio se). Meni je nekkao ponedjeljak najsretniji dan sto se tice nba i kladjenja uopste:) iako je najmanja ponuda.
Last edited by groar on 28/02/2009 14:39, edited 1 time in total.