Ma nemoj se sad izvlačiti. Lafo teško skontati put, smo kreneš nizbrdo. Ih, ko te ne zna...BHF_Manijak wrote:Ee sve mi zao otic Allahami,tako je fino muhabetit sa ovim divnim insanima...selamim vas sviju redom,maksuzije za "ranoranioca" Istocnjaka![]()
@Zvjezdica,ma slabo se snalazim po vratnickim sokacima,pa dok mi je objasnila, povuci tamo povuci vamo,drz` ne daj,dok skontah put....nista se ne brini,pod kontrolom sam![]()
@Istocnjak,necu te pred rajom,ali znaj,samo te gledamo i posmatramo, Sahan i ja...
Ramazan, opet ;)
- zvjezdica_7
#2001 Re: Ramazan, opet ;)
-
istocnjak
#2002 Re: Ramazan, opet ;)
Tako je hadzinice na vrijeme se legne spavati.hadzinica wrote:on se jedini na vakat digne ...da sabah ne prespiBHF_Manijak wrote:Ee sve mi zao otic Allahami,tako je fino muhabetit sa ovim divnim insanima...selamim vas sviju redom,maksuzije za "ranoranioca" Istocnjaka![]()

- ružmarin-a
#2003 Re: Ramazan, opet ;)
znači istočnjak, kako neko reče prije neko veče
dodala bih, može dodat lokacija: odo Merkatora
odnosno Ložionička pp (nije bb nego punom parom)
esselamu alejkum i lijepo nedjeljno jutro svim našim učesnicima a i gledateljstvu
odnosno Ložionička pp (nije bb nego punom parom)
esselamu alejkum i lijepo nedjeljno jutro svim našim učesnicima a i gledateljstvu
-
HomeArt
#2004 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu-s-selam, pa gdje si tiružmarin-a wrote:znači istočnjak, kako neko reče prije neko veče
odnosno Ložionička pp (nije bb nego punom parom)![]()
spava istocnjak, umori se jasajuci po vratniku
- medaaa
#2005 Re: Ramazan, opet ;)
selamun alejkum i od mene, ne bi mene sinoc,
al moram reci da mi je bilo prelijepo na iftaru i sijelu poslije, ko i sa vama sto bude...
nego trebalo mi je 40 minuta da iscitam ovim 8 strana, vrijedni ste bili nocas
evo vam jedne hem ramazanske, hem i vratnik, i bistrik se spominju...
Kad zauči ezan sa vrha bistrika, odgovara
tekbir s visokog vratnika.
Sarajevo cijelo prekrili ezani,
radost nek donesu ramazanski dani.
evo vam jedne hem ramazanske, hem i vratnik, i bistrik se spominju...
Kad zauči ezan sa vrha bistrika, odgovara
tekbir s visokog vratnika.
Sarajevo cijelo prekrili ezani,
radost nek donesu ramazanski dani.
- ružmarin-a
#2006 Re: Ramazan, opet ;)
a ne da ostajem posvu noć do sehura
maksimum 1:00 a.m
ili ugasim računar pa ostanem i duže
kako vrijeme leti...ukoračismo u cca 56,7% Ramazana
a hvala Bogu i malo se temperatura spustila
-
HomeArt
#2007 Re: Ramazan, opet ;)
Eh pa mogla si navratiti, bilo sjelo pravoružmarin-a wrote:ja sam i 'vako nenaspavana
a ne da ostajem posvu noć do sehura
maksimum 1:00 a.m
ili ugasim računar pa ostanem i duže
kako vrijeme leti...ukoračismo u cca 56,7% Ramazana![]()
![]()
a hvala Bogu i malo se temperatura spustila
-
istocnjak
#2008 Re: Ramazan, opet ;)
Jesu l' to dolazili i u tvoju mahalu ove moje ašik-pendžer-muhabetlije, pa nisi mogla oka sklopit'?ružmarin-a wrote:ja sam i 'vako nenaspavana
-
istocnjak
#2009 Re: Ramazan, opet ;)
Izvidjam i pripremam teren za vas dvojicu ...sahan wrote:Alejkumu-s-selam, pa gdje si tiružmarin-a wrote:znači istočnjak, kako neko reče prije neko veče
odnosno Ložionička pp (nije bb nego punom parom)![]()
esselamu alejkum i lijepo nedjeljno jutro svim našim učesnicima a i gledateljstvu![]()
spava istocnjak, umori se jasajuci po vratniku
Samo polahko uzbrdo za BHF-om, on je vec bio gore na visinskim pripremama.
Cuvajte se samo da vas zvjezdica ne iznenadi negdje usput, kad budete pravili ašik-pauze sa njenim konama.
- ružmarin-a
#2010 Re: Ramazan, opet ;)
a viđu ovog rižotamanćera
imal kak'og hajira od te tvoje marketinške aktivnosti ?
- BHF_Manijak
#2011 Re: Ramazan, opet ;)
Ruzmarina,nista se ne brini,od maherski paznju sa sebe skrece na mene i mog ahbaba Sahana,i sebi priprema vratnicki terena,jes ti vidjela naseg Istocnjaka,lafo marketing ovo ono
Ne znam ja istocnjace koje parmake i tarabe odvaljiv`o sinoc u kasne sate po vratnickim sokacima i mahalama,cujem bilo je i FK Bjezanije a?!
i Sahan i ja kad idemo pod pendzere,mi bar znamo kome odemo,i onom,potrudimo se da ne bihuzirimo okolo komsije,da nas ne stigne kakav parmak u kasne sate,ko neke ovdje

Ne znam ja istocnjace koje parmake i tarabe odvaljiv`o sinoc u kasne sate po vratnickim sokacima i mahalama,cujem bilo je i FK Bjezanije a?!
i Sahan i ja kad idemo pod pendzere,mi bar znamo kome odemo,i onom,potrudimo se da ne bihuzirimo okolo komsije,da nas ne stigne kakav parmak u kasne sate,ko neke ovdje
-
istocnjak
#2012 Re: Ramazan, opet ;)
Evo upravo sam se vratio sa terena radi se punom parom. Naime, napravio sam im dobar marketing plan, vrsi se uveliko segmentacija potencijalnih mladih. Polahko se osvaja teren preko amidjicnih, daidjicnih, rodica, komsinica, mama i nana. Kvalitetnim marketingom pokusavam da im popravim imidz, kako bi imali prolaz kod sarajki od Vratnika pa do Hadzica.ružmarin-a wrote:![]()
a viđu ovog rižotamanćera![]()
što diplomatski odgovara na ova prozivanja
![]()
imal kak'og hajira od te tvoje marketinške aktivnosti ?
Vidjecemo sta ce biti, uglavnom bili su na visinskim pripremama oko Bijele tabije izvidjali teren sticali kondiciju. Ma znas ono team work. Ne znam, ne bih za sada nista prognozirao hoce l' imat prolaz ili ne jer od njih najvise zavisi ishod. Uglavnom u dobroj su kondiciji vidi sliku niže sa priprema na Bijeloj tabiji:

Do njih je - to be married or not to be married question is now ...
-
HomeArt
#2013 Re: Ramazan, opet ;)
Zar ti ne rece da si na Vratniku zamal' vrat slomio pa sad hoces nas da uvalis, c c c

-
istocnjak
#2014 Re: Ramazan, opet ;)
Ma suti ba ... kazu da su vas gadjale bidermajerima i posipali rižom po mahalama ...BHF_Manijak wrote:Ruzmarina,nista se ne brini,od maherski paznju sa sebe skrece na mene i mog ahbaba Sahana,i sebi priprema vratnicki terena,jes ti vidjela naseg Istocnjaka,lafo marketing ovo ono![]()
Ne znam ja istocnjace koje parmake i tarabe odvaljiv`o sinoc u kasne sate po vratnickim sokacima i mahalama,cujem bilo je i FK Bjezanije a?!![]()
![]()
i Sahan i ja kad idemo pod pendzere,mi bar znamo kome odemo,i onom,potrudimo se da ne bihuzirimo okolo komsije,da nas ne stigne kakav parmak u kasne sate,ko neke ovdje![]()
- ružmarin-a
#2015 Re: Ramazan, opet ;)
dok si rek'o pirinač
od mapa do marketing plana
pravi strateg
-
HomeArt
#2016 Re: Ramazan, opet ;)
Ma jasta bona misli on nama praviti mape ali minske, garant bi nas posl'o da jos fasujemo pa da on iskoristi situaciju. Samo imamo mi insajdera goreružmarin-a wrote:jes vidio susjede ša radi @istocnjak,
dok si rek'o pirinačon sve osmislio
od mapa do marketing plana
pravi strateg
-
istocnjak
#2017 Re: Ramazan, opet ;)
Ma necu ba gdje bi ja to.sahan wrote:Zar ti ne rece da si na Vratniku zamal' vrat slomio pa sad hoces nas da uvalis, c c c
Samo vi kad dodjete gore recite da ste samnom dobri i da sam vas ja poslao na Vratnik. Pravo ce vas docekati.
- ružmarin-a
#2018 Re: Ramazan, opet ;)
@istocnjak: slika je za 10 samo se pitam ko je onaj s podignutim rukama u vis
kanda se raduje nešto
@sahan: nisam baš u toku ko ovdje osim@hadzinice kuha ipotkuhava i zakuhava
kanda se raduje nešto
-
HomeArt
#2019 Re: Ramazan, opet ;)
To mene i brine, ja mislim kad bi te spomenuli gore da bi letili niz Vratnik ko bez glave, proleti'li bi i sebilj dole, mozda bi se kod Careve zaustavili tekistocnjak wrote:Ma necu ba gdje bi ja to.sahan wrote:Zar ti ne rece da si na Vratniku zamal' vrat slomio pa sad hoces nas da uvalis, c c c
Samo vi kad dodjete gore recite da ste samnom dobri i da sam vas ja poslao na Vratnik. Pravo ce vas docekati.
-
HomeArt
#2020 Re: Ramazan, opet ;)
Ma hadzinica to sve drzi na nisanuružmarin-a wrote:@istocnjak: slika je za 10 samo se pitam ko je onaj s podignutim rukama u vis![]()
kanda se raduje nešto![]()
Meni na onoj slici vise lici kao da je onaj hudnjak pos'o da se strmekne sa kule
-
istocnjak
#2021 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ono ti je nas brat BHF, kada je rekao na Vratniku da dobar samnom istrcao je na vrh Bijele tabije za manje od deset sekundi. Samo ne znam sta je bilo sa bratom sahanom? MoR'e bit' bidne da ga koja nije usput svratila na kahvicu.ružmarin-a wrote:@istocnjak: slika je za 10 samo se pitam ko je onaj s podignutim rukama u vis![]()
kanda se raduje nešto![]()
-
istocnjak
#2022 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ne cak naprotiv bila bi gotiva ... kahvica, rahatlokum, sokic ... kazem vam samo vi slobodno.sahan wrote:To mene i brine, ja mislim kad bi te spomenuli gore da bi letili niz Vratnik ko bez glave, proleti'li bi i sebilj dole, mozda bi se kod Careve zaustavili tekistocnjak wrote:Ma necu ba gdje bi ja to.sahan wrote:Zar ti ne rece da si na Vratniku zamal' vrat slomio pa sad hoces nas da uvalis, c c c
- BHF_Manijak
#2023 Re: Ramazan, opet ;)
Ruzmarina draga,nas Istocnjak ti je mutikasa veliki,on kad zakuha,brat brata ne vidi od bugije koja se digne,to je da Allah sacuva kako on to umuti i upakuje
i tako nas brat veli,da kad dodjemo u vratnicke mahale da njega spomenemo...sto rece Sahan,Allah zna gdje bi se zaustavili kad bi nas zaganjale hanume odozgo,letile bi i oklagije,sahani,tave,lonci,uu ma to je da Bog sacuva... ne bi mi trebala trola do kuce,lasnirale bi me zracnom linijom
vele nane gore po Vratniku,prica se,da kad mladim hanumama gore spomenes "Istocnjak",to ti je ulaznica da fasujes degenek!!
@Sahan,nama je haman bolje,da se Zvjezdicnih informacija prihvatimo,ovaj nam brat muti,nisu mu sahih predaje nikako
i tako nas brat veli,da kad dodjemo u vratnicke mahale da njega spomenemo...sto rece Sahan,Allah zna gdje bi se zaustavili kad bi nas zaganjale hanume odozgo,letile bi i oklagije,sahani,tave,lonci,uu ma to je da Bog sacuva... ne bi mi trebala trola do kuce,lasnirale bi me zracnom linijom
@Sahan,nama je haman bolje,da se Zvjezdicnih informacija prihvatimo,ovaj nam brat muti,nisu mu sahih predaje nikako
-
HomeArt
#2024 Re: Ramazan, opet ;)
Ma daif kazem ja, nego nesto kontam dok on nas navlaci na Vratnik on garant ordinira po Bistriku, sta mislisBHF_Manijak wrote:Ruzmarina draga,nas Istocnjak ti je mutikasa veliki,on kad zakuha,brat brata ne vidi od bugije koja se digne,to je da Allah sacuva kako on to umuti i upakuje![]()
i tako nas brat veli,da kad dodjemo u vratnicke mahale da njega spomenemo...sto rece Sahan,Allah zna gdje bi se zaustavili kad bi nas zaganjale hanume odozgo,letile bi i oklagije,sahani,tave,lonci,uu ma to je da Bog sacuva... ne bi mi trebala trola do kuce,lasnirale bi me zracnom linijomvele nane gore po Vratniku,prica se,da kad mladim hanumama gore spomenes "Istocnjak",to ti je ulaznica da fasujes degenek!!
![]()
- ružmarin-a
#2025 Re: Ramazan, opet ;)
@bhfm il se meni čini, il ti stalno našu @zvjezdicu dozivaš ?
eto si joj ukazao povjerenje, reklo bi se
e sad, nisam upratilaje li vam @istočnjak pravio plan il nije