Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sogan wrote:
nabaci kakve linkove da se ne brukam...
nema goreg gluhog od onoga koji neće slušati, ni goreg slijepog od onoga koji neće gledati.
Sljunko, gdje ti nadje ovaj moj citat, Semketa ti
Znaci sve ovo provokacija hehe jesi za*eban tip nego dobra ti ona preporuka za strucnu, da ne kazem naucnu, literaturu jesi ono iskop'o maxuz za ovu paljevinu ili je dio necije lektire
Unutar piramida se generira (elektromagnetna) energija i ispušta u prostor direktno iznad piramida. Pri tome, postoji energetska komunikacija među svim piramidama.
A meso i sudzuk, suseni u zoni ispustanja elektromagnetne energije dobijaju poseban, jedinstven ukus, ...
samo *ebeno, nemeres ih kroz kontrolu na aerodromu prenjet nikako. zvoni. zato sverceri kazu "upalio mu se sudzuk".
Last edited by Thyl on 02/05/2007 17:26, edited 1 time in total.
Princess Fiona wrote:
nema goreg gluhog od onoga koji neće slušati, ni goreg slijepog od onoga koji neće gledati.
Znaci sve ovo provokacija hehe jesi za*eban tip nego dobra ti ona preporuka za strucnu, da ne kazem naucnu, literaturu jesi ono iskop'o maxuz za ovu paljevinu ili je dio necije lektire
sljunko wrote:
U centrali dijele kao obavezno stivo :D
a mozda i sljunko cita naglas mladim regrutima, jer ne mozemo tek tako pretpostaviti da svi znaju pravilno koristiti akademska stiva
Sljunko, posto si ti, izgleda, veoma blizak sa 'uglednim naucnikom Murisom Osmanagicem' bil' ti nama malo pojasnio ono najstarije pismo.... Plaho ste ono nesto zakukuljili i zamumuljili, ne bi to ni Dumezil svario
hebo ga mis...sad mi je zao sto od ranije nisam ucestvovao na ovoj temi...a a gubio vrijeme na drugim mjestima. Ovdje je prava akcija...chupo i sljunko
nego, ljudi, jel ko vidio onaj uradak semketa i onog malog segrta bafte...bas me zanima na sta ce to da lici. garant ce semke usput izmisliti jos kakvu nebulozu...
kako vrijeme prolazi, one slike ostaju iste...sto je otkopo prije godinu nije ni pomako vise...samo ide s lokacije na lokaciju...prati inspiraciju
sljunko...hebo te patak, vidis da je chupo digo ruke od ublehe...kad ces ti doc tobe?
Svemirski_Jebach wrote:nego, ljudi, jel ko vidio onaj uradak semketa i onog malog segrta bafte...bas me zanima na sta ce to da lici. garant ce semke usput izmisliti jos kakvu nebulozu...
Od krvavijih momenata izdvojio bih tunele "koji spajaju piramide i ostale objekte od znacaja". ?!
Inace je neko jos davno zbavio kartu Visokog i ucrtao gdje je taj ulaz u tunele. Pa kad se povuce linija od ulaza prema piramidi sunca, skonto da ovi podzemni tuneli na tri mjesta moraju izlazit na povrsinu. A s obzirom na polozaj piramida, ja bi reko da su Prailiri isli na neku podzemnu obilaznicu.
uprkos velikoj količini budala koje se motaju po ovom forumu, očito ni ovdje više nije niko toliko lud da ozbiljno vjeruje u semirove teze pa sad komotno možemo temu prebaciti u podforum humor
Karabaja wrote:uprkos velikoj količini budala koje se motaju po ovom forumu, očito ni ovdje više nije niko toliko lud da ozbiljno vjeruje u semirove teze pa sad komotno možemo temu prebaciti u podforum humor