Maznuh ovu 290 maloprije

Moderator: anex

Pisala sam na proslih nekoliko stranica da sam isla juce do merkura na otoci, i da ce im doci nijansa Buff danas, nadji na stranicama prije opsirnije objasnjenjealemaa wrote:Eh jel ko pito za Revlon...na pavuzi sam isla do onog "centra" sto imaju stalak s Revlonom...imaju neke nijanse ColorStay-a..meni sve pretamne..
A za Loreal jel ona crvena??? Na dosta blogova je hvale...ima i ona jedna teta na jubitu sto se sminka pa mece na jubitu kaze da joj je ova haman pa najdraza.. A hajd nemojte se gurati u red za sminkanje kod Michunkee, jedna po jedna ..sve cemo doci na red..A sad hajte svi dosla voda na Bistrik![]()
![]()
Ima li 320 - combination/oily skin, ako si slucajno zapamtila ? I koliko kostaju?alemaa wrote:Ma ja reko ako kome treba ima ova nijansa Natural Tan

Ima li ista beige -golden, natural.... Moze li se isprobati, ili kupujes na slijepoalemaa wrote:Ma ja reko ako kome treba ima ova nijansa Natural Tan
bez_ideje wrote:Ljudi,ja se sminkala![]()
Sav sam artdeco arsenal sjena upotrijebila za ko biva neki smokey......
Sori na losem kvalitetu slike....mobom je slikano
Muchun.......valjal ovo ista? ( i vi ostale) Posto mi smokey i nije jaca strana
![]()
vichy imaju haman sve apoteke a ovo ostalo mozes naci u cmu i dmu i kozmu, cak sta vise mislim da cm i kozmo imaju sve te marke pa ne moras puno hodat, ove cetke ima dobre a jeftine catricesemlaca wrote:Lijepe dame,
treba mi informacija gdje kupiti slijedeće stvari: (totalni sam, al' baš totalni amater za šminku, Michun mi je preporučila šta, sad me zanima gdje to da kupim)
Artdeco podlogu za sjene to znam u CM
Eh, gdje kupiti:
-Vichy toniranu kremu (ili neku drugu koju preporučujete)
-Boujouris 34 Rose D'or rumenilo
-Catrice smokey eyes (set sivih sjenila)
-Maybellin gray pink drama sjenila
-Četka za rumenilo i za sjene
Eto ako nekom nije mrsko, nek mi kaže gdje da to kupim, da ne hodam plaho.
I naravno koliko bi me sve to odprilike trebalo koštati?
Vichy ti ima u apotekama,ovo ostalo sve imas u cm-u...cetke uzmi Artdeco za rumenilo i catrice za sjene.semlaca wrote:Lijepe dame,
treba mi informacija gdje kupiti slijedeće stvari: (totalni sam, al' baš totalni amater za šminku, Michun mi je preporučila šta, sad me zanima gdje to da kupim)
Artdeco podlogu za sjene to znam u CM
Eh, gdje kupiti:
-Vichy toniranu kremu (ili neku drugu koju preporučujete)
-Boujouris 34 Rose D'or rumenilo
-Catrice smokey eyes (set sivih sjenila)
-Maybellin gray pink drama sjenila
-Četka za rumenilo i za sjene
Eto ako nekom nije mrsko, nek mi kaže gdje da to kupim, da ne hodam plaho.
I naravno koliko bi me sve to odprilike trebalo koštati?
e pa sad...ima opcija za vece onda da stavis sjajni tus ako nece tamno.bez_ideje wrote:Michun,Michun.....sve je ovo tvoje maslo![]()
Drago mi je da ti se svidja...znaci valja
Samo dje cu jaceOvo mi je najvecernija varijanta
![]()
![]()
![]()
![]()
Koje bi sjene preporucila za jacu verziju....Meni bas siva i ne stoji nesto plaho
superbez_ideje wrote:
Cholina_Lokica wrote:kako cu od pudera u kamenu napraviti svjetliju nijansu?
ne radi mi sad nista da idem kupovati*mima* wrote:Cholina_Lokica wrote:kako cu od pudera u kamenu napraviti svjetliju nijansu?
baci taj i kupi novi
da probas malo pomjesat sa bebi puderom?Cholina_Lokica wrote:treba mi za ujutro puder
Ma.Le.Na wrote:da probas malo pomjesat sa bebi puderom?Cholina_Lokica wrote:treba mi za ujutro puder
mima ja volim ovu temu gledati kao svi za jednu jedna za sve*mima* wrote:Ma.Le.Na wrote:da probas malo pomjesat sa bebi puderom?Cholina_Lokica wrote:treba mi za ujutro puder
ne pisi joj nista....nek se muci
to i ja kontam... al ne znam kako to ferceraMa.Le.Na wrote:da probas malo pomjesat sa bebi puderom?Cholina_Lokica wrote:treba mi za ujutro puder
Hvala velikaPartizzanka wrote:bez ideje ... mjenjaj nick u SA IDEJOM ZA DOBRO SMINKANJE!
prelijepo!
haj sad jos pokazi koje si sjene koristila
jesi ovo imala bijelu olovku??? kako oko lijepo izgleda
ovako ja volim slike ... domace radinosti
ne volim bas one istusirane ... vjestacki mi lijepo!