Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- vjesticanametli
#2001 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Postrojio frajer muriju u bl
e svasta
- Hemel
-
Neregistrirani
-
Bellica
#2004 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne daj Boze nikome da dozivi ono sto je dozivio ovaj jadni covjek. Nisam posebno upucena nazalost u sva desavanja, ali mislim da zlim komentarima ovdje nema mjesta. Covjek je dijete izgubio! To niti jedan roditelj ne bi smio da dozivi, sad kazete poludio, pa cudo bi bilo da je normalan. Moja prijateljica je sina izgubila prije 7 godina i dan danas ga oplakuje i zali na svoj nacin, nosa njegov autic u torbi i sl.Druga kolegica svom djetetu nastradalom prije puno godina i dan danas slavi rodjendane. Ima li u nasim ljudima suosjecaja? Nadam se da gosp. Dragicevic ne cita ove komentare, bar ove zle koje pojedinci pisu. Ljudi dragi, svakoga od nas moze zadesiti njegova sudbina. Pita li se iko kako bi reagovao da mu neko ubije dijete?? Tesko je kad umre od bolesti, u saobracajnom udesu, a ne da ga neko ubije! On mozda u tim protestima, okupljanjima, govorima zali na svoj nacin, mozda mu je tako lakse da prihvati cinjenicu da njegovog sina vise nema. Svi se sa bolom drugacije nosimo i zato ne bi trebali da osudjujemo jedni druge, svi smo mi ljudi, svi se borimo s razlicitim iskusenjima i na razlicite nacine. Da li u svemu ima politike? A u cemu je nema?? Grozno je sto pojedinci tudju tragediju koriste za vlastitu korist, ali mi tu nista ne mozemo promijeniti. Uhvatili su jadnog, slomljenog covjeka, koji je dozivio najvecu bol koju roditelj moze da dozovi i to mozda na ovaj ili onaj nacin iskoristili, ali zasto svi vi koji pisete zle komentare svojim glupim pisanjem sve to podrzavate, potpaljujete, nasladjujete se...meni koja ni u sta nisam involvirana smeta, a mogu misliti ako citaju rodbina i prijatelji nastradalih kako je tek njima.
-
Nivelacija
#2005 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ZBOG NEPOŠTOVANJA KLIJENTA I "OTETOG, SILOVANOG, MASAKRIRANOG, MUČENOG I NA KRAJU NA NAJSVIREPIJI NAČIN LIKVIDIRANOG DJETETA OD 21god,USKORO SVA ISTINA O anti nobilu na grupi PRAVDA ZA DAVIDA, IDEMO DO KRAJA.
Ovaj davor je izgleda skoz pukao, pa vise ga niko ne smatra normalnim...
Upropastio je smrt svog sina..Sad mu je Nobilo krivac, au kakav bolesnik..
Ovaj davor je izgleda skoz pukao, pa vise ga niko ne smatra normalnim...
Upropastio je smrt svog sina..Sad mu je Nobilo krivac, au kakav bolesnik..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2006 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nazalost, ovo je otislo u vrlo, vrlo losem smjeru. Nadam se da ce, ako nista, Memic uspjeti u svojoj borbi.
- uglavnomja
#2007 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
bojim se da je isti scenario (bio) u pitanju, pod kotrolom okerica, kiflinog covjeka, na celu ad-hock komisijeChmoljo wrote:Nazalost, ovo je otislo u vrlo, vrlo losem smjeru. Nadam se da ce, ako nista, Memic uspjeti u svojoj borbi.
izbori su prosli, arijana dobila fotelju, kifla dobio gomilu glasova koje je mogao samo sanjati
i to je to, nema vise
mislim, valjda federalno tuzilastvo kao ponovo vodi slucaj ...
rezultate mozemo pretostaviti, isti kao i u prvoj istrazi
- Humljanin
#2008 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa sve se vidi po ovoj temi. Najaktivnija je bila do izbora. Poslje nikoga nije briga.Chmoljo wrote:Nazalost, ovo je otislo u vrlo, vrlo losem smjeru. Nadam se da ce, ako nista, Memic uspjeti u svojoj borbi.
Na žalost u našem društvu još uvijek nema neke svijesti za opće dobro, sve se svodi na politička i nacionalna prepucavanja.
90% ovih i na ovoj temi nije briga za momka nego navijaju zbog politike.
E to je meni najžalosnije.
-
Nadzorna_ploca
#2009 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zasto bi nekoga bilo briga prije izbora a da ga ne bude poslije? Mislim, meni je licno svejedno. Pratim slucaj kad imaju informacije. A oni su imali svoje aktivnosti na trgu prije izbora i pravili su onaj masovni protest. Sad poslije nema nista osim malobrojnih okupljanja. Logicno da se tema nece toliko pratiti.
- Banksy
#2011 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vjerujem Nobilu, bezuslovno. Ali opet, činjenica je da su MUP i istražni organi, od prvog dana, visokoorganizirano zataškavali sve u vezi ovog slučaja, zametali tragove i podmetali informacije. Da je sve čisto, ili bar lako objašnjivo, onako kako Nobilo kaže, ne bi bilo potrebe za ovakvim akcijama.
Žao mi je oca, iskreno, ali mislim da je propustio onaj trenutak, dostignuti momentum predizbornog pritiska, kad se možda do istine i mogli doći. Isto kao i Memić, nažalost.
Žao mi je oca, iskreno, ali mislim da je propustio onaj trenutak, dostignuti momentum predizbornog pritiska, kad se možda do istine i mogli doći. Isto kao i Memić, nažalost.
- insomnia78
#2012 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa lako je objasnjivo. Mali se zakacio sa nekim ko ima jaka ledja. Odatle sva zataskavanja i gluposti. Nema nikakvih hakera, stotine ljudih umjesanih u ubistvo..,
-
Novosti
#2013 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
DAVOR DRAGIČEVIĆ: 'BAVIT ĆEMO SE EKONOMIJOM, ZAPOŠLJAVAT ĆEMO LJUDE, UZIMAT ĆEMO DIO NJIHOVOG KOLAČA ŠTO NJIH NAJVIŠE BOLI'
https://www.hayat.ba/vijest.php?id=138368
Aha pa to je znači njegov motiv- pare.
https://www.hayat.ba/vijest.php?id=138368
Aha pa to je znači njegov motiv- pare.
- Hemel
#2014 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sada i da kaze pravu istinu sta se desilo i ko je ubio malog, niko mu ne vjeruje a sistem opet ne bi reagovao.
On samo moze neku glupost po sebe napraviti a istjerati pravdu ovako sigurno nece.
Jedina cinjenica je da je mali ubijen pa bacen u potok a ne okliznuo se i ugusio. Umjesto da se na to bazirao on je sam pricu razvodnio.
On samo moze neku glupost po sebe napraviti a istjerati pravdu ovako sigurno nece.
Jedina cinjenica je da je mali ubijen pa bacen u potok a ne okliznuo se i ugusio. Umjesto da se na to bazirao on je sam pricu razvodnio.
- Ommadawn
#2015 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davor je čak jednom rekao da je “Dodik mogao biti Tito”.
A ovo vezanje zastava, David i Dženan je totalno besmisleno.
Narod nije spreman ni na kakav suživot, to su bajke.
A ovo vezanje zastava, David i Dženan je totalno besmisleno.
Narod nije spreman ni na kakav suživot, to su bajke.
- JThomas
#2016 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ovdje se rješenje slučaja prikazuje kao dobra volja, velika usluga ili milostinja. eto neka je i poludio, je li to problem, ili što slučaj nije riješen, što institucije kriju ubice umjesto da ih procesuiraju. riješi slučaj, i niko neće stajati sa njim. ali očito da bi to iz nekog razloga bio još veći problem za časnu vlast i časne institucije, pa je izabrano ovo.
- Ommadawn
#2017 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davor će ovako stajati još dugo ali će sve manje i manje biti onih koji će stajati uz njega. I to ovi koji kriju ubice znaju. Zato ništa i ne rade. Davor će na kraju ostati sam.
Poludio? Ko ne bi...
Poludio? Ko ne bi...
- JThomas
#2018 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
rješenje predmeta kao luksuz lakeja vlasti.
i to, ako te nije nagazio neko ko je više u hijerarhiji od tebe...
i to, ako te nije nagazio neko ko je više u hijerarhiji od tebe...
-
high_volume
#2019 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mora postići prenos predmeta iz tužilaštva RS u Tužilaštvo BiHOmmadawn wrote:Davor će ovako stajati još dugo ali će sve manje i manje biti onih koji će stajati uz njega. I to ovi koji kriju ubice znaju. Zato ništa i ne rade. Davor će na kraju ostati sam.
Poludio? Ko ne bi...
- muha_sa
#2020 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sjaši kurta da uzjaše murta--isti klinachigh_volume wrote:Mora postići prenos predmeta iz tužilaštva RS u Tužilaštvo BiHOmmadawn wrote:Davor će ovako stajati još dugo ali će sve manje i manje biti onih koji će stajati uz njega. I to ovi koji kriju ubice znaju. Zato ništa i ne rade. Davor će na kraju ostati sam.
Poludio? Ko ne bi...
- uglavnomja
#2021 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
zasto se i dalje spominju ubice, u mnozini? i to sa jakim ledjima
zar treba grupa ljudi da jednog momcica koji nije bio trenirani bilder, dapace bio pod uticajem droge, baci u potok?
zasto je najnevjerovatnija, nejnemogucija i najfantasticnija teorija zavjera prihvatljivija od gole logike?
drustvo u kojem se koriste gudra i alkohol, a to je jebena kombincija, nesto pukne u glavi samo tako - nema veze sa smrcu momka, ali imaju dodik, tajne sluzbe, policija i vojska
tito dobri
realno, vise je vjerovatno da je momak sam upao u potok nego da su ovi gore navedeni ikada culi da postoji david
rekao nobilo ono sto je ocito od prvog dana:
"Mogu zasigurno reći - nitko ga nije silovao. Nitko ga nije masakrirao. Nije ubijen u zgradi MUP-a. Nije urota policijsko-tužiteljskih tijela da bi se ubio 21-godišnji dječak. To nije istina", rekao je Nobilo."
zasto narod misli da ce davanjem podrske ovakvim likovima, ocajnim i raspamacenim i iskoristenim, promijeniti stanje u drzavi i u svom zivotu?

zar treba grupa ljudi da jednog momcica koji nije bio trenirani bilder, dapace bio pod uticajem droge, baci u potok?
zasto je najnevjerovatnija, nejnemogucija i najfantasticnija teorija zavjera prihvatljivija od gole logike?
drustvo u kojem se koriste gudra i alkohol, a to je jebena kombincija, nesto pukne u glavi samo tako - nema veze sa smrcu momka, ali imaju dodik, tajne sluzbe, policija i vojska
tito dobri
realno, vise je vjerovatno da je momak sam upao u potok nego da su ovi gore navedeni ikada culi da postoji david
rekao nobilo ono sto je ocito od prvog dana:
"Mogu zasigurno reći - nitko ga nije silovao. Nitko ga nije masakrirao. Nije ubijen u zgradi MUP-a. Nije urota policijsko-tužiteljskih tijela da bi se ubio 21-godišnji dječak. To nije istina", rekao je Nobilo."
zasto narod misli da ce davanjem podrske ovakvim likovima, ocajnim i raspamacenim i iskoristenim, promijeniti stanje u drzavi i u svom zivotu?
- spreca
#2022 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ubila ga Narkomafija povezana sa nekim licima iz policije i drzavnog vrha......inace istraga bi davno bila zavrsena i ubica/e kaznjeni.....sumnjam da ce dok je SNSD i Lukac na vlasti biti postenog sudjenja....David je slucajno ili ne zrtva mafije i vlasti koji su u sprezi
-
klosar pravi
#2023 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
spreca wrote:Ubila ga Narkomafija povezana sa nekim licima iz policije i drzavnog vrha......inace istraga bi davno bila zavrsena i ubica/e kaznjeni.....sumnjam da ce dok je SNSD i Lukac na vlasti biti postenog sudjenja....David je slucajno ili ne zrtva mafije i vlasti koji su u sprezi
Ubili su ga obicni momci koji su se zakacili s njim u punoj kafani.
Ovaj potez advokata ti mnogo toga govori kakve gluposti Davor izjavljuje.
-
Novosti
#2024 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koja komedija, fino sam postavio link koji je Davorov motiv, fino su neki i prije moje objave postavili izjave advokata i ljudi opet dalje puše priče o MUP-u, Dodiku itd. E sada ima nova teorija- ubila ga narkomafija. Dokaz?
Gdje "tata lav" bio kad je se sin krećo među narkomanima? Što ga nije izveo na pravi put ili ga kad je već upao među takvo društvo što nije izvuko? Veli da je znao da David puši travu. A gdje bila "mama lav" u toj priči? De neka netko iz PZD sljedbe odgovori na ova pitanja.
- oldtajmer
#2025 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
nemam fakat neko misljenje o tome ko ga je ubio,ali me zanima ako je tako jednostavno zasto nisu davno priveli ubice i rijesili slucajklosar pravi wrote:spreca wrote:Ubila ga Narkomafija povezana sa nekim licima iz policije i drzavnog vrha......inace istraga bi davno bila zavrsena i ubica/e kaznjeni.....sumnjam da ce dok je SNSD i Lukac na vlasti biti postenog sudjenja....David je slucajno ili ne zrtva mafije i vlasti koji su u sprezi
Ubili su ga obicni momci koji su se zakacili s njim u punoj kafani.
Ovaj potez advokata ti mnogo toga govori kakve gluposti Davor izjavljuje.