Ne idem nigdje iz BiH
-
Max Bunker
#2001 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Tačno sam stekao osjećaj da pojedinci na ovome forumu i u realnom životu zapravo žele pobjeći od sebe pa onda idu iz Bosne a tamo ih negdje dočeka isto takvo razočarenje.
-
detroit-mercy
#2002 Re: Ne idem nigdje iz BiH
ako ti kazes_BataZiv_0809 wrote:Recite slobodno debeli smo pa nam ne stoji
-
Fudo387
#2003 Re: Ne idem nigdje iz BiH
E maksuz cu u Troy zapalit 
- HAVANA
#2004 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Dobra je ona koja mi se svidi i posluzi svrsi.Treba mi,kupim i cao.Ove nake pokazne gluposti i statusne simbole od par milja mi ne pada na pamet da kupujem.Koji ce mi racq.Kome to nesta znaci i dize ga,bujrum.detroit-mercy wrote:Nije sramota kupovati ali tvrditi da je to aman zaman neki trend setter ili dobra roba jeHAVANA wrote:Moze se naci finih stvari i u zari,i u hm,i u springfieldu,tom tailoru,esprita u azelu ako ubodes broj...Ne kontam,jel to sramota tamo kupovati,o cemu vi ba majke vam?Dje ste vi rasli,na dvoru?.
- 512MB
#2005 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Par puta sam uletio po neku basic majicu al nijednu nisam mogo na ramena navuc, svaki put izaso samo sa nekim gacama. Jednostavno je moda za odraslu djecu koja svake dvi sedmice mjenja krpe.detroit-mercy wrote:cim ono nabaca na kamaru pa ko na pijaci ruj po tezgi, znas koliko je sati512MB wrote:Zara glavni modni brend![]()
![]()
![]()
Hrpa smeca na kamari i jeftine sminkerske majice. O odijelima da ne pricam..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2006 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Evo vidis kako je to jak brenddetroit-mercy wrote:ako ti kazes_BataZiv_0809 wrote:Recite slobodno debeli smo pa nam ne stoji
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2007 Re: Ne idem nigdje iz BiH
jok, otišlo u hameriku, misli da ima više para od nas i kupuje samo gucci gang_BataZiv_0809 wrote:Recite slobodno debeli smo pa nam ne stoji
- HAVANA
#2008 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Fudo387 wrote:Dje si ti to vidio, doduse meni je bauljanje po tim prodavnicama smrt....rodim se kad ugledam kakvu kafanu u blizini, haj ti, bicu ja ovdje.detroit-mercy wrote:ImaFudo387 wrote:Cim to nema u AmerikU, nemere valjat.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2009 Re: Ne idem nigdje iz BiH
i da ne zaboravim, obično dođe na klixov forum poslije toga da nama smrtnicima nabija na nosVelkoski wrote:jok, otišlo u hameriku, misli da ima više para od nas i kupuje samo gucci gang_BataZiv_0809 wrote:Recite slobodno debeli smo pa nam ne stoji
plakki, kakvi kompleksi
-
Fudo387
#2010 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Da to ode s nekim planom, kupicu to i to, udje, kupi i razligu...al' jok.HAVANA wrote: Mi ko da smo od dva brata djeca.Ja sa zenom i djecom vise i ne idem.Evo pare,evo sve,samo mene ne vodite.Umorim se ko da sam kanale kopo,oci mi pocrvene,malaksalost me obuzme,osuse mi se usta...Nije dobro nikako.Moram u kafanu il nedje na klupu neku,da se dozovem.Nema nista gore od sopinga,zlo.Bolje kanale kopat.
7893766 puta ce nesto pogledati, okrenuti, valja li-ma valja (i ne gledam), hm, cek da vidim ovo, eh ovo cu, valja li-valja( opet ne gledam),
al' stani da vidim ovo-ma mrs u qrac...
haj zdrao, zovi kad zavrsi seansa.
stvarno imaju neki zajeban chip.
- HAVANA
#2011 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Da ne kazu da ne pomazem ovim sto hoce da idu.https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/sv ... vno/291816
- madner
#2012 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Zato ko covjek odes kupis najskuplje i nadas se da si se rjesio problema 
-
moke_017
#2013 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Kako je samo ovo glupa tema 
-
Fudo387
#2014 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Nije bolan, ako se i nakon citanja ovih strucnih ekspertiza ozenis, to je znak da nisi dobar.moke_017 wrote:Kako je samo ovo glupa tema
-
Seyfo
#2015 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Tema je siroka,od cevapa,tope,bureka do elite i njihovog oblacenja. Da malo obogatim temu:interesantan fenomen je kad Bosnjo,i ovdje i vani, kupi nenjemacki auto,makar bio skup,brz,udoban i atraktivan, ,popljuju ga taman kao i Izeta na onoj slici. Kao da je uradio isto sto i Izet,bacio bruku para da bi pravio budalu od sebe i izazivao sazaljenje drugih. Isto.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2016 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Izet je onom slikom pokazao da je seljacina, nema to veze sa ekstravagancijom.Seyfo wrote:Tema je siroka,od cevapa,tope,bureka do elite i njihovog oblacenja. Da malo obogatim temu:interesantan fenomen je kad Bosnjo,i ovdje i vani, kupi nenjemacki auto,makar bio skup,brz,udoban i atraktivan, ,popljuju ga taman kao i Izeta na onoj slici. Kao da je uradio isto sto i Izet,bacio bruku para da bi pravio budalu od sebe i izazivao sazaljenje drugih. Isto.
- madner
#2017 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Nije tacno, ako kupis Ferarija nece te niko pljuvati. Ostali ne ispunjavaju kriterije i treba ih pljuvati.Seyfo wrote:Tema je siroka,od cevapa,tope,bureka do elite i njihovog oblacenja. Da malo obogatim temu:interesantan fenomen je kad Bosnjo,i ovdje i vani, kupi nenjemacki auto,makar bio skup,brz,udoban i atraktivan, ,popljuju ga taman kao i Izeta na onoj slici. Kao da je uradio isto sto i Izet,bacio bruku para da bi pravio budalu od sebe i izazivao sazaljenje drugih. Isto.
- pustopoljina
#2018 Re: Ne idem nigdje iz BiH
ja ne mogu shvatiti kako neko iz bosne, ko je jednom u zivotu pogledao vijesti, misli da moze 2018. godine negdje dobiti azil?Ommadawn wrote:Je a mi koji zivimo ovdje i objasnimo da ne moze - kao mi se bojimo konkurencije od njih...muha_sa wrote: znam--sjecam se slicnih tema
sjecam se i da su me napadali kad im objasnim da neJma šanse da ostanu i dobiju papire nakoispadoh ljubomoran
![]()
![]()
Ali zalosno je, sto jest-jest, zao mi bude ljudi i to najvise porodica sa djecom. A sad ni tamo, ni vamo...
je li to ne znaju sta je azil?
- pustopoljina
#2019 Re: Ne idem nigdje iz BiH
kako se zove onaj iz hrvatske sto je fotosopirao klaudiju sifer, kad se slikao s njom? modni macak?Fudo387 wrote:Evo,Velkoski wrote:Evo otvorite stranice Balmaina, Guccija i Louis Vuittona npr. Recite mi šta bi vi od ovog KUPILI?![]()
![]()
Ja sam sve pregled'o i ne bih ništa
nisu 50 milja, 830 dolara...al koji hajvan ovo kupi i nosa okolo?
pa to je sevap nogom nabit.
lik ima kolekciju papuca, cini mi se bas gucijevih, taj oblik me podsjeti...bilo na 24sata...ja fakat kliknem da vidim papuce...
prvo- zasto neko musko nosi papuce, koje nisu za okokuce, ili ono kargo, odmor, lezerno fazon?
drugo- nijedne mi nisu bile lijepe. ali nijedne...
trece- cijena tih papuca je potpuno besmislena kad skontas produkt (papuce!) i izgled tog produkta.
ja razumijem da bi neko dao za rucno radjene cipele od najfinije koze, po tvojoj mjeri neke bijesne pare...ali ove drecece i neudobne stvari ne kontam.
- Connaisseur Karlin
#2020 Re: Ne idem nigdje iz BiH
[/quote]Fudo387 wrote:Evo,Velkoski wrote:Evo otvorite stranice Balmaina, Guccija i Louis Vuittona npr. Recite mi šta bi vi od ovog KUPILI?![]()
![]()
Ja sam sve pregled'o i ne bih ništa
nisu 50 milja, 830 dolara...al koji hajvan ovo kupi i nosa okolo?
pa to je sevap nogom nabit.
to je za vecernji izlazak, jest set vecera
evo, imas ove dnevne gucijeve $650

- pustopoljina
#2021 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Hakiz wrote:Postoji trenutak kada bih platio jaknu 700 Eura. Spremam se da osvojim Mont Everest i planiram da se vratim živ.HAVANA wrote:Haj se zakuni.512MB wrote:Nema dobre jakne ispod 600-700€ o cemu vi
- pustopoljina
#2022 Re: Ne idem nigdje iz BiH
hah pa nam sad iz glave cetvero austrijanaca koji bi i platili da mogu ici brati travu i prolaziti kroz plantazeHAVANA wrote:Da ne kazu da ne pomazem ovim sto hoce da idu.https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/sv ... vno/291816
-
Hakiz
#2023 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Jesu li ono Kinder-jaja zabranjena u SAD?Fudo387 wrote:Cim to nema u AmerikU, nemere valjat
Last edited by Hakiz on 23/02/2018 01:08, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#2024 Re: Ne idem nigdje iz BiH
pa oduvijek postoje papuce za muskarce , a koje se nose u kucipustopoljina wrote:
kako se zove onaj iz hrvatske sto je fotosopirao klaudiju sifer, kad se slikao s njom? modni macak?
lik ima kolekciju papuca, cini mi se bas gucijevih, taj oblik me podsjeti...bilo na 24sata...ja fakat kliknem da vidim papuce...
prvo- zasto neko musko nosi papuce, koje nisu za okokuce, ili ono kargo, odmor, lezerno fazon?
trece- cijena tih papuca je potpuno besmislena kad skontas produkt (papuce!) i izgled tog produkta.
ja razumijem da bi neko dao za rucno radjene cipele od najfinije koze, po tvojoj mjeri neke bijesne pare...ali ove drecece i neudobne stvari ne kontam.
pustopoljina, ja opet volim vidjeti msukrace koji imaju neobican stil, cak i ako je malo avantgardno usmjeren
- pustopoljina
#2025 Re: Ne idem nigdje iz BiH
volim i ja, ali ne ako izgledaju kao drag queen.Connaisseur Karlin wrote:pa oduvijek postoje papuce za muskarce , a koje se nose u kucipustopoljina wrote:
kako se zove onaj iz hrvatske sto je fotosopirao klaudiju sifer, kad se slikao s njom? modni macak?
ja razumijem da bi neko dao za rucno radjene cipele od najfinije koze, po tvojoj mjeri neke bijesne pare...ali ove drecece i neudobne stvari ne kontam.![]()
pustopoljina, ja opet volim vidjeti msukrace koji imaju neobican stil, cak i ako je malo avantgardno usmjeren