Ne idem nigdje iz BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Max Bunker

#2001 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Max Bunker »

Tačno sam stekao osjećaj da pojedinci na ovome forumu i u realnom životu zapravo žele pobjeći od sebe pa onda idu iz Bosne a tamo ih negdje dočeka isto takvo razočarenje.
detroit-mercy

#2002 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote:Recite slobodno debeli smo pa nam ne stoji :D
ako ti kazes :mrgreen:
Fudo387

#2003 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Fudo387 »

E maksuz cu u Troy zapalit :D
HAVANA

#2004 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

detroit-mercy wrote:
HAVANA wrote:Moze se naci finih stvari i u zari,i u hm,i u springfieldu,tom tailoru,esprita u azelu ako ubodes broj...Ne kontam,jel to sramota tamo kupovati,o cemu vi ba majke vam?Dje ste vi rasli,na dvoru?
Nije sramota kupovati ali tvrditi da je to aman zaman neki trend setter ili dobra roba je :-).
Dobra je ona koja mi se svidi i posluzi svrsi.Treba mi,kupim i cao.Ove nake pokazne gluposti i statusne simbole od par milja mi ne pada na pamet da kupujem.Koji ce mi racq.Kome to nesta znaci i dize ga,bujrum.
512MB

#2005 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by 512MB »

detroit-mercy wrote:
512MB wrote:Zara glavni modni brend :? :lol: :lol:

Hrpa smeca na kamari i jeftine sminkerske majice. O odijelima da ne pricam.
cim ono nabaca na kamaru pa ko na pijaci ruj po tezgi, znas koliko je sati :mrgreen: .
Par puta sam uletio po neku basic majicu al nijednu nisam mogo na ramena navuc, svaki put izaso samo sa nekim gacama. Jednostavno je moda za odraslu djecu koja svake dvi sedmice mjenja krpe.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2006 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote:
ako ti kazes :mrgreen:
Evo vidis kako je to jak brend :wink: I oni kojima se ne svidja imaju potrebu da pisu traktate o njoj. Sto nije slucaj sa drugim brendovima. Za njih kazes not my cup of tea i idemo dalje :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2007 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Velkoski »

jok, otišlo u hameriku, misli da ima više para od nas i kupuje samo gucci gang :mrgreen:
HAVANA

#2008 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

Fudo387 wrote:
detroit-mercy wrote:
Fudo387 wrote:Cim to nema u AmerikU, nemere valjat :D
Ima :mrgreen: .
Dje si ti to vidio, doduse meni je bauljanje po tim prodavnicama smrt....rodim se kad ugledam kakvu kafanu u blizini, haj ti, bicu ja ovdje. :D
:lol: Mi ko da smo od dva brata djeca.Ja sa zenom i djecom vise i ne idem.Evo pare,evo sve,samo mene ne vodite.Umorim se ko da sam kanale kopo,oci mi pocrvene,malaksalost me obuzme,osuse mi se usta...Nije dobro nikako.Moram u kafanu il nedje na klupu neku,da se dozovem.Nema nista gore od sopinga,zlo.Bolje kanale kopat. :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2009 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Velkoski »

Velkoski wrote:
jok, otišlo u hameriku, misli da ima više para od nas i kupuje samo gucci gang :mrgreen:
i da ne zaboravim, obično dođe na klixov forum poslije toga da nama smrtnicima nabija na nos :( :sad:

plakki, kakvi kompleksi
Fudo387

#2010 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote: Mi ko da smo od dva brata djeca.Ja sa zenom i djecom vise i ne idem.Evo pare,evo sve,samo mene ne vodite.Umorim se ko da sam kanale kopo,oci mi pocrvene,malaksalost me obuzme,osuse mi se usta...Nije dobro nikako.Moram u kafanu il nedje na klupu neku,da se dozovem.Nema nista gore od sopinga,zlo.Bolje kanale kopat.
Da to ode s nekim planom, kupicu to i to, udje, kupi i razligu...al' jok.
7893766 puta ce nesto pogledati, okrenuti, valja li-ma valja (i ne gledam), hm, cek da vidim ovo, eh ovo cu, valja li-valja( opet ne gledam),
al' stani da vidim ovo-ma mrs u qrac... :twisted:
haj zdrao, zovi kad zavrsi seansa.
stvarno imaju neki zajeban chip.
HAVANA

#2011 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

Da ne kazu da ne pomazem ovim sto hoce da idu.https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/sv ... vno/291816
madner

#2012 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by madner »

Zato ko covjek odes kupis najskuplje i nadas se da si se rjesio problema :D
moke_017

#2013 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by moke_017 »

Kako je samo ovo glupa tema :-)
Fudo387

#2014 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Fudo387 »

moke_017 wrote:Kako je samo ovo glupa tema :-)
Nije bolan, ako se i nakon citanja ovih strucnih ekspertiza ozenis, to je znak da nisi dobar. :D
Seyfo

#2015 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Seyfo »

Tema je siroka,od cevapa,tope,bureka do elite i njihovog oblacenja. Da malo obogatim temu:interesantan fenomen je kad Bosnjo,i ovdje i vani, kupi nenjemacki auto,makar bio skup,brz,udoban i atraktivan, ,popljuju ga taman kao i Izeta na onoj slici. Kao da je uradio isto sto i Izet,bacio bruku para da bi pravio budalu od sebe i izazivao sazaljenje drugih. Isto.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2016 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by _BataZiv_0809 »

Seyfo wrote:Tema je siroka,od cevapa,tope,bureka do elite i njihovog oblacenja. Da malo obogatim temu:interesantan fenomen je kad Bosnjo,i ovdje i vani, kupi nenjemacki auto,makar bio skup,brz,udoban i atraktivan, ,popljuju ga taman kao i Izeta na onoj slici. Kao da je uradio isto sto i Izet,bacio bruku para da bi pravio budalu od sebe i izazivao sazaljenje drugih. Isto.
Izet je onom slikom pokazao da je seljacina, nema to veze sa ekstravagancijom.
madner

#2017 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by madner »

Seyfo wrote:Tema je siroka,od cevapa,tope,bureka do elite i njihovog oblacenja. Da malo obogatim temu:interesantan fenomen je kad Bosnjo,i ovdje i vani, kupi nenjemacki auto,makar bio skup,brz,udoban i atraktivan, ,popljuju ga taman kao i Izeta na onoj slici. Kao da je uradio isto sto i Izet,bacio bruku para da bi pravio budalu od sebe i izazivao sazaljenje drugih. Isto.
Nije tacno, ako kupis Ferarija nece te niko pljuvati. Ostali ne ispunjavaju kriterije i treba ih pljuvati. :D
pustopoljina

#2018 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by pustopoljina »

Ommadawn wrote:
muha_sa wrote: znam--sjecam se slicnih tema

sjecam se i da su me napadali kad im objasnim da neJma šanse da ostanu i dobiju papire nako :-) ispadoh ljubomoran :lol:
Je a mi koji zivimo ovdje i objasnimo da ne moze - kao mi se bojimo konkurencije od njih... :-) :-)
Ali zalosno je, sto jest-jest, zao mi bude ljudi i to najvise porodica sa djecom. A sad ni tamo, ni vamo...
ja ne mogu shvatiti kako neko iz bosne, ko je jednom u zivotu pogledao vijesti, misli da moze 2018. godine negdje dobiti azil?
je li to ne znaju sta je azil?
pustopoljina

#2019 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by pustopoljina »

Fudo387 wrote:
Velkoski wrote:Evo otvorite stranice Balmaina, Guccija i Louis Vuittona npr. Recite mi šta bi vi od ovog KUPILI? :sad: :mrgreen:

Ja sam sve pregled'o i ne bih ništa :mrgreen:
Evo,
Image

nisu 50 milja, 830 dolara...al koji hajvan ovo kupi i nosa okolo?
pa to je sevap nogom nabit.
kako se zove onaj iz hrvatske sto je fotosopirao klaudiju sifer, kad se slikao s njom? modni macak?
lik ima kolekciju papuca, cini mi se bas gucijevih, taj oblik me podsjeti...bilo na 24sata...ja fakat kliknem da vidim papuce...
prvo- zasto neko musko nosi papuce, koje nisu za okokuce, ili ono kargo, odmor, lezerno fazon?
drugo- nijedne mi nisu bile lijepe. ali nijedne...
trece- cijena tih papuca je potpuno besmislena kad skontas produkt (papuce!) i izgled tog produkta.
ja razumijem da bi neko dao za rucno radjene cipele od najfinije koze, po tvojoj mjeri neke bijesne pare...ali ove drecece i neudobne stvari ne kontam.
Connaisseur Karlin

#2020 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Connaisseur Karlin »

Fudo387 wrote:
Velkoski wrote:Evo otvorite stranice Balmaina, Guccija i Louis Vuittona npr. Recite mi šta bi vi od ovog KUPILI? :sad: :mrgreen:

Ja sam sve pregled'o i ne bih ništa :mrgreen:
Evo,
Image

nisu 50 milja, 830 dolara...al koji hajvan ovo kupi i nosa okolo?
pa to je sevap nogom nabit.
[/quote]

to je za vecernji izlazak, jest set vecera :thumbup:

evo, imas ove dnevne gucijeve $650

Image
pustopoljina

#2021 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by pustopoljina »

Hakiz wrote:
HAVANA wrote:
512MB wrote:Nema dobre jakne ispod 600-700€ o cemu vi :-)
Haj se zakuni.
Postoji trenutak kada bih platio jaknu 700 Eura. Spremam se da osvojim Mont Everest i planiram da se vratim živ.
:lol: :lol: :thumbup:
pustopoljina

#2022 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by pustopoljina »

HAVANA wrote:Da ne kazu da ne pomazem ovim sto hoce da idu.https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/sv ... vno/291816
hah pa nam sad iz glave cetvero austrijanaca koji bi i platili da mogu ici brati travu i prolaziti kroz plantaze :lol:
Hakiz

#2023 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Hakiz »

Fudo387 wrote:Cim to nema u AmerikU, nemere valjat :D
Jesu li ono Kinder-jaja zabranjena u SAD?
Last edited by Hakiz on 23/02/2018 01:08, edited 1 time in total.
Connaisseur Karlin

#2024 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Connaisseur Karlin »

pustopoljina wrote:
kako se zove onaj iz hrvatske sto je fotosopirao klaudiju sifer, kad se slikao s njom? modni macak?
lik ima kolekciju papuca, cini mi se bas gucijevih, taj oblik me podsjeti...bilo na 24sata...ja fakat kliknem da vidim papuce...
prvo- zasto neko musko nosi papuce, koje nisu za okokuce, ili ono kargo, odmor, lezerno fazon?
trece- cijena tih papuca je potpuno besmislena kad skontas produkt (papuce!) i izgled tog produkta.
ja razumijem da bi neko dao za rucno radjene cipele od najfinije koze, po tvojoj mjeri neke bijesne pare...ali ove drecece i neudobne stvari ne kontam.
pa oduvijek postoje papuce za muskarce , a koje se nose u kuci :)

pustopoljina, ja opet volim vidjeti msukrace koji imaju neobican stil, cak i ako je malo avantgardno usmjeren :-D
pustopoljina

#2025 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by pustopoljina »

Connaisseur Karlin wrote:
pustopoljina wrote:
pa oduvijek postoje papuce za muskarce , a koje se nose u kuci :)

pustopoljina, ja opet volim vidjeti msukrace koji imaju neobican stil, cak i ako je malo avantgardno usmjeren :-D
volim i ja, ali ne ako izgledaju kao drag queen.
Post Reply