allem_77 wrote:Smrcak15,
moram ti odati priznanje
ja sam mislio da ti samo preuzimaš od drugih i ovdje postavljaš. Nego ti aktivno učestvuješ u istraživanju, i kako si napisao imaš i neke svoje dokaze, a koje se nalaze u ovoj knjizi što si postavio link.
I da me drugi ne razumiju pogrešno, danas sam prvi put posjetio ovu temu, te su neki pomislili da trolam. A ja sam samo bio ne informiran.
ne
ja aktivno ucestvujem u istrazivanju, imam ja svoj tim ljudi koji rade samnom na istrazivanju, nesto ja pronadjem, nesto oni , nesto nam drugi dostave, a mi to testiramo, analiziramo, da vidimo je li to tako kao sto se tvrdi, kada se provjeri, onda se uradi vizualizacija i onda prezentuje na internetu.
upravo mi tim iz Dubaija radi na novom videu o brojcanim cudima sa Zeljezom u Kuranu, ali ovaj sto je glavni tamo, vodja mora se operisati, pa ne znam dokle su stigli sa tim.
Nego ti aktivno učestvuješ u istraživanju
da
, naprimjer u tom dokumentu mozes da procitas stvari i vidis sta je pronadjeno u Kuranu sto samo zna mozda nas nekoliko u svijetu sto ne znaju ni najveci islamski naucnici jer su tek novopronadjene stvari.
kako si napisao imaš i neke svoje dokaze,
imam i svojih pronalazaka, ja sam licno desifrovao cijeli kodnim sistem sa rijeci Dan u raznim derivatima, kako jednini tako i mnozini, plus neki jos poronalasci odredjenih broj rijeci, koji su kodirani, itd