Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kudrilo
#2001 Re: Grčka - BiH
Ibišević je zrtva taktike Baždarevića koji nema autoritet da kaže njemu da ostaje na klupi.
Džeko se sinoć našao u dosta izglednih situacija i u svakoj je uradio najgore što se moglo. U ostalim segmentima bio odličan.
Penal na Džeki se mogao svirati, ali se mogao svirati i penal gdje tetovaža obara cigana.
Naklatili ste se na kosti hrasnom, ne priča on samo što je Željovac to što priča, već je i neko ko ne da da se kritikuje neko koga on voli. Nas na Željinoj temi napada ko god šta protiv Memije kaže, a vidim u repci je to Džeko. I ja sam protiv pljuvanja, ali uvijek za kritiku.
I da, ubijeđen sam da bi rahmetli Varupe Travnik onih 10 minuta lagano završio.
Džeko se sinoć našao u dosta izglednih situacija i u svakoj je uradio najgore što se moglo. U ostalim segmentima bio odličan.
Penal na Džeki se mogao svirati, ali se mogao svirati i penal gdje tetovaža obara cigana.
Naklatili ste se na kosti hrasnom, ne priča on samo što je Željovac to što priča, već je i neko ko ne da da se kritikuje neko koga on voli. Nas na Željinoj temi napada ko god šta protiv Memije kaže, a vidim u repci je to Džeko. I ja sam protiv pljuvanja, ali uvijek za kritiku.
-
LSD
#2002 Re: Grčka - BiH
Žao mi samo što nismo izdržali tih 5-6 sekundi do kraja, samo da ne citam splačine pojedinaca koji su izgleda jedva cekali da primimo gol samo da bi kasnije kenjali po Meši, znamo sve ko i zašto
....a da ga nismo primili (da smo pobjedili) sad bi ti isti pisali hvaopsjeve o Meši i velicali ga kao maga....to je naše urođeno licemjerstvo.
5 sekundi samo.
5 sekundi samo.
- KPNCTNJAH
#2003 Re: Grčka - BiH
Mislis na ovo ili?Ripicipi wrote:Ne znam, ja im ne mogu zaboraviti transparent kad su protiv nas igraliKPNCTNJAH wrote:Isti oni koji su bili protiv zastava Palestine kad smo igrali protiv Izraela, sad zele vidjeti zastavu Makedonije medju nasim navijacimaa sta da donesu Turske zastave kao provokaciju Grcima? Da li vam je to pozeljna opcija? Naravno da ne, licemjerstvo na djelu jos jednom... a svakako bi samo sebe zajebali, jer bi popusili neku kaznu 100%... Hrvatska i Kosovo kaznjeni zbog vrijedjanja Srbije, navijaci Celtica zbog zastava Palestine... bilo kakvi politicki transparenti i poruke su zabranjeni, sad je samo pitanje koliko ce koji od njih pogoditi nekog iz UEFA-e... ne sjecam se da li su Grci kaznjeni za paljenje zastave prosli put, ovaj put uradise isto, jos taj transparent...

Ma nisu ni oni svi govna, daleko od toga, kao sto i kod nas imas svakakvih debila... za paljenje nase zastave, a pogotovo za transparent bi se trebalo kaznjavati praznim tribinama, ali posto smo mi nebitni u svemu tome, bilo kakva kazna je dobra vijest... jos znamo da je to maslo komsija... sto se tice "osvete", mene iskreno zaboli na koji nacin ce se to uraditi, samo me nerviraju ovi sto se stide svega sto ima veze s muslimanima, jer sta ce reci "Europa", valja se ulizivati karinasima sa zapada, pa je tako zastava Makedonije pozeljna, ali one Palestine, Turske se gledaju s gadjenjem...
Last edited by KPNCTNJAH on 14/11/2016 15:35, edited 1 time in total.
- Maharadza
#2004 Re: Grčka - BiH
I meni je žao što nam' je poništen čist gol protiv nigerije pa sam na kraju čitao tvoju pljuvačinu na račun papeta, a ti jedva čekao...samo jedan glupi sudija!LSD wrote:Žao mi samo što nismo izdržali tih 5-6 sekundi do kraja, samo da ne citam splačine pojedinaca koji su izgleda jedva cekali da primimo gol samo da bi kasnije kenjali po Meši, znamo sve ko i zašto....a da ga nismo primili (da smo pobjedili) sad bi ti isti pisali hvaopsjeve o Meši i velicali ga kao maga....to je naše urođeno licemjerstvo.
5 sekundi samo.
Last edited by Maharadza on 14/11/2016 15:38, edited 2 times in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2005 Re: Grčka - BiH
Pa reci ko i zasto? Cemu tajnovitost?LSD wrote:Žao mi samo što nismo izdržali tih 5-6 sekundi do kraja, samo da ne citam splačine pojedinaca koji su izgleda jedva cekali da primimo gol samo da bi kasnije kenjali po Meši, znamo sve ko i zašto....a da ga nismo primili (da smo pobjedili) sad bi ti isti pisali hvaopsjeve o Meši i velicali ga kao maga....to je naše urođeno licemjerstvo.
5 sekundi samo.
Jebo vas nedorecena prica!
Hajd mogu razumjeti da je na temi o PLBiH neka poluozbiljna prica, shukovi svako malo i tako to....bar ovdje bi trebali biti na istoj strani. Ili ne bi?
-
LSD
#2006 Re: Grčka - BiH
Znamo svi zbog cega pljuješ po Meši, sigurno ne zbog taktike jer tebe to i ne zanima....svetite se časnom Meši jer se ranije kritikovao prijašnji selektorMaharadza wrote:I meni je žao što nam' je poništen čist gol protiv nigerije pa sam na kraju čitao tvoju pljuvačinu na račun papeta...nije bio ofsajd!LSD wrote:Žao mi samo što nismo izdržali tih 5-6 sekundi do kraja, samo da ne citam splačine pojedinaca koji su izgleda jedva cekali da primimo gol samo da bi kasnije kenjali po Meši, znamo sve ko i zašto....a da ga nismo primili (da smo pobjedili) sad bi ti isti pisali hvaopsjeve o Meši i velicali ga kao maga....to je naše urođeno licemjerstvo.
5 sekundi samo.
- Maharadza
#2007 Re: Grčka - BiH
Pape bez beka, meša bez sredine...u stvari igrao mu je VEDO u sredini sinoć, morao pošto je meša odlučio da Jajalo i Pjanić mogu sami držati komplet sredinu i to svih 95 min..valjda konta ako može na "menaDžeru", može i u stvarnosti?!LSD wrote:Znamo svi zbog cega pljuješ po Meši, sigurno ne zbog taktike jer tebe to i ne zanima....svetite se časnom Meši jer se ranije kritikovao prijašnji selektorMaharadza wrote:I meni je žao što nam' je poništen čist gol protiv nigerije pa sam na kraju čitao tvoju pljuvačinu na račun papeta...nije bio ofsajd!LSD wrote:Žao mi samo što nismo izdržali tih 5-6 sekundi do kraja, samo da ne citam splačine pojedinaca koji su izgleda jedva cekali da primimo gol samo da bi kasnije kenjali po Meši, znamo sve ko i zašto....a da ga nismo primili (da smo pobjedili) sad bi ti isti pisali hvaopsjeve o Meši i velicali ga kao maga....to je naše urođeno licemjerstvo.
5 sekundi samo.inace svetinja pitarluka koja ih nikad nije obišao poslije rata i koji je igrao bez lijevog beka.
Last edited by Maharadza on 14/11/2016 15:41, edited 2 times in total.
-
LSD
#2008 Re: Grčka - BiH
Procitaj ponovo moj post... jesam li tebe igdje pomenuo?? ili prije toga citirao?Tomahawk11 wrote:Pa reci ko i zasto? Cemu tajnovitost?LSD wrote:Žao mi samo što nismo izdržali tih 5-6 sekundi do kraja, samo da ne citam splačine pojedinaca koji su izgleda jedva cekali da primimo gol samo da bi kasnije kenjali po Meši, znamo sve ko i zašto....a da ga nismo primili (da smo pobjedili) sad bi ti isti pisali hvaopsjeve o Meši i velicali ga kao maga....to je naše urođeno licemjerstvo.
5 sekundi samo.
Hajd mogu razumjeti da je na temi o PLBiH neka poluozbiljna prica, shukovi svako malo i tako to....bar ovdje bi trebali biti na istoj strani. Ili ne bi?
znaci, prepoznao si se sam u postu
5 sekundi je trebalo da izdržimo i danas bi ti i takvi kao ti pricao potpuno suprotnu pricu o selekciji i o selektoru....ali eto, svakom na obraz jel
- KPNCTNJAH
#2009 Re: Grčka - BiH
Ma takve samo na ignore listu, ne vrijedi pricati s njima... svaki drugi post im o Pitarima i Sarajevu... samo neko ko je bio u stanju navijati protiv BiH dok je Pape bio selektor, moze sad potezati pricu o tome kako je neko protiv reprezentacije zbog Mese... ima vjerovatno takvih i na nasoj strani... i jedni i drugi su debili i samo truju teme o reprezentaciji debilnom pricom... eto mrzimo Mesu jer je igrao za Zeljeznicar, ali se radujemo golovima Dzeke kad zabije za klub... strasna logikaTomahawk11 wrote: Pa reci ko i zasto? Cemu tajnovitost?
Last edited by KPNCTNJAH on 14/11/2016 15:49, edited 1 time in total.
-
Ripicipi
#2010 Re: Grčka - BiH
Da, na to sam mislio.KPNCTNJAH wrote:Mislis na ovo ili?Ripicipi wrote:Ne znam, ja im ne mogu zaboraviti transparent kad su protiv nas igraliKPNCTNJAH wrote:Isti oni koji su bili protiv zastava Palestine kad smo igrali protiv Izraela, sad zele vidjeti zastavu Makedonije medju nasim navijacimaa sta da donesu Turske zastave kao provokaciju Grcima? Da li vam je to pozeljna opcija? Naravno da ne, licemjerstvo na djelu jos jednom... a svakako bi samo sebe zajebali, jer bi popusili neku kaznu 100%... Hrvatska i Kosovo kaznjeni zbog vrijedjanja Srbije, navijaci Celtica zbog zastava Palestine... bilo kakvi politicki transparenti i poruke su zabranjeni, sad je samo pitanje koliko ce koji od njih pogoditi nekog iz UEFA-e... ne sjecam se da li su Grci kaznjeni za paljenje zastave prosli put, ovaj put uradise isto, jos taj transparent...
Ma nisu ni oni svi govna, daleko od toga, kao sto i kod nas imas svakakvih debila... za paljenje nase zastave, a pogotovo za transparent bi se trebalo kaznjavati praznim tribinama, ali posto smo mi nebitni u svemu tome, bilo kakva kazna je dobra vijest... jos znamo da je to maslo komsija... sto se tice "osvete", mene iskreno zaboli na koji nacin ce se to uraditi, samo me nerviraju ovi sto se stide svega sto ima veze s muslimanima, jer sta ce reci "Europa", valja se ulizivati karinasima sa zapada, pa je tako zastava Makedonije pozeljna, ali one Palestine, Turske se gledaju s gadjenjem...
Jbg. ja uvijek gledam pozitivne stvari kod ljudi, naroda... budala je uvijek bilo i uvijek ce biti.
Po meni ne trebaju biti ni zastave Makedonije, ni Turske, a ni Palestine.
Ja im cak ni na himnu ne bih zvizdao, ali to sam samo ja
Last edited by Ripicipi on 14/11/2016 15:48, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2011 Re: Grčka - BiH
Uff...procitao si meLSD wrote:Procitaj ponovo moj post... jesam li tebe igdje pomenuo?? ili prije toga citirao?Tomahawk11 wrote:Pa reci ko i zasto? Cemu tajnovitost?LSD wrote:Žao mi samo što nismo izdržali tih 5-6 sekundi do kraja, samo da ne citam splačine pojedinaca koji su izgleda jedva cekali da primimo gol samo da bi kasnije kenjali po Meši, znamo sve ko i zašto....a da ga nismo primili (da smo pobjedili) sad bi ti isti pisali hvaopsjeve o Meši i velicali ga kao maga....to je naše urođeno licemjerstvo.
5 sekundi samo.
znaci, prepoznao si se sam u postu![]()
5 sekundi je trebalo da izdržimo i danas bi ti i takvi kao ti pricao potpuno suprotnu pricu o selekciji i o selektoru....ali eto, svakom na obraz jel
Ako je to diskusija koju zelis da vodis, samo naprijed.
Predajem se. Eto vas pa se tjerajte oko pitara Safeta i manijaka Mese.
Ja nisam i necu da budem dio te price. Ne u kontekstu reprezentacije.
A kritikovacu/pohvalicu svakog selektora prema zaslugama.
Kako sam se frapirao na formaciju bez beka, tako sam se frapirao na formaciju sa dva vezna igraca.
Al nebitno, vidim da to nije tema. Bitno je da si ti mene svrstao u neke pitare pljuvace po selektoru...i da mi je to na obraz
- Logovan
#2012 Re: Grčka - BiH
Nevjerovatno koliko su pojedinci uvjereni u pisanje pohvala da smo uspjeli sačuvati 0:1. Vjerovatno bi bio tu i tamo poneki pojedinac koga bi pobjeda "natjerala" da piše hvalospjeve, ali ne bi to toliko bilo izraženo.
A svaki put ista priča. Da smo pobijedili ne bi kritikovali/pljuvali, bla, bla, bla. Isto je bilo i pod Ćirom i pod Papetom, itd. Neki su fakat opterećeni bezveznim stvarima.
A najjače mi je kad pročitam, jedva čekali da primimo gol.
I još spominjanje nekakvog stida i obraza. Ma nema dalje. 
A svaki put ista priča. Da smo pobijedili ne bi kritikovali/pljuvali, bla, bla, bla. Isto je bilo i pod Ćirom i pod Papetom, itd. Neki su fakat opterećeni bezveznim stvarima.
A najjače mi je kad pročitam, jedva čekali da primimo gol.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2013 Re: Grčka - BiH
A jbg, ja sam lud sto bih nekakvu normalnu diskusiju, u pravu si. Bas treba ignore i isto praviti se lud, neku pricu koja nema veze sa reprezentacijom.KPNCTNJAH wrote:Ma takve samo na ignore listu, ne vrijedi pricati s njima... svaki drugi post im o pitarima i Sarajevu... samo neko ko je bio u stanju navijati protiv BiH dok je Pape bio selektor, moze sad potezati pricu o tome kako je neko protiv reprezentacije zbog Mese... ima vjerovatno takvih i na nasoj strani... i jedni i drugi su debili i samo truju teme o reprezentaciji debilnom pricom... eto mrzimo Mesu jer je igrao za Zeljeznicar, ali se radujemo golovima Dzeke kad zabije za klub... strasna logikaTomahawk11 wrote: Pa reci ko i zasto? Cemu tajnovitost?
Dobro si, meni je krivo sto je Mesa selektor....ma i Dzeko, bas mi je drago sto se ispromasivao sinoc
- Logovan
#2014 Re: Grčka - BiH
Meni posebno drago. Odoh se večeras napiti od radosti, neće biti kafane u kojoj neću biti.Tomahawk11 wrote:ma i Dzeko, bas mi je drago sto se ispromasivao sinoc
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2015 Re: Grčka - BiH
Evo ajde ti sad meni reci. Ko je sinoc imao najbolju sansu na utakmici?? Pjanic!! Je li iko ovdje napisao Pjanic kloc sto je fulio tu sansu. NIJE! Ko je izborio slobodan udarac Pjanicu nakon cega smo dali gol. DZEKO!!! Je li to iko spomenuo onako da se cuje.NIJE. Isto kao i uz adnjim kvalifikacijama za SP kada je Edin uradio apsolutno sve za zadnji gol a Vedad samo podmetnuo nogu ispao Vedad heroj a Edin supak.kudrilo wrote:Ibišević je zrtva taktike Baždarevića koji nema autoritet da kaže njemu da ostaje na klupi.
E vidis ja vidim stvari malo drukcije i ne branim ja samo Edina i Memiju nego branim svakog igraca na kojeg se neosnovano napada. Branio sam nekada i Misketa i Tinu i Papeta jer ovdje vecina gleda utakmicu da bi mogli ili jebati mater nekome ili reci da su se upucali od srece ali rijetko ko utakmicu gleda detaljno i sistematski. Onaj jedan kaze Edin promasio 4 zicera a ni jedan sansa Edinova nije bila Z od zicera ali zato Pjaniceva jeste.
Kaze drugi nije bio penal jer jednostavno samo ceka da se posere po Edinu a iz aviona se vidi da je cist skolski penal. Samo jedan forumas je isto tako dao zapazanje oko moguceg penala kada je grcki defanzivac igrao rukom u kaznenom nakon Pjanicevog slobodnog udarca a ajeste igrao rukom i upravo radi toga je sudija upozorio nase igrace u drugom poluvremenu da skone ruke sa glave.
Ja utakmicu gledam detaljno pa onda ako mi bas nesto nije najjasnije provjerim pa onda komentiram. Naravno i grijesim covjek sam ali ako sam nesto u zivotu mrzio to su zavidni bezperspektivni ljigavci koji se kao pisaju po uspjesnim ljudima a u stvari pisaju se sami po sebi.
Memija je odlican igrac trenutno losiji nego u Odovicevo vrijeme ali ne svojom nego krivicom prije svega Sablje koji ga je unazadio. Bez obzira na to upravo ti si tvrdio jedno dok nisi dobro pogledao snimak i uvjerio se da sam u pravu.
I evo ti odmah konytra argument na "tetovaza obara cigana"...na poptuno isti nacin u drugom poluvremenu je oboren Vedad Ibisevic nakon dodavanja Edina u kaznenom prostoru.
Sudija nas jeste ostetio kao i onaj na SP kao i onaj Svedski cigan delegat na rukometu u Skenderiji i bit cemo i dalje jebene stranke jer smo nebitni i koliko god da je Dzeko "veliki" igrac on je liliputanac za igrace kojima se tolerise sve. Da je sinoc Bale ili Ronaldo lezao na travi pola protivnickog tima bi dobili crvene kartone ali jok to je jebeni Dzeko iz jebene banana Bosne i Hercegovine. Pa i jesmo banana kad nemamo svoj stav i uvijek izigravamo kao realne dok drugi pisaju krv da bi odbranili SVOJE!!!
-
LSD
#2016 Re: Grčka - BiH
A zašto ti zapravo kritikuješ selektora, samo me to zanima....eto navedi ako znaš, Bog me ubio ako znaš ...najgore je kad covjek ne zna ni zašto kritikuje, ali je bitno popljuvati mrskog lojavog željovca....bravoTomahawk11 wrote:
Uff...procitao si meSvaka cast.
Kako sam se frapirao na formaciju bez beka, tako sam se frapirao na formaciju sa dva vezna igraca.
Al nebitno, vidim da to nije tema. Bitno je da si ti mene svrstao u neke pitare pljuvace po selektoru...i da mi je to na obraz
Me ne vrijedi pricati, hajd vozdra
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2017 Re: Grčka - BiH
Citaj, hrasno, citaj!!!!Tomahawk11 wrote:Ehhh....bolje se roditi bez neke stvari nego bez nafake. Tako bi se moglo opisati ono na kraju.
Ono, Grk je jes zakuco, nema sta, al jbm mu misha, kako vazda nama nesto zadnji minut, sekund...jbg![]()
Postavka igre NIJE bila dobra....to sto se mi zavaravamo jer smo imali 0-1, to ne znaci da je bilo dobro.
Grci su tupi naprijed ko noz sto ne moze ni po guzici. Sredina, da ne pricam. Pa mi smo imali preko 70 % posjeda prije nego smo dali gol!
E sad, zamisljam kako bi bilo da je tu bio jos jedan vezni...puno bolje, sigurno. Vidjelo se na pocetku da fali tu igrac. Jer, igras sa dva napadaca i dva krila, a u vezi ti Jajalo (koji je odigrao odlicno) i Pjanic![]()
Edin je sinoc zajebo sve sto je mogao zajebati. Primanje lopte kloc mode, for predug, u polju je doduse bio dobar, davao je dobre lopte i izborio prekrsaj iz kojeg smo postigli gol. Ono sa gacama i crveni....pa ne bih ja rekao da je to razlog sto smo prosuli dva boda. Dobili su i oni crveni, a mi ionako nismo gledali prema golu.
Ibisevic...trudio se, ali igrac manje sinoc na terenu. Realno.
Lulic i Hajrovic...radili su dosta dobar posao.
Vezni duo...vec rekoh, Jajalo odlican, a i Pjanic je dosta dobro pokrivao teren i dijelio lopte. Onu penal priliku sto je fulioTime bi zakljucili utakmicu.
Zadnja linija....protiv sterilnih Grka, nije bilo lose. Begovic odlican. Skinuo dva zicera.
E sad, izmjene....Zasto je ubacio Djurica? Zasto? Bicakcic na krilu?Pa kad vec krilo ubacujes, sto ne ubaci Stevanovica? Jedina dobra je bio Sunjic.
Ono, kad sve saberemo, prije utakmice smo bili zadovoljni i sa nerijesenim. Samo, nakon ovakvog razvoja dogadjaja, nekako gorko![]()
Nadam se da ce Mesa dati priliku nekim igracima koji zasluzuju da konacno zaigraju u dresu reprezentacije. Igramo sa Gibraltarom i tu stvarno ne bi trebali imati problema.
Naravno, do tog bi trebali i koju prijateljsku odigrati.
Cuj niko nije napisao za Pjanica
Napisano je, samo ti vidis samo sto je tebi cejf!
- ultima_palabra
#2018 Re: Grčka - BiH
Čuj Jajalo odličan, a Pjanić dosta dobar
To je kao da kažeš Rakitić je strašan igrač, a nije ni onaj mali Messi loš 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2019 Re: Grčka - BiH
Zasto kritikujem selektora?LSD wrote:A zašto ti zapravo kritikuješ selektora, samo me to zanima....eto navedi ako znaš, Bog me ubio ako znaš ...najgore je kad covjek ne zna ni zašto kritikuje, ali je bitno popljuvati mrskog lojavog željovca....bravoTomahawk11 wrote:
Al nebitno, vidim da to nije tema. Bitno je da si ti mene svrstao u neke pitare pljuvace po selektoru...i da mi je to na obrazodlicna furka
Sinoc ono sto smo igrali...dva vezna, to nema opravdanja....a igras sa dva napadaca i dva krila...ova dvojica umrla....koji q ce mu drugi napadac...hajde poceo, al sto ga ne zamijeni bar oko 60 minute....i onda izmjene, dobra samo prinudna, kad udje Sunjic umjesto Spahica...Bicakcic na krilu?? I onda Djuric....zbog/radi
Ovo ako nije za kritike, ja ne znam onda....i ne, nije sto je zeljovac, ali ako ce ti biti lakse, misli da jeste.
Za ekipu koja se satra tom bezveznom pricom, da ne trosimo slova bezveze, unaprijed: pitar, ne mogu smisliti selektora sto je zeljovac i vozdra. Jel sad na mjestu?!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2020 Re: Grčka - BiH
Dobro, nije ispala najbolja kombinacija opisa, priznajem.ultima_palabra wrote:Čuj Jajalo odličan, a Pjanić dosta dobarTo je kao da kažeš Rakitić je strašan igrač, a nije ni onaj mali Messi loš
Mislio sam na to da je Jajalo bio odlican u odnosu na izdanje sa prosle utakmice. Plus sto sam ocekivao katastrofu i od njega kad sam vidio sastav.
Pjanic dobar u smislu kakva je izdanja znao imati kad nema defanzivnog veznog/vezne iza sebe.
- hrasno38
#2021 Re: Grčka - BiH
Pa zato sto je sa Grbavice...jedan jedini razlog jer ona igra od sinoc je sasvim sigurno jedan od najboljih igara od kada reprezentacija postoji a Mesini rezultati u ovoj godini su apsolutno i ubjedljivo najbolji rezultati koje je nasa reprezentacija ostvarila od osamostaljenja. Ali to su sitne duse i njih przi sto u ovoj reprezentaciji ne postoji ama bas niti jedan jedini njihov ljubimac pa nahvalise Jajala koji jeste sinoc odigrao odlicno do 95 minuta i onda kao i protiv Belgije zasrao. Svaki drugi post poslije utakmice je bio da je trebao da igra Cimirot ali nigdje ne napisase da je trebao da igra Tino koji je za Cimirota Pape!!!! I onda kazu kao sto ja prebacujem na prepucavanja bordo/plavo......a izgleda da i ne citaju sa pisu.LSD wrote:A zašto ti zapravo kritikuješ selektora, samo me to zanima....eto navedi ako znaš, Bog me ubio ako znaš ...najgore je kad covjek ne zna ni zašto kritikuje, ali je bitno popljuvati mrskog lojavog željovca....bravoTomahawk11 wrote:
Al nebitno, vidim da to nije tema. Bitno je da si ti mene svrstao u neke pitare pljuvace po selektoru...i da mi je to na obrazodlicna furka
I jos pored svega onaj smijesni @trener_provfesionalac u svojim postovima je 10 puta napisao MELJO ali niko od kao relanih forumasa mu nije napisao da to ne radi.
- hrasno38
#2022 Re: Grčka - BiH
Znas ti odlicno da se moj tekst ne odnosi na tebe i nemoj izigravati zivi zid.Tomahawk11 wrote:Citaj, hrasno, citaj!!!!Tomahawk11 wrote:Ehhh....bolje se roditi bez neke stvari nego bez nafake. Tako bi se moglo opisati ono na kraju.
Ono, Grk je jes zakuco, nema sta, al jbm mu misha, kako vazda nama nesto zadnji minut, sekund...jbg![]()
Postavka igre NIJE bila dobra....to sto se mi zavaravamo jer smo imali 0-1, to ne znaci da je bilo dobro.
Grci su tupi naprijed ko noz sto ne moze ni po guzici. Sredina, da ne pricam. Pa mi smo imali preko 70 % posjeda prije nego smo dali gol!
E sad, zamisljam kako bi bilo da je tu bio jos jedan vezni...puno bolje, sigurno. Vidjelo se na pocetku da fali tu igrac. Jer, igras sa dva napadaca i dva krila, a u vezi ti Jajalo (koji je odigrao odlicno) i Pjanic![]()
Edin je sinoc zajebo sve sto je mogao zajebati. Primanje lopte kloc mode, for predug, u polju je doduse bio dobar, davao je dobre lopte i izborio prekrsaj iz kojeg smo postigli gol. Ono sa gacama i crveni....pa ne bih ja rekao da je to razlog sto smo prosuli dva boda. Dobili su i oni crveni, a mi ionako nismo gledali prema golu.
Ibisevic...trudio se, ali igrac manje sinoc na terenu. Realno.
Lulic i Hajrovic...radili su dosta dobar posao.
Vezni duo...vec rekoh, Jajalo odlican, a i Pjanic je dosta dobro pokrivao teren i dijelio lopte. Onu penal priliku sto je fulioTime bi zakljucili utakmicu.
Zadnja linija....protiv sterilnih Grka, nije bilo lose. Begovic odlican. Skinuo dva zicera.
E sad, izmjene....Zasto je ubacio Djurica? Zasto? Bicakcic na krilu?Pa kad vec krilo ubacujes, sto ne ubaci Stevanovica? Jedina dobra je bio Sunjic.
Ono, kad sve saberemo, prije utakmice smo bili zadovoljni i sa nerijesenim. Samo, nakon ovakvog razvoja dogadjaja, nekako gorko![]()
Nadam se da ce Mesa dati priliku nekim igracima koji zasluzuju da konacno zaigraju u dresu reprezentacije. Igramo sa Gibraltarom i tu stvarno ne bi trebali imati problema.
Naravno, do tog bi trebali i koju prijateljsku odigrati.
Cuj niko nije napisao za Pjanica![]()
![]()
Napisano je, samo ti vidis samo sto je tebi cejf!
- hrasno38
#2023 Re: Grčka - BiH
http://forum.klix.ba/posting.php?mode=e ... p=13060080#ultima_palabra wrote:Čuj Jajalo odličan, a Pjanić dosta dobarTo je kao da kažeš Rakitić je strašan igrač, a nije ni onaj mali Messi loš
- Maharadza
#2024 Re: Grčka - BiH
hrasno38 wrote:Pa zato sto je sa Grbavice...jedan jedini razlog jer ona igra od sinoc je sasvim sigurno jedan od najboljih igara od kada reprezentacija postoji a Mesini rezultati u ovoj godini su apsolutno i ubjedljivo najbolji rezultati koje je nasa reprezentacija ostvarila od osamostaljenja. Ali to su sitne duse i njih przi sto u ovoj reprezentaciji ne postoji ama bas niti jedan jedini njihov ljubimac pa nahvalise Jajala koji jeste sinoc odigrao odlicno do 95 minuta i onda kao i protiv Belgije zasrao. Svaki drugi post poslije utakmice je bio da je trebao da igra Cimirot ali nigdje ne napisase da je trebao da igra Tino koji je za Cimirota Pape!!!! I onda kazu kao sto ja prebacujem na prepucavanja bordo/plavo......a izgleda da i ne citaju sa pisu.LSD wrote:A zašto ti zapravo kritikuješ selektora, samo me to zanima....eto navedi ako znaš, Bog me ubio ako znaš ...najgore je kad covjek ne zna ni zašto kritikuje, ali je bitno popljuvati mrskog lojavog željovca....bravoTomahawk11 wrote:
I jos pored svega onaj smijesni @trener_provfesionalac u svojim postovima je 10 puta napisao MELJO ali niko od kao relanih forumasa mu nije napisao da to ne radi.
A vi nastavite mitomaniju slobodno...dok vas ostali argmentima šibaju sa svih strana!
-
Mirza007
#2025 Re: Grčka - BiH
Ima do Juna jos vremena da se glave ohlade.
1. Navijati za svoju reprezentaciju a ne protiv druge reprezentacije
2. Ne iznositi nikakve transparente, zastave, baklje i sl. sto nam moze donijeti samo kazne i druge stete; ne treba se spustati na njihov nivo
3. Pobjedom ih izbaciti iz daljeg takmicenja - ne treba nam bolji uzvrat
Revange is the dish best served cold.
1. Navijati za svoju reprezentaciju a ne protiv druge reprezentacije
2. Ne iznositi nikakve transparente, zastave, baklje i sl. sto nam moze donijeti samo kazne i druge stete; ne treba se spustati na njihov nivo
3. Pobjedom ih izbaciti iz daljeg takmicenja - ne treba nam bolji uzvrat
Revange is the dish best served cold.