sad kad krenu prebjezi u "Ostale"sherbett wrote:Ljudi, ja ne znam vise sta je sala sta java...ako ovo postoji, onda je vrijeme za bunkerezenit dozic wrote:Evoo rece zahiraga da student koji ne bude iso na dzumu nece moci prijaviti semestar, a ko propusti jednu dzumu nece moci prijavit ispit, a ko propusti 3 dzume gubi pravo skolovanja.
A sve ce to nadgledat kolege koje su dosli sa privremenog rada iz sirije.
Ne moram naglasavat da se ovo odnosi na sve bez obzira kako se izjasnjavao.
Sellam.
Zahiragić opet jaše
-
vade_mecum
#2001 Re: Zahiragić opet jaše
-
zenit dozic
#2002 Re: Zahiragić opet jaše
Pa Teeran nego stosherbett wrote:Ljudi, ja ne znam vise sta je sala sta java...ako ovo postoji, onda je vrijeme za bunkerezenit dozic wrote:Evoo rece zahiraga da student koji ne bude iso na dzumu nece moci prijaviti semestar, a ko propusti jednu dzumu nece moci prijavit ispit, a ko propusti 3 dzume gubi pravo skolovanja.
A sve ce to nadgledat kolege koje su dosli sa privremenog rada iz sirije.
Ne moram naglasavat da se ovo odnosi na sve bez obzira kako se izjasnjavao.
Sellam.
Sta bi ti?Glazbenu
Znas li ti da ovdje u Teeranu vozila i pjesaci mogu preci samo kroz zeleno svijetlo. Sto ti mislis zasto je to
-
zenit dozic
#2004 Re: Zahiragić opet jaše
Macko kad budes dolazila provozo bih tesherbett wrote:Ozbiljno?zenit dozic wrote:
Pa Teeran nego sto![]()
Sta bi ti?Glazbenu![]()
Znas li ti da ovdje u Teeranu vozila i pjesaci mogu preci samo kroz zeleno svijetlo. Sto ti mislis zasto je to
ali u Teeranu je zabranjeno da muskarci budu sa zenama osim ako su im rod ili su vjencani
Tako da bi te moro prvo serijatski
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2005 Re: Zahiragić opet jaše
hahahaha evo ne mogu doci sebi od silnoga straha.......i kako mislis da je neko sa foruma mogao da sprijeci provedbu ove sizofrene idejevješalica wrote:još jednom me prozovi da sam jurišnik sda za prvi saf prisjest će ti život ovdje umišljenik jedan!
svi vi ovdje dižete kurac zahiragiću da more svršavat po vama
100 stranica je samo posvećeno njemu,a ekstaza je reći da je neko sda juršinik na safove
gdje ste vi svi diskutanti sa teme bili kad je htio da provede ovo?
sjedili po forumu šprdali se sa njim, sve studenti aha kako da ne,dok lik nije završio poso
cijela unsa je sda ne smije se bocnuti u taj totem po bilo kom osnovu
i prije toga ste imali kretena od predstavnika malog narkomančića pa niste kenjali o njemu
- hrasno38
#2006 Re: Zahiragić opet jaše
Pa ja sam davno napisao da npr. zamislimo da se na MIT-u na ovaj nacin uslisavaju svi religijski zahtjevi. Vjerovatno nastave onda uopste ne bi ni bilo jer bi bilo nedovoljno 24 sata dnevno i 7 dana u sedmici. Ali naravno intelegentni ljudi i studenti koji su na takvim vrhunskim fakultetima znaju odlicno gdje je mjesto vjeri u njihovom zivotu kao i sto znaju da ce im MIT donjeti lagodan zivot a vjera samo duhovno zadovoljstvo. Kako ces ti to objasniti intelektualnom zrnu kafe od Zahiragica koji je kurcic od studenta ili u prevodu nikakv student a zauzima tako visoku i vaznu poziciju. Ali ajde nejse on je mlad i lud medjutim UNSA je pokzala kakvi degenerici su po nasim fakultetima i kakvi pecinski ljudi danas uce nasu djecu pocevsi od velikogog intelektualca sa DIF-a pa nadalje. Samo cu usput pomenuti da mi neko pronadje nekoga od tih intelektualaca kako kotiraju medju svjetskom i evropskom intelektualnom kremom???Connaisseur Karlin wrote:kako ste smijesni ,pa vidite ovo
http://www.hcs.harvard.edu/his/
ali nije Hravard prestao raditi tokom sata dzume,kao sto Zahiragic u Sarajevu zeli,a to je kolketivna pauza za sve studnete i profsore![]()
evo jos o radu islamske organizacije na Yale http://chaplain.yale.edu/religious-literacy/islami tako su orangizirane ostale spitualne grupe ,ostale religije
ali nema problem,jer nema politike da se colegge ili univerzitet prilagodjavaju potrebi jedne grupe ili da se vrsi pritisak na raspored rada studenata i profsora
tad bi svaki dan bio odvojen za nekog iz spiritulane grupe
![]()
eto,ne staje nastava na cijelom univrzitetu za klanjanje pet vakata namazaPrayer is often a site of conflict during the school year. Salat, one of the five pillars of Islam, is the requirement that Muslim men and women pray towards Mecca five times each day. Every prayer must be completed in a specified range of time, and students can often pray privately between classes in their rooms or at the musallah, a dedicated Muslim prayer space on campus. But as days get shorter in the fall, prayer times are closer together, meaning that a long seminar or sports practice might impact afternoon prayers. When she has to pray during class, Rashid treats it like a bathroom break, taking five minutes to herself in an empty classroom or corner of the hallway.
- Connaisseur Karlin
#2007 Re: Zahiragić opet jaše
da,dijeim tvoje misljenje,a u BiH je relgiija ispolitiziranahrasno38 wrote:Pa ja sam davno napisao da npr. zamislimo da se na MIT-u na ovaj nacin uslisavaju svi religijski zahtjevi. Vjerovatno nastave onda uopste ne bi ni bilo jer bi bilo nedovoljno 24 sata dnevno i 7 dana u sedmici. Ali naravno intelegentni ljudi i studenti koji su na takvim vrhunskim fakultetima znaju odlicno gdje je mjesto vjeri u njihovom zivotu kao i sto znaju da ce im MIT donjeti lagodan zivot a vjera samo duhovno zadovoljstvo. Kako ces ti to objasniti intelektualnom zrnu kafe od Zahiragica koji je kurcic od studenta ili u prevodu nikakv student a zauzima tako visoku i vaznu poziciju. Ali ajde nejse on je mlad i lud medjutim UNSA je pokzala kakvi degenerici su po nasim fakultetima i kakvi pecinski ljudi danas uce nasu djecu pocevsi od velikogog intelektualca sa DIF-a pa nadalje. Samo cu usput pomenuti da mi neko pronadje nekoga od tih intelektualaca kako kotiraju medju svjetskom i evropskom intelektualnom kremom???Connaisseur Karlin wrote:kako ste smijesni ,pa vidite ovo
http://www.hcs.harvard.edu/his/
ali nije Hravard prestao raditi tokom sata dzume,kao sto Zahiragic u Sarajevu zeli,a to je kolketivna pauza za sve studnete i profsore![]()
evo jos o radu islamske organizacije na Yale http://chaplain.yale.edu/religious-literacy/islami tako su orangizirane ostale spitualne grupe ,ostale religije
ali nema problem,jer nema politike da se colegge ili univerzitet prilagodjavaju potrebi jedne grupe ili da se vrsi pritisak na raspored rada studenata i profsora
tad bi svaki dan bio odvojen za nekog iz spiritulane grupe
![]()
eto,ne staje nastava na cijelom univrzitetu za klanjanje pet vakata namazaPrayer is often a site of conflict during the school year. Salat, one of the five pillars of Islam, is the requirement that Muslim men and women pray towards Mecca five times each day. Every prayer must be completed in a specified range of time, and students can often pray privately between classes in their rooms or at the musallah, a dedicated Muslim prayer space on campus. But as days get shorter in the fall, prayer times are closer together, meaning that a long seminar or sports practice might impact afternoon prayers. When she has to pray during class, Rashid treats it like a bathroom break, taking five minutes to herself in an empty classroom or corner of the hallway.
-
zenit dozic
#2008 Re: Zahiragić opet jaše
Cizus krajstConnaisseur Karlin wrote:
da,dijeim tvoje misljenje,a u BiH je relgiija ispolitizirana
A u rvatskoj
- Matzan
#2009 Re: Zahiragić opet jaše
Ovdje seruckaju mnogi koji su bili protivnici koncerta Dine Merlina za NG.
Kad je koncert savršeno uspio: organizacijski, sigurnosno, broj gostiju u Sarajevu,... onda su k'o kuje podvili rep i ušutili.
(btw zna li neko kad i zašto nestade tema?)
A matrica uvijek ista (Sarajevo=Teeran, Bošnjaci=SDA; SDA=nesposobnost=kriminal; islam=nešto nazadno, terorizam...)
Na vašu žalost, najčešće možete samo kmečati i vlastita muda gristi.
Kad je koncert savršeno uspio: organizacijski, sigurnosno, broj gostiju u Sarajevu,... onda su k'o kuje podvili rep i ušutili.
A matrica uvijek ista (Sarajevo=Teeran, Bošnjaci=SDA; SDA=nesposobnost=kriminal; islam=nešto nazadno, terorizam...)
- hrasno38
#2010 Re: Zahiragić opet jaše
Religija je u BiH na zalost postala skoro kao mjerna jedinica i kvalitet ljudi se mjeri po broju vaktija, misa, odlazaka u dzamije, crkve itd itd. Posto ja znam da zivim u XXI vijeku prosto ponekad ne mogu da vjerujem da i dan danas vjerski sluzbenici i sama institucija vjere moze toliko da od ljudi pravi bekane. Bio sam citav rat u Sarajevu i volio bi da vidim koga je nahranila dzamija i crkva!!! Dok su on na svojim soframa imali svega i svacega narod je gladovao a onda su im tulili kako je dovoljno da samo vjeruju u boga. Pa ko to danas moze povjerovati u te price????
Istinski intelektualci tesko zato je Zahiragic svoje izbore i suzio na one sa dva mala mozga od kojih bez problema on moze upravljati sa jednim jer u verbalnom ratu sa pravim intelektualcima nemali broj vidljivih puta je do nogu potucen i usutkan.
Prvo su uveli vjeronauku u skole isto tako na mala vrata te casove smjestili u sred nastave tako da djeca koja nisu isla na vjeronauku su morala da trce oko skole. Da bi kao to sprijecili uveli su novi predmet "Istorija religija" iskljucivo iz razloga da bi mogli da zaposle svoje kadrove po skolama a djeci natovarili na ledja jos jednu knjigu a roditeljima 20 KM vise u budzetu.
Ali i to im je malo bilo pa su sad poceli da uvode vjerska preseravanja po fakultetima bez anketiranja studenata koji su uzgred odrasli ljudi i sasvim legalno mogu imati vlastito misljenje o svemu. Dakle ako nema nastave od 12-14 to se mora nekada nadoknaditi jer postoje planovi i za koji kurac bi recimo npr. ja trebao da dolazim na neke vandredne casove zato sto se nekom medjedu digao kurac da ide kao na dzumu a uglavnom u najmanje 50-60% tih slucajeva te tipove cete naci kako negdje landaraju po ulicama ili kafanama. Suplje price o punim dzamijama vise nisu suplje nego extra-suplje jer jedine dzamije koje su pune za vrijeme dzume su one gdje te neko bitan moze vidjeti. Da je tolika guzva s obzirom na broj Bosnjaka u sarajevu to bi bilo haos u i ispred dzamija.
Jednom prilikom Omer Behmen mi je rekao "grade nove a ni postojece ne mogu da ispune" i sa tim je sve rekao. Crkve je smjesno i spominjati jer nedeljom na misama tesko da se moze skupiti omladine za ozbiljne fudbalske utakmice bar u Sarajevu.
Dakle ovo nije apsolutno nista drugo nego je SDA nasla pajaca preko kojeg ce pokazivati misice i izmedju redova govoriti ovo je grad Bosnjaka a vi se svi ostali jebite. naravno poslije toga ide obavezna prica o ugrozenosti Bosnjaka od Dodika i Covica. To u fasisti (sa cim bi se licno i mogao sloziti) ali su im metode vrlo slicne Bakirovim i SDA i puno intelektualno nadmocnije od ovih koje pravi Zahiragic, sin dva policijska sluzbenika MasAllah!!!!
Istinski intelektualci tesko zato je Zahiragic svoje izbore i suzio na one sa dva mala mozga od kojih bez problema on moze upravljati sa jednim jer u verbalnom ratu sa pravim intelektualcima nemali broj vidljivih puta je do nogu potucen i usutkan.
Prvo su uveli vjeronauku u skole isto tako na mala vrata te casove smjestili u sred nastave tako da djeca koja nisu isla na vjeronauku su morala da trce oko skole. Da bi kao to sprijecili uveli su novi predmet "Istorija religija" iskljucivo iz razloga da bi mogli da zaposle svoje kadrove po skolama a djeci natovarili na ledja jos jednu knjigu a roditeljima 20 KM vise u budzetu.
Ali i to im je malo bilo pa su sad poceli da uvode vjerska preseravanja po fakultetima bez anketiranja studenata koji su uzgred odrasli ljudi i sasvim legalno mogu imati vlastito misljenje o svemu. Dakle ako nema nastave od 12-14 to se mora nekada nadoknaditi jer postoje planovi i za koji kurac bi recimo npr. ja trebao da dolazim na neke vandredne casove zato sto se nekom medjedu digao kurac da ide kao na dzumu a uglavnom u najmanje 50-60% tih slucajeva te tipove cete naci kako negdje landaraju po ulicama ili kafanama. Suplje price o punim dzamijama vise nisu suplje nego extra-suplje jer jedine dzamije koje su pune za vrijeme dzume su one gdje te neko bitan moze vidjeti. Da je tolika guzva s obzirom na broj Bosnjaka u sarajevu to bi bilo haos u i ispred dzamija.
Jednom prilikom Omer Behmen mi je rekao "grade nove a ni postojece ne mogu da ispune" i sa tim je sve rekao. Crkve je smjesno i spominjati jer nedeljom na misama tesko da se moze skupiti omladine za ozbiljne fudbalske utakmice bar u Sarajevu.
Dakle ovo nije apsolutno nista drugo nego je SDA nasla pajaca preko kojeg ce pokazivati misice i izmedju redova govoriti ovo je grad Bosnjaka a vi se svi ostali jebite. naravno poslije toga ide obavezna prica o ugrozenosti Bosnjaka od Dodika i Covica. To u fasisti (sa cim bi se licno i mogao sloziti) ali su im metode vrlo slicne Bakirovim i SDA i puno intelektualno nadmocnije od ovih koje pravi Zahiragic, sin dva policijska sluzbenika MasAllah!!!!
-
paladinka
#2011 Re: Zahiragić opet jaše
u hrvatskoj istozenit dozic wrote:Cizus krajstConnaisseur Karlin wrote:
A u rvatskojnije
- hrasno38
#2012 Re: Zahiragić opet jaše
jest i u Burkini Faso ali me boli kurac za Burkinu Faso....tamo niti zivim, niti jedem, niti jebem niti sam ratovao za slobodu Burkine Faso!!!!zenit dozic wrote:Cizus krajstConnaisseur Karlin wrote:
A u rvatskojnije
- hrasno38
#2013 Re: Zahiragić opet jaše
Prvo ovdje niko ne serucka nego pise svoje misljenje i na nekim drugim temama ja sam radi takvih rijeci dobijao BAN. kao drugo ja sam bio protiv koncerta Dine Merlina ali ne radi Dine jer me zaboli ko ce pjevati posto svakako ne bih isao da mi je stari pjevao nego zbog lagodnog krcmljenja drzavnih para u trenutku kada u samom gradu gradjane jebu s cim stignu od vode preko prevoza do struje. Suplja prica kako se Dino odrekao zarade mozda moze i proci kod nekoga ali sta bi sa Magazom koja je opet sasvim slucajno Dinina firma???? Al jebo to bilo pa proslo i nadam se da KS nije ostao u minusu. Ja nisam protivnik velikih stvari u gradu ali kada su rjesene one male i najosnovnije. I ne znam samo ko provali da je tamo bilo 100.000 ljudi!!! Onda je 92 na protestima bilo pola miliona jer su ljudi stajali nacickani sve do zeljeznicke stanice a bilo je upravo oko 100.000 samo sto su to rijetki od vas mogli i da vide u zivo!!!!Matzan wrote:Ovdje seruckaju mnogi koji su bili protivnici koncerta Dine Merlina za NG.
- hrasno38
#2014 Re: Zahiragić opet jaše
Uzgred ovakvi na zalost ne dolaze sa UNSA nego sa fakulteta na kojima je studiranje primarna zanimacija....
http://www.bh-index.com/bosanac-inzinje ... na-dolara/
-
zenit dozic
#2015 Re: Zahiragić opet jaše
Zasto ste nervozni, samo saburahrasno38 wrote:jest i u Burkini Faso ali me boli kurac za Burkinu Faso....tamo niti zivim, niti jedem, niti jebem niti sam ratovao za slobodu Burkine Faso!!!!zenit dozic wrote:Cizus krajstConnaisseur Karlin wrote:
A u rvatskojnije
Svugdje ti je to u 5 deka.
-
paladinka
#2016 Re: Zahiragić opet jaše
Uvjek taj Dino , kao da je neki Boghrasno38 wrote:Prvo ovdje niko ne serucka nego pise svoje misljenje i na nekim drugim temama ja sam radi takvih rijeci dobijao BAN. kao drugo ja sam bio protiv koncerta Dine Merlina ali ne radi Dine jer me zaboli ko ce pjevati posto svakako ne bih isao da mi je stari pjevao nego zbog lagodnog krcmljenja drzavnih para u trenutku kada u samom gradu gradjane jebu s cim stignu od vode preko prevoza do struje. Suplja prica kako se Dino odrekao zarade mozda moze i proci kod nekoga ali sta bi sa Magazom koja je opet sasvim slucajno Dinina firma???? Al jebo to bilo pa proslo i nadam se da KS nije ostao u minusu. Ja nisam protivnik velikih stvari u gradu ali kada su rjesene one male i najosnovnije. I ne znam samo ko provali da je tamo bilo 100.000 ljudi!!! Onda je 92 na protestima bilo pola miliona jer su ljudi stajali nacickani sve do zeljeznicke stanice a bilo je upravo oko 100.000 samo sto su to rijetki od vas mogli i da vide u zivo!!!!Matzan wrote:Ovdje seruckaju mnogi koji su bili protivnici koncerta Dine Merlina za NG.
- Matzan
#2017 Re: Zahiragić opet jaše
hrasno38 wrote:Prvo ovdje niko ne serucka nego pise svoje misljenje i na nekim drugim temama ja sam radi takvih rijeci dobijao BAN. kao drugo ja sam bio protiv koncerta Dine Merlina ali ne radi Dine jer me zaboli ko ce pjevati posto svakako ne bih isao da mi je stari pjevao nego zbog lagodnog krcmljenja drzavnih para u trenutku kada u samom gradu gradjane jebu s cim stignu od vode preko prevoza do struje. Suplja prica kako se Dino odrekao zarade mozda moze i proci kod nekoga ali sta bi sa Magazom koja je opet sasvim slucajno Dinina firma???? Al jebo to bilo pa proslo i nadam se da KS nije ostao u minusu. Ja nisam protivnik velikih stvari u gradu ali kada su rjesene one male i najosnovnije. I ne znam samo ko provali da je tamo bilo 100.000 ljudi!!! Onda je 92 na protestima bilo pola miliona jer su ljudi stajali nacickani sve do zeljeznicke stanice a bilo je upravo oko 100.000 samo sto su to rijetki od vas mogli i da vide u zivo!!!!Matzan wrote:Ovdje seruckaju mnogi koji su bili protivnici koncerta Dine Merlina za NG.
Podjebavanje, zlonamjerna poređenja i omalovažavanje svega što se dešava u Sarajevu i BiH je ništa drugo do seruckanje.
Btw bez namjere da se bilo kome pravdam, boli me patka za Zahiragićem. Niti ga znam, a niti imam želju da ga upoznam.
Ne branim njega, već principijelno podržavam svačije pravo na vjerske i druge slobode. Preporuka nikako nije ugrozila nečija prava, već upravo na inicijativu rektora podcrtana su i prava drugih konfesija.
Jedna te ista grupa salonaca stalno pokušava provući iste teze o kojima sam govorio u prethodnom postu.
I, bilo je riječi i o uvođenju famozne odluke par-nepar na Božić.
I tada sam to smatrao debilnom odlukom zbog koje je neko trebao dati neopozivu ostavku.
Meni ne smeta ni što je neko vjernik, ni što je onaj drugi ateist, ni što je neko treći LGBT.... Živi i pusti druge da žive.
- hrasno38
#2018 Re: Zahiragić opet jaše
hrasno38 wrote:jest i u Burkini Faso ali me boli kurac za Burkinu Faso....tamo niti zivim, niti jedem, niti jebem niti sam ratovao za slobodu Burkine Faso!!!!
saburam ja jarane vec 20 godina:) da sam normalan poludio bih hehehehehezenit dozic wrote:Zasto ste nervozni, samo sabura![]()
Svugdje ti je to u 5 deka.
- Matzan
#2019 Re: Zahiragić opet jaše
hrasno38 wrote:Uzgred ovakvi na zalost ne dolaze sa UNSA nego sa fakulteta na kojima je studiranje primarna zanimacija....
Rođak od generala Sakiba Mahmuljina. Čestita i uspješna familija.
- hrasno38
#2020 Re: Zahiragić opet jaše
Pa jeste Sakib je vrlo uspjesno iz rata izasao sa ogromnom kucom u blizini Bogoslovije a ovaj decko je morao steci sve svojim radom i trudom _ sto je najebo i on i njegova najbliza porodica sto se bas ne bi moglo reci za Mahmuljina. Nemoj ziv bio kvariti uspjeh ovog mladog covjeka stavljajuci ga u isti kontekst sa ratnim profiterom.Matzan wrote:hrasno38 wrote:Uzgred ovakvi na zalost ne dolaze sa UNSA nego sa fakulteta na kojima je studiranje primarna zanimacija....
http://www.bh-index.com/bosanac-inzinje ... na-dolara/![]()
- Matzan
#2021 Re: Zahiragić opet jaše
Ev', sad mu ni Sakib Mahmuljin ne valja!?hrasno38 wrote:Pa jeste Sakib je vrlo uspjesno iz rata izasao sa ogromnom kucom u blizini Bogoslovije a ovaj decko je morao steci sve svojim radom i trudom _ sto je najebo i on i njegova najbliza porodica sto se bas ne bi moglo reci za Mahmuljina. Nemoj ziv bio kvariti uspjeh ovog mladog covjeka stavljajuci ga u isti kontekst sa ratnim profiterom.Matzan wrote:hrasno38 wrote:Uzgred ovakvi na zalost ne dolaze sa UNSA nego sa fakulteta na kojima je studiranje primarna zanimacija....
Pa ima li iko od Bošnjaka da vam valja?
-
kakavdanakneiskustvu
#2022 Re: Zahiragić opet jaše
]
A izgleda da su i nastavnci milostivi bili.
[/quote]
A to si vidio iz kasika?
kakavdanakneiskustvu wrote:Matzan wrote:Da se primjetiti.kakavdanakneiskustvu wrote:
nisam zavrsio fakultet,ako je to uopce bitno za temu
da,to se vrlo lako primijeti oo necijem pisanju na foirumu
A izgleda da su i nastavnci milostivi bili.
A to si vidio iz kasika?
-
kakavdanakneiskustvu
#2023 Re: Zahiragić opet jaše
Nigdje ko ovdje ko fol.vjernika a nigdje ko ovdje kriminala i korupcije,valjda 5 % nevjerujucih krivo za toliki kriminal i.korupciju
-
jefferson
#2024 Re: Zahiragić opet jaše
Zemljo otvori se!Matzan wrote:hrasno38 wrote:Uzgred ovakvi na zalost ne dolaze sa UNSA nego sa fakulteta na kojima je studiranje primarna zanimacija....
-
Bodkin
#2025 Re: Zahiragić opet jaše
Ja bih volio da neki napisu ovdje sta je za njih pojam uspjesne osobe. Jebo te tito ako ne bi ljudi vidjeli bosanske bizMismene kao pojam uspjeha.
Procitao sam i ja o ovom momku iz boinga i iako znam da klix pise vijesti bez da ih istrazi kako treba, drago mi je bilo.
Znam par nasih ljudi koji su nekako zavrsili na top skolama iz nasih srednjih!!
Znam par koji su iz stranih firmi u bih dosli na top pozicije vani.
To je uspjeh, a ne kad mali papcic kroz sda progura da se 2 sata uzmu studentima. Kao da su nam skole najbolje na svijetu pa im par sati nista ne znaci.
A o tihoj diskriminaciji ne bih ovdje. Nije tema
Procitao sam i ja o ovom momku iz boinga i iako znam da klix pise vijesti bez da ih istrazi kako treba, drago mi je bilo.
Znam par nasih ljudi koji su nekako zavrsili na top skolama iz nasih srednjih!!
Znam par koji su iz stranih firmi u bih dosli na top pozicije vani.
To je uspjeh, a ne kad mali papcic kroz sda progura da se 2 sata uzmu studentima. Kao da su nam skole najbolje na svijetu pa im par sati nista ne znaci.
A o tihoj diskriminaciji ne bih ovdje. Nije tema