Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opa, kad god uletim a ono desetak novih stranica na temi...
Citam vas o nekim likovima koji su pisali pa vise ne, pa neki koji su pisali pa prestali pa sad opet, pa neki koji su pisali pa jos uvijek pisu i vidim skupi se druzina fina majkumu... Dok ti neko ne otvori oci i ne vidis kakvi su ljudi bili ili jos uvijek jesu... Meni je najdraza bila zelenashica, ona sto je znala covjeku naci najstinije dijelove duse za koje nije ni znao da postoje mislim da nece dugo niko...
Jebaste vi mene.Sjedim 2 sata i kontam kako da od jednog stana napravim dva,kako da dobijem pad za kanalizaciju,mislim,crtam...i kliknem na ovo cudo.I jebaji ga,sad opet nista ne znam.Sad mi bandini na pameti.
s@mson wrote:Opa, kad god uletim a ono desetak novih stranica na temi...
Citam vas o nekim likovima koji su pisali pa vise ne, pa neki koji su pisali pa prestali pa sad opet, pa neki koji su pisali pa jos uvijek pisu i vidim skupi se druzina fina majkumu... Dok ti neko ne otvori oci i ne vidis kakvi su ljudi bili ili jos uvijek jesu... Meni je najdraza bila zelenashica, ona sto je znala covjeku naci najstinije dijelove duse za koje nije ni znao da postoje mislim da nece dugo niko...
kazu da je i gasi bio zelenas
nadje ti najsitnije koscice za koje nisi ni znao da postoje al dohaka mu moderator dalida
HAVANA wrote:Jebaste vi mene.Sjedim 2 sata i kontam kako da od jednog stana napravim dva,kako da dobijem pad za kanalizaciju,mislim,crtam...i kliknem na ovo cudo.I jebaji ga,sad opet nista ne znam.Sad mi bandini na pameti.
Vidiš da te polako napada švabo čim zaboravljaš i ništa ne znaš. Izgleda da je u pravu onaj "neki" zgubidan što te smjesti na gerijatriju
HAVANA wrote:Jebaste vi mene.Sjedim 2 sata i kontam kako da od jednog stana napravim dva,kako da dobijem pad za kanalizaciju,mislim,crtam...i kliknem na ovo cudo.I jebaji ga,sad opet nista ne znam.Sad mi bandini na pameti.
solju stavi visoko da ima pad a nek se korisnik osjeca kao na pijedestalu i imas pad za kanalizaciju
a kako da dobijes 2 stavi paravan
Tesko je napraviti kanalizaciju u renoviranom potkrovlju.
Pusti neka prenoci. Jutro ce promijeniti sve. Tako kazu kod nas na gerijatriji.