Pariz

Post Reply
nosara

#2001 Re: Pariz

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:
nosara wrote:Kako nam je valjao ovaj covjek, kad se samo sjetim... Kad nam je najteze bilo dosao je, kao pravi prijatelj... Hvala mu...

Image
i SAKRIO DA POSTOJE KONC LOGORI. Izvor dokumentarni film Srmt Yugoslavije, BBC
:roll:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam
It_is_a_Leclerc

#2002 Re: Pariz

Post by It_is_a_Leclerc »

Cracked wrote:Ovo uzvikivanje palestina nakon minute sutnje za zrtve u parizu je dno dna. Trebali su kod poplava u bosni prosle godine skandirati kina i indija, jer boze moj tamo pogine u zemljotresima, poplavama 10000 puta vise ljudi i cesce se desava nego u bosni. Jel to bosanski zivot bitniji od kineskoj ili indijskog?
Sad se nasli nesto brinuti koja je zrtva bitnija. Poganih ljudi majko draga

kakvi licemjeri, kakva je ovo fuj zemlja. Sve sto se danas desava u ovoj zemlji, zasluzeno je. Primitivizam i zatucanost izbijaju na sve strane.
Polupismeni licemjerni "navijači". Šta od njih očekivati nego da se vode plitkom logikom, nedoraslim znanjem i medijskim pro-palestinskim ubleharenjem.

Kao - oni borci za pravdu, za Palestinu.

Hrak-pljuc.
Kikibombona

#2003 Re: Pariz

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote:
Kikibombona wrote:Nemoj se sada izvlaciti. Jasno si optuzila zapad za skidanje Sadama i njegovo uklanjanje okarakterisala kao tragediju za Iracane..
DAJ CITAT, INAČE OVO OSTAJE JOŠ JEDNA TVOJA LAŽ. DAKLE, CITAT ZA OVU TVRDNJU.
Terorizam je utoliko što ne treba i ne smije da plati netko ko ode na utakmicu ili koncert, ali vlade tih famoznih demokracija treba i te kako da odgovoraju kao onomad za nepostojeće Sadamovo hemijsko oružje i sve njihove laži.
Zasto bi vlade trebale odgovarati za rusenje jednog od najvecih bolesnika savremenog doba?

Da imas imalo morala, podrzala bi njegovo uklanjanje sa vlasti. Jer, njegove zrtve su pozdravile americku intervenciju. Cak su se pridruzili istoj.

DA LI ZAPADNIM VLADAMA TREBA SUDITI ZA NELEGALNO BOMBARDOVANJE SRIJBE?

Evo i priznanje

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... rbiju.html
dječak sa šibicama

#2004 Re: Pariz

Post by dječak sa šibicama »

salik79 wrote:
tututuuuu wrote:
salik79 wrote:
Originalna verzija:

Pop

Umirucka se

Umrije popadija!

Just sain' :mrgreen:
adaptacija. :D
Djecak, selo, vuk... :D
Vreca, sto za veceru, dva anamo ona, jednog u vrecu, sjedi na njeg, sa drugim veceraj, isto misle, ovo ono :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2005 Re: Pariz

Post by Velkoski »

tututuuuu wrote:
Velkoski wrote:
animals wrote:Zasto prosjecni Evropljan ima averziju prema Islamu i muslimanima..
Zato što je Evropa većinski nastanjena Katolicima i to je vrlo jednostavan odgovor.
da je to tako ne bi muslimani isli zivjeti u Europu. Averzija prema muslimanima je friska i sigurno nije kod svih. Averzija se stvara upravo zbog ovakvih stvari, a ne zato sto je neko musliman per se.

Da je recimo situacija obratna, pa da krscani na sebe svezu bombu i odu gdje se postena i fina muslimanska omladina skuplja i onda drmne uz povike "za Isusa i Majku Mariju" :D i tako par puta, zanimalo bi me onda stanje stvari. :D

Pitam ja tebe, ako je to tako, i ako je muslimanima tako lose u Europi. Zasta idu/idete u Europu? Zast ne, u recimo, S. Arabiju? Pakistan recimo?
Friška? Krstaški ratovi anyone? Averzija postoji od sedmog vijeka.

Ja ne idem nigdje, ja sam rođen u Evropi.

I pitanje ti je poprilično glupo. Ja recimo nisam ljubitelj navijača Željezničara, ali ne tražim od njih da isele u Pakistan, nego živimo skupa.
animals

#2006 Re: Pariz

Post by animals »

bubi_mama wrote:
animals wrote:Zasto prosjecni Evropljan ima averziju prema Islamu i muslimanima..
pa kako i nece, kad one zvijeri snimaju klanja, i pri tome uzvikuju islamske parole..
raznose se uzvikujuci islamske parole..
i to je glavni razlog straha od Islama i muslimana..
poslije onakvi brutalni videa, nista nije cudno vise..
da su to radili,i da nisu snimali, i da nisu to radili u ime religije,
niko ne bi ni obracao paznju na muslimane..
bili bi to normalni ratovi..
Iskreno evo ja kao muslimanka se bojim njih i imam averziju prema njima. Za mene su to zvijeri i ne daj Boze da dozivimo da nam takva i slicna gamad dodje blizu.
Pa u tome i jeste kvaka..
evo u mojoj firmi gdje ja radim, ima i Bosnjaka i Turaka koliko hoces..
i nike ne pravi razliku izmedju mene katolika i njih..
vazno je da radis i pridrzavas se pravila, i zaboli koga za tvojim uvjerenjima i religijom..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2007 Re: Pariz

Post by KatarinaKosaca »

KatarinaKosaca wrote:
Kikibombona wrote:Nemoj se sada izvlaciti. Jasno si optuzila zapad za skidanje Sadama i njegovo uklanjanje okarakterisala kao tragediju za Iracane..
bts.. naravno citat nećeš naći,jer nije tako definirano ni napisano, ali da je u Iraku haos od tog televiziranog vješanja i kod potjere i izmišljenog hemijskog oružja za koje su priznali da su lagali, jeste i to ne treba biti plaho pametan pa znati. I da, jesam optužila sam zapad da su lagali za hemijsko oružje, ali oni su to sami priznali ;-)
KB9

#2008 Re: Pariz

Post by KB9 »

Warashii wrote:
KB9 wrote: naravno da ce nam neke nazovimo ih ekonomske brige ostat uz nase normalne domace "moji, nasi, vasi" al one su mi dosta draze i normalnije nego ove bradonje totalno ispranih mozgova koje izgleda kod nas i dalje niko ne shvata za ozbiljno, bolje ih je sto prije sravnit sve redom, sutnut iz drzave ili nesto slicno nego kasnije totalno zaglibit u jos jednom smislu zbog istih, ako ti to ne shvatas onda mi te pravo zao
Ne ide to tako. Sa takvim razmišljanjem ne razlikujemo se skoro pa nista od ovih sto prave terorističke napade sirom svijeta. Naravno govorim kada bi se poduzele takve akcije sirom BiH i Evrope. Zalažemo se za neke prava a onda pravimo izuzetke.
Znamo da niko nije kriv dok mu se ne dokaze suprotno.
I ne nemoj me sazaljevati.
naravno da se razlikujemo jer njih se ne bi ubilo neduzne i bez ikakvih razloga ko sto oni rade, to je prvo i osnovno
salik79

#2009 Re: Pariz

Post by salik79 »

dječak sa šibicama wrote:
Vreca, sto za veceru, dva anamo ona, jednog u vrecu, sjedi na njeg, sa drugim veceraj, isto misle, ovo ono :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
tututuuuu

#2010 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

Velkoski wrote:
tututuuuu wrote:
da je to tako ne bi muslimani isli zivjeti u Europu. Averzija prema muslimanima je friska i sigurno nije kod svih. Averzija se stvara upravo zbog ovakvih stvari, a ne zato sto je neko musliman per se.

Da je recimo situacija obratna, pa da krscani na sebe svezu bombu i odu gdje se postena i fina muslimanska omladina skuplja i onda drmne uz povike "za Isusa i Majku Mariju" :D i tako par puta, zanimalo bi me onda stanje stvari. :D

Pitam ja tebe, ako je to tako, i ako je muslimanima tako lose u Europi. Zasta idu/idete u Europu? Zast ne, u recimo, S. Arabiju? Pakistan recimo?

I pitanje ti je poprilično glupo. Ja recimo nisam ljubitelj navijača Željezničara, ali ne tražim od njih da isele u Pakistan, nego živimo skupa.
cuj krstaski ratovi... a majko milo svasta :lol: ovdje definitivno neko ljudima ispire i ono malo mozga sto imaju. Pa ne ides ti, ali ti idu sugradjani dalje u EU kod mrskih katolika, umjesto da ostanu u zemlji blagostanja npr. u Donjem Vakufu :D a muslimana s Bliskog istoka, Pakistana itd. isto tako idu kod mrskih katolika. pa te pitam, ša je to ba, pitam ja tebe? :D
Last edited by tututuuuu on 15/11/2015 13:16, edited 1 time in total.
animals

#2011 Re: Pariz

Post by animals »

It_is_a_Leclerc wrote:
Cracked wrote:Ovo uzvikivanje palestina nakon minute sutnje za zrtve u parizu je dno dna. Trebali su kod poplava u bosni prosle godine skandirati kina i indija, jer boze moj tamo pogine u zemljotresima, poplavama 10000 puta vise ljudi i cesce se desava nego u bosni. Jel to bosanski zivot bitniji od kineskoj ili indijskog?
Sad se nasli nesto brinuti koja je zrtva bitnija. Poganih ljudi majko draga

kakvi licemjeri, kakva je ovo fuj zemlja. Sve sto se danas desava u ovoj zemlji, zasluzeno je. Primitivizam i zatucanost izbijaju na sve strane.
Polupismeni licemjerni "navijači". Šta od njih očekivati nego da se vode plitkom logikom, nedoraslim znanjem i medijskim pro-palestinskim ubleharenjem.

Kao - oni borci za pravdu, za Palestinu.

Hrak-pljuc.
Kad je Joe Simunic uzviknuo na stadionu za dom spremni, tim je dokazao da je glupi
i zatucani balkanac, iako je odrastao u Australiji..tako i ovi navijaci, budale nepismene..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2012 Re: Pariz

Post by Velkoski »

tututuuuu wrote:cuj krstaski ratovi... a majko milo svasta :lol: ovdje definitivno neko ljudima ispire i ono malo mozga sto imaju.
Pa da, s obzirom na to da tvrdiš da je 'rivalitet' između Katolika i Islamista frišak moram ti podariti jednu lekciju iz historije, jer si valjda izbjegavao te časove.

Mene zaboli kurac i za jedne i za druge, al' mi smeta ljudska glupost i pitanja poput 'zašto prosječan Evropljanin ima averziju prema Islamu', kada je to tako oduvijek.

Sada nakucaj malo smajlija jer si dokazao da veze nemaš o čemu pričaš.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2013 Re: Pariz

Post by KatarinaKosaca »

Kikibombona wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Terorizam je utoliko što ne treba i ne smije da plati netko ko ode na utakmicu ili koncert, ali vlade tih famoznih demokracija treba i te kako da odgovoraju kao onomad za nepostojeće Sadamovo hemijsko oružje i sve njihove laži.
Zasto bi vlade trebale odgovarati za rusenje jednog od najvecih bolesnika savremenog doba?

Da imas imalo morala, podrzala bi njegovo uklanjanje sa vlasti. Jer, njegove zrtve su pozdravile americku intervenciju. Cak su se pridruzili istoj.

DA LI ZAPADNIM VLADAMA TREBA SUDITI ZA NELEGALNO BOMBARDOVANJE SRIJBE?

Evo i priznanje

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... rbiju.html
POnavljam, ne podržavam ni tvoje laži ni Blerove i Bušove laži oko nepostojećeg hemijskog oružja. Za Srbiju nisu lagali :mrgreen: , nego su jedno 1000 puta pretposljednji put upozoravali tiranina Miloševića da prestane da ubija po Balkanu. To što ti ovdje i u ovoj temi proturaš vadikalne stavove i plačeš za Srbijom, tvoj problem. Neću nikada podržati laži, niti ču ikada podržati da se u jednoj zemlji napravi haos kao što je napravljeno Iraku. Srbiji, ne.
tututuuuu

#2014 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

Velkoski wrote:
tututuuuu wrote:cuj krstaski ratovi... a majko milo svasta :lol: ovdje definitivno neko ljudima ispire i ono malo mozga sto imaju.
Pa da, s obzirom na to da tvrdiš da je 'rivalitet' između Katolika i Islamista frišak moram ti podariti jednu lekciju iz historije, jer si valjda izbjegavao te časove.

Mene zaboli kurac i za jedne i za druge, al' mi smeta ljudska glupost i pitanja poput 'zašto prosječan Evropljanin ima averziju prema Islamu', kada je to tako oduvijek.

eno pametnice moja draga dopunio sam ti post. mada sumnjam u neki uspjeh. :D a od mene ti jedna besplatna lekcija da se naziv vjere i vjernika pise malim, ne velikim slovom, kad si vec tako bahat. :)
Last edited by tututuuuu on 15/11/2015 13:18, edited 1 time in total.
animals

#2015 Re: Pariz

Post by animals »

Velkoski wrote:

Pa prosjecni stanovnik Evrope ima po tome i averziju prema susjednom selu,
jer tamo s drugaciji obicaji i klanovi..
salik79

#2016 Re: Pariz

Post by salik79 »

tututuuuu wrote:
Velkoski wrote:
tututuuuu wrote:

cuj krstaski ratovi... a majko milo svasta :lol: ovdje definitivno neko ljudima ispire i ono malo mozga sto imaju. Pa ne ides ti, ali ti idu sugradjani dalje u EU kod mrskih katolika, umjesto da ostanu u zemlji blagostanja npr. u Donjem Vakufu :D a muslimana s Bliskog istoka, Pakistana itd. isto tako idu kod mrskih katolika. pa te pitam, ša je to ba, pitam ja tebe? :D
A sta ako idu kod evangelista, kalvinista,... a "preskoce" katolike? :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2017 Re: Pariz

Post by Velkoski »

Jesi glup bokte.

Ljudi kroz kompletnu historiju naseljavaju mjesta gdje im je bolje živjeti. Bliski istok je definitivno zatucan i još uvijek misle da su plemena, ali ovdje ne pričamo o standardu života nego o tome zašto 'prosječan Evropljanin ima averziju prema Islamu'. A još jednom ću ti ponoviti, to je tako oduvijek.
animals wrote:Pa prosjecni stanovnik Evrope ima po tome i averziju prema susjednom selu,
Pa i ima. Zato su Evropljani poklali kompletnu Afriku.
Last edited by Velkoski on 15/11/2015 13:20, edited 1 time in total.
nosara

#2018 Re: Pariz

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote: POnavljam, ne podržavam ni tvoje laži ni Blerove i Bušove laži oko nepostojećeg hemijskog oružja. Za Srbiju nisu lagali :mrgreen: , nego su jedno 1000 puta pretposljednji put upozoravali tiranina Miloševića da prestane da ubija po Balkanu. To što ti ovdje i u ovoj temi proturaš vadikalne stavove i plačeš za Srbijom, tvoj problem. Neću nikada podržati laži, niti ču ikada podržati da se u jednoj zemlji napravi haos kao što je napravljeno Iraku. Srbiji, ne.
Konfuzna si... Koga sad podrzavas, a koga ne...? Interesuje me, a ne mogu da skontam... :D
tututuuuu

#2019 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

dakle, teroristi u Parizu ubili oko 130 ljudi, tesko ranili jos bar toliko i ono o "krstaskim ratovima", drugo o "Palestini", "licemjerju zapada"... :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2020 Re: Pariz

Post by Velkoski »

Slab spin, ali to je valjda svrha tvog postojanja na ovoj temi.
kakavdanakneiskustvu

#2021 Re: Pariz

Post by kakavdanakneiskustvu »

radiša wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Kareem Abdul wrote:https://www.facebook.com/profile.php?id ... 9&fref=ufi

Image

Od svih kozojeba najdraži su mi ovi bijeli.

ovo on sam sa sobom razgovara na fb
nadrogiro se pa konta da ga neko nesto pita.tako se i ovi teroristi nadrogiraju pa ubijaju neduan narod.dje sad sipa da hapsi ove teroriste sto su srali na ovoj temi i sto seru po fb.

a valjda to sve neko prati,fakat ima svakakvih komentara
tututuuuu

#2022 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

Velkoski wrote:Jesi glup bokte.

Ljudi kroz kompletnu historiju naseljavaju mjesta gdje im je bolje živjeti. Bliski istok je definitivno zatucan i još uvijek misle da su plemena, ali ovdje ne pričamo o standardu života nego o tome zašto 'prosječan Evropljanin ima averziju prema Islamu'. A još jednom ću ti ponoviti, to je tako oduvijek.
animals wrote:Pa prosjecni stanovnik Evrope ima po tome i averziju prema susjednom selu,
babo ti je glup. ja sam tebi logicno pitao, ako postoji averzija, zasto tamo muslimani idu? logicno. ja sigurno ne bih isao zivjeti na Bliski istok, iako ja znam da su oni tolerantni, osobito prema krscanima. :D
tututuuuu

#2023 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

Velkoski wrote:Slab spin, ali to je valjda svrha tvog postojanja na ovoj temi.
nakon spinanja idem pro bono u "krstaski" rat, cekam kad ce nas Papa pozvati. :D
animals

#2024 Re: Pariz

Post by animals »

Velkoski wrote:Jesi glup bokte.

Ne samo Evropljani..
Japanci Kineze, u stvari kad pogledas povijest, uvijek su oni malo napredniji tehnoloski,
ubijali one koji su bili zaostaliji..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2025 Re: Pariz

Post by Velkoski »

Ti se s logikom nisi sreo ni u putu, da ti ja odmah kažem.

Postoji averzija i prema Sarajevu kao glavnom gradu Bosne i Hercegovine, pa se i kunto i panto seli ovamo. Kontaš li zašto?

Mog'o si me komotno pitat' i što crnci žive u Sjedinjenim Američkim Državama kada ih bijelci mrze?
animals wrote:Ne samo Evropljani..
Japanci Kineze, u stvari kad pogledas povijest, uvijek su oni malo napredniji tehnoloski,
ubijali one koji su bili zaostaliji..
Pa šta kažeš majstore, da Evropljani trebaju istrijebiti Aziju?
Last edited by Velkoski on 15/11/2015 13:24, edited 1 time in total.
Post Reply