hrasno38 wrote:ovo je izvlacenje iz debelog gliba kad smo na prva tri mjesta gledali (doduse ne svi) kao na SF. Pa nas spuca hiljadu pehova i opet na kraju Mesa i igraci nas odvedu u baraz. Ja mislim da u barazu nemamo konkurenciju i da mozemo dobiti sve reprezentacije naravno sa kompletnom ekipom. Mi moramo ighrati sa dva klasicna napadaca jer mi najbolje igramo takvu igru i ja sam siguran 1000% da bi tandem Dzeko-Djuric dao 100 golova jer Edin je puno puno kompletniji igrac od Vede u svim segmentima igre a Djuric je sada ubjedljivo najbolji skakac u reprezentaciji. Samo jos neko da dobre lopte salje u kazneni........Idemo mi kod @Insomnie:) France 2016 i bruka naseg svijeta na utakmicama......jedva cekam!!!
Samo da dodam:
Bez Džeke, 5 golova u kritičnim utakmicama. U utakmicama kada nam je poljuljano samopouzdanje i kada nam fali Bešić, Ibišević tek izašao iz krize, a pola ekipe su na klupi u klubovima ili van forme (Mujdža, Medunjanin, Đurić, Hajrović...).
Meša položio ispit, sa ovim timom i formom, ne može bolje.
I da pozdravim komšije koji se uvijek pojave na temama i mole Boga da se okliznemo, pa da pljuju. Takođe, pozdrav glupanima koji nasjedaju na ovo.