UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#2001 Re: Champions league 15/16
Okomili se na Suareza, a onaj faul nad Neymarom se i ne spominje. 
-
LSD
#2002 Re: Champions league 15/16
ernadr wrote:Sudija usro utakmicu, ono nije bio drugi žuti, takvo nešto se samo Barci svira

Ma jok nikako nije bilo za žutog, start na stajnu nogu
Možda mu je trebao nogu slomiti da bi dobio-
- PriNc_ba
#2003 Re: Champions league 15/16
ti cvrcak ocigledno onda nikad nisi igrao fudbala cim ovako pricas.
mislim, vidi se sve realno na tvu kad ih udare a kad ne udare i kad glume i to realan ce realno i prokomentarisati a ne pricati da je pao ko pokosen i aman nije mu nista.
znaci evo prvi ja sa 17 godina prestao da se bavim fudbalom jer su mi u 10 dana dva brata u dva razlicita tima tada uletila 3,4 puta od cega je zadnji bio i koban, a nakon par godina se ispostavi da su po dogovoru to uradili. a sta se desilo, ja glumio junacinu i izdrzavao startove i nisam padao.
sta hocu da ti kazem je da barcelona igra tako da u odredjenom trenu pocne nervirat protivnika ako vec nisu naostreni od samog pocetka od strane trenera ili sami od sebe i onda krece mesarska igra. ja se dobro sjecam sezona kad su ih svi tukli a oni pokusavali muski da izdrze pa 5-6 od 10 faulova za kartona sudija ne svira ni faul jer ti nisi jauknuo ili se bacio ko pokosen a moras izaci zbog povrede te onda navedu da se pocnes bacati i kad jeste jaci faul i kad nije. ja ne opravdavam samo simuliranje kad nije faul za sve klubove ali brate kad je i najmanji faul, njegova je stvar hoce li se baciti ili nece ali ako se ne baci i ne arlaukne nece sigurno dobiti faul jos pogotovo kod sudije koji mozda ne voli barcu ili kod sudije koji pusta grublju igru. stoji sve ovo i za ekipe zadnjih godina i sve isto da se vrti ali za faulove nisi realan iz nekog razloga. pa cak i kad nije faul a barca ga dobije to se opet kompenzuje sa svim faulovima koji nisu svirani za njih na tekmi. a i sudije nisu svemoguce, fule naravno na obje strane i to je sastavni dio fudbala.
mislim, vidi se sve realno na tvu kad ih udare a kad ne udare i kad glume i to realan ce realno i prokomentarisati a ne pricati da je pao ko pokosen i aman nije mu nista.
znaci evo prvi ja sa 17 godina prestao da se bavim fudbalom jer su mi u 10 dana dva brata u dva razlicita tima tada uletila 3,4 puta od cega je zadnji bio i koban, a nakon par godina se ispostavi da su po dogovoru to uradili. a sta se desilo, ja glumio junacinu i izdrzavao startove i nisam padao.
sta hocu da ti kazem je da barcelona igra tako da u odredjenom trenu pocne nervirat protivnika ako vec nisu naostreni od samog pocetka od strane trenera ili sami od sebe i onda krece mesarska igra. ja se dobro sjecam sezona kad su ih svi tukli a oni pokusavali muski da izdrze pa 5-6 od 10 faulova za kartona sudija ne svira ni faul jer ti nisi jauknuo ili se bacio ko pokosen a moras izaci zbog povrede te onda navedu da se pocnes bacati i kad jeste jaci faul i kad nije. ja ne opravdavam samo simuliranje kad nije faul za sve klubove ali brate kad je i najmanji faul, njegova je stvar hoce li se baciti ili nece ali ako se ne baci i ne arlaukne nece sigurno dobiti faul jos pogotovo kod sudije koji mozda ne voli barcu ili kod sudije koji pusta grublju igru. stoji sve ovo i za ekipe zadnjih godina i sve isto da se vrti ali za faulove nisi realan iz nekog razloga. pa cak i kad nije faul a barca ga dobije to se opet kompenzuje sa svim faulovima koji nisu svirani za njih na tekmi. a i sudije nisu svemoguce, fule naravno na obje strane i to je sastavni dio fudbala.
-
zenit dozic
#2004 Re: Champions league 15/16
Ovaj svizac, da sudije nisu šupci i da sude pošteno nikad ne bi završio utakmicu
https://twitter.com/GoonerManN5/status/ ... 2568694784

https://twitter.com/GoonerManN5/status/ ... 2568694784

- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2005 Re: Champions league 15/16
Hoce li gif Suarezovog udaranja po licu ili samo faulovi Atletica?
Kakva djecurlije grob te jebo.
- rage_guy
#2006 Re: Champions league 15/16
Kazes samo faulovi Atletica a iznad tvog posta slika faula koji je Suarez napraviomali_milojica wrote:Hoce li gif Suarezovog udaranja po licu ili samo faulovi Atletica?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2007 Re: Champions league 15/16
Vidis da je skoro u isto vrijeme pisano,ali opet nije gifrage_guy wrote:Kazes samo faulovi Atletica a iznad tvog posta slika faula koji je Suarez napraviomali_milojica wrote:Hoce li gif Suarezovog udaranja po licu ili samo faulovi Atletica?
Kakva djecurlije grob te jebo.objektivno nema sta
Vidim ti se slomi od objektivnosti
- rage_guy
#2008 Re: Champions league 15/16
Mene debil Torres iznervirao, pa mi smeta sto se krivica skrece sa njega na sudiju. Frajer glupost napravi i crveni dobije, onaj jedan pise e nek im je pokazao.mali_milojica wrote:Vidis da je skoro u isto vrijeme pisano,ali opet nije gifrage_guy wrote:Kazes samo faulovi Atletica a iznad tvog posta slika faula koji je Suarez napraviomali_milojica wrote:Hoce li gif Suarezovog udaranja po licu ili samo faulovi Atletica?
Kakva djecurlije grob te jebo.objektivno nema sta
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#2009 Re: Champions league 15/16
Sve poštujem i uvazavam, ne namecem svoje mišljenje, ali kazem i obrazlozim šta mislim.PriNc_ba wrote:ti cvrcak ocigledno onda nikad nisi igrao fudbala cim ovako pricas.
Pare su uništile fudbal, čija je poenta ( bila ) da ne pobjeđuje uvijek najbolja ekipa, zar ne ? Da bi to moguće bilo moraš imati adekvatno suđenje.
Kakvo suđenje ima Barcelona i ostale top ekipe ? Jel' ih sudije ostecuju ili guraju ?
Ako realno sagledas stvari znaš kakav je odgovor. Nema više fudbala, imamo cash na terenu
-
zenit dozic
#2010 Re: Champions league 15/16
Pogledaj link, tu ima video starta.mali_milojica wrote: Vidis da je skoro u isto vrijeme pisano,ali opet nije gif![]()
evo i na indexu ima video startova
http://www.index.hr/sport/clanak/suarez ... 85394.aspx
Last edited by zenit dozic on 05/04/2016 23:06, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2011 Re: Champions league 15/16
Vidim sutra OBN opet izabrao ''jacu'' tekmu
Ono, nije da se bunim....mora da su trazili navijaci Madrida

Ono, nije da se bunim....mora da su trazili navijaci Madrida
-
Mustang1
#2012 Re: Champions league 15/16
I HRT je odabrao Real. Ne znam sta im je svima 
- Logovan
#2013 Re: Champions league 15/16
Ovo nije ni "f" od faula. Malo se prislonio, ovaj pao k'o pokošen, sudija povjerovao i eto ti crvenog.tzipiripi wrote:Da nacrtam za ove koje porede Bousqutsov i Torresov faul. Ovo je Torresu drugi namjeran start na igrača a ne na loptu, na Neymara je bio prvi. Drugi namjeran start da sudija oprosti bi već bilo previše. Idiota s jednim žutim već drugi put ne interesuje lopta nego samo protivnička noga. I to na centru. A lik ima 32 godine![]()
Barca jedva došla do pobjede. Sumnjam da će proći dalje, nekako mi je Atletico sigurniji za prolaz.
- House
#2014 Re: Champions league 15/16
ne moram slušati retarda vugdalića.
lijepi stream
-
missko
#2015 Re: Champions league 15/16
Eki nije faul a frajer s obje noge u zraku ide na Busqetsa a lopta mu ni na vidiku drugo da ga je u trku zakacio nego se bas zaskocio eto pogledaj boljeLogovan wrote:Ovo nije ni "f" od faula. Malo se prislonio, ovaj pao k'o pokošen, sudija povjerovao i eto ti crvenog.tzipiripi wrote:Da nacrtam za ove koje porede Bousqutsov i Torresov faul. Ovo je Torresu drugi namjeran start na igrača a ne na loptu, na Neymara je bio prvi. Drugi namjeran start da sudija oprosti bi već bilo previše. Idiota s jednim žutim već drugi put ne interesuje lopta nego samo protivnička noga. I to na centru. A lik ima 32 godine![]()
![]()
Barca jedva došla do pobjede. Sumnjam da će proći dalje, nekako mi je Atletico sigurniji za prolaz.
- Logovan
#2017 Re: Champions league 15/16
Prislonio se malo, nije ga udario. Ako je sudija već svirao faul, onda nije trebao davati nikakav karton.missko wrote: Eki nije faul a frajer s obje noge u zraku ide na Busqetsa a lopta mu ni na vidiku drugo da ga je u trku zakacio nego se bas zaskocio eto pogledaj bolje
-
Crvena Tifoza
#2018 Re: Champions league 15/16
missko wrote: Eki nije faul a frajer s obje noge u zraku ide na Busqetsa a lopta mu ni na vidiku drugo da ga je u trku zakacio nego se bas zaskocio eto pogledaj bolje
Ma nije ga tako.
Nego gdje onaj gif kad Lucas kao zadnji igrač odnese Neymara? Ili onaj krvnički ulet sa dvije noge Alvesu?
-
klixo
#2019 Re: Champions league 15/16
Meni se cini da je Torres zapeo za Busketsovu nogu u namjeri da uzme loptu , ako malo pazljivije pogledate.
Slobodno se moze reci da je sudija pogurao Barcelonu, ne samo oko Torresovog crvenog vec i par drugih detalja.
Slobodno se moze reci da je sudija pogurao Barcelonu, ne samo oko Torresovog crvenog vec i par drugih detalja.
- plagijator1975
#2020 Re: Champions league 15/16
LSD wrote:ernadr wrote:Sudija usro utakmicu, ono nije bio drugi žuti, takvo nešto se samo Barci svira
Ma jok nikako nije bilo za žutog, start na stajnu nogu![]()
Možda mu je trebao nogu slomiti da bi dobio-
-
Crvena Tifoza
#2021 Re: Champions league 15/16
Evo gledam pažljivo i nikako mi ne u glavu kako onakvo ulijetanje u koljeno je pokušaj da se otme lopta.klixo wrote:Meni se cini da je Torres zapeo za Busketsovu nogu u namjeri da uzme loptu , ako malo pazljivije pogledate.
Kojih drugih detalja? Ono kad je Lucas Hernandez kao zadnji igrač dobio samo žuti?
-
LSD
#2022 Re: Champions league 15/16
Naprotiv, to pročišćava umernadr wrote:LSD wrote:ernadr wrote:Sudija usro utakmicu, ono nije bio drugi žuti, takvo nešto se samo Barci svira
Ma jok nikako nije bilo za žutog, start na stajnu nogu![]()
Možda mu je trebao nogu slomiti da bi dobio-Haj ti malo popusti s tim LSD-ijem, razum ti se muti!
Ali si se brate popišao po sebi sa ovim postom iznad, moraš priznati...cuj nije žuti karton
- plagijator1975
#2023 Re: Champions league 15/16
Ne rise, haj pošteno reci bili ikad u životu ovo svirao bilo koji sudija za drugi žuti Messiju??
AL POŠTENO
AL POŠTENO
- ljevoruki
#2024 Re: Champions league 15/16
Tanki i Barca i Bayern ili se cuvaju za polufinale.
Po do sada vidjenom PSG je najbolja ekipa.
Vidjecemo sutra.
Po do sada vidjenom PSG je najbolja ekipa.
Vidjecemo sutra.
-
LSD
#2025 Re: Champions league 15/16
Messi urijetko kad dobije i jedan žuti a kamoli dva , nije on glupan Torresernadr wrote:Ne rise, haj pošteno reci bili ikad u životu ovo svirao bilo koji sudija za drugi žuti Messiju??
AL POŠTENO
Ali kad napravi ovakav mučki starta za drugog žutog , nek mu odmah daju i završena prica
Uzaludno pokušavaš odbraniti Torresa za njegovuu glupost