UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Crvena Tifoza

#2001 Re: Champions league 15/16

Post by Crvena Tifoza »

Okomili se na Suareza, a onaj faul nad Neymarom se i ne spominje. :lol:
LSD

#2002 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

ernadr wrote:Sudija usro utakmicu, ono nije bio drugi žuti, takvo nešto se samo Barci svira :roll:
Image

Ma jok nikako nije bilo za žutog, start na stajnu nogu :nargila:

Možda mu je trebao nogu slomiti da bi dobio-
PriNc_ba

#2003 Re: Champions league 15/16

Post by PriNc_ba »

ti cvrcak ocigledno onda nikad nisi igrao fudbala cim ovako pricas.
mislim, vidi se sve realno na tvu kad ih udare a kad ne udare i kad glume i to realan ce realno i prokomentarisati a ne pricati da je pao ko pokosen i aman nije mu nista.
znaci evo prvi ja sa 17 godina prestao da se bavim fudbalom jer su mi u 10 dana dva brata u dva razlicita tima tada uletila 3,4 puta od cega je zadnji bio i koban, a nakon par godina se ispostavi da su po dogovoru to uradili. a sta se desilo, ja glumio junacinu i izdrzavao startove i nisam padao.
sta hocu da ti kazem je da barcelona igra tako da u odredjenom trenu pocne nervirat protivnika ako vec nisu naostreni od samog pocetka od strane trenera ili sami od sebe i onda krece mesarska igra. ja se dobro sjecam sezona kad su ih svi tukli a oni pokusavali muski da izdrze pa 5-6 od 10 faulova za kartona sudija ne svira ni faul jer ti nisi jauknuo ili se bacio ko pokosen a moras izaci zbog povrede te onda navedu da se pocnes bacati i kad jeste jaci faul i kad nije. ja ne opravdavam samo simuliranje kad nije faul za sve klubove ali brate kad je i najmanji faul, njegova je stvar hoce li se baciti ili nece ali ako se ne baci i ne arlaukne nece sigurno dobiti faul jos pogotovo kod sudije koji mozda ne voli barcu ili kod sudije koji pusta grublju igru. stoji sve ovo i za ekipe zadnjih godina i sve isto da se vrti ali za faulove nisi realan iz nekog razloga. pa cak i kad nije faul a barca ga dobije to se opet kompenzuje sa svim faulovima koji nisu svirani za njih na tekmi. a i sudije nisu svemoguce, fule naravno na obje strane i to je sastavni dio fudbala.
zenit dozic

#2004 Re: Champions league 15/16

Post by zenit dozic »

Ovaj svizac, da sudije nisu šupci i da sude pošteno nikad ne bi završio utakmicu :-)

https://twitter.com/GoonerManN5/status/ ... 2568694784

Image

Image
Image
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2005 Re: Champions league 15/16

Post by mali_milojica »

Hoce li gif Suarezovog udaranja po licu ili samo faulovi Atletica?
Kakva djecurlije grob te jebo.
rage_guy

#2006 Re: Champions league 15/16

Post by rage_guy »

mali_milojica wrote:Hoce li gif Suarezovog udaranja po licu ili samo faulovi Atletica?
Kazes samo faulovi Atletica a iznad tvog posta slika faula koji je Suarez napravio :D objektivno nema sta
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2007 Re: Champions league 15/16

Post by mali_milojica »

rage_guy wrote:
mali_milojica wrote:Hoce li gif Suarezovog udaranja po licu ili samo faulovi Atletica?
Kazes samo faulovi Atletica a iznad tvog posta slika faula koji je Suarez napravio :D objektivno nema sta
Vidis da je skoro u isto vrijeme pisano,ali opet nije gif :mrgreen:
Vidim ti se slomi od objektivnosti :izet:
rage_guy

#2008 Re: Champions league 15/16

Post by rage_guy »

mali_milojica wrote:
rage_guy wrote:
Vidis da je skoro u isto vrijeme pisano,ali opet nije gif :mrgreen:
Mene debil Torres iznervirao, pa mi smeta sto se krivica skrece sa njega na sudiju. Frajer glupost napravi i crveni dobije, onaj jedan pise e nek im je pokazao. :D
cvrčak_na_hedonizmu

#2009 Re: Champions league 15/16

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

PriNc_ba wrote:ti cvrcak ocigledno onda nikad nisi igrao fudbala cim ovako pricas.
mislim, vidi se sve realno na tvu kad ih udare a kad ne udare i kad glume i to realan ce realno i prokomentarisati a ne pricati da je pao ko pokosen i aman nije mu nista.
znaci evo prvi ja sa 17 godina prestao da se bavim fudbalom jer su mi u 10 dana dva brata u dva razlicita tima tada uletila 3,4 puta od cega je zadnji bio i koban, a nakon par godina se ispostavi da su po dogovoru to uradili. a sta se desilo, ja glumio junacinu i izdrzavao startove i nisam padao.
sta hocu da ti kazem je da barcelona igra tako da u odredjenom trenu pocne nervirat protivnika ako vec nisu naostreni od samog pocetka od strane trenera ili sami od sebe i onda krece mesarska igra. ja se dobro sjecam sezona kad su ih svi tukli a oni pokusavali muski da izdrze pa 5-6 od 10 faulova za kartona sudija ne svira ni faul jer ti nisi jauknuo ili se bacio ko pokosen a moras izaci zbog povrede te onda navedu da se pocnes bacati i kad jeste jaci faul i kad nije. ja ne opravdavam samo simuliranje kad nije faul za sve klubove ali brate kad je i najmanji faul, njegova je stvar hoce li se baciti ili nece ali ako se ne baci i ne arlaukne nece sigurno dobiti faul jos pogotovo kod sudije koji mozda ne voli barcu ili kod sudije koji pusta grublju igru. stoji sve ovo i za ekipe zadnjih godina i sve isto da se vrti ali za faulove nisi realan iz nekog razloga. pa cak i kad nije faul a barca ga dobije to se opet kompenzuje sa svim faulovima koji nisu svirani za njih na tekmi. a i sudije nisu svemoguce, fule naravno na obje strane i to je sastavni dio fudbala.
Sve poštujem i uvazavam, ne namecem svoje mišljenje, ali kazem i obrazlozim šta mislim.

Pare su uništile fudbal, čija je poenta ( bila ) da ne pobjeđuje uvijek najbolja ekipa, zar ne ? Da bi to moguće bilo moraš imati adekvatno suđenje.

Kakvo suđenje ima Barcelona i ostale top ekipe ? Jel' ih sudije ostecuju ili guraju ?

Ako realno sagledas stvari znaš kakav je odgovor. Nema više fudbala, imamo cash na terenu :) i meni se to gadi.
zenit dozic

#2010 Re: Champions league 15/16

Post by zenit dozic »

mali_milojica wrote: Vidis da je skoro u isto vrijeme pisano,ali opet nije gif :mrgreen:
Pogledaj link, tu ima video starta.

evo i na indexu ima video startova
http://www.index.hr/sport/clanak/suarez ... 85394.aspx
Last edited by zenit dozic on 05/04/2016 23:06, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2011 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Vidim sutra OBN opet izabrao ''jacu'' tekmu :mrgreen: :mrgreen:
Ono, nije da se bunim....mora da su trazili navijaci Madrida :lol: :lol:
Mustang1

#2012 Re: Champions league 15/16

Post by Mustang1 »

I HRT je odabrao Real. Ne znam sta im je svima :-)
Logovan

#2013 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

tzipiripi wrote:Da nacrtam za ove koje porede Bousqutsov i Torresov faul. Ovo je Torresu drugi namjeran start na igrača a ne na loptu, na Neymara je bio prvi. Drugi namjeran start da sudija oprosti bi već bilo previše. Idiota s jednim žutim već drugi put ne interesuje lopta nego samo protivnička noga. I to na centru. A lik ima 32 godine :-)

Image
Ovo nije ni "f" od faula. Malo se prislonio, ovaj pao k'o pokošen, sudija povjerovao i eto ti crvenog. :-)

Barca jedva došla do pobjede. Sumnjam da će proći dalje, nekako mi je Atletico sigurniji za prolaz.
House

#2014 Re: Champions league 15/16

Post by House »

ne moram slušati retarda vugdalića. :sretan: lijepi stream
missko

#2015 Re: Champions league 15/16

Post by missko »

Logovan wrote:
tzipiripi wrote:Da nacrtam za ove koje porede Bousqutsov i Torresov faul. Ovo je Torresu drugi namjeran start na igrača a ne na loptu, na Neymara je bio prvi. Drugi namjeran start da sudija oprosti bi već bilo previše. Idiota s jednim žutim već drugi put ne interesuje lopta nego samo protivnička noga. I to na centru. A lik ima 32 godine :-)

Image
Ovo nije ni "f" od faula. Malo se prislonio, ovaj pao k'o pokošen, sudija povjerovao i eto ti crvenog. :-)

Barca jedva došla do pobjede. Sumnjam da će proći dalje, nekako mi je Atletico sigurniji za prolaz.
Eki nije faul a frajer s obje noge u zraku ide na Busqetsa a lopta mu ni na vidiku drugo da ga je u trku zakacio nego se bas zaskocio eto pogledaj bolje
internazionale

#2016 Re: Champions league 15/16

Post by internazionale »

Uefalona
Logovan

#2017 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

missko wrote: Eki nije faul a frajer s obje noge u zraku ide na Busqetsa a lopta mu ni na vidiku drugo da ga je u trku zakacio nego se bas zaskocio eto pogledaj bolje
Prislonio se malo, nije ga udario. Ako je sudija već svirao faul, onda nije trebao davati nikakav karton.
Crvena Tifoza

#2018 Re: Champions league 15/16

Post by Crvena Tifoza »

missko wrote: Eki nije faul a frajer s obje noge u zraku ide na Busqetsa a lopta mu ni na vidiku drugo da ga je u trku zakacio nego se bas zaskocio eto pogledaj bolje

Ma nije ga tako. :D

Nego gdje onaj gif kad Lucas kao zadnji igrač odnese Neymara? Ili onaj krvnički ulet sa dvije noge Alvesu? :-)
klixo

#2019 Re: Champions league 15/16

Post by klixo »

Meni se cini da je Torres zapeo za Busketsovu nogu u namjeri da uzme loptu , ako malo pazljivije pogledate.
Slobodno se moze reci da je sudija pogurao Barcelonu, ne samo oko Torresovog crvenog vec i par drugih detalja.
plagijator1975

#2020 Re: Champions league 15/16

Post by plagijator1975 »

LSD wrote:
ernadr wrote:Sudija usro utakmicu, ono nije bio drugi žuti, takvo nešto se samo Barci svira :roll:
Image

:-) Haj ti malo popusti s tim LSD-ijem, razum ti se muti!
Crvena Tifoza

#2021 Re: Champions league 15/16

Post by Crvena Tifoza »

klixo wrote:Meni se cini da je Torres zapeo za Busketsovu nogu u namjeri da uzme loptu , ako malo pazljivije pogledate.
Slobodno se moze reci da je sudija pogurao Barcelonu, ne samo oko Torresovog crvenog vec i par drugih detalja.
Evo gledam pažljivo i nikako mi ne u glavu kako onakvo ulijetanje u koljeno je pokušaj da se otme lopta.

Kojih drugih detalja? Ono kad je Lucas Hernandez kao zadnji igrač dobio samo žuti? :-)
LSD

#2022 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

ernadr wrote:
LSD wrote:
Image

:-) Haj ti malo popusti s tim LSD-ijem, razum ti se muti!
Naprotiv, to pročišćava um :per:

Ali si se brate popišao po sebi sa ovim postom iznad, moraš priznati...cuj nije žuti karton :lol: :facepalm: zaboravi na hejt prema katalonskoj svetinji ;-) gif te demantuje totalno
plagijator1975

#2023 Re: Champions league 15/16

Post by plagijator1975 »

Ne rise, haj pošteno reci bili ikad u životu ovo svirao bilo koji sudija za drugi žuti Messiju??

AL POŠTENO :wink:
ljevoruki

#2024 Re: Champions league 15/16

Post by ljevoruki »

Tanki i Barca i Bayern ili se cuvaju za polufinale.
Po do sada vidjenom PSG je najbolja ekipa.
Vidjecemo sutra.
LSD

#2025 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

ernadr wrote:Ne rise, haj pošteno reci bili ikad u životu ovo svirao bilo koji sudija za drugi žuti Messiju??

AL POŠTENO :wink:
Messi urijetko kad dobije i jedan žuti a kamoli dva , nije on glupan Torres ;-)

Ali kad napravi ovakav mučki starta za drugog žutog , nek mu odmah daju i završena prica :nargila: ha ja brate

Uzaludno pokušavaš odbraniti Torresa za njegovuu glupost ;-) džabe kad ne ide
Post Reply