_BataZiv_0809 wrote:Dozer wrote:Hm... da vidimo...
Zene vec opisah ranije, a sada cemo i nas.....
Doza, sta je sa nama od 25 do 32, koji se nismo ozenili, nemamo duze veze, a radimo. De dera malo, sta nas ceka

@Bata
Auuuu...vi ste - zglajzali
Znam ja i takvih kamaru, no sikiriki.
Generalno, ono sto ja vidim kod takvih/vas je neka vrsta izgubljenosti. Vi ste meni jedna vrlo interesantna "vrsta", bez zajebancije. U principu, ovakvi su najcesce skroz regularni, ali i malo preblagi. Vecinom su raja, nenametljivi, hoce pomoci ako im se to trazi, vrijedni su.
U drustvu su komunikativni do neke granice, sto znaci - samo u temama u kojima se snalaze, dok se gube u temama i stvarima u kojima nemaju iskustva, i ne zele uopste da ulaze u takve diskusije. Po meni je to potpuno pogresno, i na tome "padaju" i kod raje, i kod zena, jer odaju utisak mlakonja i smotanaca. Sto je donekle i tacno. Ali, u vecini slucajeva ovakvi nisu preveliki tersovi, najcesce se povijaju kako vjetar puse, vecinom se slazu sa svakim ko je psihicki jaci i nametljiviji.
Ovakvi najcesce nadju nekakvu rospiju, tj. one njih nafataju upravo zato sto su ovakvi kako opisah, jer one skontaju da je on u sustini dobrica i da s njim nece imati problema. Takvi brakovi najcesce potraju dugo, ali nisu bas sretni. Takodjer, u danasnje vrijeme, kad su zene tih godina postale da bog sacuva, vrlo cesto je ona ta koja njega prevari. I, naravno, kad se to sazna, uredno njega optuzi da je kriv za to sta je ona uradila, jer je bio "nezainteresovan".
Naravno, ovo su imbecilna obrazlozenja (vec sam par puta to imao priliku vidjeti) samim tim sto joj nije on rek'o da se ide karindzat s nekim tamo, nego je to sama odabrala tako. Ali, upravo zato one i love ovakve - da u kuci imaju mir i tisinu, nekoga za koga znaju da ih nece nikad nalupat', niti im praviti neke velike probleme, a istovremeno one imaju veliku autonomiju i uglavnom one donose sve bitne odluke. Pti tome, logicno, sve odradjuju na nacin da on misli kako je zapravo on taj koji je nesto odlucio. A nije ni blizu. Najcesce