Popularne stvari koje ne kontam
-
Cybernetic
#2001 Re: Popularne stvari koje ne kontam
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 15:08, edited 1 time in total.
- ho oponopono
#2002 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...umjetne trepavice, nokte, umetke...
...ugg cizmurine, harem pantalone...
...broj lajkova koji je mjerilo haman neke kvazi popularnosti...

...ugg cizmurine, harem pantalone...
...broj lajkova koji je mjerilo haman neke kvazi popularnosti...
- ćiribiribela
#2003 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam ovu internetsku opsesiju mackama.
-
sha_ba
#2004 Re: Popularne stvari koje ne kontam
udomi jednu i sutićiribiribela wrote:Ja ne kontam ovu internetsku opsesiju mackama.
- ćiribiribela
#2005 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Necu, fala. 
-
sha_ba
#2006 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to je moja curaćiribiribela wrote:Necu, fala.
- Bambi_na_kofeinu
#2007 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prekrasne su i ne jebu vlasnike ni 2%...ljudi vole neuzvraćene ljubavićiribiribela wrote:Ja ne kontam ovu internetsku opsesiju mackama.
Ne kontam ono Keep calm and (ubaci po potrebi), iritantno je.
I cure koje si isforsirano dižu samopouzdanje sa opisima fotki "opet najljepša". Tužno je.
Kada imam goste koji se plaše ili ne vole životinje, sklonim ljubimca. Volim da se ljudi osjete komotno. Ali ako mi neko dođe i osjeti potrebu da propovijeda kako je imati ljubimca pogrešno, nehigijenski i sl....tog više neću ugostiti.
-
mali_balon
#2008 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam nosanje obuce sjebane dus tabanom. Pa majka mu makar danas ima anatomskih ulozaka za obucu u svim radnjama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2009 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bira se najkompletnija.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kada na izboru za miss postavljaju neka filozofska pitanja.Bira se najljepša, njen posao će biti da se slika, smješka, snima reklame i slično, tako da ne mora uopšte biti pametna, koga briga... Kada je takmičenje iz matematike, fizike, hemije može pobijediti najveći gabor. Kada je izbor za pjevača, x faktor takođe može pobijediti najveći gabor, ali eto misice moraju odgovarati na kojekakva pitanja.
Just sayin'
- Cherry-Cherry
#2010 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo na fb:

i

A takođe mi je glupo i kada neko stavi neku sliku sa tekstom: dobro jutro svim mojim prijateljima

i

A takođe mi je glupo i kada neko stavi neku sliku sa tekstom: dobro jutro svim mojim prijateljima
- Cherry-Cherry
#2011 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma... njen posao je da snima reklame, revije, slika se i slično..._BataZiv_0809 wrote:Bira se najkompletnija.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kada na izboru za miss postavljaju neka filozofska pitanja.Bira se najljepša, njen posao će biti da se slika, smješka, snima reklame i slično, tako da ne mora uopšte biti pametna, koga briga... Kada je takmičenje iz matematike, fizike, hemije može pobijediti najveći gabor. Kada je izbor za pjevača, x faktor takođe može pobijediti najveći gabor, ali eto misice moraju odgovarati na kojekakva pitanja.
Just sayin'
Znam ja da traže da bude i obrazovana i da se bavi humanitarnim radom i želi mir u svijetu... ali da bi uradila neku modnu reviju ništa joj od toga nije potrebno, već samo da dobro izgleda.
- Sephora
#2012 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Voditeljice dnevnika - emisija...
Kao da su ih šminkale djevojčice iz predškolskog uzrasta ..previse našminkane meni to djeluje bas neukusno..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2013 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tako kazu hehe,mislim za kompletnostCherry-Cherry wrote: Ma... njen posao je da snima reklame, revije, slika se i slično...![]()
Znam ja da traže da bude i obrazovana i da se bavi humanitarnim radom i želi mir u svijetu... ali da bi uradila neku modnu reviju ništa joj od toga nije potrebno, već samo da dobro izgleda.
Znam i ja da je sve to,vrlo cesto, paravan za elitnu prostituciju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2014 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Oj ova prva i Monica Belluci kao Malena kad joj 4-5 likova hoce pripaliti cigaru.Pa oba mi ocaCherry-Cherry wrote:Ovo na fb:
i
- Cherry-Cherry
#2015 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prostitucija, nego šta. Ali moraju odgovarati ne neka dubokoumna pitanja._BataZiv_0809 wrote:Tako kazu hehe,mislim za kompletnostCherry-Cherry wrote: Ma... njen posao je da snima reklame, revije, slika se i slično...![]()
Znam ja da traže da bude i obrazovana i da se bavi humanitarnim radom i želi mir u svijetu... ali da bi uradila neku modnu reviju ništa joj od toga nije potrebno, već samo da dobro izgleda.![]()
Znam i ja da je sve to,vrlo cesto, paravan za elitnu prostituciju
- Cherry-Cherry
#2016 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ali na toj slici imaju razni tekstovi kao: jača sam nego ikad, izašla sam kao pobjednik, shvatit ćeš šta si izgubio ali bit će kasno, ne mogu me povrijediti jer sam ledena kraljica i slične djetinjarije_BataZiv_0809 wrote:Oj ova prva i Monica Belluci kao Malena kad joj 4-5 likova hoce pripaliti cigaru.Pa oba mi ocaCherry-Cherry wrote:Ovo na fb:
...
i
....
- Raigor Stonehoof
#2017 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ti i ja ko da iste prijatelje imamo_BataZiv_0809 wrote:Oj ova prva i Monica Belluci kao Malena kad joj 4-5 likova hoce pripaliti cigaru.Pa oba mi ocaCherry-Cherry wrote:Ovo na fb:
i
doduse nisam dushka vidio, ali tu sto nista ne osjeca i moniku...
- Ridjobrki
#2018 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To kad dijele te motivacione poskočice me u srce dira.Cherry-Cherry wrote:Ovo na fb:
i
Ja imam pravilo trećeg prijestupa - tri ove poskočice i "hide from newsfeed".
- Cherry-Cherry
#2019 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stalno se pojavljujuRaigor Stonehoof wrote:
ti i ja ko da iste prijatelje imamo![]()
doduse nisam dushka vidio, ali tu sto nista ne osjeca i moniku...
Eh Duško ima bar 10000 slika sa tekstovima: boli me uvo za sve, baš me briga šta će drugi reći, furam svoj fazon...
- Cherry-Cherry
#2020 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ja ih sklonimRidjobrki wrote:To kad dijele te motivacione poskočice me u srce dira.Cherry-Cherry wrote:Ovo na fb:
..............
i
...................
A takođe mi je glupo i kada neko stavi neku sliku sa tekstom: dobro jutro svim mojim prijateljima![]()
![]()
Ja imam pravilo trećeg prijestupa - tri ove poskočice i "hide from newsfeed".
-
shandrprcSA
#2021 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kad na rostiljanje umjesto cevapa, pljeskavica, kobasica, piletine itd. donese shishu...
- Ridjobrki
#2022 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ima i gorih stvari, kad lijepe one slike mrtve djece i one tumore po njima....Cherry-Cherry wrote:I ja ih sklonimRidjobrki wrote:
To kad dijele te motivacione poskočice me u srce dira.![]()
![]()
Ja imam pravilo trećeg prijestupa - tri ove poskočice i "hide from newsfeed".Bar sam 10 ljudi tako sakrila da ne vidim šta rade.
"Hide" moomentalni.
-
artime
#2023 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote:Ogledalo je razlogartime wrote:azurna_obala wrote:slikanje u hali
slikanje u hali
slikanje u hali...
![]()
![]()
![]()
![]()
jes, ali mislim da je to pocelo tako sto u halama vc-a, barem u nekim trznim centrima ima dobro svjetlo za selfie.. onda je krenuo trend
- Cherry-Cherry
#2024 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ih pa to je posebna priča kao i oni što lajkanje slike znači uplata jednog dolara na račun nekog bolesnog djeteta. Mislim ono koji debil trebaš biti pa lajkati, wtfRidjobrki wrote:A ima i gorih stvari, kad lijepe one slike mrtve djece i one tumore po njima....Cherry-Cherry wrote:I ja ih sklonimRidjobrki wrote:
To kad dijele te motivacione poskočice me u srce dira.![]()
![]()
Ja imam pravilo trećeg prijestupa - tri ove poskočice i "hide from newsfeed".Bar sam 10 ljudi tako sakrila da ne vidim šta rade.
"Hide" moomentalni.
- Ridjobrki
#2025 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dobro to dođe da se pročisti newsfeedCherry-Cherry wrote: Ih pa to je posebna priča kao i oni što lajkanje slike znači uplata jednog dolara na račun nekog bolesnog djeteta. Mislim ono koji debil trebaš biti pa lajkati, wtf
Mislim, ok... ljudi smo, nismo balvani i u svakom od nas postoji suosjećanje ali kog vraga moram dijeliti članak o djetetu koje je izgubilo bitku sa životom - bilo je na portalima ionako. Primjećujem da tako ljudi forsiraju tu neku svoju lafo osjećajnost i humanost, to također ne kontam.
Napravili su cirkus i kičeraj i od humanitarnih akcija, sve jer se attention whores kače za sve živo.