Imas ih par hiljada koji se guraju da budu u tih nekoliko hiljada sto su na platnoj listi ili na listi za nominacije za neka JP. Hebia, proculo se da su zauzvrat sto su usli u koaliciju dobili hejbet nekih menadžerskih pozicija po JP pa se potencijalni uhljebi odmah sjatili. Na kraju je sve to igra fotelja.....JThomas wrote:u taj imidž, realno, bar deceniju i po ne vjeruje gotovo niko. meni je puno veća misterija ko glasa za fahru i zašto, nego za sda, hdz i snsd. za ove znam da je lavovski dio kupljen, ovako ili onako, ne odobravam ali razumijem. ovo ni ne razumijem mimo onih na platnoj listi, a njih je posredno i neposredno nekoliko hiljada, ne više.
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Roccohljup
#2001 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2002 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
na moju nesreću jednom sam bio posmatrač, šta mislite kako je zavijala ova iz SBB-a? 
-
kakavdanakneiskustvu
#2003 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
a u fahrinom avazu je svo to vrijeme branjen svaki postupak tih koje spominjespirpa wrote:Čuj Fahro opasnost po BiH, pa nije vam Fahrudin djelo Bosnu 93god, nego su oni vaši koji su šurovali sa Mandićem i ostalom Srb četničkom bagrom..
-
zippoo87
#2004 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
post kao ovaj od pirpe treba samo preskociti...glupost teskakakavdanakneiskustvu wrote:a u fahrinom avazu je svo to vrijeme branjen svaki postupak tih koje spominjespirpa wrote:Čuj Fahro opasnost po BiH, pa nije vam Fahrudin djelo Bosnu 93god, nego su oni vaši koji su šurovali sa Mandićem i ostalom Srb četničkom bagrom..
Fahro je opasan po buducnost i zato sto je kobajagi "centar" u politickoj areni a to znaci da je moguce da i sa ljevicom bude u koaliciji i to kao prevaga a onda ce samo povecati svoje licne zahtjeve i gurnutizemlju jos dublje
ovdje obicni gradjanin treba da progleda,da pocne koristiti svoj intelektualni maksimu,da ne upadne u neku od mnogo zamko koje vrebaju ovdje
vrlo malo ima iskrenih ljudi,ostali se lazno predstavljaju i gledaju da sta ukradu
ovakvi nisu samo politicari,imamo ih u porodici,medju bracom i sestrama,medju najblizim prijateljima,medju rodbinom...
- pirpa
#2005 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kad su to u avazu branjeni, Delimustafic,Muslimovic,Rekic...samo ignorant i budala ne zna ciju su oni igraci bili i ciju su i dan danas..zippoo87 wrote:
a u fahrinom avazu je svo to vrijeme branjen svaki postupak tih koje spominjes
Fahro se odvojio od SDA zbog njihovog internog sukoba... od dva zla, ja uvjek biram manje zlo...kakavdanakneiskustvu wrote:post kao ovaj od pirpe treba samo preskociti...glupost teska
Fahro je opasan po buducnost i zato sto je kobajagi "centar" u politickoj areni a to znaci da je moguce da i sa ljevicom bude u koaliciji i to kao prevaga a onda ce samo povecati svoje licne zahtjeve i gurnutizemlju jos dublje
ovdje obicni gradjanin treba da progleda,da pocne koristiti svoj intelektualni maksimu,da ne upadne u neku od mnogo zamko koje vrebaju ovdje
vrlo malo ima iskrenih ljudi,ostali se lazno predstavljaju i gledaju da sta ukradu
ovakvi nisu samo politicari,imamo ih u porodici,medju bracom i sestrama,medju najblizim prijateljima,medju rodbinom...
A koliko je Fahro opasan po buducnost, danas se najbolje vidi kad mnogi uzivate u ovoj buducnosti i niste ni svjesni da je grupa u kojoj je i Radoncic bio sprecila podjelu Bosne 93god.
-
zippoo87
#2006 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pogresno si nas citirao no nebitno to
Fahro je mozda nesto i uradio 93. ali je 2010-2012. bio spreman u miru podijeliti drzavu...sto je puno puno opasnije
ali evo,ti kao njegovo fan i glasac,pojasni nama sta to Fahrina stranka i politika nudi gradjaninu BiH ?
u cemu je Fahro svijetla tacka politickog neba BiH ?
evo gradjaninu Federacije bar ?
Fahro je mozda nesto i uradio 93. ali je 2010-2012. bio spreman u miru podijeliti drzavu...sto je puno puno opasnije
ali evo,ti kao njegovo fan i glasac,pojasni nama sta to Fahrina stranka i politika nudi gradjaninu BiH ?
u cemu je Fahro svijetla tacka politickog neba BiH ?
evo gradjaninu Federacije bar ?
- pirpa
#2007 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nešto ne vjerujem ljudima koji ga optužuju..Posebno ljudima koji su gledali da propadne revizija tužbe protiv Srbije, a među tim ljudima se ne nalazi Radoncic...
Ne, ja nisam Fahrin fan, ni glasač, već gledam sopstvenim očima i od dva zla biram manje..
Ne, ja nisam Fahrin fan, ni glasač, već gledam sopstvenim očima i od dva zla biram manje..
-
kakavdanakneiskustvu
#2008 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
zar postoji razlika izmedju keljmedijevog havera i ovih koje spominjes'pirpa wrote:Kad su to u avazu branjeni, Delimustafic,Muslimovic,Rekic...samo ignorant i budala ne zna ciju su oni igraci bili i ciju su i dan danas..zippoo87 wrote:
a u fahrinom avazu je svo to vrijeme branjen svaki postupak tih koje spominjes
-
Akibh
#2009 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ja ne biram zlo nikako, ni vece ni manje. Zlo je zlo.pirpa wrote:
Imamo 100 stranaka i onda neko ode da glasa i zaokruzi zlo
Ne kontam nikako
-
kakavdanakneiskustvu
#2010 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Akibh wrote:Ja ne biram zlo nikako, ni vece ni manje. Zlo je zlo.pirpa wrote:
Imamo 100 stranaka i onda neko ode da glasa i zaokruzi zlo
Ne kontam nikako
a keljmendijev haver je zlo,cisto zlo
- pirpa
#2011 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
samo ignoran moze misliti da je Radoncic zasluzan za Kelemendija..kakavdanakneiskustvu wrote:
zar postoji razlika izmedju keljmedijevog havera i ovih koje spominjes'
Nisam ja dosao ovde da branim radoncica, samo mi zasmetalo potenciranje da je radoncic najveci neprijatelj ove drzave, a ovi drugi su joj jebali majku uzduz i poprijeko......
-
kakavdanakneiskustvu
#2012 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pirpa wrote:samo ignoran moze misliti da je Radoncic zasluzan za Kelemendija..kakavdanakneiskustvu wrote:
zar postoji razlika izmedju keljmedijevog havera i ovih koje spominjes'
Nisam ja dosao ovde da branim radoncica, samo mi zasmetalo potenciranje da je radoncic najveci neprijatelj ove drzave, a ovi drugi su joj jebali majku uzduz i poprijeko......
jedan od najvecih neprijatelja sigurno jeste
- pirpa
#2013 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Optužuju ga oni koji su radili na sabotiranju revizija tužbe protiv Srbije...meni dosta
- JThomas
#2014 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
to je jedna ekipa cijelo vrijeme. i kad misle da se svađaju, oni i tim svađanjem rade za zajednički cilj. a to je ovakva, primitivna, neofeudalna, rascjepkana, neuređena državica za tajkuna...
- pirpa
#2015 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
bili su jedna ekipa a onda su se zavadili...
- JThomas
#2016 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
i ta zavada ili "zavada" samo cementira postojeće žalosno stanje.
-
kakavdanakneiskustvu
#2017 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:to je jedna ekipa cijelo vrijeme. i kad misle da se svađaju, oni i tim svađanjem rade za zajednički cilj. a to je ovakva, primitivna, neofeudalna, rascjepkana, neuređena državica za tajkuna...
-
kakavdanakneiskustvu
#2018 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pirpa wrote:Optužuju ga oni koji su radili na sabotiranju revizija tužbe protiv Srbije...meni dosta
ne ,pogresno si shvatio,iza ovog nicka ne stoje ljudi koji su valjda sabotirali sve oko te tuzbe,nego ja,osoba iz zenice,to je moj stav,da je jedan od najvecih neprijatelja drzave
-
walk_M-A-N
#2019 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Arapović primjer sbb kadra, neograničeno ambiciozna a ograničenog znanja. E neka je potopio ovaj iz statistike.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/69 ... e_zna.html
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/69 ... e_zna.html
-
zippoo87
#2020 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
@pirpa
imas pravo vjerovati u sta hoces,ali su ti svjetonazori pogresni
ne treba birati zlo nikako a ne birati manje,jer nisi u situaciji da biras SAMO izmedju dva zla
Radoncic se spominje i na sudovima u drugim drzavama,ne samo u BiH...na sudjenju Keljemendiju se o Radoncicu svasta govori a ne vidim kako SDA ima uticaj u drugoj drzavi ali ti opet vjeruj da mu se podmece
ali ostavimo na stranu to...reci mi kako opravdavas ovaj njegov zadnji potez i promjenu misljenja za dodatni porez u vidu akciza i putarina ?
direktno ti je zahvaljujuci njemu svaki rezervoar goriva prilicno skuplji
a evo sada sam gledao na Al Jazeeri neku emisiju,Arapovicka i Osmanovic u studiju i malo je reci da je imala los nastup
onda ona standardna SBB prica,u poziciji su a ponasaju se i pricaju kao da su opozicija i to joj je Osmanovic imputirao
fol oni su za budzet ali su podnijeli skoro 300 amandmana a izborna godina i jednim i drugim i budzet napucan,fol skoro 300 mil. KM za razvoj a od toga 2/3 za krpljenje rupa na putevima
SBB samo pokusava prevariti neke neuke i spinovima a SBB je stranka bas bez ikakvog pravca,ideologije i logike...osim sto jaca moc Radoncicu,da se protiv njega ne pokrecu sudski postupci,nikakvu drugu funkciju ova stranka nema
imas pravo vjerovati u sta hoces,ali su ti svjetonazori pogresni
ne treba birati zlo nikako a ne birati manje,jer nisi u situaciji da biras SAMO izmedju dva zla
Radoncic se spominje i na sudovima u drugim drzavama,ne samo u BiH...na sudjenju Keljemendiju se o Radoncicu svasta govori a ne vidim kako SDA ima uticaj u drugoj drzavi ali ti opet vjeruj da mu se podmece
ali ostavimo na stranu to...reci mi kako opravdavas ovaj njegov zadnji potez i promjenu misljenja za dodatni porez u vidu akciza i putarina ?
a evo sada sam gledao na Al Jazeeri neku emisiju,Arapovicka i Osmanovic u studiju i malo je reci da je imala los nastup
onda ona standardna SBB prica,u poziciji su a ponasaju se i pricaju kao da su opozicija i to joj je Osmanovic imputirao
fol oni su za budzet ali su podnijeli skoro 300 amandmana a izborna godina i jednim i drugim i budzet napucan,fol skoro 300 mil. KM za razvoj a od toga 2/3 za krpljenje rupa na putevima
SBB samo pokusava prevariti neke neuke i spinovima a SBB je stranka bas bez ikakvog pravca,ideologije i logike...osim sto jaca moc Radoncicu,da se protiv njega ne pokrecu sudski postupci,nikakvu drugu funkciju ova stranka nema
- Maraschino
#2021 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jebe se Fahri za ovu zemlju. Sutra se pokupi i preseli u CG.
Daleko najvece zlo u ovoj drzavi. Trojanski konj koji se na srecu ne pita puno. Nesto kao prezivjeli KOSovci.
Daleko najvece zlo u ovoj drzavi. Trojanski konj koji se na srecu ne pita puno. Nesto kao prezivjeli KOSovci.
-
zippoo87
#2022 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
upravo ovo moze da se promijeni,nakon izbora i toga se ja i bojimMaraschino wrote:Jebe se Fahri za ovu zemlju. Sutra se pokupi i preseli u CG.
jer se ljevica,svjesna uredjenja drzave,svjesna glasaca i neglasaca i svjesna da mozda nece moci sama,jos uvijek nije odrekla Fahre za postizbornu koaliciju i upravo tu on vidi svoju sansu,da bude ta prevaga na tasu pa ko mu vise ponudi
nesto kao sto su BPS i SBiH bili zadnjih 10ak godina
zavisno od rezultata izbora,fahri moze cijena skociti jako visoko i da on opet blokira sve ono sto recimo Nasa Stranka,DF,GS i ostali zele uraditi a to je da profunckionise pravna drzava,a upravo je pravna drzava Fahrin neprijatelj broj 1
vidim da ovo neki ovdje bas i ne kontaju,ali dobro...vecina konta
-
walk_M-A-N
#2023 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Danas je bilo ročište za Radončića.zippoo87 wrote: Radoncic se spominje i na sudovima u drugim drzavama,ne samo u BiH...na sudjenju Keljemendiju se o Radoncicu svasta govori a ne vidim kako SDA ima uticaj u drugoj drzavi ali ti opet vjeruj da mu se podmece
Nastavlja se praksa da tamo idu ministri i direktori koje je postavio. Vidim ministra pravde KS Nenadića i ministra policije KS Mulabdića. Prije ih je bilo i više, pola federalne Vlade.
Ne znam je li gore što tako bijedno vire FR iz š.... ili što u radno vrijeme sjede na suđenju „šefu“. Ali ne možeš imati obraz i biti u sbb.
A akcize sam pisao. Dao je podršku u zamjenu za mjesta direktora i druga u javnim službama koja do sada nije uspio zaposjesti.
Primjer su Inspekcija i Civilna zaštita i vatrogasci u KS.
Valja mu nahraniti gladne sljedbenike kako bi se nakrali i izvukli pare do novih izbora. To je izborna baza.
Odvratno je što su smislili, da stranke grabe sva mjesta, a onda neki fol konkursi. Znači kad gori vatra, bitno je da je tamo sbb kadar a ne neko ko će napraviti sistem.
Ovo na kraju je tačno. Plus da se negdje smjeste razni bolesnici za vlašću tipa Arapovići i svi njegovi ministri i direktori.
-
mahalik
#2024 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
a sto samo avaz prati to suđenje to je sasvim čudno
- Roccohljup
#2025 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Joj sto meze ovog Djonlagica u Odgovorite Ljudima
Spustaju nu svi redom, od voditelja, Raguza, Hanke, Fazlica, i Bijedica