Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam ja komšinicu, profesorica u srednjoj školi. Uvijek ful sređena.
I prošle godine, umre joj svekar, i tehvid (tevhid?) se održavao kod nje u kući...
Mislim, ružno je reći, ali mi smo kolektivno pocrkali od smrada nekog, nešto između kiselog kupusa/varikine/crknute životinje, hajd što izgleda kao da je bomba pala, al' što smrdi ...
annoy wrote:Ja sam se frapirala kad sam vidjela kako izgledaju zivotni prostori nekih zena koje su uvijek tip top zazbukane i sređene izvan kuce...kao da je pala bomba
Pa to možeš stalno vidjeti na FB (da se bar držimo teme). Slikaju se sriktane, a iza nje bukvalno k'o da je bomba pala. Odmah znaš koliko je sati.
annoy wrote:Ja sam se frapirala kad sam vidjela kako izgledaju zivotni prostori nekih zena koje su uvijek tip top zazbukane i sređene izvan kuce...kao da je pala bomba
Džaba si se frapirala.Nekada dok sam bila kobajagi mlađa,pa se ganjalo nešto fitnesa i sporta sa rajom iz srednje i fakulteta,bile su te mačke, ko i danas rasprostranjene.Koje one krš ostavljaju iza sebe u WC-u,a o higijeni da ne govorim.Vidjela svega i najgore u svemu i osjetila...barem u 80% tih napucanih kobila naći ćeš izvore zaraze a štakori su pod abdestom za njih.
Deff možda je i ružno ali takve majmunare treba ismijavati jer su zasluzile
meni je sve top kad je cura bez sminke dobra i lijepa, kad se zna obuc s ukusom i spram svojih kontura i kad stavi sminke cisto nako nek se zna da joj se moze
ja zinem pred takvom... al ovim redosljedom da ide
Ja sam ponosna na to sto mogu izaci bez sminke prirodna...Znam se napucati, nasminjati, stikla...vristi. a isto tako farmerke, tene, bez sminke i vani....
Mislim da svaka zena treba biti njegovana, takav mi i posao, ali sminka nije za to nuzna....
Miss Moonlight wrote:Ja sam ponosna na to sto mogu izaci bez sminke prirodna...Znam se napucati, nasminjati, stikla...vristi. a isto tako farmerke, tene, bez sminke i vani.... Mislim da svaka zena treba biti njegovana, takav mi i posao, ali sminka nije za to nuzna....
One maskare oko ociju ono mi je ok. Kod 99% ljepseg spola ( ) izgleda fino i stoji, ne pretjerano.
Ali kad nabace ruž na usne onaj pretijerani sto sija u mraku. Ili pudera nabace mistrijom za fasade onda jebiga.
Ima mladjih cura sa aknama ili break-out po licu. Donekle shvatam. Ali ako imas finu kozu na licu ostavi tako. Volimo mi prirodno
moonca wrote:Naravno o ukusima pisemo -no zena bez sminke je - mislim na godine od 25 + jednoim rijecju zapustena, neuredna.... da ne kazem ako tome dodamo i izgled kose.
-Ako idu na posao i nekako su sredjene no, ne razumijem vikend-shoping- uzas.... takodje i muskarci -- odmaraju bradu neuredni, slampavi .
Nisu takve neuredne nego nisu kompleksasice koje ne smiju nigdje izaci bez sminke.
moonca wrote:Naravno o ukusima pisemo -no zena bez sminke je - mislim na godine od 25 + jednoim rijecju zapustena, neuredna.... da ne kazem ako tome dodamo i izgled kose.
-Ako idu na posao i nekako su sredjene no, ne razumijem vikend-shoping- uzas.... takodje i muskarci -- odmaraju bradu neuredni, slampavi .
Nisu takve neuredne nego nisu kompleksasice koje ne smiju nigdje izaci bez sminke.
Ne, slazem se s tobom.Nemoj da stvaljamo slike sa i bez sminke??
Komleksi nisu s tim povezani.
Ne, slazem se s tobom.Nemoj da stvaljamo slike sa i bez sminke??
Komleksi nisu s tim povezani.
Miss Moonlight wrote:Ja sam ponosna na to sto mogu izaci bez sminke prirodna...Znam se napucati, nasminjati, stikla...vristi. a isto tako farmerke, tene, bez sminke i vani.... Mislim da svaka zena treba biti njegovana, takav mi i posao, ali sminka nije za to nuzna....
Miss Moonlight wrote:Ja sam ponosna na to sto mogu izaci bez sminke prirodna...Znam se napucati, nasminjati, stikla...vristi. a isto tako farmerke, tene, bez sminke i vani....
Mislim da svaka zena treba biti njegovana, takav mi i posao, ali sminka nije za to nuzna....
Džaba si se frapirala.Nekada dok sam bila kobajagi mlađa,pa se ganjalo nešto fitnesa i sporta sa rajom iz srednje i fakulteta,bile su te mačke, ko i danas rasprostranjene.Koje one krš ostavljaju iza sebe u WC-u,a o higijeni da ne govorim.Vidjela svega i najgore u svemu i osjetila...barem u 80% tih napucanih kobila naći ćeš izvore zaraze a štakori su pod abdestom za njih.
Štakori pod abdestom
ovo je prvi tvoj post gdje nisam imao zelju da izvadim sebi oba oka
Znaci, istinita je ona mahalska prica da se u zenskom WC-u mozes nagledati uzasa ko nigdje drugo.
Imamo jarana jednog koji je radio kao konobar pa nam pricao sta se sve nagledao kada krenu pospremati kafanu, a mi vazda mislili da nas lozi (toliko ogavne stvari nam je pricao)
Last edited by klixoris on 03/12/2018 13:02, edited 1 time in total.
Nisu gluposti.
Dok sam radio kao konobar par godina u 80% slučajeva je ženski WC bio dosta prljaviji od muškog. Svašta sam viđao... od tampona i uložaka svuda, krvavih maramica ili wc papira svugdje samo ne u wc šolji, urina i izmeta pored šolje... doduše ovo zadnje se odnosi i na muški WC, ali smo dosta manje viđali. Stalno smo se pitali kako žene koje drže do sebe, uredne i sređene mogu raditi takve stvari u WC-u.
Šta ćeš... tako percipiramo žene (da su uredne i sređene - pod ovim ne mislim samo napucane), a to bi trebalo biti ok... naravno, kao što rekoh, osim slučajeva kad nešto baš izbija oči što i mi primjetimo na prvu. Zato nam bude i nejasno kad se razočaramo.
Kako vi percipirate muškarce... u to neću ulaziti, jer nisam žena.