Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VenomousV wrote:... treba se skroz skinuti kad hoces da piskis
Ama, kako skroz? I nogavice?[/quote]
logicno ne nogavice
ne treba biti bukvalac [/quote]
Pa, kad pish(a)esh, bukvalno.
P.s.
Nece priznat', pa da si, pita. Danashnja omlaTina. za oboje.
VenomousV wrote:nesto mi pade na pamet neki dan
djevojke i zene koje nosite kombinezone, jel vam nezgodno svaki put kad trebate u toalet maltene skroz se skidati?
Ja sam imala hmm prošle godine jedan, i jbg možda i bude malo nezgodno ispočetka, al' šta ćeš - mora se Kupi ga ba.
Vjerujete li u kreme protiv bora? Kad je vakat da se počnu koristiti?
Ja se još uvijek uzdam u pravilnu ishranu,dosta tecnosti i ispravnu higijenu lica, ali sad pocinjem da razmišljam da uzmem kakvu kremicu jer kažu da je bolje spriječiti nego liječiti
Ja mislim da je to mamipara, ali to je samo moje mišljenje i ne mogu ga ničim potkrijepiti.
S druge strane, vjerujem u zdravu ishranu i ostalo što si nabrojala. Švabe kažu: "Du bist was du isst." Iltiga: "Ti si ono što jedeš."
Kad si kod Švaba, nekad sam gledala neki njihov dokumentarac u kojem testiraju ucinak skupih i jeftinih krema protiv bora. Rezultati su pokazali da jeftinije nisu nista losije od skupljih.
manekenka u penziji wrote:Kad si kod Švaba, nekad sam gledala neki njihov dokumentarac u kojem testiraju ucinak skupih i jeftinih krema protiv bora. Rezultati su pokazali da jeftinije nisu nista losije od skupljih.
Osim sto sa jeftinijim na kozu nanosis bog te pito sta jos
E sad ne znam ja koje su jeftinije u pitanju. Nisu objavili proizvodjaca ni jedne ni druge. Ako je npr.niveina ta jeftinija, ne vjerujem da bas svašta stavljas na lice. Ipak je to firma s nekom tradicijom.
manekenka u penziji wrote:E sad ne znam ja koje su jeftinije u pitanju. Nisu objavili proizvodjaca ni jedne ni druge. Ako je npr.niveina ta jeftinija, ne vjerujem da bas svašta stavljas na lice. Ipak je to firma s nekom tradicijom.
zamjesi bademovu kremu sa AD kpima, drzi je u frizderu.. i time mazi bore.. kazu pomaze...
manekenka u penziji wrote:Kad si kod Švaba, nekad sam gledala neki njihov dokumentarac u kojem testiraju ucinak skupih i jeftinih krema protiv bora. Rezultati su pokazali da jeftinije nisu nista losije od skupljih.
Osim sto sa jeftinijim na kozu nanosis bog te pito sta jos
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
hahha how yes know ono chanel i dior nemaju metala i ostaloga u kozmetici
nice try boy
jest vala, to je tregeršlus, ja gledam što se gadjaju nekim izrazima za ovo , ali ja ga ne bih nosila nema šanse, osjećala bih se kao automehaničar, možda jedino u trudnoći
Naravno, žene su i ružnije i daleko neprirodnije stvari radile i rade zbog trenda i trenutnog shvatanja ljepote.
Kako su dlakave noge ružnije od nakalemljenih vještačkih noktiju...osim što su nas za prvo naučili da je pfuj, kaka, neuredno, a za drugo da je izgled njegovanih ruku.
Nemam dileme moje dame, da se dlake potenciraju jedno vrijeme kao trend, poklekle bi listom
Ne bih, ali iskreno ne vidim ni cemu zgrazavanje na nesto sto je prirodno. Sto bambi spomenu, meni su daleko odvratnije kandze koje se nazivaju noktima nego dlake na nogama koje nisu brijane 2 sedmice.
ladyblue18 wrote:Ne bih, ali iskreno ne vidim ni cemu zgrazavanje na nesto sto je prirodno. Sto bambi spomenu, meni su daleko odvratnije kandze koje se nazivaju noktima nego dlake na nogama koje nisu brijane 2 sedmice.
Prirodno je da muskarcu rastu dlake iz nosa pa bi li voljela da te momak ljubi dok te golicaju te dlacice