BAKIRE ODLAZI

Post Reply
sulejman1

#2001 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

čaika wrote:Razmišlja li iko šta će siroti Bakir raditi kada ode sa funkcija? Ja imam jednu ideju. Nedavno je naš Guardian pričao u emisiji Ćirilica da su u Šumskoj preveli Islamsku deklaraciju na engleski i da je po šumskim institucijama dijele strancima koji tu zalutaju.
Pošto svi znamo da je naš Guardian poštenjačina kakva se rijetko sreće u životu, ne treba sumnjati da je regulisao autorska prava sa Bakirom. Ali ipak ne bi bilo suvišno da Bakir to malo provjeri sa šumskim institucijama, pogotovo jer mu taj autorski honorar i zakonske kamate kada dobije sudski spor mogu pomoći da prvo vrijeme poslije odlaska sa funkcija ne umre od gladi. :mrgreen:
I Bakir je ljudsko biće, ne smijemo dopustiti da umre od gladi kada sleti sa položaja. :mrgreen:
O čemu ti? Ti ko da si sa Marsa pao, Bakirovo vrijeme je tek počelo, nemoj nasjedati na avazovštine. Pogledaj malo prdizbornu kampanju SDA pa vidi šta se dešava, to je naprosto novi pokret Bošnjaka, Bošnjaci se masovno pridružuju SDA-u, to će biti nezapamćena pobjeda u jeku velike propagande protiv Bakira. Bošnjaci dolaze :izet:
madner

#2002 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Suljo je kralj, sah i pasha. Ako vama bude mrsko izaci na izbore, njemu nece biti. :D
jazzer

#2003 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

sulejman1 wrote:O čemu ti? Ti ko da si sa Marsa pao, Bakirovo vrijeme je tek počelo, nemoj nasjedati na avazovštine. Pogledaj malo prdizbornu kampanju SDA pa vidi šta se dešava, to je naprosto novi pokret Bošnjaka, Bošnjaci se masovno pridružuju SDA-u, to će biti nezapamćena pobjeda u jeku velike propagande protiv Bakira. Bošnjaci dolaze :izet:
Da imam tvoju sliku, stavio bih te na avatar :) .

Od danas si moj kralj foruma :thumbup:
DaysleepeR

#2004 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by DaysleepeR »

tužna istina je da suljo uopšte nije u krivu, Kirbaš uzima glat
Novak20

#2005 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

sulejman1 wrote: Bakirovo vrijeme je tek počelo, nemoj nasjedati na avazovštine. Pogledaj malo prdizbornu kampanju SDA pa vidi šta se dešava, to je naprosto novi pokret Bošnjaka, Bošnjaci se masovno pridružuju SDA-u, to će biti nezapamćena pobjeda u jeku velike propagande protiv Bakira. Bošnjaci dolaze :izet:
A gdje su bili dosad? :lol:
jazzer

#2006 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

Novak20 wrote:
sulejman1 wrote: Bakirovo vrijeme je tek počelo, nemoj nasjedati na avazovštine. Pogledaj malo prdizbornu kampanju SDA pa vidi šta se dešava, to je naprosto novi pokret Bošnjaka, Bošnjaci se masovno pridružuju SDA-u, to će biti nezapamćena pobjeda u jeku velike propagande protiv Bakira. Bošnjaci dolaze :izet:
Pa 20 godina u opoziciji. Ne kaze Suljo uzalud da njihovo vrijeme tek dolazi :-)
madner

#2007 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Suljo za predsjednika bar jednog kantona. Ovakav Bosnjak nama treba.
Dozer

#2008 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Prica mi maloprije na kafi jaran iz SDA kako sve to funkcionise upravo u SDA... Katastrofa...

Navodno je Sainov sin (Zeljo cevabdzija) naumio da otvori cevabdzinicu negdje u Hrasnom, u stambenoj zgradi, ali se stanari bune jer nece da spavaju u mirisu cevapa. I mali je prvo razgovarao sa stanarima, a oni ga liferovali i niko mu nije htio dati potpis na saglasnost, a bez te saglasnosti, valjda, po zakonu ne moze da otvori tu radnju. Obecavao im je ovaj i ugradnju nekakvih super mocnih filtera koji ce zaustaviti i dim i miris, ali jok - stanari ne daju i gotovo.
I onda se mali dosjetio da to pogura preko jaranskih veza i zadao se kod raje u SDA, ali se prvo morao ucipiti za kampanju.
I, kako ovaj kaze, vjerovatno se i ucipio jer su se sad svi zadali da mu to rijese, pa je krenulo zivkanje svih znanih i neznanih koji poznaju te stanare tamo, ali i samih stanara.
Navodno je cuo i jednog visokopozicioniranog SDA clana (ne htjedem mi reci kojeg :D) kako spominje i nekakve prijetnje nekome od tih ljudi, a svemu tome kumuje i gazda neke picerije u tom naselju koji je, valjda, SDA clan. Ili mu je to zena, ne skontah najbolje...

Pa ako je ovo istina, a nemam razloga vjerovati da nije, ovo je onda stvarno zadnji odron...da se cijela poticka partija nadigne radi par hiljada maraka kako bi maltretirali ljude jer nece da im u stanovima smrde cevapi 24/7/365... Nevjerovatno, zaista...
Last edited by Dozer on 01/10/2014 14:30, edited 3 times in total.
sulejman1

#2009 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Novak20 wrote:
Bili malo na odmoru od 2006, malo pustili SDP-u da se okuša, al džaba ljudi ne znaju, misle da je politiku voditi tako što će zadužiti narod do grkljana, nema od te politike ništa, narod je prepoznao njih i zato ODLAZITE i POVEDITE VAŠEG KOMŠIĆA :D
sulejman1

#2010 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

madner wrote:Suljo za predsjednika bar jednog kantona. Ovakav Bosnjak nama treba.
Misliš na premijera, ispod Federacije ništa
madner

#2011 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Ne, ne predsjednik kantona. To ce biti nova funkcija gdje se neces baviti dnevnopolitickim problemima nego zadavati strategiju oporavljanja Bosnjaka. :D
sulejman1

#2012 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Dozer wrote:Prica mi maloprije na kafi jaran iz SDA kako sve to funkcionise upravo u SDA... Katastrofa...

Navodno je Sainov sin (Zeljo cevabdzija) naumio da otvori cevabdzinicu negdje u Hrasnom, u stambenoj zgradi, ali se stanari bune jer nece da spavaju u mirisu cevapa. I mali je prvo razgovarao sa stanarima, a oni ga liferovali i niko mu nije htio dati potpis na saglasnost, a bez te saglasnosti, valjda, po zakonu ne moze da otvori tu radnju. Obecavao im je ovaj i ugradnju nekakvih super mocnih filtera koji ce zaustaviti i dim i miris, ali jok - stanari ne daju i gotovo.
I onda se mali dosjetio da to pogura preko jaranskih veza i zadao se kod raje u SDA, ali se prvo morao ucipiti za kampanju.
I, kako ovaj kaze, vjerovatno se i ucipio jer su se sad svi zadali da mu to rijese, pa je krenulo zivkanje svih znanih i neznanih koji poznaju te stanare tamo, ali i samih stanara.
Navodno je cuo i jednog visokopozicioniranog SDA clana (ne htjedem mi reci kojeg :D) kako spominje i nekakve prijetnje nekome od tih ljudi, a svemu tome kumuje i gazda neke picerije u tom naselju koji je, valjda, SDA clan. Ili mu je to zena, ne skontah najbolje...

Pa ako je ovo istina, a nemam razloga vjerovati da nije, ovo je onda stvarno zadnji odron...da se cijela poticka partija nadigne radi par hiljada maraka kako bi maltretirali ljude jer nece da im u stanovima smrde cevapi 24/7/365... Nevjerovatno, zaista...
Imaš li šta orginalnije, ovo sa ćevapima u stanu ti neće niko vjerovati, a dovešće u pitanje i ovo dosad što si plasirao po forumima, mislim toliki trud ti ode uzalud, zbog ćevapa :lol:
Dozer

#2013 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Posto kupio - po to prod'o.
Na kraju krajeva, ima tu sasvim dovoljno informacija da se stosta moze i provjeriti, zar ne? :izet:
Last edited by Dozer on 01/10/2014 14:41, edited 2 times in total.
sulejman1

#2014 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

madner wrote:Ne, ne predsjednik kantona. To ce biti nova funkcija gdje se neces baviti dnevnopolitickim problemima nego zadavati strategiju oporavljanja Bosnjaka. :D
Ovi iz SDA su cijelo vrijeme oporavljeni, samo treba još da oporavimo ove što glasaju za crvene, narandžaste i tornjaste, ali to možemo i preko foruma :lol:
sulejman1

#2015 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Dozer wrote:Posto kupio - po to prod'o.
Na kraju krajeva, ima tu sasvim dovoljno informacija da se stosta moze i provjeriti, zar ne? :izet:
E ja ti tih ćevapa iz tuđih stanova neću jesti niti ću provjeravati, pogotovo ako su negdje na 15 spratu
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2016 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by crysis »

sulejman1 wrote:
E ja ti tih ćevapa iz tuđih stanova neću jesti niti ću provjeravati, pogotovo ako su negdje na 15 spratu

jao glupog komentara u 3 pm
Last edited by crysis on 01/10/2014 14:43, edited 1 time in total.
Dozer

#2017 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Sule, meni se cini da ti vrlo dobro znas o cemu se tu radi, cim si se odmah zakacio da to minimiziras i diskreditujes :lol: :lol: :lol:

Deder nam reci jel' ovo sve istina, matere ti... Bar ce nam biti jasno koliko nisko SDA moze pasti, ali i na koje sve nacine postize vlast...
madner

#2018 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Znaci zbog cevabdzinice se angazuje stranka, a za sve ostalo postoje institucije. :roll:

Nista novo, pogledati onaj snimak izmedju gumene glave i Turkovica.
sulejman1

#2019 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Dozer wrote:Sule, meni se cini da ti vrlo dobro znas o cemu se tu radi, cim si se odmah zakacio da to minimiziras i diskreditujes :lol: :lol: :lol:

Deder nam reci jel' ovo sve istina, matere ti... Bar ce nam biti jasno koliko nisko SDA moze pasti, ali i na koje sve nacine postize vlast...
Vjerovatno zna ovaj ludojko prije tebe što mu smetaju komentari
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2020 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by crysis »

madner wrote:Znaci zbog cevabdzinice se angazuje stranka, a za sve ostalo postoje institucije. :roll:

Nista novo, pogledati onaj snimak izmedju gumene glave i Turkovica.
vec vidjeno jos davne 1999 moj jaran htio otvorit radnju u zgadi u hrasnom ( peuredio garazu ) i nije preko općine mogo dobit saglasnost sve dok se nije uvalio u sda, onda radnja proradila prekonoći
sulejman1

#2021 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

crysis wrote:
sulejman1 wrote:

jao glupog komentara u 3 pm
Ti ludojko mora da si se napuco ćevapa i skočio bez padobrana sa 15 sprata :lol:
crysis

#2022 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by crysis »

sulejman1 wrote:
Dozer wrote:Sule, meni se cini da ti vrlo dobro znas o cemu se tu radi, cim si se odmah zakacio da to minimiziras i diskreditujes :lol: :lol: :lol:

nesmetaju meni komentari vec glupi komentari , ako imalo poznajes zakon onda znas da se nijedan vid zanatske radinosti nemoze otvorit u kuci, a da je prijavljen.
a sine dragi ludojko ti je tata, pazi malo na kulturu dijaloga.
sulejman1

#2023 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

crysis wrote:
sulejman1 wrote:

nesmetaju meni komentari vec glupi komentari , ako imalo poznajes zakon onda znas da se nijedan vid zanatske radinosti nemoze otvorit u kuci, a da je prijavljen.
a sine dragi ludojko ti je tata, pazi malo na kulturu dijaloga.
I šta će biti ako nepazim, ti kulturan i pametan, a ja ne, prošlo je vrijeme komunističke vladavine, kada ste vi komunisti mogli raditi šta hoćete a mi muslimani ništa ni zuc.
madner

#2024 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Ako budes pazio neces biti banovan.
Ako ne budes pazio, rugat cemo ti se dok ne popizdis i budes banovan. :D
crysis

#2025 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by crysis »

kakva ti je priča ispade da treba ljude pendrecit po zgradama da bi sda- ovci mogli uzimat poslovne prostore kako hoce i bez dozvole stanara.
na zapadu nece da ti iznajme stan ako ti se faca nesvidja stanarima koji zive u zgradi.
Post Reply