Pa kako glupom čovjeku bilo šta objasniti?Raigor Stonehoof wrote:Jesam, pa zato od tebe trazim da mi objasnis - ko je dizajnirao boga?HardcoreMX wrote:Pa jesi ti rekao da si glup?
Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
- HardcoreMX
#2001 Re: Ateizam
- Raigor Stonehoof
#2002 Re: Ateizam
pokusaj sa odgovorom na najjednostavnije pitanje, ko je dizajnirao boga?
-
belfy
#2003 Re: Ateizam
od mog:HardcoreMX wrote:@blefy
ja ne razumjti, ti sporije malo pricati..english? ti mnogo konfliktna osoba.
@privdjenje
ti korupciju traziti?
ti kazes:belfy wrote: ma pitam jesi zaboravio citati ili ti se slova mute. ako je ovo drugo onda moras oftamologu...
i onda kad ti kazem:HardcoreMX wrote:mute english? Yes, i kod mene. ne cujes me,ne cujem te
ti kazes:belfy wrote: ajde, barem ti engleski ide ako bosanski ne ide, a i za to si prozivao druge... nemoj opet tom putanjom, ne zaboravi da si spasen sto je obrisana tvoja sramota i laganje (samo ne zaboravi i sta sam ti ja rekao po pitanju toga).
i ja konfliktna osoba? covjece, ti si sam sebi konfliktan. bacas sa bosanskog na engleski (valjda ne znas sta znaci na bosanskom "mute" u onom mom gore napisanom), a poslije bi mene da ispravljas nakon sto se sprdam sa tim... ni humor ne znas prepoznati, a pokusavas se koristiti istim. no, jedno je sigurno - imamo komediju...HardcoreMX wrote:@blefy
ja ne razumjti, ti sporije malo pricati..english? ti mnogo konfliktna osoba.
P.S. i ne odgovori mi nista na ono predzadnje.
- HardcoreMX
#2004 Re: Ateizam
Ti znaš da meni moja vjera zabranjuje da mnogo diskutujem sa svadjalicom.
-
belfy
#2005 Re: Ateizam
da, zato je jako cudno da razgovaras samnom ako me smatras takvim. ili se ne pridrzavas uputstva ili ga svjesno krsis... ili ti jednostavno nestane argumenata protiv istine... no, vec rekoh da me ne interesuju tvoji razlozi za diskusiju. ja svoje znam i jasno ih prezentiram.
- HardcoreMX
#2006 Re: Ateizam
Razgovaram? ja samo tebe ne razumjeti.a ponekad se i ibretim.
-
belfy
#2007 Re: Ateizam
a dobro onda, ne razgovaras, ali se ibretis jer me ne razumijes. ima smisla...HardcoreMX wrote:Razgovaram? ja samo tebe ne razumjeti.a ponekad se i ibretim.
- HardcoreMX
#2008 Re: Ateizam
nema smisla, ali šta ćeš. ostajete za ibreta samo.
-
belfy
#2009 Re: Ateizam
sad ti nema smisla ni ono sto si sam napisao? pa onda ti i ne ostaje nista nego da se ibretis...HardcoreMX wrote:nema smisla, ali šta ćeš. ostajete za ibreta samo.
- HardcoreMX
#2010 Re: Ateizam
Nepromišljen bi bio onaj koji bi pokušao čovjeku, koji za sebe kaže da je glup, bilo šta objasniti.Raigor Stonehoof wrote:pokusaj sa odgovorom na najjednostavnije pitanje, ko je dizajnirao boga?
Last edited by HardcoreMX on 08/03/2017 23:12, edited 1 time in total.
-
belfy
#2011 Re: Ateizam
jer samo pametnom treba objasniti... logicno hebote!HardcoreMX wrote:Nepromišljen bi bio onaj koji bi pokušao glupom čovjeku bilo šta objasniti.Raigor Stonehoof wrote:pokusaj sa odgovorom na najjednostavnije pitanje, ko je dizajnirao boga?
- HardcoreMX
#2012 Re: Ateizam
ja tebe ne razumeti.ja samo ibretiti.
- Raigor Stonehoof
#2013 Re: Ateizam
belfy wrote:jer samo pametnom treba objasniti... logicno hebote!HardcoreMX wrote:Nepromišljen bi bio onaj koji bi pokušao glupom čovjeku bilo šta objasniti.Raigor Stonehoof wrote:pokusaj sa odgovorom na najjednostavnije pitanje, ko je dizajnirao boga?gromado foruma.
- Zaitsev
#2014 Re: Ateizam
Hebe ga malo što ne može tvoj quote editovati... 
- Raigor Stonehoof
#2015 Re: Ateizam
ma prepo se jadan da cu ga prijavit zbog vrijedjanja. ne pada mi na pamet, zabavan je uzasno 
-
belfy
#2016 Re: Ateizam
ma covjek s obrazom. mene proganja zbog mog edita nakon njegovog edita. no, nije tesko sa ovakvim. evo, bas kao i sada...vrlo brzo se sami razotkriju. cudna i velika potreba za laganjem iz nekog razloga...
- fatamorgana
#2017 Re: Ateizam
pinokio ....belfy wrote:ma covjek s obrazom. mene proganja zbog mog edita nakon njegovog edita. no, nije tesko sa ovakvim. evo, bas kao i sada...vrlo brzo se sami razotkriju. cudna i velika potreba za laganjem iz nekog razloga...
- HardcoreMX
#2018 Re: Ateizam
Pametnom čovjeku ne treba objašnjavati.belfy wrote: jer samo pametnom treba objasniti... logicno hebote!gromado foruma.
-Mudar čovjek ne treba savjet. Budala ga neće prihvatiti. Benjamin Franklin
- HardcoreMX
#2019 Re: Ateizam
jadan je već vrijedjanje, čini mi se da je netko to ranije rekao baš@fatamorgani, nisam siguran, ali je sigurno imao ban zbog toga. Meni moja vjera zabranjuje da vrijedjam ljude. Ti si sam za sebe rekao da si glupan, je li tako?Raigor Stonehoof wrote:ma prepo se jadan da cu ga prijavit zbog vrijedjanja. ne pada mi na pamet, zabavan je uzasno
Last edited by HardcoreMX on 09/03/2017 01:04, edited 1 time in total.
-
belfy
#2020 Re: Ateizam
Raigor Stonehoof wrote:belfy wrote:jer samo pametnom treba objasniti... logicno hebote!HardcoreMX wrote: Nepromišljen bi bio onaj koji bi pokušao glupom čovjeku bilo šta objasniti.gromado foruma.
jos malo i shvatices sarkazam... evo, da iznad dodam i original, da ne bude da izvlacis besmisao. ne bih da ostanes neshvacen.HardcoreMX wrote:Pametnom čovjeku ne treba objašnjavati.belfy wrote: jer samo pametnom treba objasniti... logicno hebote!gromado foruma.
-Mudar čovjek ne treba savjet. Budala ga neće prihvatiti. Benjamin Franklin
P.S.
bilo bi tako da mu ti nisi napisao ovo: "Nepromišljen bi bio onaj koji bi pokušao glupom čovjeku bilo šta objasniti." i sada opet lazes. ili da ti vjera zabranjuje ili da se nje drzis.HardcoreMX wrote:...Meni moja vjera zabrajuje da vrijedjam ljude. Ti si sam za sebe rekao da si glupan, je li tako?
Last edited by belfy on 09/03/2017 01:07, edited 1 time in total.
- HardcoreMX
#2021 Re: Ateizam
ti si sarkastičan?
-
belfy
#2022 Re: Ateizam
ma ja sam ti svasta nesto. ne znam da li bi me razumio ako ti pokusam objasniti...HardcoreMX wrote:ti si sarkastičan?
- HardcoreMX
#2023 Re: Ateizam
-Hoćeš da kažeš da si ti sarkastičan?belfy wrote: jos malo i shvatices sarkazam... evo, da iznad dodam i original, da ne bude da izvlacis besmisao. ne bih da ostanes neshvacen.
-Ja sam ispravio, upravo da neki zli ljudi, ne bi namjerno izokrenuli. Osim toga, nešto ranije je sasvim jasno kako je glasilo pitanje i odgovor.belfy wrote:bilo bi tako da mu ti nisi napisao ovo: "Nepromišljen bi bio onaj koji bi pokušao glupom čovjeku bilo šta objasniti." i sada opet lazes. ili da ti vjera zabranjuje ili da se nje drzis.HardcoreMX wrote:...Meni moja vjera zabrajuje da vrijedjam ljude. Ti si sam za sebe rekao da si glupan, je li tako?
-
belfy
#2024 Re: Ateizam
a ako si ipravio onda u redu. bilo bi zaista ruzno da neki sli ljudi odgovore na ono sto si zaista napisao. mislim, lijepo je da se ogradjujes sam od sebe i od onoga sto zelis zaista da napises. pogotovo jer jos nikada nisi priznao da si u krivu ikome, niti se izvinio ikome za stvari koje si im govorio. jos pored toga konstantno lazes da ti vjera nesto zabranjuje, a ti to konstantno cinis i svaki put se ogradjujes time da ti vjera brani da to radis. jednostavnim jezikom - lazes ili sebe ili forumase. meni je svakako svejedno...HardcoreMX wrote:-Hoćeš da kažeš da si ti sarkastičan?belfy wrote: jos malo i shvatices sarkazam... evo, da iznad dodam i original, da ne bude da izvlacis besmisao. ne bih da ostanes neshvacen.-Ja sam ispravio, upravo da neki zli ljudi, ne bi namjerno izokrenuli. Osim toga, nešto ranije je sasvim jasno kako je glasilo pitanje i odgovor.belfy wrote:bilo bi tako da mu ti nisi napisao ovo: "Nepromišljen bi bio onaj koji bi pokušao glupom čovjeku bilo šta objasniti." i sada opet lazes. ili da ti vjera zabranjuje ili da se nje drzis.HardcoreMX wrote:...Meni moja vjera zabrajuje da vrijedjam ljude. Ti si sam za sebe rekao da si glupan, je li tako?
- HardcoreMX
#2025 Re: Ateizam
Samo izvoli, slobodno objasni, a ja ću pokušati te razumiti, obećavam. Da li bi mogao još objasniti ono od ranije pitanje, kako je tebi poznata perspektiva uhljeba? Pa te podsjeća na neefikasnost stranačkog uhljeba?!belfy wrote:ma ja sam ti svasta nesto. ne znam da li bi me razumio ako ti pokusam objasniti...HardcoreMX wrote:ti si sarkastičan?