Huh.
Ali intrigantno

Nagovori me, kupih ga, jebote hajneken.insomnia78 wrote:U zadnje vrijeme nesto jedino mogu ‘ajneken i to iz konzerve![]()
Doduse mahom mi samo sluzi da ublazim mslo okus viskija
Jesi sto posto siguran? Znas ti koliko je Pulen piva u životu popio? Mora da je autoritet u pičku materinu.insomnia78 wrote:Ja sta sam piva popio sumnjam da si toliko vode preplivo. Samo kazem sta mi se jedino trazi u zadnje vrijeme. Da nisam trudan jbt?

Ovo zvuci kao iz "Blic Zene"Better Man wrote:I meni je Gelender odličan. Kad odem u Piccolo Mondo na špagete, obavezno popijem Gelender i stvarno je odlična piva. Pravi onaj ukus pive, a ne vode i čista je uživancija ga piti.ultima_palabra wrote:Ovi gelenderi su najbolje domace craft pive. Nonchalant pogotovo odlican

Dobra fora... Daj ba kupi jednu, probaj pa nam reci vrijedi limayab wrote:
Jeli iko ovo probao, na šta liči, ko to proizvodi '??
Vidim u Mercatoru

Taman htjedoh skorojevićima reć'mali_balon wrote:

Ma ja ba ovdje se kurce sa nakim pilsnerima taftima pickama materinama a sv sei prije kafane ubiju ovom dvoguzom i onda u pubu/baru/clubu narcue neki sminka draft koji ima miris ustajalog dzeriza......manijak1 wrote:Taman htjedoh skorojevićima reć'mali_balon wrote:![]()
Dodaću samo Njeno Veličanstvo Klipaču
Brlja, bando jel ?![]()
Bombica , vječita princeza
I za valjanje![]()
Zamotana ćunaza brljičiće .
ja ne govorim o napijanju , govorim o pivi koju pijem i koja mi nije toliko ispod nivoa pomenutih .JThomas wrote:ljudi, ako govorimo o napijanju, flaša vlahova je i dalje 15ak km. nije to tema.
A MB, 2L 1,25km u Diskontu?Sliver wrote:ultima_palabra wrote:Sarajevsko prije 10-15 godina i danas se ne moze porediti. Dosta ljudi koji su decenijama pili samo nju, presli su na nesto drugo.
La Familia je u svojoj pohlepi sjebala sve cega se dotakla.![]()
Samo premium mogu piti. Volim imati po 5-6 razlicitih u frizideru, i jeftine i skupe, da ih ne dijelim po dobrim i losim. Nema lose pive, samo dobra i odlicna.
pa u pravu si...na žalost ponuda/potražnja velika većina danas pije dvolitarke pa onda bilo šta iz staklene flaše ispadne vauu, tačno bi premium trebao imat normalnu cijenu i sve bi bilo na svom mjestu...po kafanama zna bit 6KM...ne znam kol'ko je u prodavnicama tačno? znam da je skupljaJThomas wrote:premium je tačno onakav kakva je obična bila prije. samo duplo skuplja i zove je premium. što je odron i sramota.