dinty2 wrote:
1. Prvo, strah me
2. Bojim se da fifa ne uplete svoje prste u susret u Litvaniji.
3. Drugo, cuo sam da nije najbolja atmosfera u repki
4. Čuo sam isto tako priču da je neko ponudio ogromne para da meč bude prodan našem savezu.
5. Blater je bio prije par dana u Sarajevu i ko zna o čemu se pričalo tu.
6. Ne zaboravite, u ovoj tekmi morate dati 100% sebe bez obzira na sve spletke ako ih ima u i oko reprezentacije.
1. Strah je slabost!
2. Inace FIFA-i je interesantnija Grcka sa Salpingidisom i Gekasom i igracima koji igraju nezanimljiv antifudbal naspram Dzeke iz Citya i repke koja je zabila 30 komada u 10 tekmi i jedna od najefikasnijih repki!?
3. To sto si cuo, garant je rekla neka sto zna Vedinog poznanika s kim izlazi sestra od rodjaka komsije tvog poznanika???
Operi usi, slabo si cuo
4. Da da, dobro si čuo. Prodaćemo utakmicu i izgubiti 10mln EUR, izgubiti na turističkim turama za Brazil, Izgubiti na FAN Shopu, izgubiti na sponzorima...pa izračunaj koji bi idiot ponudio više? Grci? Duguju majci rodjenoj!
5. Dobro si zakljucio, sta li je Blater pricao, lobirao? Mozda nas potplacivao, a mozda je dosao da uzme lovu i od nas da sebi kupimo plasman na Svjetsko? Mozda smo ga potplatili, da kojim slucajem ako odemo u Baraz maksuz izvucemo Portugal da im se osvetimo? Moze biti da smo mu porucili da nesto sredi za nas i izrezira neku superscenarij za Brazil?
6. Morate dati? Mislis moramo dati?